Przejdź do głównej treści

8,1

• Bezpłatne WiFi

7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 2 grudnia 2024

8,0
    Blisko do centrum i marketu . Niedaleko do plaży i parkingu Dobre śniadanie .
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Widać ząb czasu, w pokoju który dostałem bym nieprzyjemny zapach staroci .

Blisko do centrum i marketu . Niedaleko do plaży i parkingu Dobre śniadanie .

• Ocena dodana: 8 listopada 2024

8,0
    Polecamy, nie wykluczone, że wrócimy.
    • Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Zaskoczona brakiem czajnika, herbaty, kawy itp w pokojach. Łazienka trochę ciemna, światło źle ustawione. Kosmetyki (szampon i mydło w jednym) . Tak trochę dla męskiej części gości. Brak suszarki do włosów w pokoju z prysznicem (tym gdzie można się umyć po wymeldowaniu).

Fantastyczny personel, lokalizacja idealna (autobus z i do lotniska A1, autobus do Palmy 137 np) jedzenie pyszne, wino musujące codziennie dostępne do śniadania. Przechowalnia bagażu, prysznic dostępny po wymeldowaniu dla chętnych jeszcze po plażowaniu. Mile zaskoczone zaproszeniem na śniadanie jeszcze przed zameldowaniem. Polecamy na 100%

• Ocena dodana: 26 października 2024

Udany pobyt
    • 6 noclegów

W łazience brakowało szafeczki żeby można było wygodnie postawić kosmetyki. Pokój który otrzymaliśmy był dość mały, mniejszy niż na zdjęciu. Brakowało też czajniczka i kubków, w większości hoteli gdzie byliśmy takie rzeczy są dostępne.

Przy hotelu jest przystanek, na którym zatrzymuje sie autobus z lotniska, dosłownie 60 m dalej. Morze jest 5 min dalej spacerkiem. Naprzeciwko hotelu jest supermarket czynny do 21:30. Śniadania było bardzo dobre i rozmaite. Pokoje są sprzątane codziennie. Brak parkingu, ale 600 m dalej był bezpłatny parking publiczny, gdzie bezpiecznie można zostawić auto. Personel bardzo pomocny.

• Ocena dodana: 28 września 2024

Dobra miejscówka na wypoczynek
    • 9 noclegów

Słaba wentylacja łazienki

Kompetentna, miła obsługa, codzienne sprzątanie, dogodne godziny posiłku

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 8 września 2024

Dobry
    • 12 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śmierdzące dywany, problemy z komunikacją w języku angielskim z obsługą

Dobra lokalizacja

Codzienny serwis sprzątający Dobre śniadania

• Ocena dodana: 14 września 2023

• 9 noclegów

Mrówki w pokoju.

Śniadania wspaniałe, bliskość do plaży i autobusów, basen, siłownia.

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 18 lipca 2023

• Podróżujący w pojedynkę
    • Single Room with Balcony - Unlimited Breakfast Brunch
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak uwag. Ale internet musi być lepszy To co jest to marny

Przyjazny personel dbający o gości . Kultura osobista i dbanie o jak najlepsze wrażenia.. Napewno tu wrócę 🥰

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 14 czerwca 2023

9,0
    Fajna lokalizacja. Blisko do plaży i restauracji ze smacznym jedzeniem.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Było czysto, panowała miła, przyjazna atmosfera.

Pobyt: czerwiec 2023

• Ocena dodana: 1 maja 2023

8,0
    Jestem zadowolony z tego pobytu.
    • 7 noclegów

Chociaż co kilka dni warto odkurzyć pokój - podłogę. Częściej warto odkurzać wykładzinę na korytarzu i schodach. W mojej łazience kabina prysznicowa była już brzydka, warto coś z tym zrobić, bo inni klienci będą mieć słuszne pretensje o jej wygląd.

Większość opinii o obiekcie jest trafna i prawdziwa. Personel tam pracujący jest na prawdę bardzo fajny i bardzo pomocny, życzliwy. Śniadanie są, na bardzo dobrym poziomie, jest z czego wybrać do zjedzenia. Pokoje lekko były sprzątane codziennie.

• Ocena dodana: 27 września 2022

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Drzwi czasami się nie zamykały i trzeba było tego pilnować.

Świetna obsługa recepcji, jak i Pań sprzątających, pyszne śniadania i rewelacyjna lokalizacja.

• Ocena dodana: 17 września 2022

Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

- pokoje w średnim stanie, mieliśmy zmieniany pokój, bo zalewało łazienkę; bardzo małe pokoje - brudna pościel - brak darmowego parkingu w pobliżu hotelu (tylko niebieska linia, darmowe są 100-200m od hotelu) - raczej hotel 3* niż 4*

- dobre śniadania - fajna lokalizacja - miły personel - dobrze działająca klima - codziennie sprzątane, wymiana ręczników

• Ocena dodana: 27 sierpnia 2022

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brudne dywany w całym hotelu. Światła na balkonach świecą całą noc nie ma możliwości ich wyłączenia.

Mały hotel i basen . Bardzo dobre śniadania. Świetna lokalizacji do zwiedzania całej wyspy

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 26 sierpnia 2022

Fajny, kameralny hotel.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobre śniadania, duży wybór. Świetna lokalizacja, blisko sklep, apteka i przystanki autobusowe. Plaża kilka minut spacerem od hotelu.

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 27 lipca 2022

9,0
    Bardzo przyjemny pobyt w hotelu, idealnie położony, zwiedziłam większą część Majorki.
    • Superior Double Room - Unlimited Breakfast Brunch
    • 10 noclegów

Przepyszne i różnorodne śniadania. Bardzo miła i pomocna obsługa. Przyjemny hotel, idealnie położony, blisko przystanku autobusowego.

Pobyt: lipiec 2022

• Ocena dodana: 24 listopada 2024

Polecam, dobre śniadanie
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Podobał mi się ten hotel, ciekawa okolica, blisko do sklepu, bardzo dobre śniadanie (różnorodne produkty, szybko uzupełniane), miła obsługa, zakwaterowali nas o 2 w nocy.

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

Wyjątkowy

Nic

Hotel w doskonałej lokalizacji. Dobrze wyposażony. Bardzo do re śniadania. Super siłownia i basen.

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 9 sierpnia 2024

Super
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobra lokalizacja -cisza i spokój mimo,że do centrum 5 minut. Duży supermarket na przeciwko . Wspaniałe śniadania - sporo wybór , świeże i dobrej jakości produkty. Parking pod hotelem płaty ale 3 min dalej w bocznej ulicy można spokojnie zaparkować. Polecam !

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 17 lipca 2024

6,0
    Opinia obiektu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie podobał mi się stan techniczny pokoju 312. Futryna do drzwi wejściowych była wyrwana i drzwi z trudem się zamykały. Dodatkowo drzwi z prysznica również były zepsute. Podłoga obok łóżka napuchnięta oraz działała tylko jedna żarówka obok łóżka. Z klimatyzacji pachniało źle.. To zdecydowanie nie standard hotelu z 4 gwiazdkami.

W obiekcie podobała mi się obsługa która była miła oraz bogata oferta śniadaniowa.

• Ocena dodana: 14 lipca 2024

5,0
    Znośny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W zasadzie nie mogę polecić tego hotelu, a już napewno nie mogę go polecić osobom, które lubią komfort i czystość. Nie jest to hotel czterogwiazdkowy. Jest to hotel na max jedna noc w dość slabych warunkach. Hotel gdzie: nie ma lodówki w pokoju( poprosilismy o zmianę pokoju z pokoju z jednym łóżkiem z widokiem na jakies podworko na taki jak zamawialiśmy czyli z dwoma łóżkami i widokiem na basen- był większy i miał lodówkę zastanawiam się dlaczego zaoferowano nam gorszy pomimo bookingu lepszego); gdzie: nie ma czajnika, szklanki, wody do picia nie mówiąc o kawie, gdzie pachnie chlorem do czyszczenia lazienki w sposób powodujący mdlosci, gdzie: dywan na korytarzu jest tak brudny jakby nigdy nie był odkurzany(wczesniej juz ktos dodawal zdjecia tego dywanu- wstyd, ze dalej nikt nic z tym nie zrobił), gdzie: umywalka przecieka w łazience, sama łazienka tez nie ciekawa - przestarzała, obsługa hotelu uśmiecha się pod nosem w sposób nieprzyjemny, a kiedy poprosiliśmy o otworzenie wina- pani recepcjonistka, która akurat byla za barem dala nam korkociag bez słowa, a kiedy zapytaliśmy o dwa kieliszki do wina zaoferowała tylko papierowe kubki i może pozostawię więc bez dalszego komentarza sposób traktowania gości w tym podobno 4* hotelu..

Lokalizacja blisko przystanku, marketu i plazy miejskiej. Śniadanie bylo ok. I w cenie pokoju. Basen( skromny, niezbyt ładny) jeśli ktoś lubi takie atrakcje. Balkon jest też zaletą.

• Ocena dodana: 30 września 2023

Bardzo polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W pokoju słychać lekki hałas prawdopodobnie od klimatyzacji z innego pokoju.

Dobre i różnorodne śniadania, miła obsługa, dobra lokalizacja, blisko przystanek, z którego można dostać się do hotelu z lotniska.

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 24 kwietnia 2023

1,0
    Bardzo słaby
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój w którym było słychać głośną pracę agregatów i silników od zasilania hotelu i basenu. Obsługa niestety nic z tym nie zrobiła, nie otrzymałem również rekompensaty.

Było czysto.

• Ocena dodana: 18 kwietnia 2023

w pleni zadowoleni z pobytu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

bardzo czysty, butikowy hotel, śniadania obfite, różnorodność produktów . lokalizacja idealna, blisko plazy, przystanku autobusowego z którego szybko dostaniesz się do Palmy.

• Ocena dodana: 8 września 2022

To był bardzo udany wypoczynek .
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pyszne śniadania i bardzo miła obsługa .Pokoje czyste i dobrze wyposażone . W pobliżu sklepy ,restauracje oraz przepiękna plaża .

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!