Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

6,9

• Gratis WiFi

7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 10 oktober 2024

Top! Heerlijk tot rust komen
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De openbare wc beneden was niet schoon en 1 van de 4 wc’s werkte. Dit aangegeven maar werd helaas aan gedaan.

De ligging is top aan de zee en lekker rustig! Mooie kamers en een fijn buiten gedeelte met prachtig restaurant waar je lekker kan ontbijten

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 19 september 2024

8,0
    Heerlijk hotel met lieve mensen, wel afgelegen, auto of quad is aan te raden, restaurant viel tegen
    • Verbleef 7 nachten

Er was 1 dame in de bediening van het restaurant die zichzelf een stuk interessanter vond dan het bedienen van haar gasten. Zo duurde het ruim een half uur voordat wij uberhaupt een menukaart kregen en dus nog geen drankje hadden of iets. Ook kregen wij de voorgerechten en hoofdgerechten tegelijk en toen wij hier iets van zeiden, kregen we de vraag of we dan wel hadden doorgegeven dat we dit niet wilden, terwijl het als voor en hoofd op de kaart stond. Ook hebben wij een fles water besteld bij de wijn, maar hebben deze nooit gekregen. We bleven ons verbazen hoe ze het met iets van 4 mensen niet voor elkaar kregen om 20 tafels te bedienen. Wij hebben het dus ook bij 1 keer eten in het restaurant gehouden. Het eten wat we kregen was overigens wel lekker!

Het personeel was zeer vriendelijk, in het bijzonder de lieve dame bij de receptie, de vrouw van de schoonmaak en de jongeman achter de ronde bar. Door een heftige regenval moesten wij verplaatsen naar een andere kamer en hier zijn we heel lief bij geholpen. We hebben regeleatig einde van de middag een drankje gedaan bij de bar, waardoor de barman ook steeds creatiever werd in het verzinnen van nieuwe cocktails, etc. Verder hebben ze erg lekker eten bij de beachbar beneden en ook hier werkt vriendelijk personeel.

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 5 augustus 2024

Kan beter
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Personeel allesbehalve vriendelijk. Zeer dure drankjes aan de poolbar.

Kamers + ontbijt

• Beoordeeld op: 16 juli 2024

Was een wereldplek
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Dat alles daar bij hotel best prijzig was vergeleken met de prijzen buiten het hotel en dat personeel niet echt met klanten mogen praten want dan krijgen ze een standje behalve als je wat koopt van ze

Wij vonden de chauffeur van het hotel een echte topper echt een aanrader en de mensen bij de beachbar zijn toppers

• Beoordeeld op: 6 juli 2024

8,0
    Een fijn en schoon hotel op een rustige plek aan de zee met mooi uitzicht.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Een paar kleine dingetjes: als je bij het ontbijt cappuccino wilt moet je daarvoor betalen. Kamers nog niet helemaal af, doucheputje lag open, geen spiegel boven de wastafel Kluis had een batterij te weinig, gevraagd of deze gemaakt kon worden, verkeerde sleutel meegekregen weer gemeld enz. uiteindelijk hele vakantie geen werkende kluis.

De ligging, de rust, schoon en een uitgebreid ontbijt

• Beoordeeld op: 11 mei 2024

8,0
    Fantastische locatie en zeer gastvrij
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Tijdelijke stank door een kapotte pomp die na het Griekse Paasreces meteen vervangen werd

Op zijn grieks, net open dus nog niet alles klaar…. Fantastische locatie met prachtig uitzicht op de Baai van Laganas en schilpad eiland. Maar het personeel is zeer gastvrij en maakte veel goed !

Verbleven in mei 2024

• Beoordeeld op: 26 oktober 2023

7,0
    Prima, simpel en schoon hotel.
    • Verbleef 4 nachten

Wat al meer voorbij zag komen in de beoordelingen is dat de badkamer klein is en als je gedoucht hebt is de hele badkamer nat. Je kunt het simpel oplossen door een wisser neer te zetten zodat je alles even droog kunt maken. Maar het heeft ons verblijf niet verpest hoor. De matrassen zijn wel hard en slecht. Ik had al bij een andere beoordeling gelezen dat iemand een topper had gevraagd. Goede tip, heb ik dus ook gedaan. Het ging wel iets beter maar het was een heel dun toppertje ;-)

Het is een gemoedelijk, simpel familiehotel. Als je de foto's bekijkt lijkt het wat mooier. Vriendelijke eigenaren die de hele dag hard werken. Er werd ontzettend goed schoongemaakt. Ontbijtje is simpel maar prima. Er waren ook mensen die zelf wat lekkers kochten en het op hun balkon opaten.

• Beoordeeld op: 4 oktober 2023

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 17 september 2023

Heerlijk!

Weinig.

Prachtig op het zuiden en perfect gelegen! Kies wel zeezicht! Uitzicht op turtle eiland. Cameo eiland in de buurt. Rustig maar in de buurt van uitgangsgelegenheden. Lieve Hollands Griekse manager/eigenaresse. Ook het personeel aan de bar en restaurant doet enorm zijn/haar best, zijn vriendelijk en werken echt keihard.

• Beoordeeld op: 9 september 2023

Echt een aanrader!
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Soms wat geluidsoverlast van de bar 's avonds

Mooi hotel op een prachtige plek, super ontbijt, vriendelijk personeel en mooie kamers

• Beoordeeld op: 8 september 2023

Verblijf gloria maris
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamers zijn erg gehorig, je hoort heel goed de mensen op de gang, van boven en van buiten. Er wordt niet goed schoongemaakt, ze vegen volgens mij alleen wat, er wordt niet gedweild of gestofzuigd. Voor deze hotelprijzen verwacht ik toch schonere kamers. De prijzen voor de cocktails waren best hoog voor de hoeveelheden die je kreeg.

De hotelmedewerkers waren allemaal super vriendelijk. Ze zijn erg behulpzaam. Via het hotel kun je makkelijk een taxi regelen of excursies boeken. De aankleding van hotel ziet er leuk uit, met name het zwembad en het terrasgedeelte. De excursies (boottochten) waren leuk, de kapitein was erg vriendelijk.

• Beoordeeld op: 24 augustus 2023

Mooi sfeervol hotel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De katten die daar rond liepen .

De ligging het was een fantastische uitzicht op de zee! De sfeer ,ook de gezelligheid savonds bij de tropical bar.

Verbleven in augustus 2023

• Beoordeeld op: 2 augustus 2023

8,0
    Heerlijk hotel, wel wat kleine tips
    • Reizigers met vrienden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ontbijt is goed maar waren vaak dingen op (borden, bestek, glaasjes) en je moet voor cappuccino betalen. Badkamers zijn beetje outdated. Wij sliepen in de kamer (81) onder de bar en daar was de muziek echt heel hard tot laat, hebt wel oordoppen nodig daar...

Mooi hotel met fijne kamers en prima zwembaden. Heel dicht bij het strand. Fantastisch als je lekker wilt ontspannen. Op laatste dag laat pas gevlogen en we mochten nog de hele dag blijven en er was zelfs een douche om even op te frissen voor de vlucht. Verder vriendelijk personeel (vooral barvrouw/pianiste).

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 1 augustus 2023

6,0
    Top locatie echt geweldig, vriendelijk personeel maar accommodatie is maar net voldoende.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamers. We hadden de nieuwe refurbished rooms. Maar deze zijn smal en onpraktisch ingericht. Als je naar details kijkt is de kamer slecht afgewerkt. Bij het zwembad kun je heerlijk liggen maar meerdere ligstoelen zijn kapot en ook stoelen aan de tafels zijn kapot en zijn aan vervanging toe. Het ontbijt is redelijk verzorgd maar de gratis koffie uit de automaat is niet te drinken. Goede koffie kun je dan wel bestellen bij de bar maar kost €4 voor americano of espresso. Dat is wel een minpunt. De kamers zijn te klein om lang in te verblijven. Bedden zijn niet heel fijn en de kussens zijn vreselijk. Eigenlijk een week slecht geslapen.

De ligging is fantastisch. aan het water met een prachtig buiten waar het zwembad en de bar is en waar je s’ochtends ontbijt met uitzicht op Turtle island

Verbleven in augustus 2023

• Beoordeeld op: 24 juli 2023

8,0
    Was een mooie locatie! Mooie kamer met uitzicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Schoonmaak die kwam terwijl we hadden aangegeven van niet.

Locatie + kamer

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 2 juli 2023

8,0
    Vriendelijk personeel en een mooie kamer.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De hoeveelheid activiteiten om het hotel heen en dat er opeens geen gas was tijdens de lunch, waardoor we maar een hele kleine keus hadden voor eten.

Het mooie en schone zwembad, het vriendelijk personeel en de mooie en ruime kamer.

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 10 juni 2023

8,0
    Uitstekend hotel met vriendelijk personeel. Prachtige ligging met mooi uitzicht op turtle eiland.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamer had iets beter schoongemaakt kunnen worden. Douche voornamelijk.

Mooi zwembad. Goed ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 30 mei 2023

Goed
    • Verbleef 5 nachten

Het weer viel erg tegen en het aantal Nederlanders ;) . Het is er erg gehorig waardoor je s avonds de mensen aan de bar erg goed kan horen, helaas. Ook als een mede hotelgast een discussie heeft kun je heerlijk meegenieten.

Personeel was erg vriendelijk. Waren verbaast over het feit dat er betaald moest worden voor het lenen van een badhanddoek (15 euro per stuk, waarvan 10 euro borg). Ontbijt is oke, al heb je het na een aantal dagen wel gezien. Avondeten in het restaurant was goed, wel prijzig.

• Beoordeeld op: 29 mei 2023

Prachtig uitzicht
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hygiëne kan veel beter. We verbleven twee weken en in die periode is het beddengoed en de douche volgens mij niet schoongemaakt. Daarnaast vervangen ze je bekers en glazen niet op de kamer. Als je een schoon glas wilt moet je erom vragen bij de bar. Daarnaast staat er op booking.com dat je koffie/thee faciliteiten en toiletartikelen krijgt. Dit geldt alleen voor de eerste nacht. Daarna wordt dit niet aangevuld. Dit is niet gastvrij voor gasten die langer dan een nacht verblijven. Tevens jammer dat het hotel nog aan het opbouwen was. De bar beneden bij het strand was bijv. nog dicht.

Het uitzicht was prachtig als je een kamer hebt met uitzicht op zee. Ontbijtbuffet is prima.

• Beoordeeld op: 21 mei 2023

Genoten
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Openbare toiletten beneden konden niet op slot. Ventilatie in de kamer deed het niet waardoor er muffe geur hangt.

De ligging en sfeer waren super! Goed ontbijt en vriendelijke personeel.

• Beoordeeld op: 16 mei 2023

8,0
    Goed hotel met prachtig uitzicht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamer was best klein. De vloeren van de douche en de douchekop waren best vies helaas. Het aanbod bij het ontbijt vond ik matig en de pannenkoeken lagen op een koud bord dus die waren standaard koud. We waren vroeg in het seizoen en dat was te merken omdat het hotel nog volop kamers aan het renoveren was en niet alle faciliteiten beschikbaar waren zoals de cocktail bar aan zee met een vlonder waar je met bedjes zou kunnen liggen dat was helaas niet mogelijk.

Prachtige locatie direct aan zee met uitzicht op turtle island. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen een prettig verblijf gehad maar hadden hogere verwachtingen.

• Beoordeeld op: 17 oktober 2022

6,0
    prachtig verblijf, wel onderhoud nodig!
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

je moet goed oppassen waar je loopt, soms zit er een plankje los of hangt er een schroef ergens uit. sommige ligbankjes zijn doorgezakt en dan hangt er ook een schroef uit. dus als je gaat liggen moet je ook goed opletten. ik had dit al gelezen in andere reviews op google, van maanden geleden dus ik schrok er niet van en lette wel op waar ik liep. helaas hadden ze die dingen nog niet verholpen. het kan wel echt gevaarlijk zijn!

mooi uitzicht vriendelijk personeel lekker bed mooie kamer

• Beoordeeld op: 16 oktober 2022

8,0
    Prima hotel met een mooie ligging
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hygiëne in de kamer niet helemaal oké Wij hadden geen gerenoveerde kamer verder mooi uitzicht Koffie of thee werd niet bij gevuld

Mooie ligging van de accommodatie goed ontbijt Mooi uitzicht vanuit de kamer op zee

• Beoordeeld op: 13 oktober 2022

Top hotel!
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Voor Griekse begrippen zijn de prijzen van de drankjes aan de hoge kant. Tevens is het aan te raden een auto te huren.

Ligging is prachtig, alles ziet er gelikt uit. Eten is lekker en ontbijt is verzorgd en veelzijdig. Optie om glutenvrij te eten is er. Personeel top, hygiëne top, zwembad top, uitzicht fantastisch!

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!