Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

• Prijs-kwaliteitverhouding

• Gratis WiFi

8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 6 mei 2025

8,0
    Leuk hotel met wellness, kamertjes zijn wel beperkt qua grootte en voorzieningen.
    • Verbleef 2 nachten

Wij vonden onze eigen kamer heel erg klein. Ik miste ook een koelkastje en waterkoker. Ik vind het altijd wel fijn om zelf een drankje te kunnen maken.

De wellness hebben wij erg kunnen waarderen. Na een dagje in de stad rondlopen, was dat even heerlijk ontspannen.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 4 mei 2025

Fijne uitvalsbasis voor citytrip Prijs
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Onze airco lekte, dat is goed opgelost nadat we dit hebben gemeld. Kamers wat gehorig.

Supervriendelijk personeel. Goede parkeerplaats. Prima locatie buiten centrum; huurfietsen en metro om de hoek. Hotel en kamers zijn zoals beschreven, voor een 3-sterren hotel heel prima keuze.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 18 maart 2025

8,0
    Super en vooral ontbijt was goed verzorgd!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ik had al tijdens mijn boeking belasting betaald en bij aankomst nogmaals 19,00! We kwamen laat aan rond (21.00) ivm de lange file, konden nergens koffie krijgen in t hotel dus hebben we elders koffie gekocht.

Schoon en vriendelijk personeel, ontbijt was super!

• Beoordeeld op: 17 maart 2025

Geweldig hotel!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot het Zwembad/Fitness Inbegrepen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het enige dat ik jammer vond is dat in de hotelkamer het 1 en ander stuk was. Zo waren de plankjes an de muur beschadigd en zat er schimmel recht boven het raam op het plafond. Voor de rest was dit een top hotel en geef ik dit een dikke duim omhoog!

Het personeel was echt super! Er is een heerlijk zwembad met bubbelbad en een klein sportschooltje met een sauna dit is top ingedeeld en het is nooit druk aangezien er maar 10 personen binnen mogen zijn.

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 24 februari 2025

Was perfect 9+

Het bed en het tv

Vriendelijk personeel Spreken goed engels

• Beoordeeld op: 23 februari 2025

9,0
    Uitstekend en vriendelijk hotel/ personeel

Niet gevonden

Het hotel was op ongeveer 25 minuten van de Eiffeltoren met de metro vandaan. De metro was ongeveer 7 minuten lopen vanaf het hotel. De receptiemedewerkers waren erg behulpzaam en gaven ons een kaart en lieten ons zien hoe wij moesten reizen naar Louvre en de Eiffeltoren. Het is een veilige buurt om te bezoeken en na de bezienswaardigheden konden wij lekker in het hotel gebruik maken van de jacuzzi, zwembad en sauna. Let op: wel reserveren! De regel was 3 uur op de dag zelf reserveren maar ze waren daar wel schappelijk in. Het was echt rustig, dus wij hadden een privé zwembad! Om het gebouw van het hotel zit parkeergelegenheid. Let op: wel van te voren reserveren! Kosten bedragen €24,- per dag. De auto staat zeer veilig! Hét ontbijt was erg lekker. Ze hadden verse jus, scrabbled egg, yoghurt met fruit/ noten, opgebakken broodjes, cake, croissantjes, beleg. Kortom: helemaal prima. Ik kom zeker nog eens terug!

• Beoordeeld op: 22 februari 2025

Net en fijn hotel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het bad is erg onhandig om in te douchen. Ook is je kledingkast in je badkamer.

Mooie kamer en een fijne spa beneden.

Verbleven in januari 2025

• Beoordeeld op: 20 december 2024

9,0
    Een heel plezierige ervaring.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Toegang tot Zwembad/Fitness

Niets.

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De kamer was bijna geluidsdicht, dus nauwelijks verkeerslawaai.

Verbleven in december 2024

• Beoordeeld op: 4 november 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

De kleine tweepersoons kamer heeft geen kledingkast. Wel 2 planken om je spullen op te zetten.

De ligging is ideaal. Het hotel is goed te bereiken. Met de bus, metro ben je binnen 30 min in het centrum van Paris. Verschillende winkeltjes, eetgelegenheden in de omgeving van het hotel.

Verbleven in november 2024

• Beoordeeld op: 6 oktober 2024

Was heel gezellig

Het zwembad en sauna

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 23 september 2024

Altijd goed!
    • Verbleef 1 nacht

Vriendelijke ontvangst. Ons verzoek voor een parkeerplaats was niet genoteerd, maar werd snel door het personeel opgelost. Wij verblijven hier al jaren als we voor een beurs naar Parijs gaan en zullen hier nog vele jaren blijven komen. Bed was uitstekend!

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 29 juli 2024

Voor herhaling vatbaar.
    • Individuele reiziger

Mooie omgeving

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 14 juni 2024

7,0
    Prima prijs / kwaliteit verhouding, hotel erg netjes en verzorgd. De buurt wat minder.
    • Verbleef 1 nacht

Op zondag om 09:30 uur gewekt worden door de schoonmaakster.

Het personeel

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 11 mei 2024

9,0
    Fijn hotel om een paar dagen Parijs te bezoeken

Niets

Kamers keurig schoon Goeie bedden Locatie Aardig personeel

Verbleven in mei 2024

• Beoordeeld op: 29 april 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

De toilet ruimte was wat aan de kleine kant en risico vol voor de tenen als de deur open gaat. Het zwembad was een beetje aan de koude kant.

De locatie, het romantisch pakket, de staff

Verbleven in april 2024

• Beoordeeld op: 9 februari 2024

7,0
    Leuk maar niet voor een tweede keer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Geen airco en weinig keus bij het ontbijt. Parkeer erg krap waardoor me auto is beschadigd

De sauna, zwembad en hele lieve personeel

Verbleven in december 2023

• Beoordeeld op: 8 januari 2024

Het was uitstekend
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het was heel hygiënisch en heel lief personeel

Verbleven in januari 2024

• Beoordeeld op: 23 december 2023

Fantastisch

-zeer goed ontvangen -lekker ontbijt

Verbleven in november 2023

• Beoordeeld op: 3 december 2023

• Reizigers met vrienden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Zeer vriendelijk personeel willen je overal mee helpen. Denken mee.goed ontbijt. Dichtbij de metro om parijs in te gaan

Verbleven in december 2023

• Beoordeeld op: 6 oktober 2023

9,0
    Prima Hotel, goede lokatie, schoon en vriendelijk personeel
    • Verbleef 3 nachten

Eigenlijk niets of het zou een kledingkast moeten zijn, die is er nl. niet. Er is wel een bureau met stoel en een aantal planken en een rails waar je kleding kan ophangen.

Prima Hotel vlakbij Blvd Périphérique en 10 min. lopen van de metro. Kamer is niet groot maar wel brand schoon dat geldt ook voor de badkamer. Van de “Spa” mogelijkheden hebben we geen gebruik gemaakt. Ontbijt was prima, van alles te krijgen. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Wij hebben gebruikgemaakt van de parkeergelegenheid van het Hotel, er is een P voor de ingang waar je 10 min. mag staan dan 5 min. lopen naar de afgesloten deels overdekte parkeerplaats.

• Beoordeeld op: 2 oktober 2023

Uitstekend en comfortabel
    • Groep
    • Verbleef 2 nachten

Klep van wc viel steeds dicht, te krap gemonteerd. En toilet bleef doorlopen na doorspoelen. Na een flinke klap stopte het water.

Personeel was uiterst vriendelijk. Kamer en badkamer keurig schoon. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ontbijt is uitstekend.

• Beoordeeld op: 2 oktober 2023

8,0
    Zeer goede prijs-kwaliteits verhouding, net hotel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het ontbijt op de zondagochtend was rommelig vanwege de drukte. Geen schone borden, glazen en kopjes beschikbaar. Buffet niet goed aangevuld.

Zeer nette kamer, alles heel schoon en netjes opgemaakt. Ontvangst vriendelijk en duidelijk. Koffer netjes bewaard tot de kamer gereed was.

• Beoordeeld op: 5 september 2023

Goed hotel, betaalbare prijs
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Was nog best ver naar de bekende plekken in parijs

Rustige buurt, bus voor de deur, schone kamer en heel fijn bed

Verbleven in september 2023

• Beoordeeld op: 4 september 2023

Prima
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Kamerdeuren zijn erg zwaar.

Fijne uitvalsbasis om Parijs te verkennen, wel aan drukke straat. Redelijk ontbijt, wij bezochten onze dochter in Parijs en zij kon voor slechts € 12,00 mee ontbijten.

Verbleven in september 2023

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: