Директно към съдържанието

• Съотношение цена/качество

8.9

• Безплатен WiFi

100% проверени отзиви

Реални гости. Реални престои. Реални мнения.

Научете повече- отваря диалогов прозорец
Напишете отзив

Показване 1 - 25

• Оценено на: 12 април 2025 г.

• Пътуващи с приятели
    • Изпратено от мобилен телефон

Организацията за вечеря, не ми допадна. Залата е без излаз към външна част и беше доста задушно, не мисля че помещението е добре вентилирано. Имаше музика с DJ , която беше супер силна и не се чувахме с другите на масата. Може би трябва да се преосмисли концепцията и да е по-тиха музиката за вечеря , а по-късно да е за танци и парти.

Чисто и приятно е. Персоналът е любезен, стаите просторни. СПА центърът също е хубав.

Престой през март 2025 г.

• Оценено на: 31 март 2025 г.

СПА хотел край Пловдив;
    • Престой от 2 нощувки

Пътя до и около хотела не е асфалтиран. Няма фитнес.

Персонала е много любезен. За рожденния ден ни изненада с безплатна торта. Храната в ресторанта е много вкусна.

Престой през март 2025 г.

• Оценено на: 17 март 2025 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Чисто, приветлив персонал, вкусна храна. Пак бихме го посетили.

Престой през март 2025 г.

• Оценено на: 16 март 2025 г.

Престоят ни беше страхотен, ще се радвам пак да дойдем!!!
    • Престой от 3 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Харесаха ни спа зоната, храната беше много вкусна и персонала беше много любезен!!!

Големи стаи с прекрасна гледка към Пловдив.

Престой през март 2025 г.

• Оценено на: 10 март 2025 г.

• Престой от 4 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Не ни хареса интериора,според нас доста претрупан,безвкусно съчетание на стилове,кичозно и без цялостна идея за обединяване на стила.Непрактичното разположение на общите заведения,разхвърляни из целия комплекс създава неудобства и обърква.Вътрешната СПА зона е не достатъчна за пълния капацитет и пак смесването на стилове в интериора е не хармонично и разсейва.Но най-потресени останахме още преди да влезнем в хотела!Пътят и паркинга,изобщо района около сградата е в потресаващо състояние!Асфалт липсва,има дупки,локви и тук там чакъл за ,,разкош".Движехме се по отсечка от главния път на селото до хотела и оглеждайки грандоманските къщи и пищната фасада на хотела,се чудехме как хората зад тези фасади са пропуснали елементарни инфраструктурни удобства?Като път например!Асфалтов,бетонен,какъвто и да е!Фасадата на хотела изглежда като пачки пари натрупани върху златни кюлчета.И о....Изненада!Общината не се е погрижила за района наоколо!Странна ситуация! Може би пак,както навсякъде из държавата ни става въпрос за сблъсък на лични интереси,но ние гостите,клиентите го отнасяме по пълна програма и не ни интересуват проблемите ви.Ние сме ваши гости и си гледаме интересите. Друго което ни направи неприятно впечатление беше посещението на собственика (както сами се досетихме) и непрофесионалното му и некомпететно отношение и поведение. Ситуацията беше следната:вечеряме на блок маса в едно от заведенията,май беше бирария?!Всичко е наред,спокойно и приятно.Персоналът се движи ненатрапчиво и умело се справя с работата си.По някое време се появява мъж и започва да обикаля и оглежда наоколо.Разговаря с персонала и дава нареждания,но по натрапчив и дразнещ начин.Привлича внимание върху себе си с повишения тон и неадекватните си намеси,например преместване на част от декорациите и подобни безмислени действия.Посуети се наоколо,скара се на този и онзи,а ние вместо да си гледаме кефа,се вторачихме в него и взехме да го коментираме.

Харесаха ни голямата стая,чистотата и отношението на персонала.Благодарим ви за професионализма и че направихте престоя ни приятен!Благодарим ви и ви желаем всичко най-добро!Харесахме местоположението на хотела,близо до Пловдив и тишината в района.Изкарахме си добре,защото бяхме дошли по празничен повод и с добра компания.

Престой през февруари 2025 г.

• Оценено на: 17 февруари 2025 г.

Идеалното място за почивка
    • Престой от 1 нощувка

Пътят до хотела и паркинга му прави лошо първо впечатление.

Условията за СПА са изключителни добри. Киносалонът също е прекрасен с богат избор от филми за гледане. Храната беше изключително разнообразна и вкусна. Персоналът е много дружелюбен и гостоприемен.

Престой през февруари 2025 г.

• Оценено на: 17 февруари 2025 г.

Беше супер
    • Студио с изглед към планината
    • Престой от 2 нощувки

Единствения минус е, че в един от дните собственика беше в ресторанта на хотела и се развика на едно от работещите момичета там. Разбирам, че всеки може да се ядоса, но със сигурност мястото на такова поведение не е пред клиентите, а имаше и малки деца наоколо.

Всички бяха безкрайно мили и отзвичиви, изключително любезен персонал. Хотела е много интересен и нестандартен като интериор. Бях приятно изненадана. Спато беше доста добре, храната също беше на ниво.

Престой през февруари 2025 г.

• Оценено на: 19 януари 2025 г.

Приказка!
    • Изпратено от мобилен телефон

Че останахме само една вечер...

Ако искате да отпразнувате специален семеен повод- това е Вашето място! Дъщерите ни са големи и рядко се съгласяват да пътуват с нас, но за тук са винаги готови! Всичко е на изключително ниво, персоналът е сърдечен, отзивчив и усмихнат. Храната е прекрасна и изобилна, стаите са големи, всичко е комфортно и удобно. Абсолютна релаксация в разкошния Спа център. Помислено е до най- малкия детайл, а с всяко следващо посещение виждаме нещо надградено. Изключително мили момичета и момче☺️в ресторанта на вечеря и DJ, които се погрижиха за доброто ни настроение и усмивки. Не на последно място искам да спомена за невероятната изненада, която ни развълнува и трогна до сълзи!💖 С благодарност и до нови срещи, Сем. Къневи

Престой през януари 2025 г.

• Оценено на: 16 януари 2025 г.

• Престой от 2 нощувки

Имаше много хора в дните, които прекарахме в хотела, така че може би беше добре да пуснат и другото крило на топлия басейн да функционира, за да не се струпваме много хора на едно място, но това е по-скоро препоръка, а не нещо, което не ни е харесало.

Харесахме всичко, комплиментът от шампанско и плодове при пристигане ме изненада много приятно. Персоналът е много любезен и усмихнат. Храната беше богата, хареса ми, че всъщност използват продукти собствено производство, където могат. Въпреки че стаята ни не гледаше към града, гледката пак беше хубава. Местоположението е чудесно, защото е тихо и спокойно, чисототата е на ниво, спа съораженията също ме удовлетвориха. Със сигурност ще посетим отново.

Престой през януари 2025 г.

• Оценено на: 14 януари 2025 г.

Приятен хотел
    • Престой от 1 нощувка

Тъй като посетихме хотела през зимата и температурите бяха много ниски, очаквахме в стаята да е топло. Въпреки че климатикът беше на 28 градуса и работеше постоянно, не успя да стопли до повече от 20 градуса и беше неприятно хладно, особено като си загрят след сауната.

Изключително отзивчив и любезен персонал. Стаите са много просторни, банята е с вана. Като комплимент при настаняването ни имахме бутилка с шампанско и плодове. Храната в ресторанта беше приготвена бързо и беше много вкусна. Басейнът е голям, от сауните най-много ни хареса билковата, има достатъчно душове и място за преобличане.

Престой през януари 2025 г.

• Оценено на: 5 януари 2025 г.

• Пътуващи с приятели
    • Студио с изглед към планината
    • Изпратено от мобилен телефон

Много съм доволна от хотела, удобствата и персоналът. Предстоят в този хотел те кара да се чувстваш като специален гост, още с посрещането с welcome drink , както и комплиментите в стаята с шампанско и плодове. Отношението на персонала е много любезно. Имах рожден ден, персоналът беше видял и на вечерята ми поднесоха торта със свещичка, което беше изключително мило като жест и много ме трогна. Много съм им благодарна!

Престой през януари 2025 г.

• Оценено на: 3 януари 2025 г.

• Престой от 3 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Единственото което не ми хареса беше храната,но за всеки е различно.

Беше много красиво, много чисто и подредено. Положителен персонал. Уникално.

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 2 януари 2025 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Неасфалтиран път, кал и локви

Чудесен интериор в хотелската част

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 30 декември 2024 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Не ми хареса ,че няма отопляемо помещение за пушачи!

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 29 декември 2024 г.

Хубава обстановка и храна, студена Спа зона и хладна вода във вътрешният басейн
    • Изпратено от мобилен телефон

За мен цялата Спа зона беше студено, водата в басейна беше хладка, не гореща. Едната вечер вечерта нямаше топла вода за да може човек да се изкъпе. На следващата беше ок

Храната и отношението на персонала. Гледката от балкона към Пловдив е много красива.

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 23 декември 2024 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Целият персонал е чудесен и много приветлив. Навсякъде е много чисто. Определено, бихме се върнали отново.

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 23 декември 2024 г.

Незабравимо преживяване!

Нямам забележки!

Прекрасен хотел със запомняща си обстановка и невероятен лукс и комфорт!Персонала е изключително вежлив и усмихнат!!!Храната е вкусна и разнообразна!!!Адмирации!!!

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 13 декември 2024 г.

Чудесен хотел
    • Изпратено от мобилен телефон

Пътят до там е осеян с дупки.

Спа центърът беше на ниво, храната- също. Персоналът беше много любезен.

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 9 декември 2024 г.

Превъзходно, с "комплимент" при пристигането и изненадващо, включена безплатна вечеря!?
    • Престой от 1 нощувка

Всичко ми хареса, освен общинската пътна инфраструктура за достъп до хотела. Защо и при второто ни посещение в хотела не работеше късия плувен басейн, до акватоничния? В дългия басейн, до 9:30-10:00 имаше и трениращи дечица, което беше малко неудобно за гостите на хотела, които искат да плуват - може би тренировките трябва да свършват до 9:00 или 9:30, докато гостите закусват? Иначе е чудесно, че тренират деца.

Организацията на закуската, храната и персонала са безупречни, под дискретния, но строг контрол на собственика! Беше изненада допълнително предложената, безплатна вечеря в бирарията - повече от европейско и аристократично отношение към клиентите! Сякаш не си в България?

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 8 декември 2024 г.

• Изпратено от мобилен телефон

WiFi изключително бавен и прекъсваше постоянно

Отношението на персонала беше страхотно. Стаята - чиста и ухаеше на свежо. Храната в ресторанта - вкусна

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 2 декември 2024 г.

Мечтан уикенд

Няма такова.

Всичко беше перфектно.Не мога да искам повече.Комфорт,обслужване,качество на храната,чистота,удобства - всичко беше превъзходно.

Престой през декември 2024 г.

• Оценено на: 10 ноември 2024 г.

Прекрасен хотел
    • Група
    • Изпратено от мобилен телефон

Не е пригоден за бебе/дете с количка. Управителката на ресторанта е груба и несъобразителна , за разлика от целият друг персонал (прекрасни хора ).

Прекрасен хотел

Престой през ноември 2024 г.

• Оценено на: 7 ноември 2024 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Страхотен хотел, храната и атмосферата бяха прекрасни! Пак ще посетим!

Престой през ноември 2024 г.

• Оценено на: 25 октомври 2024 г.

няма

Закуската беше страхотна както и вечерята Празнувахме семеен празник и от персонала се погрижиха за всичко

Престой през септември 2024 г.

Показване 1 - 25

Ние връщаме разликата в цената
Ние връщаме разликата в цената
Ниски цени • Без такси за резервация • Намерили сте по-ниска цена? Ще ви върнем разликата!