Директно към съдържанието

• Съотношение цена/качество

8.6

• Безплатен WiFi

100% проверени отзиви

Реални гости. Реални престои. Реални мнения.

Научете повече- отваря диалогов прозорец
Напишете отзив

Показване 1 - 25

• Оценено на: 25 септември 2024 г.

7.0
    Неподходящ за хора, търсещи тишина и спокойствие
    • Престой от 6 нощувки

Изключително високата музика от 20,00 до 23,00 часа. Дори и при затворени врати на терасата, музиката се чуваше силно в стаята ни. Стаята ни беше с изглед море - т. е. към басейните на хотела и точно над бара.

Хотелът се намира близо до плаж "Кико". Има удобна дървена платформа, която води до самия плаж. Закуската е богата и разнообразна. Би било добре да се предлага по-голямо разнообразие от плодове сутрин.

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 24 септември 2024 г.

Доволни сме,догодина пак!
    • Престой от 7 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

От българския персонал има какво да се желае,професионализма и културата липсва на някой от тях! Водата в басейна беше много студена.

Отговаря на зададеното в рекламата.Локацията е отлична.Като цяло останахме приятно изненадани. За млади хора е перфектно!

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 16 септември 2024 г.

Добър
    • Изпратено от мобилен телефон

Осветлението по етажите е слабо. Липсва подова настилка както в стаите, така и в коридорите!

Голям хотел с добро разположение, 2 външни басейна, разнообразна и вкусна храна! И не на последно място - усмихнат персонал :)

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 14 септември 2024 г.

• Изпратено от мобилен телефон

Част от храната конкретно маргарин вместо масло,подобие на сирене,и саламите са ужасни!.За течния шоколад може да се измислят малки касеролки,а не да се гребе с лъжицата!

Местоположението,обстановката,персонала любезен и усмихнат! Много ми хареса идеята за фреш соковете,а латето е уникално!Съпругът ми имаше рожден ден и бяхме изненадани с шампанско и плодове! Вътрешния басейн е с топла вода и много чист!Вечер има диджей с диско музика от 21-23ч много приятно .

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 10 септември 2024 г.

Развлекателно
    • Изпратено от мобилен телефон

Трябва да се поработи над обслужването на рецепция. Постоянно някой нещо чака, създават се опашки и оставя неприятно усещане. Очевидно има нужда от повече от един рецепционист. Бях останала с впечатлението, че има ресторант, но реално е за тези с all inclusive пакет. И нещо важно: в една баня трябва да има закачалки за хавлии, не е толкова сложно!

Близо е до плажа, басейните са много приятни. През деня има организирани развлекателни игри от аниматори, а вечер до 23:00ч се пуска музика на басейна за желаещите да танцуват. За млади хора, които искат да се забавляват мястото е чудно.

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 9 септември 2024 г.

Интересна концепция, добър избор за ол инклузив за млади хора
    • Изпратено от мобилен телефон

Концепцията е за млади хора, които искат да се забавляват на басейна с DJ на басейна, вечер преминава в дискотека до 23 часа, след това остават младежите и се смеят и говорят на висок тон. Бяхме за две нощувки, с тапи за уши е възможно да се спи на отворен прозорец. Възможно е и на затворен с климатик. СПА центърът е в съседен хотел на практика, времето беше хубаво, не го ползвахме. Давам оценка 10, за млади хора е страхотен хотел, на ол инклузив и с ранна дискотека всяка вечер. На нас първият ден ни беше забавно, на втората вечер започна да ни идва в повече музиката.

Локацията, близо до плажа, удобен матрак, вкусна храна, богат избор на храната и напитките, персоналът е отзивчив, специално на бара бяха много приятни младежи, дизайнът на мен лично ми беше много приятен, терасата беше с гледка към морето, заслужава си доплащането. В края на сезона имаше места за паркиране на платения им паркинг.

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 6 септември 2024 г.

Супер

Няма

Храната

Престой през септември 2024 г.

• Оценено на: 19 август 2024 г.

Много добър
    • Престой от 6 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Персоналът на рецепцията е под всякаква критика. Обикновено отговорът на зададените въпроси беше "не знам". Паркингът се заплаща допълнително, което не беше отбелязано при разговор с рецепцията преди пристигането. Цената е 19 лв.

Добра храна, просторни стаи, два големи басейна

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 13 август 2024 г.

Тежки гърмежи
    • Престой от 10 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Дъртия пергиш който тормозеше хората на рецепцията че вдигаме шум с колоната. Чистачките влезнаха да почистят 2 пъти за 10 дена.

Всичко като всяка година (на нас ни е 3-та) само млади хора и купонджии. Всички са в парти настроение. Много симпатични рецепционистки. Охранителите бяха пичове.

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 9 август 2024 г.

9.0
    Вкусна храна, спокоен престой, чистота и добро обслужване!
    • Изпратено от мобилен телефон

Нямаше разнообразие от десертите. Също така коридорите на хотела са много тъмни.

Хотелът беше супер! Хареса ни престоят там. Храната беше разнообразна и хубава, прясна. Стаята е просторна. Банята е с вана. Всеки ден чистеха стаята ни. Оправяха леглата. Сменяха кърпите. Оставят по 1 голяма бутилка вода в стаята. Като свърши, оставят нова. Басейните са големи. Има достатъчно шезлонги за всички гости. Аниматорите са забавни, измислят игри, с които да развлекат гостите. На басейна има барбарони, хамаци. Хотелът е на първа линия до плажа и е супер удобно.

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 9 август 2024 г.

VS
    • Изпратено от мобилен телефон

Хотелът е стар и просто реновиран, като личи че е направено евтино в уж бохо стил, някак пустеят стаите. Бяхме в двойна стая като имаше вътрешна врата, която ни делеше с друга двойна стая през която се чуваше дори разговорът на другите гости. Минаваха всеки ден уж да почистват, но единствено сменяха кърпите. За 6 дни нито веднъж не смениха спалното бельо. Не отговаря цена качество.

Местоположението е супер, басейна и дворната част са идеални. Храната също беше вкусна и разнообразна с доста богат избор.

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 4 август 2024 г.

Добър престой
    • Изпратено от мобилен телефон

Не ни хареса, че постоянно имаше запазване на шезлонги около двата басейна, което всъщност не беше разрешено. Ако искате някакво допълнително почистване в стаята се информирайте дали ще трябва да заплатите допълнително, защото за една смяна на чаршафи (което всъщност е напълно нормално при престой 4 нощувки) се наложи да заплатим допълнително абсурдната цена от 30 лева. Имаше гости в хотела, които не се съобразяваха и вдигаха шум през нощта, а от страна на персонала нямаше реакция.

Храната беше вкусна, но закуската всеки беше ден една и съща. Персонала беше усмихнат, но не особено запознат с отговорностите си като за четири звезди. Ако иска човек да си почине това не е точното място тъй като е доста шумно, но пък всяка вечер имаше различна програмата с певици на живо и танцьори. Хотелът е чист, приветлив и има магазин.

Престой през август 2024 г.

• Оценено на: 20 юли 2024 г.

Препоръчвам
    • Изпратено от мобилен телефон

Храната беше с по-лошо качество и липса на разнообразие спрямо предходния сезон.

Отношението персонала и целия екип беше чудесно. Особено впечатление спрямо миналата година ни направи много по-добрата анимация и в пъти по комуникативни, ведри и енергични аниматори. Ентъртеймънта беше доста по-ангажиран и добър от миналогодишния.

Престой през юли 2024 г.

• Оценено на: 24 юни 2024 г.

Всичко

Престой през юни 2024 г.

• Оценено на: 21 юни 2024 г.

Супер
    • Изпратено от мобилен телефон

Беше близо до морето . Имаше шоу програми и персонала беше на разположение .

Престой през юни 2024 г.

• Оценено на: 6 юни 2024 г.

Уникално готино място за парти и релакс
    • Изпратено от мобилен телефон

Няма контакти до двете нощни шкафчета, само usb изход на едното. Вратата на балкона не се заключва, има някаква тъпа верига за защита. Столовете на балкона са неудобни, макар и красиви. Трябва да си подложиш хавлия да не те наръбят. Но айде - повече е готиното, отколкото забележките 😉

Приятно съм изненадан от това бижу на такова фолк място като Слънчака. Пускаха готина хаус музика от сутринта до вечерта на басейни с як DJ. Гостите бяха хора между 25 и 45 години. Готини, весели компании, които си чилваха съвсем прилично. Басейните са два и много чисти и с приятна атмосфера. Има аниматори, канят те на разни игри. Забавно и приятно е. Персоналът е страхотен - весели момчета, общуват с гостите и са услужливи за всичко. А храната е просто брутално яка. Хареса ми абсолютно всичко. Дори имаше паркомясто за 15 кинта на ден. Запазих си пак престой за края на лятото и определено ще си ходя там вече като посещавам курорта.

Престой през юни 2024 г.

• Оценено на: 5 юни 2024 г.

Превъзходен
    • Престой от 2 нощувки

Беше много шумно - музиката от бара към басейна беше доста висока и се чуваше почти без прекъсване. Скоро беше правен ремонт и се усещаше мирис на боя,което беше доста неприятно,предвид,че трябваше да държим вратата на терасата затворена,заради силната музика.

Хотелът се намира на първа линия с чудесна гледка към морето и дюните. Персоналът е много внимателен,съобрази се с нашите предпочитания. Стаята е просторна ,с удобни легла.

Престой през май 2024 г.

• Оценено на: 25 септември 2023 г.

Всичко беше перфектно

Престой през септември 2023 г.

• Оценено на: 5 септември 2023 г.

Антонио

Няма такова.

Всичко беше много яко. Препоръчвам.

Престой през септември 2023 г.

• Оценено на: 3 септември 2023 г.

Има по-добри 4 звездни хотели в курорта
    • Изпратено от мобилен телефон

Имаше части в хотела, които бяха занемарени. Например мазилката на тавана във фоайето се разпадаше, в стаята липсваше част от рамката на вратата. Освен това храната не беше нищо особено, имитационни продукти вместо млечни в доста неща, химически сокчета вместо истински сокове или поне с някакво съдържание на плод, никакви оставени еднократни приспособления в стаите за гости, освен еднократни чехли. Била съм в много по-евтини хотели с повече удобства.

Чисто е и басейните са приятни. Персонала ни позволи да се чекираме преди 14:00 и като цяло бяха сравнително любезни

Престой през септември 2023 г.

• Оценено на: 17 август 2023 г.

Прекрасен хотел!
    • Престой от 7 нощувки
    • Изпратено от мобилен телефон

Няма нещо, което да не ни е харесало. Всичко беше на ниво!

Останахме изключително впечатлени от цялостната концепция и стил на хотела! Стаите са просторни със страхотни тераси, чисти и сетли. Общите части също са на ниво, басейн, ресторант, бар всичко е страхотно! Персоналът е учтив и усмихнат, храната вкусна! Страхотен хотел на добри цени! Препоръчвам!!

Престой през август 2023 г.

• Оценено на: 13 август 2023 г.

Препоръчвам
    • Изпратено от мобилен телефон

Алкохолът и напитките част от олинклузивното меню са изключително лошо качество което е очаквано, но със сигурност може да се наблегне като подобрение. Аниматорите и програмата за развлечение са по скоро за присъствие отколкото истински ангажирани с работата си.

Атмосферата беше страхотна, винаги имаше места на басейна, хубавамузика допълваше престоят там. Храната беше изключително хубава, беше наблегнато на качеството, а не на количеството. Персоналът изключително отзивчив.

Престой през август 2023 г.

• Оценено на: 7 август 2023 г.

Всичко.

Престой през август 2023 г.

• Оценено на: 27 юли 2023 г.

Сравнително добре
    • Изпратено от мобилен телефон

Момче от персонала на бара беше доста неучтиви/неадекватен на зададен въпрос на български за помощ.Реших до края на резервацията си да говоря с част от персонала на английски и нямах проблем до края на престоя си,което е малко жалко … Но за момичето от бара и едно слабичко момче също от бара бяха много дружелюбни и усмихнати!

Храната беше хубава

Престой през юли 2023 г.

Показване 1 - 25

Ние връщаме разликата в цената
Ние връщаме разликата в цената
Ниски цени • Без такси за резервация • Намерили сте по-ниска цена? Ще ви върнем разликата!