Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Ravne 1, Trebevic, 71000 Saraybosna, Bosna Hersek
Fiyat/fayda dengesi
8,1
Ücretsiz WiFi
8,8
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 5 Nisan 2025
Caner
TürkiyeTemiz otel, doğanın tam içinde. Ama bu fiyatlara değer mi emin değilim.
Konaklama tarihi: Nisan 2025
Değerlendirme tarihi: 3 Nisan 2025
Deniz
TürkiyeÇalışanlar çok yardımcı oluyor güler yüzlü personel tavsiye ederim
Değerlendirme tarihi: 30 Mart 2025
Aygül
TürkiyeBeğenmediğim bişey olmadı
Herşeyi ile çok keyifliydi. Çalışanları saygılı güleryüzlü yardımsever. Resepsiyondaki Türkçe bilen esmer bir hanım vardı ismini hatırlamıyorum kusurbakmasın lütfen ama E harfi ile başlıyordu ona tekrardan çok teşekkürler çok yardımsever ve kibardı. Yemekleri lezzetliydi. Odalar konforlu konumu çok güzel
Değerlendirme tarihi: 21 Şubat 2025
Güzel
TürkiyeHarika bir otel. Rahatlık, konfor, kahvaltı, butik bir dağ oteli. Teşekkürler Fuad Bey : )
Değerlendirme tarihi: 16 Şubat 2025
Ebru
TürkiyeTesis huzurlu ve temizdi. Sabah kahvaltısı yeterli düzeyde. Tesisin konumu çok iyi
Değerlendirme tarihi: 12 Şubat 2025
Onur
TürkiyeHaftasonu çok kalabalık oluyor. Dışarıdan gelenler cafe de oturacak yer bulmak sıkıntı. Burada ki tatilinizini haftasonuna denk getirmeyin😉
Temiz ve güzeldi. Çalışanlar cana yakın ve güleryüzlü yardımcılardı.
Konaklama tarihi: Ocak 2025
Değerlendirme tarihi: 10 Şubat 2025
Halil
TürkiyeOtelin bulunduğu konum doğası ile büyüleyici ve çevre koşullarına uygun tasarımı ve konforlu hali ile tercih edilmeyi hak etmektedir. Şehire oldukça yakın olması nedeni ile de tüm gün şehir kalabalıklığının verdiği yorgunluğu bu otelde unutabiliyorsunuz. Ulaşımı oldukça kolay olmasına rağmen navigasyon uygulamaları sizi kısa yol olarak asfalt yoldan çıkartıp farklı yollara yönlerebilmektedir. fakat asfalt yoldan sakın çıkmayın ve bu yol otelin normal ulaşım rotası olup oldukca konforlu ve kısadır. Otelin içindeki ormanın tadını çıkarmayı unutmayın.
Değerlendirme tarihi: 13 Ocak 2025
Mustafa
TürkiyeBeğenmediğim bir tarafı yok.
Temizlik,hizmet,kahvaltı
Konaklama tarihi: Ocak 2025
Değerlendirme tarihi: 19 Aralık 2024
Ünalan
Türkiyeotele Girer girmez güler yüzlü resepsiyon ve diğer arkadaşlar sizi karşılıyor özellikle resepsiyonda görevli Türkçe konuşan Eliza hanim turkiyeden gelen misafirlere özel ilgi alaka göstermesi çok güzel di. tüm çalışanlar hepsi güler yüzlü ve ilgililer bizi misafir eden herkese cok tesekkurler saraybosna da başka otel kesinlikle bundan sonra aramayacagim
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Değerlendirme tarihi: 12 Aralık 2024
Olga
Rusya FederasyonuAçık büfe yerine kahvaltı ala kart şeklinde yapmış bir gün. Çok kötü, seçenek yok, sebze ve meyveler taze değilmiş.
Otel güzel, personel iyi. Kahvaltı açık büfe olursa güzeldir
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Değerlendirme tarihi: 4 Ekim 2024
Namık
FransaOdaların duvarları inceydi ses çok geliyordu gerçi insanlar duyarsız
Tesis mükemmel bir yerde güzel yapılmış görüntü odalar restoranlar iyiyidi şömine çalışması çok iyiydi
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Değerlendirme tarihi: 29 Nisan 2024
Servet
TürkiyeÇok beğenmediğim bir şey yok
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Değerlendirme tarihi: 9 Kasım 2023
Mehmet
TürkiyeFiyatlı olması
Konumu ve çalışanları güzel yüzü
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Değerlendirme tarihi: 13 Nisan 2023
Olga
Rusya Federasyonuböyle bir şey yok
çok güzel bir otel
Konaklama tarihi: Şubat 2023
Değerlendirme tarihi: 3 Ocak 2023
Yasemin
Türkiyekonum da cok zorlandık 2/3 yol cıkıyor navigasyonda herşey mükemmeldi turkiyeden 2. kez bosnaya gelişimiz 2 kez pinoda kaldık yine gelsek yine pinoda kalıcaz
şömine restaurant cok güzel odalar mükemmel temiz ferah
Konaklama tarihi: Aralık 2022
Değerlendirme tarihi: 21 Mayıs 2022
Sevinç
Türkiyemerkeze uzak olması
Huzur veren çok konforlu bir odada konakladım. Oda manzarası ve dekorasyonu muhteşemdi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Değerlendirme tarihi: 5 Mayıs 2025
Beyza
TürkiyeOtelin wolf suit odasında kaldık. Odamızda 2 tane çift kişilik yatak bulunuyordu. Hayatımızda bu kadar rahatsız ve aşırı ses çıkaran bir yatakta yatmadık. Sağa sola dönerken çıkardığı seslerden dolayı uyuyamadık. Oda da başka yatak olmasına rağmen maalesef oda aynı şekilde çok serttı. Gece her yerimiz ağrıyarak uyandık. Sabah kahvaltıdan sonra rezervasyonumuz devam etmesine rağmen otelı terk ettik çünkü uyumamız mümkün değildi. Resepsiyona şıkayenizi ilettiğimizde bütün yatakların bu şekilde olduğunu söylediler ve tabii ki para iadesi yapılmadı. Otelin konumu ne kadar iyi olursa olsun yatağı iyi olmayan bir otele gittiğinizde hiçbir şeyin anlamı kalmıyor.
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 22 Mart 2025
Abdullah
TürkiyeTesiste 7\24 resepsiyon yok. Gece oda cok soğuk oldu. Kaloriferler kapandı. Resepsiyonu aradık ama kimse yoktu. İndim kimse yoktu sadece güvenlik vardı. Sorunumuz çözülmedi. Sürekli açık olması gereken her yer kapalıydı. Tekrar gidersem bu oteli tercih etmem. Yeri güzel sadece.
Değerlendirme tarihi: 11 Mart 2025
Dal
TürkiyeSpa tesisi yeterli değil ve havuz sıcaklığı bebeğimiz ve bizim için soğuktu. Spa tatili için gelecekseniz ve merkeze pek inmek istemiyorsanız bu otel yeterince iyi değil.
Manzarası güzel. Otelin kahvaltısı ve yemekleri lezzetli. Ormanda yürüyüş yapmak çok keyifli.
Değerlendirme tarihi: 22 Kasım 2024
Derya
TürkiyeOtelde ekstra yeme içmeyi çıkışta değil hemen ödemen gerekiyor ve çocuk oyun odası çok pis
Mimarisi çok güzel
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Değerlendirme tarihi: 19 Kasım 2024
İbrahim
TürkiyeGarsonlar ve resepsiyonist çok ilgisizdi. Odada kelebekler vardı çocuklar korktu ama oda değişimi yapmadılar. 7 yaşındaki çocuk için ekstra ödeme aldılar fakat biz gelmeden odasında yatak bile kurulmamıştı. Geç gittiğimiz içinde oda servisi olmadığını yarın yapabileceklerini söylediler.
Konumu orman içinde olması ve lobbydeki şömine kısmı güzel
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Değerlendirme tarihi: 8 Temmuz 2024
Hakan
TürkiyeOtel merkeze 3,4 km olarak görünüyor, halbuki dağın tepesinde ve şehir merkezine 10-15 dk arabayla gidilebilecek bir uzaklıkta. Bunun belirtilmesi gerekir. Otelin dizaynı, odaları, restaurantı, bahçesi çok güzel olmakla birlikte kapalı havuzu kullanmak istedik. Kapısını resepsiyondan anahtarı alarak açtık. İlgili kimse yoktu. Havuz su sirkülasyonu çalışmıyordu, havuzun içinde ölmüş böcekler ve dibinde canlı bir su örümceği vardı. Kullanma imkanımız olmadı. Bu seviyede bir otelde olmamasını beklerdik..
Kaldığımız oda çok güzeldi. Hem büyük hem de kullanışlı bir odaydı. Şehir merkezinden uzak, kafa dinlemek, ormanda yürüyüş yapmak için ideal bir otel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Değerlendirme tarihi: 5 Temmuz 2024
Tokmak
AvusturyaMini Bar hakkinda bilgi hic verilmedi ucretli olduguna dair Ben bunu șöyle anliyorum bilerek bilgi vermiyorlarki sonradan musterilere extra hesap cikarmak icin ve olagan durumunda cok ve cok pehaliydi Mini bar da olananlar 2 adet retbull 2 adet kola 2 adet Fanta 2 adet su 2 adet meyve suyu 2 adet scwebs 2 adet fistik Bunlar icin otel benden 62 Euro talep etti ve ödedim Yani bu parayi kazanmak icin bilerek bilgi vermiyorlar.
Otelin konumu orman icinde olmasi guzeldi Calisanlar gayet iyiydi ilgiliydi kahvalti iyiydi ama 3 gun boyunca hemen hemen ayni seyler vardi.oda temizligi idare Eder.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Gösterilen: 1 – 25
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi