Przejdź do głównej treści

8,5

• Bezpłatne WiFi

8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 31 marca 2025

9,0
    Przyjemnie spędzony wypoczynek w bardzo dobrym hotelu.

Brak

Lokalizacja bardzo dogodna, blisko morza i deptaku którym można było spacerować. W pobliżu sklep oraz przystanek autobusowy, a także restauracje, te kwestie bardzo na plus. Spokojna okolica, przynajmniej poza sezonem. Śniadania w hotelu bardzo dobre, duży wybór jedzenia. W samym hotelu jak i pokojach hotelowych bardzo czysto.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 17 lutego 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje nie były odkurzone.kawa fatalnie. Reszta ok

Śniadania ok, lokalizacja przy wodzie super Personel b uprzejmy

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 7 lutego 2025

Polecam

Wszystko ok

Lokalizacja - przy plaży i promenadzie, wygodny pokój, czyściutka łazienka, dobre śniadanie

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 20 stycznia 2025

Bardzo polecam

Żadnych uwag

Śniadanie super, pokój czysty z dużym balkonem. Parking bezplatny. Pierwsza linia brzegowa. Bardzo miła i pomocna Pani na recepcji. Wszystko było ok

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 20 stycznia 2025

9,0
    Drugie raz jestem w tym hotelu, bardzo dobra lokalizacja, hotel z pięknym widokiem na morze, sniadania dobre każdy coś z

Bardzo dobra lokalizacja

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 31 grudnia 2024

9,0
    Hotel w dobrej cenie z dużym pokojem dla rodziny i pięknym widokiem na morze.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    • 3 noclegi

Dość daleko od centrum i głównej promenady (15 minut autobusem lub 10 samochodem). Plaża przy hotelu kiepska - wąska i niezbyt ładna (ale jest basen z leżakami). Skorzystaliśmy też z kolacji wigilijnej, ale dość szybko wyszliśmy ze względu na głośną muzykę.

Ładny hotel, bardzo duży pokój rodzinny z pięknym widokiem na morze. Bardzo smaczne śniadania. Bezpłatny parking, na którym zawsze udało nam się znaleźć miejsce. Bardzo pomocny personel.

Pobyt: grudzień 2024

• Ocena dodana: 27 listopada 2024

Hotel z widokiem na morze, dobra lokalizacja, sniadania dobre. Polecam

Hotel z widokiem na morze, dobra lokalizacja, sniadania dobre. Polecam

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 14 września 2024

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wymiana ręczników raz na 3 dni , wszystko w imię ekolgi, tylko co jak sie jest z małym dzieckiem, słabo. Personel nawet na prosbe nie chciał wymienić ręczników, do sprzątania pokoju tez można miec wiele uwag . Tutaj trzeba mocno popracować nad tymi tematami .

Lokalizacja , widok z pokoju na morze , duży parking, śniadanie typowo hotelowe ale można cos znaleźć dla siebie , basen naprawdę robi robote w upalne dni . Bar przy basenie tez pomaga ,😉

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 26 sierpnia 2024

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Trochę daleko od centrum.

Lokalizacja przy plaży, przy hotelu przystanek autobusowy, dobre śniadanie.

• Ocena dodana: 15 lipca 2024

Na krótki pobyt ok
    • 5 noclegów

Basen niefortunnie czynny tylko od 10 do 18 więc nie miałam możliwości skorzystać ani razu, nad czym ubolewam, a w weekend jeszcze dodatkowo pełno ludzi, nie było wolnych leżaków. Dostęp do basenu i plaży to były jedne z głównych powodów tej rezerwacji a nie spełniły zupełnie moich oczekiwań. Na śniadaniu zdecydowanym minusem była jajecznica - to jakaś nieapetyczna papka przemysłowa, lepiej jej w ogóle nie wystawiać bo zniechęca do konsumpcji czegokolwiek. W hotelu 3* brak wody mineralnej w pokoju oraz szklanek - były tylko kubki papierowe. Przez 5 dni pobytu nie wymieniono ręczników.

Hotel w porządku, w miarę czysto chociaż już na wejściu miałam ochotę ponownie odkurzyć pokój. Łazienka bardzo czysta, pokój przestronny, widok z balkonu boczny na morze - bardzo boczny. Klimatyzacja wydolna, na balkonie suszarka - bardzo pomocne. Plaża wąska, po lewej kamienista więc na plażę jeździliśmy gdzie indziej. Miejsce na parkingu (zewnętrznym) zawsze znalazłam. Śniadania poprawne, na mój osobisty plus był wybór mlek typu sojowe czy migdałowe. Pokój dobrze zacieniony, mogłam się wyspać, materac dla mnie idealny, z tych twardszych.

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 8 lipca 2024

• 1 nocleg

Mało komfortowe łóżko, ale większy problem z klimatyzacją, w nocy budziliśmy się z zimna lub gorąca :( Śniadania bardzo monotonne, codziennie dokładnie taki sam zestaw i jakość produktów średnia, (trzy gatunki mało apetycznej wędliny, jeden ser żółty, jeden biały, jogurt, owoce z puszki (raz był arbuz), jajka sadzone, coś co miało być imitacją jajecznicy, ziemniaki, fasolka, owsianka) Ale ilość była uzupełniana na bieżąco i obsługa dbała o czystość. Na pewno nie wybralibyśmy ponownie tego hotelu na kilka nocy.

Hotel położony bezpośrednio przy plaży, niestety mało atrakcyjnej oraz głównej ulicy nadbrzeżnej. Personel bardzo uprzejmy i dobrze przeszkolony, co widać zwłaszcza podczas śniadań. Pokoje sprzątane codziennie. Na wyposażeniu lodówka, sejf, suszarka do włosów, żel do mycia (brak innych kosmetyków). W pobliżu mnóstwo restauracji, barów, sklepów i dyskotek oraz przystanek autobusowy.

• Ocena dodana: 1 lipca 2024

• 4 noclegi

Świetna lokalizacja i baza wypadowa, przy hotelu piękny basen z widokiem na morze.

• Ocena dodana: 16 maja 2024

8,0
    Dobry stosunek do ceny zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość pokoju i widok na morze
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mała i ciemna łazienka. Mało urozmaicone śniadania.

Przestronny pokój rodzinny z szerokim łóżkiem i możliwością dostawienia mniejszego łóżka. Balkon z super widokiem na otwarte morze. Dużo leżaków dookoła basenu. Bliskość do supermarketu.

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 28 marca 2024

9,0
    Dobre miejsce do wypoczynku i zwiedzania Limassol. Hotel w pierwszej lini brzegowej .
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko mi się podobało.

Lokalizacja hotelu bardzo dobra, przy plaży. Przystanek autobusowy przy hotelu. Wygodne dojście do promenady w Limassol. Wyposażenie hotelu nowoczesne. Śniadania i obiadokolacje dla każdego.

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 22 marca 2024

Dobry
    • 5 noclegów

Duży wybór ale składniki niskiej jakości. Duże zatłoczenie i mało miejsca na śniadaniach.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 26 stycznia 2024

• 4 noclegi

Ściany w hotelu bardzo cienkie. słychać kiedy sąsiedzi rozmawiają, kąpią się, spuszczają wodę. Widok z okien na mieszkania naprzeciwko...

Hotel dobrze położony, z parkingiem, pokój duży, dobrze wyposażony, sympatyczny taras.

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 20 stycznia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wspaniala obsługa, bardzo czysty i poprawny hotel

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 14 stycznia 2024

• 1 nocleg

Hotel jak i śniadania poprawne. Brawo za czystość w hotelu. Otrzymaliśmy pokój ze świetnym widokiem na morze na wysokim piętrze i dużym balkonem. Hotel spełnił oczekiwania jednak nie zdecydowałbym się na dłuższy pobyt.

Pobyt: grudzień 2023

• Ocena dodana: 30 października 2023

• Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
    • 5 noclegów

wykupiliśmy kolacje, które niestety nie spełniły naszych oczekiwań, dania bez zachwytu, w takiej cenie lepiej coś zjeść na mieście, restauracja hotelowa niewielka i dość głośno

hotel blisko morza, parking darmowy dla gości, czysty basen, możliwość kąpieli w morzu, dobre śniadania (menu powtarzalne prawie każdego dnia) ze sporym wyborem - każdy coś znajdzie dla siebie

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 29 sierpnia 2023

8,0
    Dobre miejsce na pierwszy nocleg i jazde dalej , czysto pokoje przestrzenne
    • 2 noclegi

duzy pokoj

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 4 lipca 2023

• 1 nocleg

Hotel zlokalizowany nad samym morzem.

Pobyt: czerwiec 2023

• Ocena dodana: 5 maja 2023

przyjemny hotel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

czysto piękny widok z balkonu na morze

Pobyt: kwiecień 2023

• Ocena dodana: 17 kwietnia 2023

Dobry
    • Apartament typu Suite z widokiem na morze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania monotonne mało zróżnicowane , brak świeżego pieczywa , mały wybór

bliskość morza , czystość , spokojna okolica

Pobyt: kwiecień 2023

• Ocena dodana: 3 lutego 2023

8,0
    Drugi najlepszy pobyt podczas wyjazdu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

butelka wody mineralnej w pokoju byłaby miłym poczęstunkiem po podróży

Pokój był bardzo wygodny i czysty. Śniadanie może nie wyjątkowe, ale bardzo dobre. Blisko do różnych lokalnych restauracji.

Pobyt: luty 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: