комплекс Чифлик, 5661 Чифлик, България
Съотношение цена/качество
9.3
Безплатен WiFi
7.5
Реални гости. Реални престои. Реални мнения.
Научете повече- отваря диалогов прозорецВсяка оценка от отзиви е между 1 и 10. За получаването на цялостната оценка, която виждате, събираме всички оценки от отзиви, които сме получили, и разделяме сбора на броя на получените оценки от отзиви. Използваме система за отзиви според тежестта, което означава, че колкото по-скорошен е отзивът, толкова по-голямо влияние ще има върху изчисляването на общата оценка от отзиви. Освен това гостите могат да дават и отделни „подоценки“ във важни области като местоположение, чистота, персонал, комфорт, удобства, съотношение цена-качество и безплатен WiFi. Имайте предвид, че гостите дават подоценките и цялостната си оценки поотделно, така че между тях няма пряка връзка.
Можете да напишете отзив за място за настаняване, което сте резервирали чрез платформата ни, при реализиран престой или ако сте пристигнали в мястото за настаняване, но не сте отсядали там. За да редактирате отзив, който вече сте изпратили, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.
Разполагаме със служители и автоматизирани системи, специализирани в откриването на фалшиви отзиви, оставени на нашата платформа. Ако открием фалшиви отзиви, ги трием и, ако е необходимо, предприемаме действие срещу отговорното лице.
Всеки, който забележи нещо подозрително, може да го докладва на нашия екип за обслужване на клиенти, за да може екипът ни за предотвратяване на измами да разследва случая.
В идеалния случай ще публикуваме всеки отзив от потребител, който получим, независимо дали е положителен, или отрицателен. Няма обаче да показваме отзиви, които включват или се отнасят до (наред с други неща):
За да сме сигурни, че отзивите са подходящи, приемаме само такива, които са изпратени в рамките на 3 месеца след напускане на мястото за настаняване, и може да спрем да показваме отзивите, когато са минали 36 месеца от написването им или при промяна на собствеността на мястото за настаняване.
От мястото за настаняване може да решат да отговорят на даден отзив.
Когато виждате няколко отзива, най-напред ще се показват най-новите, като това зависи от няколко други фактора (на какъв език е отзивът, дали е само оценка, или съдържа и коментари и т.н.). Ако искате, можете да ги сортирате и/или филтрирате (по период от годината, оценка от отзиви и др.).
Понякога показваме външни оценки от отзиви от други добре познати туристически уебсайтове. Когато показваме такива отзиви, го отбелязваме ясно.
Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.com уместно и подходящо за семейства, без да се ограничава изразяването на крайни мнения. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.
Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.com, това съдържание ще бъде препратено към Връзка с клиенти или отдел Връзка с партньори.
Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. Коментари и други видове съдържание, включващи „реч на омразата”, дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.
Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Оценките са най-ценни, когато са оригинални и безпристрастни. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Местата за настаняване, партньори на Booking.com не могат да публикуват от името на гостите или да предлагат възнаграждение в замяна на оценки. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.
Уважавайте личността на другите. Booking.com ще направи всичко възможно да прикрива имейл адреси, телефонни номера, уебсайт адреси, профили в социалните мрежи и друга подобна информация.
Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.com и не са изразени от името на Booking.com. Booking.com не поема отговорност и задължения за публикуваните оценки или отговори. Booking.com е посредник (без никакви задължения за проверка на истинността) и не е автор на тези коментари или отговори.
По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително (но без да бъдат ограничавани от): вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви. Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични (по типа на пътуващия, по оценка и т.н.).
Тази услуга може да съдържа преводи, предоставени от Google. Google отхвърля всички гаранции, свързани с преводите, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за точност, надеждност и всякакви подразбиращи се гаранции за пазарна реализация или пригодност за определена цел и ненарушение.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец
Показване 1 - 25
Оценено на: 9 октомври 2024 г.
Елена
БългарияПриятни домакини.Удобна кухня.Хубав,топъл басейн.
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 30 септември 2024 г.
Златомир
БългарияПриятно място за почивка. Учтив персонал. Водата в басейна беше достатъчно топла. Басейнът беше чист. Качеството отговаря на цената!
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 30 юли 2024 г.
Георги
БългарияНямаше климатик в стаята, което в горещия ден беше некомфортно.
Закуската беше от препечени филии с шунка и кашкавал и кафе. Беше вкусно и достатъчно. Басейнът с минерална вода беше чудесен и бе само за нас.
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 13 март 2024 г.
Elena
БългарияДомакинята Вили - много мило момиче- ни посрещна с широка усмивка. Бяхме с домашен любимец и то не малък. Рабира се, имахме предварителна уговорка за това. Прояви също толкова топло отношение и към него, както и към нас. Имахме кафе-машина с капсули на разположение при басейна, която можехме да ползваме без ограничение. За закуската ни бе поднесена страхотна домашна баница с айрян. Мястото е страхотно за компания или тиймбилдинг. Препоръчвам горещо.
Престой през март 2024 г.
Оценено на: 29 януари 2024 г.
Stanimira
БългарияИма какво да се подобри в зоната около басейна, на мен лично водата ми беше студена. Басейна е закрит, но все едно е външен, в зоната е студено. Може би лятото ще бъде прекрасно там. Бих отишла отново с приятели.
Страхотно място, топло посрещане от страна на домакините. Случайно срещнахме прекрасни хора в къщата, купона беше на макс. Хареса ми това, че къщата и басейна бяха на наше разположение за неограничено време. Перфектно място да отидете с приятели, да избягате от ежедневието. Пътя до там беше супер. В района има много места къде да се нахрани човек. Препоръчвам ресторант Чифлика, вкусна храна и много любезен персонал.
Престой през януари 2024 г.
Оценено на: 20 ноември 2023 г.
Росица
БългарияЛеко позанемарено, но нищо фрапиращо и притеснително.
Стопанката на къщата беше усмихната, стараеше се всичко да е наред.
Престой през ноември 2023 г.
Оценено на: 18 септември 2023 г.
Nikolay
БългарияВсичко беше прекрасно, хубаво разположение, персоналът отличен просто едно прекрасно място за почивка
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 23 юли 2023 г.
Златин
БългарияХората в къщата и в ресторанта са много мили и приветливи. Стаята беше чиста и достатъчно просторна. Мястото е много красиво и спокойно, подходящо е и за семейства с деца. Всичко беше супер и със сигурност ще се върнем отново :)
Престой през юли 2023 г.
Оценено на: 19 юли 2023 г.
Zucchera
БългарияЧудесно място за релакс сред природата. Тихо и спокойно. Топъл монерален басейн. Любезни домакини.
Престой през юли 2023 г.
Оценено на: 9 юли 2023 г.
Магдалена
БългарияЗакуската можеше да бъде по-добра.
Къщата предлага отлични условия за почивка. Най-ценното за мен беше басейнът. Водата е изключително чиста. Може да се плува. Домакините са любезни. За любителите на планината има подходящи маршрути за разходки.
Престой през юли 2023 г.
Оценено на: 22 юни 2023 г.
Галя
БългарияНямаше нещо което да не ни хареса.
Закуската беше в изобилие Местоположението е много добро. Препоръчвам на 100%
Престой през юни 2023 г.
Оценено на: 3 май 2023 г.
Нойков
БългарияПочти навсякъде /и тук/ неудобство е липсата на поставка /масичка или друго/ за поставяне и отваряне на куфар и малкото възможности за окачване на дрехи в гардероба /половината е зает от неособено необходими рафтове, закачалките са малко на брой/. Това са само препоръки с цел подобрение, не е оплакване.
Домакинята два пъти предложи за закуска домашно приготвени мекици, палачинки и баница. За нездрав стомах тези пържени и мазни закуски не са съвсем подходящи и след моя препоръка на третия ден ни предложи нещо по-диетично. Всичко беше вкусно. Добре е да я предупредите предварително.
Престой през май 2023 г.
Оценено на: 12 април 2023 г.
Milen
ВеликобританияВсичко е прекрасно.
Прекрасни домакини. Невероятно вкусна закуска. Идеален за релакс минерален басейн.
Престой през април 2023 г.
Оценено на: 12 март 2023 г.
Галина
БългарияНямам какво да кажа.
Всичко ми харесва. Ще се върна пак.
Престой през март 2023 г.
Оценено на: 28 ноември 2022 г.
Милена
БългарияСамо в банята беше малко хладно.
Стаята е с подово отопление и беше достатъчно топло, дори собственичката ни беше оставила и електрическа печка, ако ни е студено. Водата в басейна е приятно топла. Закуската и двете сутрини беше много вкусна.
Престой през ноември 2022 г.
Оценено на: 27 ноември 2022 г.
Asen
БългарияЗа съжаление няма ресторант!
Спокойствието и тишината! Отлично място за почивка!
Престой през ноември 2022 г.
Оценено на: 3 октомври 2022 г.
Весела
Българияняма нещо, което да не ние харесало
Както стаята така водата в басейна беше топла и чиста !
Престой през октомври 2022 г.
Оценено на: 12 септември 2022 г.
Артинка
Българиятам където отсядам да има сервиране на готова храна.
Всичко беше великолепно, така както е описано. Ще отида пак при първа възможност.!Благодаря! Там съм ходила преди повече от 20г. и останах възхитена от промените, всичко е прекрасно. Само едно не ми хареса нямаше къде да седне човек да се нахрани нормално.
Престой през септември 2022 г.
Оценено на: 29 август 2022 г.
Kremena
БългарияНяма
Много добро местоположение, чудна гледка от къщата, страхотни кътчета за релакс навсякъде. Приятно, уютно и чисто - перфектната почивка! Изключително отзивчиво и лъчезарно посрещане и внимание по време на престоя! Ще посетим отново с удоволствие!
Престой през август 2022 г.
Оценено на: 29 юли 2022 г.
Katelina
БългарияСпокойствието
Престой през май 2022 г.
Оценено на: 18 юни 2022 г.
Ventsislav
БългарияУютно и спокойно място
Престой през май 2022 г.
Оценено на: 18 октомври 2023 г.
Nikolova
БългарияКонцепцията на мястото е много добра, но на практика не е осъществена качествено. Мястото е занемарено: Стените в стаята бяха с разкъсани тапети. Бравите бяха счупени и често оставаха в ръцете при опит за отваряне/затваряне на вратите. Осветлението в стаята беше оскъдно и постоянно премигваше; Ресторантът към къщата за гости работеше без конкретно работно време (по тяхно усмотрение) и беше доста студено, което създаде доста неудобства за нас. Кухнята към басейна не се проветрява самостоятелно, а в пространството около басейна се пушеше, което беше изключително неприятно.
Домакинята е симпатична и отзивчива. В стаите има black out завеси. Водата в басейна е чиста и с много приятна температура. Басейнът е закрит, но вратите се плъзгат и реално може да се създаде усещането за открит басейн. След молба от наша страна осигуриха кошара за бебето.
Престой през октомври 2023 г.
Оценено на: 10 юли 2023 г.
Ани
БългарияХраната (не особено вкусно студено шкембе, студени мекици, пилешки шницел според менюто с катък, дойде без никаква гарнитура). Не може да вечеряте там, защото ресторантът затваря супер рано, но пък наблизо има и други места за хранене. В банята сифоните бяха в най-високите точки на пода, все едно някой умишлено ги е направил максимално некадърно. Уж дреболия, но не е приятно да джапаш във вода до глезените и да си мокриш чорапите дори да си с чехли. Имаше изпопадали плочки по стената. Стаята беше поолющена, матракът със скърцащи пружини, с две думи, базата има нужда от ремонт, далеч е от лукса.
Много любезни домакини и персонал. Басейнът беше много приятен, макар и малко с изпопадали плочки, чиста и топла вода, без миризма на хлор, доста дълбок, ширината е достатъчна за капацитета на къщата. Можеше да се използва и през нощта. Ако сте голяма компания и наемете цялата къща, може да си изкарате супер. Стаята ни беше достатъчно широка като за четирима (със спалня и разтегателен диван). Беше тиха (макар че къщата беше пълна с гости). Като за нощувка на четирима със закуски и топъл басейн, цената беше добра.
Престой през юли 2023 г.
Оценено на: 12 януари 2023 г.
Красимира
БългарияОбщата кухня е много малка за 4-5 човека, няма вентилация и когато се ползва басейна буквално не се вижда нищо от парата, а и трудно се диша.
Стаите са сравнително чисти, водата в басейна е много топла 39 градуса
Престой през януари 2023 г.
Показване 1 - 25
Банско, България
Слънчев бряг, България
Цигов чарк, България
Оточац, Хърватия
Предоставяме персонализирани препоръки въз основа на дейността ви на нашата платформа. Ако предпочитате, можете да се откажете от тази опция. Имайте предвид, че отказът засяга само настоящото ви устройство. Следователно трябва да промените тази настройка на всяко устройство, за да бъде отразено предпочитанието ви.
Booking.com е част от Booking Holdings Inc. – световният лидер в онлайн туризма и съпътстващите услуги.
Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.
Без резервация няма отзив. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.com. Отзивът не бива да съдържа цинизми!
Ако сте направили резервация чрез нас и искате да напишете отзив, моля, първо се впишете.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец