Golden Sands, 9007 Златни пясъци, България
Съотношение цена/качество
8.5
Безплатен WiFi
6.7
Реални гости. Реални престои. Реални мнения.
Научете повече- отваря диалогов прозорецВсяка оценка от отзиви е между 1 и 10. За получаването на цялостната оценка, която виждате, събираме всички оценки от отзиви, които сме получили, и разделяме сбора на броя на получените оценки от отзиви. Използваме система за отзиви според тежестта, което означава, че колкото по-скорошен е отзивът, толкова по-голямо влияние ще има върху изчисляването на общата оценка от отзиви. Освен това гостите могат да дават и отделни „подоценки“ във важни области като местоположение, чистота, персонал, комфорт, удобства, съотношение цена-качество и безплатен WiFi. Имайте предвид, че гостите дават подоценките и цялостната си оценки поотделно, така че между тях няма пряка връзка.
Можете да напишете отзив за място за настаняване, което сте резервирали чрез платформата ни, при реализиран престой или ако сте пристигнали в мястото за настаняване, но не сте отсядали там. За да редактирате отзив, който вече сте изпратили, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.
Разполагаме със служители и автоматизирани системи, специализирани в откриването на фалшиви отзиви, оставени на нашата платформа. Ако открием фалшиви отзиви, ги трием и, ако е необходимо, предприемаме действие срещу отговорното лице.
Всеки, който забележи нещо подозрително, може да го докладва на нашия екип за обслужване на клиенти, за да може екипът ни за предотвратяване на измами да разследва случая.
В идеалния случай ще публикуваме всеки отзив от потребител, който получим, независимо дали е положителен, или отрицателен. Няма обаче да показваме отзиви, които включват или се отнасят до (наред с други неща):
За да сме сигурни, че отзивите са подходящи, приемаме само такива, които са изпратени в рамките на 3 месеца след напускане на мястото за настаняване, и може да спрем да показваме отзивите, когато са минали 36 месеца от написването им или при промяна на собствеността на мястото за настаняване.
От мястото за настаняване може да решат да отговорят на даден отзив.
Когато виждате няколко отзива, най-напред ще се показват най-новите, като това зависи от няколко други фактора (на какъв език е отзивът, дали е само оценка, или съдържа и коментари и т.н.). Ако искате, можете да ги сортирате и/или филтрирате (по период от годината, оценка от отзиви и др.).
Понякога показваме външни оценки от отзиви от други добре познати туристически уебсайтове. Когато показваме такива отзиви, го отбелязваме ясно.
Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.com уместно и подходящо за семейства, без да се ограничава изразяването на крайни мнения. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.
Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.com, това съдържание ще бъде препратено към Връзка с клиенти или отдел Връзка с партньори.
Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. Коментари и други видове съдържание, включващи „реч на омразата”, дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.
Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Оценките са най-ценни, когато са оригинални и безпристрастни. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Местата за настаняване, партньори на Booking.com не могат да публикуват от името на гостите или да предлагат възнаграждение в замяна на оценки. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.
Уважавайте личността на другите. Booking.com ще направи всичко възможно да прикрива имейл адреси, телефонни номера, уебсайт адреси, профили в социалните мрежи и друга подобна информация.
Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.com и не са изразени от името на Booking.com. Booking.com не поема отговорност и задължения за публикуваните оценки или отговори. Booking.com е посредник (без никакви задължения за проверка на истинността) и не е автор на тези коментари или отговори.
По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително (но без да бъдат ограничавани от): вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви. Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични (по типа на пътуващия, по оценка и т.н.).
Тази услуга може да съдържа преводи, предоставени от Google. Google отхвърля всички гаранции, свързани с преводите, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за точност, надеждност и всякакви подразбиращи се гаранции за пазарна реализация или пригодност за определена цел и ненарушение.
Край на съдържанието на диалоговия прозорецОценено на: 9 ноември 2024 г.
Елица
БългарияНяма такова
Имат страхотна кухня!!!Браво!На ниво 10.Очаровани сме,всичко беше изключително вкусно!!!
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 10 октомври 2024 г.
Izabela
Румънияперсонала не говори български език
храната
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 26 септември 2024 г.
Вили
БългарияБасейна беше студен. Далеч от плажа но има пряк път по стълбите се стига за 10мин. с малката беше голямо предизвикателство свикнахме бързо
много хубав хотел изключително чисто навсякъде. Храната беше вкусна и разнообразна. Благодарим на готвачите. Сладоледа вкусен персонала мил и отзивчив камериерките всеки ден ни почистваха стаята всеки ден имахме хартия и чисти кърпи, за което благодарим. Аниматорите са номер 1 малката много ги хареса. Определено пак ще посетим хотела заслужава си
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 23 септември 2024 г.
Daniela
БългарияВътрешният басейн не беше топъл, Но като цяло това не ни е развалило почивката...
Храната, чистотата, самата градина... всичко беше на ниво. Доволни сме.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 14 септември 2024 г.
Vasileva
БългарияОтидохме четирима, с опция в края на седмицата да станем шестима. За приятелите си запазих тройна стая, с опция за четвърти човек, като заплатихме да бъде двойка с преходна врата към единична стая с легло и диван. Настаниха ги в двойна и единична стая, без диван,отделно, въпреки заплатеното предварително. За себе си запазих и платих нормална стая, с две легла, т.е. платих с 200 лв повече за допълнително легло. Настаниха ме в единична стая с приста, която струваше точно 200 лв. по-малко. Защото нямали двойни стаи за периода. Ок, ама аз съм си го платила това допълнително легло. Не ми върнаха парите, било с невъзвръщаема стойност. Ок, но поне дайте, каквото сме резервирали и платили...
Прекрасна храна, любезен персонал, хубава локация.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 12 септември 2024 г.
Герасков
БългарияДОБРА ЗАКУСКА.ДОБРО РАЗПОЛОЖЕН
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 10 септември 2024 г.
Теодор
БългарияИмаш сцена а няма програма.... Ако просто ще пускаш музика - направи дансинг. Тази сцена не може да е дансинг и това не зависи от аниматорите ти.
Ресторанта, бара и стаите отговарят на очакванията.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 9 септември 2024 г.
Tsvetelina
БългарияНе продавайте диван за спане на трети възрастен. Болките в гърба и кръста са неописуеми и нелогични за почивка. Продава се нещо, което е невъзможно да бъде ползвано без да навреди. Камериерката бе много услужлива и ни намери дунапренена подложка, но положението беше почти същото. Басейнът е претъпкан и малък за толкова голям хотел. Аниматорите е добре да намалят музиката леко, когато не са активни. Колоната дънеше една и съща музика от сутрин до вечер доста силно. Вместо почивка ни се надуха главите. Персоналът е хубаво поне да поздравява първо на български, нищо, че имаше само румънци и малко други чужденци. Все пак, са дошли в България. Националният празник не се разбра какво е. Очаква се явно чужденците сами да знаят защо има питка с шарена сол на входа и кои ястия са национални... Нещата бяха малко като на уволнение за края на сезона. Чиниите бяха ок само първия ден, после цялата посуда вонеше на мръсна миялна машина. И в това ядеш иначе вкусно приготвената храна. Напитките от машините са дооооста разредени. Кафето също. Хубава работа, ама...
В стаята е много чисто. В банята също. Всичко работи и е чудесно. Редовните легла са добри. Храната е много разнообразна и вкусно приготвена. Има достатъчно салати, сирена, месни продукти, рибни, много видове хляб и всякакви добавки. Десертите са готови полуфабрикати и не са нещо особено. Но пък винаги има хубави плодове. Шезлонгите на басейна са доста удобни. Столовата е относително чиста като за ол инклузив.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 8 септември 2024 г.
Veselin
БългарияМного ни хареса анимацията много добри момчета и момичета.Бихме посетили отново.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 29 август 2024 г.
Mariya
НорвегияЧиста, приветлива стая. Нашите беше с изглед към басейна. Хотелът в подходящ за семейства с деца.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 20 август 2024 г.
Salihe
БългарияЧужденците си запазваха шезлонг от 7ч сутринта и се появяват чак след обяд, а останалите хора около басейна нямат къде да се настанят. Доста неприятно и изнервящо.
Персонала беше усмихнат. Храната разнообразна и вкусна. Стаите удобни и чисти.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 18 август 2024 г.
Vasileva
БългарияНе ми хареса, че платих за двойна стая, а ме настаниха в единична, защото бях сама. А аз държах да съм в по-голямо пространство.
Храната, отношението , анимационната програма. Беше чисто и общо взето, ако не ти се ходи на плаж, можеш прекрасно да се забавляваш в хотела. Има всички удобства.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 31 юли 2024 г.
Kadrie
БългарияДуша в банята имаше проблем. Никъде няма изнесена кафе машина, трябва да отвори рестаранта за да си вземеш кафе.Моля сложете един автомат било то платен няма значение.
Храната беше перфектна.
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 29 юли 2024 г.
Veselin
БългарияВремето за настаняване след 15.00 ч. и освобождаване до 11.00 ч.,...не е много ОК! Загуба на цял ден за да се съобразиш с часовете. Поне с час повече ще е малко по-добре (след 14.00 ч. и до 12.00 ч.) Може и паркинга да се включва в цената,... all inclusive е все пак.
Всичко с изключение на това, което е написано в горното каре.
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 14 юли 2024 г.
Севгюл
БългарияНямам забележки!
Посрещнаха ни много добре, бързо се настанихме, останахме много приятно впечатлени. Апартамента, който бяхме резервирали отговаряше на очакванията и беше много комфортно. Храната е много богата и вкусна, ресторанта е с добре обслужващ персонал. Чистотата е на много добро ниво навсякъде в хотела!
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 23 юни 2024 г.
Zayde
БългарияМестата около басейна са твърде малко, еднообразно меню
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 22 юни 2024 г.
Nikolai
БългарияВежлив и услужлив персонал. Храната е разнообразна и вкусна. Напитките са страхотни. Стаите са чисти и прохладни.
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 9 юни 2024 г.
Krasimir
БългарияИнтернет и разстоянието до плажа
Прекарахме чудесно.Всичко бе на ниво, вкусна и здравословна храна, басейни,идеални условия за деца, спокойно място за истински релакс.
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 27 май 2024 г.
Yanitsa
БългарияНямаме забележки
Персоналът беше много любезен и отзивчив. Изключително вкусна храна в ресторанта. Специални поздрави за Иво в ресторанта и за Саша в бар Моряк. Благодарим за отзивчивостта и обслужването!
Престой през май 2024 г.
Оценено на: 27 май 2024 г.
Teodora
БългарияМоже би в силен летен сезон паркингът няма да достига.
Хотела е приятен, стаите бяха чисти и храната беше много вкусна.Водата във вътрешния басейн беше топла, а външният беше чист. Обслужването беше на ниво, особено на бара-Саша се стараеше да създаде настроение и отговаряше на всякакви музикални желания вечер. Прекрахме си много приятно.
Престой през май 2024 г.
Оценено на: 28 септември 2023 г.
Антоанета
БългарияХотелът не осигурява безплатен паркинг за своите гости.
Храната беше разнообразна и вкусна. Стаите просторни, чисти и добре поддържани.На басейна и стек бара обслужването беше на ниво.
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 25 септември 2023 г.
Диян
Българияпаркингът е далеч от хотела
Любезен персонал, вкусна храна, чисти стаи.
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 19 септември 2023 г.
Близнакова
БългарияХраната и отношението на част от персонала.Камериерките на етажа определено се скатаваха.
Анимацията в хотела беше отлична - и за малки и големи.
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 16 септември 2023 г.
Tsvetomir
БългарияОтдалечеността от морето. Платен паркинг от 20 лв. на ден. Може би хотела разполага само с 20 паркоместта. Паркиране на импровизиран паркинг отдалечен от хотела. Румънските гости до късно през нощта вдигаха шум и никой не им правеше забележка. Може би е политика на хотела, защото те са основните посетители
Персонала на ресторанта от Узбекистан, който перфектно си вършеше работата за разлика от българския барман на лоби бара, на който му бе крив света.
Слънчев бряг, България
Линц, Австрия
Флоренция, Италия
Arpino, Италия
Москва, Русия
Паралия Катерини, Гърция
Малага, Испания
Вльора, Албания
Предоставяме персонализирани препоръки въз основа на дейността ви на нашата платформа. Ако предпочитате, можете да се откажете от тази опция. Имайте предвид, че отказът засяга само настоящото ви устройство. Следователно трябва да промените тази настройка на всяко устройство, за да бъде отразено предпочитанието ви.
Booking.com е част от Booking Holdings Inc. – световният лидер в онлайн туризма и съпътстващите услуги.
Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.
Без резервация няма отзив. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.com. Отзивът не бива да съдържа цинизми!
Ако сте направили резервация чрез нас и искате да напишете отзив, моля, първо се впишете.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец