Suuny Beach, 8240 Слънчев бряг, България
Съотношение цена/качество
8.6
Безплатен WiFi
8.7
Реални гости. Реални престои. Реални мнения.
Научете повече- отваря диалогов прозорецВсяка оценка от отзиви е между 1 и 10. За получаването на цялостната оценка, която виждате, събираме всички оценки от отзиви, които сме получили, и разделяме сбора на броя на получените оценки от отзиви. Използваме система за отзиви според тежестта, което означава, че колкото по-скорошен е отзивът, толкова по-голямо влияние ще има върху изчисляването на общата оценка от отзиви. Освен това гостите могат да дават и отделни „подоценки“ във важни области като местоположение, чистота, персонал, комфорт, удобства, съотношение цена-качество и безплатен WiFi. Имайте предвид, че гостите дават подоценките и цялостната си оценки поотделно, така че между тях няма пряка връзка.
Можете да напишете отзив за място за настаняване, което сте резервирали чрез платформата ни, при реализиран престой или ако сте пристигнали в мястото за настаняване, но не сте отсядали там. За да редактирате отзив, който вече сте изпратили, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.
Разполагаме със служители и автоматизирани системи, специализирани в откриването на фалшиви отзиви, оставени на нашата платформа. Ако открием фалшиви отзиви, ги трием и, ако е необходимо, предприемаме действие срещу отговорното лице.
Всеки, който забележи нещо подозрително, може да го докладва на нашия екип за обслужване на клиенти, за да може екипът ни за предотвратяване на измами да разследва случая.
В идеалния случай ще публикуваме всеки отзив от потребител, който получим, независимо дали е положителен, или отрицателен. Няма обаче да показваме отзиви, които включват или се отнасят до (наред с други неща):
За да сме сигурни, че отзивите са подходящи, приемаме само такива, които са изпратени в рамките на 3 месеца след напускане на мястото за настаняване, и може да спрем да показваме отзивите, когато са минали 36 месеца от написването им или при промяна на собствеността на мястото за настаняване.
От мястото за настаняване може да решат да отговорят на даден отзив.
Когато виждате няколко отзива, най-напред ще се показват най-новите, като това зависи от няколко други фактора (на какъв език е отзивът, дали е само оценка, или съдържа и коментари и т.н.). Ако искате, можете да ги сортирате и/или филтрирате (по период от годината, оценка от отзиви и др.).
Понякога показваме външни оценки от отзиви от други добре познати туристически уебсайтове. Когато показваме такива отзиви, го отбелязваме ясно.
Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.com уместно и подходящо за семейства, без да се ограничава изразяването на крайни мнения. Те се прилагат в същата степен, независимо от тона на коментара.
Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.com, това съдържание ще бъде препратено към Връзка с клиенти или отдел Връзка с партньори.
Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. Коментари и други видове съдържание, включващи „реч на омразата”, дискриминиращи забележки, заплахи, недвусмислени сексуални забележки, насилие и разпространение на нелегални дейности, са забранени.
Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Оценките са най-ценни, когато са оригинални и безпристрастни. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Местата за настаняване, партньори на Booking.com не могат да публикуват от името на гостите или да предлагат възнаграждение в замяна на оценки. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.
Уважавайте личността на другите. Booking.com ще направи всичко възможно да прикрива имейл адреси, телефонни номера, уебсайт адреси, профили в социалните мрежи и друга подобна информация.
Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking.com и не са изразени от името на Booking.com. Booking.com не поема отговорност и задължения за публикуваните оценки или отговори. Booking.com е посредник (без никакви задължения за проверка на истинността) и не е автор на тези коментари или отговори.
По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително (но без да бъдат ограничавани от): вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви. Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични (по типа на пътуващия, по оценка и т.н.).
Тази услуга може да съдържа преводи, предоставени от Google. Google отхвърля всички гаранции, свързани с преводите, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за точност, надеждност и всякакви подразбиращи се гаранции за пазарна реализация или пригодност за определена цел и ненарушение.
Край на съдържанието на диалоговия прозорецОценено на: 25 септември 2024 г.
Минка
БългарияИзключително високата музика от 20,00 до 23,00 часа. Дори и при затворени врати на терасата, музиката се чуваше силно в стаята ни. Стаята ни беше с изглед море - т. е. към басейните на хотела и точно над бара.
Хотелът се намира близо до плаж "Кико". Има удобна дървена платформа, която води до самия плаж. Закуската е богата и разнообразна. Би било добре да се предлага по-голямо разнообразие от плодове сутрин.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 24 септември 2024 г.
Gyurova
БългарияОт българския персонал има какво да се желае,професионализма и културата липсва на някой от тях! Водата в басейна беше много студена.
Отговаря на зададеното в рекламата.Локацията е отлична.Като цяло останахме приятно изненадани. За млади хора е перфектно!
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 16 септември 2024 г.
Edis
БългарияОсветлението по етажите е слабо. Липсва подова настилка както в стаите, така и в коридорите!
Голям хотел с добро разположение, 2 външни басейна, разнообразна и вкусна храна! И не на последно място - усмихнат персонал :)
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 14 септември 2024 г.
Буковска
БългарияЧаст от храната конкретно маргарин вместо масло,подобие на сирене,и саламите са ужасни!.За течния шоколад може да се измислят малки касеролки,а не да се гребе с лъжицата!
Местоположението,обстановката,персонала любезен и усмихнат! Много ми хареса идеята за фреш соковете,а латето е уникално!Съпругът ми имаше рожден ден и бяхме изненадани с шампанско и плодове! Вътрешния басейн е с топла вода и много чист!Вечер има диджей с диско музика от 21-23ч много приятно .
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 10 септември 2024 г.
Tyurkyan
БългарияТрябва да се поработи над обслужването на рецепция. Постоянно някой нещо чака, създават се опашки и оставя неприятно усещане. Очевидно има нужда от повече от един рецепционист. Бях останала с впечатлението, че има ресторант, но реално е за тези с all inclusive пакет. И нещо важно: в една баня трябва да има закачалки за хавлии, не е толкова сложно!
Близо е до плажа, басейните са много приятни. През деня има организирани развлекателни игри от аниматори, а вечер до 23:00ч се пуска музика на басейна за желаещите да танцуват. За млади хора, които искат да се забавляват мястото е чудно.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 9 септември 2024 г.
Margarita
БългарияКонцепцията е за млади хора, които искат да се забавляват на басейна с DJ на басейна, вечер преминава в дискотека до 23 часа, след това остават младежите и се смеят и говорят на висок тон. Бяхме за две нощувки, с тапи за уши е възможно да се спи на отворен прозорец. Възможно е и на затворен с климатик. СПА центърът е в съседен хотел на практика, времето беше хубаво, не го ползвахме. Давам оценка 10, за млади хора е страхотен хотел, на ол инклузив и с ранна дискотека всяка вечер. На нас първият ден ни беше забавно, на втората вечер започна да ни идва в повече музиката.
Локацията, близо до плажа, удобен матрак, вкусна храна, богат избор на храната и напитките, персоналът е отзивчив, специално на бара бяха много приятни младежи, дизайнът на мен лично ми беше много приятен, терасата беше с гледка към морето, заслужава си доплащането. В края на сезона имаше места за паркиране на платения им паркинг.
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 6 септември 2024 г.
Tileva
БългарияНяма
Храната
Престой през септември 2024 г.
Оценено на: 19 август 2024 г.
Minnastoeva
БългарияПерсоналът на рецепцията е под всякаква критика. Обикновено отговорът на зададените въпроси беше "не знам". Паркингът се заплаща допълнително, което не беше отбелязано при разговор с рецепцията преди пристигането. Цената е 19 лв.
Добра храна, просторни стаи, два големи басейна
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 13 август 2024 г.
Филип
БългарияДъртия пергиш който тормозеше хората на рецепцията че вдигаме шум с колоната. Чистачките влезнаха да почистят 2 пъти за 10 дена.
Всичко като всяка година (на нас ни е 3-та) само млади хора и купонджии. Всички са в парти настроение. Много симпатични рецепционистки. Охранителите бяха пичове.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 9 август 2024 г.
Anna-nikol
БългарияНямаше разнообразие от десертите. Също така коридорите на хотела са много тъмни.
Хотелът беше супер! Хареса ни престоят там. Храната беше разнообразна и хубава, прясна. Стаята е просторна. Банята е с вана. Всеки ден чистеха стаята ни. Оправяха леглата. Сменяха кърпите. Оставят по 1 голяма бутилка вода в стаята. Като свърши, оставят нова. Басейните са големи. Има достатъчно шезлонги за всички гости. Аниматорите са забавни, измислят игри, с които да развлекат гостите. На басейна има барбарони, хамаци. Хотелът е на първа линия до плажа и е супер удобно.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 9 август 2024 г.
Vanesa
БългарияХотелът е стар и просто реновиран, като личи че е направено евтино в уж бохо стил, някак пустеят стаите. Бяхме в двойна стая като имаше вътрешна врата, която ни делеше с друга двойна стая през която се чуваше дори разговорът на другите гости. Минаваха всеки ден уж да почистват, но единствено сменяха кърпите. За 6 дни нито веднъж не смениха спалното бельо. Не отговаря цена качество.
Местоположението е супер, басейна и дворната част са идеални. Храната също беше вкусна и разнообразна с доста богат избор.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 4 август 2024 г.
Стела
БългарияНе ни хареса, че постоянно имаше запазване на шезлонги около двата басейна, което всъщност не беше разрешено. Ако искате някакво допълнително почистване в стаята се информирайте дали ще трябва да заплатите допълнително, защото за една смяна на чаршафи (което всъщност е напълно нормално при престой 4 нощувки) се наложи да заплатим допълнително абсурдната цена от 30 лева. Имаше гости в хотела, които не се съобразяваха и вдигаха шум през нощта, а от страна на персонала нямаше реакция.
Храната беше вкусна, но закуската всеки беше ден една и съща. Персонала беше усмихнат, но не особено запознат с отговорностите си като за четири звезди. Ако иска човек да си почине това не е точното място тъй като е доста шумно, но пък всяка вечер имаше различна програмата с певици на живо и танцьори. Хотелът е чист, приветлив и има магазин.
Престой през август 2024 г.
Оценено на: 20 юли 2024 г.
Теодора
БългарияХраната беше с по-лошо качество и липса на разнообразие спрямо предходния сезон.
Отношението персонала и целия екип беше чудесно. Особено впечатление спрямо миналата година ни направи много по-добрата анимация и в пъти по комуникативни, ведри и енергични аниматори. Ентъртеймънта беше доста по-ангажиран и добър от миналогодишния.
Престой през юли 2024 г.
Оценено на: 24 юни 2024 г.
Пламен
БългарияВсичко
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 21 юни 2024 г.
Maria
БългарияБеше близо до морето . Имаше шоу програми и персонала беше на разположение .
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 6 юни 2024 г.
Svilen
БългарияНяма контакти до двете нощни шкафчета, само usb изход на едното. Вратата на балкона не се заключва, има някаква тъпа верига за защита. Столовете на балкона са неудобни, макар и красиви. Трябва да си подложиш хавлия да не те наръбят. Но айде - повече е готиното, отколкото забележките 😉
Приятно съм изненадан от това бижу на такова фолк място като Слънчака. Пускаха готина хаус музика от сутринта до вечерта на басейни с як DJ. Гостите бяха хора между 25 и 45 години. Готини, весели компании, които си чилваха съвсем прилично. Басейните са два и много чисти и с приятна атмосфера. Има аниматори, канят те на разни игри. Забавно и приятно е. Персоналът е страхотен - весели момчета, общуват с гостите и са услужливи за всичко. А храната е просто брутално яка. Хареса ми абсолютно всичко. Дори имаше паркомясто за 15 кинта на ден. Запазих си пак престой за края на лятото и определено ще си ходя там вече като посещавам курорта.
Престой през юни 2024 г.
Оценено на: 5 юни 2024 г.
Елена
БългарияБеше много шумно - музиката от бара към басейна беше доста висока и се чуваше почти без прекъсване. Скоро беше правен ремонт и се усещаше мирис на боя,което беше доста неприятно,предвид,че трябваше да държим вратата на терасата затворена,заради силната музика.
Хотелът се намира на първа линия с чудесна гледка към морето и дюните. Персоналът е много внимателен,съобрази се с нашите предпочитания. Стаята е просторна ,с удобни легла.
Престой през май 2024 г.
Оценено на: 25 септември 2023 г.
Jordan
БългарияВсичко беше перфектно
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 5 септември 2023 г.
Антонио
БългарияНяма такова.
Всичко беше много яко. Препоръчвам.
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 3 септември 2023 г.
Mirela
БългарияИмаше части в хотела, които бяха занемарени. Например мазилката на тавана във фоайето се разпадаше, в стаята липсваше част от рамката на вратата. Освен това храната не беше нищо особено, имитационни продукти вместо млечни в доста неща, химически сокчета вместо истински сокове или поне с някакво съдържание на плод, никакви оставени еднократни приспособления в стаите за гости, освен еднократни чехли. Била съм в много по-евтини хотели с повече удобства.
Чисто е и басейните са приятни. Персонала ни позволи да се чекираме преди 14:00 и като цяло бяха сравнително любезни
Престой през септември 2023 г.
Оценено на: 17 август 2023 г.
Georgi
БългарияНяма нещо, което да не ни е харесало. Всичко беше на ниво!
Останахме изключително впечатлени от цялостната концепция и стил на хотела! Стаите са просторни със страхотни тераси, чисти и сетли. Общите части също са на ниво, басейн, ресторант, бар всичко е страхотно! Персоналът е учтив и усмихнат, храната вкусна! Страхотен хотел на добри цени! Препоръчвам!!
Престой през август 2023 г.
Оценено на: 13 август 2023 г.
Теодора
БългарияАлкохолът и напитките част от олинклузивното меню са изключително лошо качество което е очаквано, но със сигурност може да се наблегне като подобрение. Аниматорите и програмата за развлечение са по скоро за присъствие отколкото истински ангажирани с работата си.
Атмосферата беше страхотна, винаги имаше места на басейна, хубавамузика допълваше престоят там. Храната беше изключително хубава, беше наблегнато на качеството, а не на количеството. Персоналът изключително отзивчив.
Престой през август 2023 г.
Оценено на: 7 август 2023 г.
Ивелина
БългарияВсичко.
Престой през август 2023 г.
Оценено на: 27 юли 2023 г.
Valentina
БългарияМомче от персонала на бара беше доста неучтиви/неадекватен на зададен въпрос на български за помощ.Реших до края на резервацията си да говоря с част от персонала на английски и нямах проблем до края на престоя си,което е малко жалко … Но за момичето от бара и едно слабичко момче също от бара бяха много дружелюбни и усмихнати!
Храната беше хубава
Престой през юли 2023 г.
Предоставяме персонализирани препоръки въз основа на дейността ви на нашата платформа. Ако предпочитате, можете да се откажете от тази опция. Имайте предвид, че отказът засяга само настоящото ви устройство. Следователно трябва да промените тази настройка на всяко устройство, за да бъде отразено предпочитанието ви.
Booking.com е част от Booking Holdings Inc. – световният лидер в онлайн туризма и съпътстващите услуги.
Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.
Без резервация няма отзив. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.
Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.com. Отзивът не бива да съдържа цинизми!
Ако сте направили резервация чрез нас и искате да напишете отзив, моля, първо се впишете.
Край на съдържанието на диалоговия прозорец