Katarino Area, 2760 Банско, България
Съотношение цена/качество
8.8
Безплатен WiFi
9.5
Реални гости. Реални престои. Реални мнения.
Научете повече- отваря диалогов прозорецВсяка оценка от отзиви е между 1 и 10. За получаването на цялостната оценка, която виждате, събираме всички оценки от отзиви, които сме получили, и разделяме сбора на броя на получените оценки от отзиви. Използваме система за отзиви според тежестта, което означава, че колкото по-скорошен е отзивът, толкова по-голямо влияние ще има върху изчисляването на общата оценка от отзиви. Освен това гостите могат да дават и отделни „подоценки“ във важни области като местоположение, чистота, персонал, комфорт, удобства, съотношение цена-качество и безплатен WiFi. Имайте предвид, че гостите дават подоценките и цялостната си оценки поотделно, така че между тях няма пряка връзка.
Можете да напишете отзив за място за настаняване, което сте резервирали чрез платформата ни, при реализиран престой или ако сте пристигнали в мястото за настаняване, но не сте отсядали там. За да редактирате отзив, който вече сте изпратили, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.
Разполагаме със служители и автоматизирани системи, специализирани в откриването на фалшиви отзиви, оставени на нашата платформа. Ако открием фалшиви отзиви, ги трием и, ако е необходимо, предприемаме действие срещу отговорното лице.
Всеки, който забележи нещо подозрително, може да го докладва на нашия екип за обслужване на клиенти, за да може екипът ни за предотвратяване на измами да разследва случая.
В идеалния случай ще публикуваме всеки отзив от потребител, който получим, независимо дали е положителен, или отрицателен. Няма обаче да показваме отзиви, които включват или се отнасят до (наред с други неща):
За да сме сигурни, че отзивите са подходящи, приемаме само такива, които са изпратени в рамките на 3 месеца след напускане на мястото за настаняване, и може да спрем да показваме отзивите, когато са минали 36 месеца от написването им или при промяна на собствеността на мястото за настаняване.
От мястото за настаняване може да решат да отговорят на даден отзив.
Когато виждате няколко отзива, най-напред ще се показват най-новите, като това зависи от няколко други фактора (на какъв език е отзивът, дали е само оценка, или съдържа и коментари и т.н.). Ако искате, можете да ги сортирате и/или филтрирате (по период от годината, оценка от отзиви и др.).
Понякога показваме външни оценки от отзиви от други добре познати туристически уебсайтове. Когато показваме такива отзиви, го отбелязваме ясно.
Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.com уместно и подходящо за семейства, без да се ограничава изразяването на крайни мнения. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.
Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.com, това съдържание ще бъде препратено към Връзка с клиенти или отдел Връзка с партньори.
Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. Коментари и други видове съдържание, включващи „реч на омразата”, дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.
Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Оценките са най-ценни, когато са оригинални и безпристрастни. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Местата за настаняване, партньори на Booking.com не могат да публикуват от името на гостите или да предлагат възнаграждение в замяна на оценки. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.
Уважавайте личността на другите. Booking.com ще направи всичко възможно да прикрива имейл адреси, телефонни номера, уебсайт адреси, профили в социалните мрежи и друга подобна информация.
Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.com и не са изразени от името на Booking.com. Booking.com не поема отговорност и задължения за публикуваните оценки или отговори. Booking.com е посредник (без никакви задължения за проверка на истинността) и не е автор на тези коментари или отговори.
По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително (но без да бъдат ограничавани от): вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви. Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични (по типа на пътуващия, по оценка и т.н.).
Тази услуга може да съдържа преводи, предоставени от Google. Google отхвърля всички гаранции, свързани с преводите, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за точност, надеждност и всякакви подразбиращи се гаранции за пазарна реализация или пригодност за определена цел и ненарушение.
Край на съдържанието на диалоговия прозорецОценено на: 17 февруари 2025 г.
Stanislav
БългарияКомфортна среда,планина, отлични обслужване,спа център и ресторант.
Престой през февруари 2025 г.
Оценено на: 27 януари 2025 г.
Anna
БългарияИзключително отзивчиви, неотегчени, любезни хора ни накараха да се чувстваме специални. Храната е уникално вкусна. Хляба- заради този хляб само бих се върнала отново! Организацията -без забележки! Атмосферата - уют и топлина. Благодарим!
Престой през януари 2025 г.
Оценено на: 21 януари 2025 г.
Sonya
БългарияНяма
Мястото,гледките,минералната вода,обслужването,храната
Престой през януари 2025 г.
Оценено на: 27 декември 2024 г.
Tumangelova
БългарияВсеки път сме впечатлени и истински отпочинали,както винаги най вкусната храна,страхотен персонал и спокойствие
Престой през декември 2024 г.
Оценено на: 19 декември 2024 г.
Andonova
Българияняма нещо, което да не ми хареса
Хотелската база отговаря на най-висок клас хотели. Персоналът навсякъде /дори камериерките/ бяха изключително усмихнати и вежливи. Храната надмина очакванията - изобилие от качествени продукти от местни производители. Всички сетове в СПА сектора бяха изключително добре оборудвани и добре поддържани, перфектна чистота.
Престой през декември 2024 г.
Оценено на: 29 ноември 2024 г.
Mariya
БългарияВечерята не беше нищо особено. В други СПА хотели от същата категория - храната е невероятно вкусна. Тук от към вкусови качества, определено има какво да се желае. По отношение на цените на напитките в хотела, не е нормално един редбул да струва 12 лв. За 2 редбула и едно сокче платих 33 лв, което е тъпо. Не сме стиснати, нито сме сметкаджии някакви, но в този хотел пихме най-скъпия редбул в света, който сме пили, без значение къде сме пътували. Масажите в СПА центъра са кръгла 0, тотално демотивиран масажист, отбиващ номера, и чакащ времето да мине, като за 240 лв масажи за двама на гръб и 1/2 крака, пълно разочарование.
Прекрасен хотел като база, чистота, СПА. Хубава и топла стая. Храната на закуска беше хубава.
Престой през ноември 2024 г.
Цветелина
БългарияНедостаъчно рибни предложения за вечеря!
Хотелът и обслужването са на много високо ниво. Храната е отлична, а персоналът, който приготвя пресни ястия на закуската и вечерята в определените за целта зони е изключително любезен и отзивчив. Специални поздравления за дамата, която се грижеше за прясно приготвените яйца и омлети всяка сутрин. Стаите са комфортни и просторни, а камериерките са много любезни. Момчетата на рецепция също са страхотни.
Plamen
БългарияХотелът е превърнат в огромна детска градина, навсякъде тичат и викат деца, търкалят се по пода на ресторанта. В ресторанта се разминавате с майки с детски колички.
Отлична храна и добра организация в хотела
Vanya
БългарияБи могло да се помисли за варианти за следобедна детска закуска.
Хотелът предлага чудесни възможности за деца и е ориентиран към техните нужди. Много подходящ за отдих на семейства с деца.
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 27 октомври 2024 г.
Atanas
БългарияСъветвам да има малко повече дисциплина на персонала на басейните, все пак не сме на някой гьол, в който всеки скача безразборно.
Чисто, уютно и с вкусна храна. Любезен персонал.
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 27 октомври 2024 г.
Margarita
БългарияБанята би могло да се модернизира!😉
Персоналът беше много любезен! Храната-разкошна! Стаята- прекрасна
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 16 октомври 2024 г.
Петър
БългарияМоже би единственият хотел, който сме оценявали с 10/10 и наистина го заслужава! Част от нещата, които ни харесаха бяха: - отличен и учтив персонал - отлично качество на храната - отлично качество на услугите - басейн, СПА, бар, игрална зала - отличен баланс между изисканост и уют на обзавеждането - отлично местоположение и др.
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 14 октомври 2024 г.
Margarita
БългарияМного беше шумно заради многото малки деца
Отношението, храната и спа
Престой през октомври 2024 г.
Оценено на: 6 октомври 2024 г.
Lilyana
БългарияНяма какво!
Прекрасно!
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 27 септември 2024 г.
Елица
БългарияАко очаквате тиха и спокойна почивка, не е вашето място. По време на престоя хотелът беше бълен със деца, минимум по две на семейство. Мисля, че дввойките, които не водехме деца със себе си, бяхме не повече от три. Използването на басейните беше почти невъзможно поради тази причина. В термалната зона беше спокойно, може би защото е забранено за лица под 14 години. В лакониума имаше мравки. Водата в термалното джакузи беше изключително мръсна, тьй като по сградата на хотела гнездят много лястовици и екстрементите им падат директно в джакузито. Стаята определено се нуждае от освежаване и със сигурност липсва шумоизолация. Сънят беше мираж, тъй като в съседната стая имаше бебе, което плачеше през няколко часа.
Най-много ми хареса местоположението на хотела, че не в града и около него няма други хотели. Персоналът беше усмихнат и изключително любезен. Стаята беше просторна и с невероятна гледка към Пирин планина. Храната беше разнообразна, невероятно вкусна и прясна. Спа центъра е голям,добре организиран и всичко работеше.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 13 септември 2024 г.
Milena
БългарияСледваща стъпка в съвършенството, според мен и моите желания, е допускането на домашни любимци. Това ще ми позволи да зачестя посещенията си при вас.
Преди години, когато Катарино още беше с 4 звезди, бяхме тук. Тогава оставих подробен изчерпателен коментар с всичко, което ми е харесало (накратко - всичко). Сега ми беше интересно дали ще са запазили високия си вече постигнат стандарт, или ще са започнали да минават по тънката лайсна, лежащи на стари лаври, допускайки амортизация на базата си, както много други в този бранш. Щастлива съм да потвърдя, че все още това е най-добрия хотел, в който съм отсядала! Вече и с 5 звезди, напълно заслужени! Благодаря ви, Катарино! И поздравления за добрия ви мениджър, който очевидно си върши чудесно работата, за да подбира такъв колектив, който пък от своя страна успява да поддържа високото ниво на цялата база! Браво!
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 11 септември 2024 г.
Пламен
БългарияНе бих могъл да намеря нещо, което не ми е харесало.
Всичко беше перфектно! Поздравления за мениджмънта на комплекса, за всички услуги работи един отлично смазан механизъм!
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 3 септември 2024 г.
Plamen
БългарияОчаквах малко повече качество откъм храна, но пак е на много високо ниво.
Персоналът беше много дружелюбен и учтив. Тихо и спокойно място Не е пренаселено
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 21 август 2024 г.
Radoslava
БългарияНа мен ми беше направена забележка да не съм с халат за закуска, но никъде не видях табела затова и не бяхме информирани за дрес код, но може и ние да сме пропуснали. Това не наруши прекрасния ни престой.
Много ти хареса храната, обслужването и като цяло целия престой! Бях помолила за малка изненада в стаята за рожденния ден на моя партньор и той остана очарован! Благодарим Ви, надяваме се скоро да можем пак да Ви посетим!
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 4 август 2024 г.
София
България.
Всичко беше прекрасно!
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 8 юли 2024 г.
Irena
БългарияИзключително любезен персонал! Уникална природа. Стая, храна, басейни- всичко ни хареса много! Пак ще посетим хотела!
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 1 юли 2024 г.
Нина
БългарияНяма климатици в стаите. Много е горещо.
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 24 юни 2024 г.
Evgeniev
БългарияНяма такова нещо !
Всичко, но най-вече храната!
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 11 юни 2024 г.
Милена
БългарияВсичко беше много на високо ниво. Персоналът
Лондон, Великобритания
Приморско, България
Слънчев бряг, България
Burhanlı, Турция
Ставрос, Гърция
Йокохама, Япония
Охрид, Северна Македония
Гебзе, Турция
Предоставяме персонализирани препоръки въз основа на дейността ви на нашата платформа. Ако предпочитате, можете да се откажете от тази опция. Имайте предвид, че отказът засяга само настоящото ви устройство. Следователно трябва да промените тази настройка на всяко устройство, за да бъде отразено предпочитанието ви.
Booking.com е част от Booking Holdings Inc. – световният лидер в онлайн туризма и съпътстващите услуги.
Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.
Без резервация няма отзив. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.com. Отзивът не бива да съдържа цинизми!
Ако сте направили резервация чрез нас и искате да напишете отзив, моля, първо се впишете.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец