Direct la pagina principală

8,7

• WiFi gratuit

9,2

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 6 septembrie 2024

Nu este un hotel de 5 stele
    • Suită deluxe cu vedere la mare sau la piscină
    • Trimis de pe mobil

Nu mi-a placut micul dejun Hotelul era destul de mare, avea o curte imensa si trebuia sa mergi foarte mult din parcare pana la cazare (cel putin pentru noi) Parcarea avea si locuri de incarcare masini electrice Atunci cand ajungi pentru prima data la hotel este interesant pentru ca te plimba cu o masinuta, dar dupa aceea nu mai poti sa mergi cu ea Minibarul…GOL Pentru un hotel de 5 stele nu este tocmai ok ca minibarul sa fie gol Patul…pentru cei care aveti probleme cu spatele este cam aiurea Au un topper foarte moale pe pat si ai impresia ca intri in pat cu totul Pentru familii cu copii si pentru persoane cu invaliditate este destul de ok

Plaja hotelului este destul de ok Nisip fin, fara pietre Apa…foarte curata, cristalina si destul de mica Personalul foarte amabil (veneau pe fiecare seara sa ne intrebe daca ne lipseste ceva)

Sejur în septembrie 2024

• Comentariu trimis pe 29 iulie 2024

O experienta excelenta
    • Trimis de pe mobil

Camera confortabila si bine dotata, totul curat, plaja curata si confortabila, mancarea buna si variata , personalul amabil si profi.

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 16 iulie 2024

Un sejur plăcut
    • Trimis de pe mobil

Sunt și câteva lucruri ce ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi: curățenia nu a fost perfectă, la restaurant meniul și servirea se mai poate îmbunătăți.

Mi-a placut personalul foarte amabil, camerele spațioase și foarte frumoase, plaja proprie cu nisip și intrare lina în mare.

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 1 iulie 2024

Exceptional
    • Suită Junior la malul mării
    • A stat 7 nopți

Locatie excelenta, personalul exceptional. Micul dejun bun, dar acelasi in fiecare zi.

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 5 septembrie 2023

Bun
    • A stat 10 nopți
    • Trimis de pe mobil

1.Sezlongurile de la mare fara saltea, foarte incomode, la fel si cele de la piscina copiilor- acestea din urma nici nu se puteau intinde complet, greu de stat cateva ore pe ele. 2. Mancarea nu era foarte variata, daca stateai 10 nopto te pliciseai de aceleasi lucruri. Prea multe feluri cu diverse sosuri iar mancarea putea fi mai gustoasa- depinde de gust, binenteles. Amabilitatea si profesionalismul staff-ului compensau o parte din minusurile bucatarului. 3. Resortul in sine este destul de micut ca spatii verzi, nu ai unde sa te plimbi seara. 4. Supermarketul din interiorul hotelului este foarte prost aprovizionat, spatiu irosit, putea fi mai optimizat cu gama mai variata. 5. Intrarea in mare- trebuie sa mergi 500 m pentru ca apa sa iti ajunga la brau/ umeri. Ideala pentru copilasi pana la 4/6 ani.

Camerele foarte mari, foarte curate, frumos decorate, personalul extrem de amabil, peste tot, linistea- femeile de la curatenie nici nu se simteau dimineata, taverna.

• Comentariu trimis pe 22 august 2023

• Trimis de pe mobil

Nu a existat nimic sa nu fie pe gustul nostru. A fost perfect, de vis.

Ne-a placut totul, a fost un concediu de vis. Locatie minunata, personal foarte atent. Fiecare eventual detaliu era gandit. Este absolut un paradis. Locul unde poti ajuge, lasa masina in parcare si sa nu simti nevoia sa te apropii de ea decat la plecare(poate nici atunci pentru ca ai tendinta sa iti prelungesti concediul). Activitati pentru copii, spa, plaja exemplar ingrijita, mancare delicioasa, piscina superba, activitati de distractie pentru adulti. Pentru noi a fost perfect. Am fi stat cel putin o luna😄

• Comentariu trimis pe 9 august 2023

O vacanță de vis.
    • Cameră dublă superioară cu vedere la mare sau la piscină
    • Trimis de pe mobil

Absolut totul a fost minunat.

• Comentariu trimis pe 19 iulie 2023

9,0
    Sejur excelent pentru familii cu copii mici.
    • A stat 5 nopți

Din pacate copilul nostru a facut o enterocolita virala de la mancarea din restaurant, cu varsaturi si febra o zi jumatate. Mancarea, desi foarte diversificata, putea fi un pic mai rafinata. Faptul ca la masa de seara bauturile (inclusiv apa) nu erau incluse in pret, a ridicat costul sejurului.

Micul dejun bogat si foarte diversificat. Locatia excelenta, exact pe plaja. Marea foarte mica pana la o distanta mare de mal! Excelenta pentru copii mici. Curatenie, verdeata, divertisment! Personalul foarte amabil.

Sejur în iulie 2023

• Comentariu trimis pe 30 iunie 2023

Totul a fost la superlativ!
    • Trimis de pe mobil

Mâncarea a fost f.buna, diversificata, micul dejun pentru toate gusturile.Restaurantul,taverna ,barul, plaja, gradina, parcarea, piscinele amenajate cu mult bun gust dar si cu simt practic.Nu am găsit nimic de reproșat.Impecabil.Recomand aceasta proprietate.

Sejur în iunie 2023

• Comentariu trimis pe 18 iunie 2023

Foarte bine
    • A stat 7 nopți

la masa de seara nu ti se ofera apa decat contra cost ,transferul catre Nikiti desi este gratuit si este doar vineri nu poate asigura cererea,trebuie sa iti faci rezervare cu multe zile inainte pentru a fi sigur.

Locatie amplasata ideal,mic dejun consistent,plaja ingrijita ,marea superba.

Sejur în iunie 2023

• Comentariu trimis pe 13 noiembrie 2022

Extraordinar
    • Trimis de pe mobil

Micul dejun si cina diversificate, curățenie în fiecare zi , prosoape schimbate zilnic,, camera mare cu mobilier modern .

Sejur în octombrie 2022

• Comentariu trimis pe 9 septembrie 2022

• Suită Deluxe

• Comentariu trimis pe 3 septembrie 2022

• Trimis de pe mobil

În afară de complex care este Superb seara nu prea ai unde sa mergi fără mașina. Chiar și asa hotelul asigura dimineața transport gratuit la Nikitti și Neo Marmaras

• Comentariu trimis pe 2 septembrie 2022

Foarte bun
    • Cameră dublă superioară cu vedere la mare sau la piscină
    • A stat 8 nopți
    • Trimis de pe mobil

Faptul ca este izolat si nu sunt multe optiuni in apropiere!

Foarte bun

• Comentariu trimis pe 2 septembrie 2022

un loc bun pt familii cu copii!
    • Grup
    • Trimis de pe mobil

personalul si locul in sine

• Comentariu trimis pe 1 septembrie 2022

Nemaipomenit,senzațional!🥳
    • A stat 14 nopți
    • Trimis de pe mobil

Ca nu am stat 3 luni la voi:-)))

Absolut totul,primirea,cu un pahar de Proseco;-)cum am ajuns am și fost cazați,in jurul orei 12.00,camera f curată,mobilier nou,prosoape,perne,saltea,lenjerii impecabile,mâncarea excepțională,aici menționez ca am optat pt demipensiune deci mic dejun și cina ffff diversificate,proaspete și gustoase toate,ospatarii nu mai zic,f atenți la detalii,săritori,politicosi,șeful de sala parca Ivan se numea era peste tot și f drăguț cu clienții,șeful bucătar la fel,plaja curată,prosoape puse pe șezlonguri de ei in fiecare dimineața,puteai servi băuturi,mâncare,fructe pe plaja iar aici vreau sa-l Menționez pe simpaticul Nikos,incredibil baiatul asta,iute,atent,politicos,circula non-stop pe plaja,iar noi de dragul lui comandam de fiecare data,deci chiar merita un salariu Bonus,chiar face vânzări prin felul lui de-a fi👏👍.Program pt copii in fiecare seara,lunea era seara greceasca,o formație extraordinara👏Sper ca nu am uitat pe nimeni,oricum felicitari tuturor pt implicare,pt seriozitate,pt ceea ce ne-ați oferit timp de 14 zile,totul la superlativ!👏👏🤗🥳acum suntem triști ca nu mai suntem acolo😒dar vom reveni cu drag!

• Comentariu trimis pe 30 august 2022

• Grup

locatia si personalul

• Comentariu trimis pe 19 august 2022

Absolut tot !

• Comentariu trimis pe 2 august 2022

Minunat. Locatie foarte buna. Servicii la nivelul asteptarilor
    • A stat 6 nopți

Nu avem nimic de comentat

Mic dejun excelent. Servicii ireprosabile.

• Comentariu trimis pe 28 iulie 2022

• Comentariu trimis pe 25 iulie 2022

O vacanța reușită
    • Trimis de pe mobil

Aceeași calitate pe care am găsit-o in urma cu 3 ani; personal de nota 10, locație curată situată pe plaja. Meniu diversificat, mâncare de calitate. Recomand și taverna Yalos, eventual pentru masa de prânz. Șezlonguri suficiente, plaja întreținută. Recomand!

• Comentariu trimis pe 25 iulie 2022

• Suită Deluxe
    • A stat 6 nopți

Mancarea de la bar/restaurant plaja discutabila, calitatea si gustul indoielnice. Mancarea de la Restaurantul Grecesc - normala, fara pretentii pentru un restort de 5 stele.

Curat, linistit, facilitati si servicii bine organizate. O locatie care te invitaa sa prelungesti sejurul.

• Comentariu trimis pe 19 iulie 2022

O vacanta excelenta
    • Suită deluxe cu vedere la mare sau la piscină
    • Trimis de pe mobil

Plaja curata, ingrijita, personal de paza prezent, sezlonguri confortabile. Resortul foarte bine ingrijit.Camere frumoase. Personal deosebit de prietenos. Micul dejun si cina foarte bune

• Comentariu trimis pe 13 iulie 2022

Superb
    • Călătorie de afaceri
    • A stat 6 nopți

Nu mi-a placut faptul ca tot sejurul a fost un miros insuportabil de canal pe holul hotelului si pe terasa camerei, nu puteam lasa deschisa usa terasei nici noaptea fiindca venea miros de canal.

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: