бул. Осми Приморски Полк 180, 9010 Варна, България
Съотношение цена/качество
7.6
Безплатен WiFi
7.0
Реални гости. Реални престои. Реални мнения.
Научете повече- отваря диалогов прозорецВсяка оценка от отзиви е между 1 и 10. За получаването на цялостната оценка, която виждате, събираме всички оценки от отзиви, които сме получили, и разделяме сбора на броя на получените оценки от отзиви. Използваме система за отзиви според тежестта, което означава, че колкото по-скорошен е отзивът, толкова по-голямо влияние ще има върху изчисляването на общата оценка от отзиви. Освен това гостите могат да дават и отделни „подоценки“ във важни области като местоположение, чистота, персонал, комфорт, удобства, съотношение цена-качество и безплатен WiFi. Имайте предвид, че гостите дават подоценките и цялостната си оценки поотделно, така че между тях няма пряка връзка.
Можете да напишете отзив за място за настаняване, което сте резервирали чрез платформата ни, при реализиран престой или ако сте пристигнали в мястото за настаняване, но не сте отсядали там. За да редактирате отзив, който вече сте изпратили, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.
Разполагаме със служители и автоматизирани системи, специализирани в откриването на фалшиви отзиви, оставени на нашата платформа. Ако открием фалшиви отзиви, ги трием и, ако е необходимо, предприемаме действие срещу отговорното лице.
Всеки, който забележи нещо подозрително, може да го докладва на нашия екип за обслужване на клиенти, за да може екипът ни за предотвратяване на измами да разследва случая.
В идеалния случай ще публикуваме всеки отзив от потребител, който получим, независимо дали е положителен, или отрицателен. Няма обаче да показваме отзиви, които включват или се отнасят до (наред с други неща):
За да сме сигурни, че отзивите са подходящи, приемаме само такива, които са изпратени в рамките на 3 месеца след напускане на мястото за настаняване, и може да спрем да показваме отзивите, когато са минали 36 месеца от написването им или при промяна на собствеността на мястото за настаняване.
От мястото за настаняване може да решат да отговорят на даден отзив.
Когато виждате няколко отзива, най-напред ще се показват най-новите, като това зависи от няколко други фактора (на какъв език е отзивът, дали е само оценка, или съдържа и коментари и т.н.). Ако искате, можете да ги сортирате и/или филтрирате (по период от годината, оценка от отзиви и др.).
Понякога показваме външни оценки от отзиви от други добре познати туристически уебсайтове. Когато показваме такива отзиви, го отбелязваме ясно.
Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.com уместно и подходящо за семейства, без да се ограничава изразяването на крайни мнения. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.
Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.com, това съдържание ще бъде препратено към Връзка с клиенти или отдел Връзка с партньори.
Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. Коментари и други видове съдържание, включващи „реч на омразата”, дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.
Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Оценките са най-ценни, когато са оригинални и безпристрастни. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Местата за настаняване, партньори на Booking.com не могат да публикуват от името на гостите или да предлагат възнаграждение в замяна на оценки. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.
Уважавайте личността на другите. Booking.com ще направи всичко възможно да прикрива имейл адреси, телефонни номера, уебсайт адреси, профили в социалните мрежи и друга подобна информация.
Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.com и не са изразени от името на Booking.com. Booking.com не поема отговорност и задължения за публикуваните оценки или отговори. Booking.com е посредник (без никакви задължения за проверка на истинността) и не е автор на тези коментари или отговори.
По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително (но без да бъдат ограничавани от): вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви. Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични (по типа на пътуващия, по оценка и т.н.).
Тази услуга може да съдържа преводи, предоставени от Google. Google отхвърля всички гаранции, свързани с преводите, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за точност, надеждност и всякакви подразбиращи се гаранции за пазарна реализация или пригодност за определена цел и ненарушение.
Край на съдържанието на диалоговия прозорецОценено на: 28 януари 2025 г.
Силвия
БългарияХотелът е подходящ за двойки - романтичен престой. Чисто е и персоналът е изключително любезен. Има голям безплатен паркинг. Интериорът не е подходящ за деца, поне в апартаментът, в който бяхме настанени. Големи тераси.
Престой през януари 2025 г.
Оценено на: 25 август 2024 г.
Georgi
БелгияВсичко ми харесва.
Местоположението е добро. Закуска не съм ползвал.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 12 август 2024 г.
Пламен
БългарияИмаше миризма от тоалетната и вратата не се затваряше.
Не съм закусвал в хотела.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 17 юли 2024 г.
Ilko
БългарияМирише на канал в помещението
Тихо и спокойно
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 5 юли 2024 г.
Mariq
БългарияСтаите, в които бяхме настанени са на подземно ниво ( тип маза) , рефлективно без прозорци. Предвид този факт повечето мобилни устройства бяха без достъп до интернет и без обхват.
Много отзивчив персонал. Комфортни възглавници и матраци. Удобно място за паркиране.
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 3 януари 2024 г.
Greta
БългарияЕдинствената забележка е към възглавниците,адски неудобни са...
Престой през януари 2024 г.
Оценено на: 11 ноември 2023 г.
Martin
БългарияМатрака беше леко твърд. Шкафа е бил в частично разпаднало състояние.
Беше достатъчно добре за цената. Имаше си и климатик
Престой през октомври 2023 г.
Оценено на: 6 октомври 2023 г.
Vessk0
БългарияХигиената можеше да е на по-добро ниво. Леглата са леко твърди, но стават. Стаята е на подземния етаж и има проблем с оттичането на каналната вода. Задържа се и мирише.
Стаята беше просторна, банята също. Отлична гореща вода. Има и вътрешен паркинг, удобно е за пътуване по работа.
Престой през октомври 2023 г.
Оценено на: 30 април 2023 г.
Plamen
БългарияВъзглавниците само две и много меки, потъващи направо!
Престой през април 2023 г.
Оценено на: 4 декември 2022 г.
Galina
БългарияЧе хотела е на баир,излезе ми въздуха ,като ходих пеш,но с кола е лесен достъпа
Персонала беше изключително отслужив и приятен
Престой през декември 2022 г.
Оценено на: 12 ноември 2022 г.
Dimitar
БългарияКабелната TV е доста зле като качесво и бедна на програми
Тишината, обслужването
Престой през ноември 2022 г.
Оценено на: 7 ноември 2022 г.
Plamen
БългарияМного шумни външни врати, не удобни възглавници ( най-евтините) все едно нямаше нищо в нея!
Честота, много удобства и цена.
Престой през ноември 2022 г.
Оценено на: 29 август 2022 г.
Стамат
БългарияМалък паркинг. За съжаление такива са възможностите.
Не желаех закуска. Добър хотел.
Престой през август 2022 г.
Оценено на: 21 август 2022 г.
Тихомир
БългарияМатрака беше изтръмбушен и неудобен
В стаята имаше пералня, голям хладилник, печка
Престой през август 2022 г.
Оценено на: 11 август 2022 г.
Емилия
БългарияМоже да подобрят хигиената в стаите.
Подходиха много внимателно се отнесоха към нас. Прекрасна обстановка и обслужване.
Престой през август 2022 г.
Оценено на: 1 август 2022 г.
Vladimir
БългарияХотелчето е добре за парите си. Все пак не е в центъра на Варна,но си има паркинг. Персонала е отзивчив и любезен. Перфектен е за по-дълъг престой.
Престой през юли 2022 г.
Оценено на: 19 юли 2022 г.
Велислав
БългарияХигиената може да бъде на по-високо ниво. Хубаво е завивките и чаршафите, и калъфките да се подменят.
Хубаво хотелче. Има собствен паркинг, което си е голямо удобство. Стаите не са с най-новото обзавеждане, но има всичко необходимо, като печка, пералня, хладилник, климатик. Сравнително доволен съм от престоя си.
Престой през юли 2022 г.
Оценено на: 4 юли 2022 г.
Ана
БългарияНе ми хареса леглото. Матракът и възглавниците бяха неудобни.
В стаята имаше малка кухничка с мивка, голям хладилник, печка, достатъчно шкафове. Имахме тераска, която гледаше към вътрешен двор. В банята имаше и пералня.
Престой през юли 2022 г.
Оценено на: 16 май 2022 г.
Martin
БългарияИмаше проблем с топлата вода
Спретнато уютно добро разположение
Престой през април 2022 г.
Оценено на: 28 април 2025 г.
Kaloyan
БългарияСтаите бяха големи и удобни, съотношението цена/качество беше добро
Престой през март 2025 г.
Оценено на: 25 април 2025 г.
Tsena
ИспанияЕдна от стаите беше под земята, с много малки прозорчета. Другата стая беше доста мръсна, смениха я.
Локацията, която беше удобна за работа. Смениха ни стая с по - добра, без доплащане. Удобни легла. Хубава тераса. Кана за чай.
Престой през април 2025 г.
Оценено на: 12 февруари 2025 г.
Snezhana
БългарияНямаше топла вода и климатика беше слаб.
Престой през февруари 2025 г.
Оценено на: 31 декември 2024 г.
Halil
Чешка републикаNqma takova
Personala
Престой през декември 2024 г.
Оценено на: 4 октомври 2024 г.
Zhenya
БългарияЧисто, удобно, любезен персонал.
Престой през октомври 2024 г.
Casarsa della Delizia, Италия
Хамбург, Германия
Банско, България
Приморско, България
Сесвете, Хърватия
Олимпиада, Гърция
Агринион, Гърция
Будапеща, Унгария
Предоставяме персонализирани препоръки въз основа на дейността ви на нашата платформа. Ако предпочитате, можете да се откажете от тази опция. Имайте предвид, че отказът засяга само настоящото ви устройство. Следователно трябва да промените тази настройка на всяко устройство, за да бъде отразено предпочитанието ви.
Booking.com е част от Booking Holdings Inc. – световният лидер в онлайн туризма и съпътстващите услуги.
Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.
Без резервация няма отзив. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.com. Отзивът не бива да съдържа цинизми!
Ако сте направили резервация чрез нас и искате да напишете отзив, моля, първо се впишете.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец