Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,2

• Gratis WiFi

8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 19

• Beoordeeld op: 2 oktober 2025

7,0
    Goed
    • Verbleef 5 nachten

De bedjes bij het zwembad hebben hun langste tijd gehad. Ook de zitjes op het balkon kunnen wel beter. Zit niet goed

De locatie de kamer

Verbleven in oktober 2025

• Beoordeeld op: 3 oktober 2024

prima
    • Verbleef 5 nachten

balkom zitje. Houten klapstoeltjes zitten niet lekker. Een goedkoop kuipstoeltje zou de oplossing zijn.

Prima hotel met lekkerzwembad. ruime kamers.

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 9 september 2024

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 28 augustus 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

De badkamers waren erg oud

Heel aardig personeel en een top locatie

• Beoordeeld op: 21 augustus 2024

9,0
    Super gastvrij en kleinschalig.
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Helaas was de bar maar tot 19.30 open. We hadden verwacht dat dit de hele avond zou zijn, zodat je na het eten in een restaurant nog even gezellig wat kon drinken. Er waren wel zit plekken waar je dan met je eigen drank kon zitten.

Eigenaar en personeel zijn super vriendelijk. Ze staan letterlijk met alles voor je klaar.

• Beoordeeld op: 14 juli 2024

Prima grieks hotel.
    • Appartement met 2 slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De ligging aan de voorkant ivm verkeer .

Aardig personeel, goed ontbijt

• Beoordeeld op: 29 juni 2024

Top! Super goed en vriendelijk behandeld! Zeker een aanrader
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Lag niet aan de accommodatie maar de strand die je hiervoor hebt is niet top. Kan je alleen op betaalde bedjes liggen maar er is te weinig plek voor je handdoek.

Super vriendelijk personeel. Elke dag werd kamer schoongemaakt en kregen we schonen handdoeken.

• Beoordeeld op: 29 juni 2023

• Verstuurd vanaf een mobiel

De schoonmaak zou iets beter kunnen. Soms werd onze kamer overgeslagen en we hebben een keer zelf wc papier gekocht omdat het op was. Douche en toilet zijn wat gedateerd maar functioneel

De locatie is geweldig vlak bij strandje en strandtentjes en net ver genoeg weg bij de feestlocaties

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 27 oktober 2025

Voortreffelijk
    • Verbleef 3 nachten

Niets

Zeer behulpzame en vriendelijke jongedame die vlot Engels sprak en ons hielp met inchecken en ons wegwijs maken. Ze stond klaar voor alle vragen. De kamer was ordelijk en ruim. Een prachtig terras met uitzicht op zee! Jammer genoeg konden we hier door de storm geen gebruik van maken. Er was een uitgebreid ontbijtbuffet met zelfs plantaardige melk! Heerlijk!

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 3 augustus 2024

3,0
    Zeer teleurstellend (kopie eerdere review)
    • Verbleef 4 nachten

- Airconditioning maakte zoveel lawaai dat ik er 's nachts wakker van werd bij het aanslaan en vervolgens niet meer in slaap kon komen, er moest dus flink voorgekoeld worden en daarna moest hij ventilator stand. - Geen tussendeur naar het derde bed waardoor de airco nog harder moest werken. - Badkamerdeurklink erg los, na sluiten moeilijk te openen. - Douchekop niet in een cabine, maar in een badkuip, en geen hoge montage waardoor de douchekop constant vastgehouden moet worden. Hierdoor wordt de vloer van de badkamer ook constant zeiknat. - Scheur in toiletbril die erg los zat. - Kluis kon niet gebruikt worden. - TV kapot. Op dag 1 gemeld, niets aan gedaan. - Matrassen waren erg hard. Ik had op mijn eigen oude matras vaak problemen met mijn onderrug, die kwamen nu direct terug. - Communicatie belabberd. We hebben maanden van tevoren één nacht voorafgaand aan de bestaande reservering bijgeboekt, dit moest los aangezien de bestaande reservering op één of andere manier niet gewijzigd kon worden. We hebben ook al maanden van tevoren gevraagd of we voor de reservering van 1 nacht en de reservering van 4 nachten dezelfde kamer konden krijgen, hier kregen we pas een dag van tevoren uitsluitsel over. - AANGEPAST (GESJOEMEL MET) FOTO'S! De kamers op de foto's zien er veel mooier uit dan ze in werkelijkheid zijn. Gebaseerd op de bouw van het hotel zullen maar enkele kamers daadwerkelijk op zee uitkijken, bedlinnen is gewoon wit, de letters Natalie op de vloer van het zwembad zijn gefotoshopt (verder uiteraard niet interessant, slechts ter indicatie) en wij hebben geen douchecabine gehad maar stonden in een badkuip. Ik snap dat het geen viersterren hotel is, maar voor €125,- per nacht verwacht ik echt meer dan dit.

Hotel geboekt op basis van locatie. Laganas ligt centraal op Zakynthos, dicht bij verschillende goede restaurants met mooi uitzicht en een mini supermarkt voor de deur.

• Beoordeeld op: 3 augustus 2024

3,0
    Zeer teleurstellend
    • Verbleef 1 nacht

• Beoordeeld op: 9 juli 2024

Super!
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De host was enorm vriendelijk en behulpzaam

• Beoordeeld op: 5 oktober 2025

Verbleven in augustus 2025

Resultaat 1 – 19

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!