Trianton Avenue, Ixia, 85100, Grecja
Stosunek jakości do ceny
7,0
Bezpłatne WiFi
7,6
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 1 września 2024
Dariusz
PolskaSzybkość wind. W całym obiekcie są 3 windy w foie. W godzinach posiłków podróże nimi nie należały do przyjemności. Do Executive Suite były 2 windy ale tylko 1 pracowała. Kawa raczej z gatunku cienkich.
Śniadanie było fajne i smaczne, ale monotonne.
Ocena dodana: 2 sierpnia 2024
Julia
PolskaPomimo informacji że rzeczy z leżaków przy basenie będą usuwane przed godziną 10, nie było to egzekwowane przez co o godzinie 10 znalezienie wolnego leżaka nie było możliwe. Hotel powinien przejść jakiś remont. Wanna w naszym pokoju przeciekała a drzwi były poniszczone od wilgoci co kłóci się ze standardem 5 gwiazdek.
Przemiła obsługa, bardzo blisko do plaży (podziemne przejście z terenu hotelu), jedzenie smaczne i zróżnicowane.
Ocena dodana: 27 lipca 2024
Magdalena
PolskaCodzienne wieczorne animacje bardzo głośne, przy otwartym oknie trudno było zasnąć.
Miła obsługa, codzienne sprzątanie, jedzienie każdego dnia inne.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 31 sierpnia 2023
Magdalena
PolskaNiestety łóżka bardzo niewygodne. Zbyt twarde? Każdego ranka budziłyśmy sie z bólem pleców i karku. Kawa do śniadania była okropna, mam wrażenie ze była to kawa zbożowa. Kapsułki do automatu na kawe w pokoju za opłata. Szklanki do napojów jakby niedomyte. Każdego ranka oglądalam kilka szklanek w celu znalezienia czystej, ale wszystkie wygladały tak samo. Napoje do śniadania tez bardzo sztuczne i zbyt słodkie. Na 20 pietrowy hotel 3 windy z czego tylko dwie działały, co sprawiało ze ustawiały sie przed nimi kolejki. Przy basenie zbyt mało leżaków jak na taka ilość gości. O godzinie 10 znalezienie wolnego leżaka graniczyło z cudem.
Wszystkie niedogodnosci rekompensuje obsługa. Bardzo dobra organizacja. Przy posiłkach brak dlugiego czasu oczekiwania na stolik czy napoje. W dniu przyjazdu zameldowalysmy sie na recepcji, gdyz bylysmy wczesniej i chcialysmy zostawic bagaże. Okazalo sie, ze nasz pokoj jest juz gotowy. Bardzo ładny pokoj z widokiem na morze. W dniu przyjazdu równiez moglismy skorzystać z obiadu. Bardzo uprzejma obsługa zarówno na recepcji, restauracji jak i panie sprzątające. Codzienna wymiana reczników. Bardzo dobre i rożnorodne jedzenie.
Ocena dodana: 15 lipca 2023
Dorota
PolskaMielismy opcje ze śniadaniami, które były bardzo monotonne. Absolutnie żadnego urozmaicenia, co było dość męczące przy dwutygodniowym pobycie. Jajka, bekon, fasolka, pomidor, ogórek, croissanty, płatki, jakaś wędlina, feta, pancaki i płatki dla dzieciaków. Brak jakiejkolwiek ryby czy innych potraw dla wegetarian a taka osobę mamy w naszej rodzince. Totalnie nieadekwatne menu dla hotelu z 5 gwiazdkami. Cieszę się ze nie wybraliśmy all! No i niestety za leżaki przy plazy trzeba płacić, hotel nie ma swoich. Odnośnie leżaków to tez totalny ich brak przy basenach, jak sobie max do 9 rano nie zarezerwujesz to leżakowanie na stojąco. Kuchnia w bungalow z wyposażeniem absolutnie minimum. Siłownia owszem dostępna ale tez płatna, niewiele bo 5€ za dzień za osobę ale jednak. Generalnie do 5 gwiazdek daleko temu hotelowi.
Hotel czysty, obsługa miła i pomocna. Blisko do plazy kamienistej ale Ok. Mielismy bungalow wiec miejsca sporo, widok na morze i Turcje. Transfer meleksami do domków nigdy nie był problemem. Klimatyzacja w pełni działająca, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników. Ręczniki basenowe również dostępne bez problemu.
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 4 lipca 2023
Paulina
PolskaTrochę oszukane jest 5gwiqzdek. Zarezerwowaliśmy pokój ze strefy VIP które mieszczą się na 7pietrze a dostaliśmy na 3.. dużo zostawia do życzenia. Wanna w łazience była żółta od kamienia i osadu. Rowniez w łazience jest kratka pod zlewem z której cięła woda przez co podloga była ciągle mokra. Tapeta na ścianach w niektórych momentach odchodziła a klosze w lampkach które były przy łóżkach były również brudne w żółtych plamach. Drzwi od balkonu się zamykały się. Mieliśmy dostawione łóżko polowe dla dziecka, w którym brakowało również kilka szczebelek... Widac że pokoje są stare a jedynie wrażenie robi glowny hol i i restauracje. Jesteśmy troche zawiedzeni. W pośpiechu pakowania niestety nie zrobiłam zdjęć..
Personel bardzo pomocny, serdeczny i uśmiechnięty. Duży wybór na śniadaniu, pyszne, świeże. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dość spory basen i sporą ilość leżaków do wyboru.
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 9 listopada 2022
Tomasz
PolskaMyślę że ten hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek,jak już to 4. Najsłabszym punktem hotelu jest główna restauracja w której serwowane są posiłki,na samym wejściu trzeba odczekać chwilę,po czy podchodzi przeważnie zdenerwowana obsługa i prowadzi gości do wyznaczonego stolika. Nie radzę zostawiać stolika samego,po powrocie z posiłkiem przeważnie jest już zajęty przez kogoś innego !!! Przy kolacjach jest najgorzej,w głównej sali jest straszny harmider i hałas,byliśmy świadkami kłótni personelu zażydzającego,mało komfortowa sytuacja jak na hotel 5 gwiazdkowy. Przy kolacji napoje są podawane przez kelnerów,po pierwszy zamówieni graniczy z cudem zamówienie czegokolwiek więcej, kelnerzy udają że nie widzą gości !!! Przy obiedzie napoje nalewa się z automatu,napoje smakują jak najtańszy syf z plastikowej butelki,a woda smakuje gorzej niż z kranu!!! W główny budynku są trzy windy do których są wieczne kolejki,pomijam fakt że jedna z wind cały czas się psuła!!! W formule All Inclusive wybór markowych alkoholi jest bardzo ubogi, drinki są serwowane tylko w dwóch barach,czasem tylko w jednym bo w drugim pod kopuła jest akurat zamknięta impreza !!! Zamawiając burbona w jednym z barów usłyszałem od barmana że się skończył i może nalać mi wódki,jak dal mnie to niedopuszczalna sytuacja !!! Przed pobytem w tym hotelu byliśmy w innym 4 gwiazdkowym,praktycznie pod każdym względem był lepszy od tego !!!
Najmocniejszy punktem tego hotelu są odnowione,bardzo komfortowe pokoje,tereny zielone wokół !!! Śniadania,obiady i kolacje są zróżnicowane i bardzo smaczne,każdy znajdzie coś dla siebie. Duże wrażenie robi piękna kopuła usytuowana przy samym hotelu.Pokoje są mega komfortowe i bardzo czyste, w każdym pokoju jest sejf, mała lodówka,ekspres do kawy,niestety za dodatkową opłatą,trochę słabo jak na 5 gwiazdek.
Pobyt: październik 2022
Ocena dodana: 26 września 2022
Robert
PolskaJedynym minusem był problem z siecią WIFI w pokoju
Pobyt: wrzesień 2022
Ocena dodana: 22 sierpnia 2022
Jacek
PolskaBeznadziejne windy, brak animacji dla dzieci, zniszczone meble, łączone pokoje, słychać bardzo sąsiadów
Dobra lokalizacja, czysto, dobre sniadania
Pobyt: sierpień 2022
Ocena dodana: 15 sierpnia 2022
Agata
PolskaBardzo dużo ludzi. Często było trzeba czekać w kolejce za śniadaniem. Ustawiczny hałas
Śniadanie było bardzo urozmaicone i bardzo dobre.
Pobyt: sierpień 2022
Ocena dodana: 29 lipca 2022
Katarzyna
IrlandiaJedzenie
Ladna pogoda
Pobyt: lipiec 2022
Ocena dodana: 17 września 2024
Kamil
Polskaselekcja gosciu poprzez paszport. wszyscy Polacy dostali niskie pietra. widok najgorszy z możliwych. hotel prowadzi jawna politykę dyskryminująca Polaków.
polozenie.
Pobyt: wrzesień 2024
Ocena dodana: 11 września 2024
Tomasz
PolskaBrudno zniszczenia brak prądu uszkodzenia nawet wannie
Brak ręczników monotonne jedzenie
Ocena dodana: 12 sierpnia 2024
Mariusz
NorwegiaBrak wolnych leżaków, śniadania bardzo słabe
Duzy bungalow, animacje, show
Ocena dodana: 21 sierpnia 2023
Kamila
PolskaZdjęcia, które hotel udostępnia do wyboru pokoju, oraz zdjęcia które widnieją na głównej stronie hotelu są nieadekwatne do rzeczywistości. Pokój różnił się od tego, za który zostało zapłacone. Widok na ogród okazał się widokiem na dach niższych pięter i kawałek basenu. Pokój brudny, niedoczyszczony. Niedomyta armatura, lodówka z pleśnią, brudne firany, można by wymieniać wiele. Obsługa nie chciała zmienić pokoju, na ten na który została złożona rezerwacja. Zdecydowanie odradzam wybór tego hotelu, za te pieniądze pobliskie luksusowe hotele oferują lepsze standardy.
Ocena dodana: 11 sierpnia 2023
Kamil
Polskawszystko było fajne
widok z 17 pietra na morze, bardzo uczynny personel, miła atmosfera
Ocena dodana: 8 sierpnia 2023
Robert
PolskaPosiłki dla dzieci -mały wybór
Lokalizacja,przejście na plażę co prawda plaża kamienista ale te kamienie mają swój urok nawet dla dziecka 1,5rocznego,naszej córce bardzo się podobało.
Ocena dodana: 24 lutego 2023
Kałdowski
PolskaBrak zadnej informacji o braku jakichkolwiek udogodnien w hotelu na czas naszego przyjazdu. W polowie pobytu przybyli jacys goscie VIP, przez co bez zadnej wczesniej informacji ani zapowiedzi, nie zostalismy wpuszczeni na normalne sniadanie, a po dopytaniu sie dowiedzielismy sie, ze dla zwyklych gosci sniadanie serwowane jest w tymczasowej restauracji, gdzie w rzeczywistosci byly przynoszone resztki z glownej sali. To byla bardzo nieprzyjemna sytuacja. Same sniadania w porzadku, aczkolwiek moglyby byc bardziej greckie. Nie dzialala klimatyzacja w pokoju, przez co, nawet poza sezonem, bardzo mocno sie nagrzewalo.
Dobry hotel, lokalizacja w porzadku. Odnowione pokoje od 7 pietra, bezplatny parking. Mila i serdeczna obsluga na recepcji.
Pobyt: luty 2023
Ocena dodana: 20 lipca 2022
Ewa
PolskaW pokoju powinien być zwykły czajnik, a nie tylko ekspres na kapsułki do kawy, dodatkowo płatne.
Do plaży było bardzo blisko. Przejście przez drogę nie było dla nas problemem. Hotel nie ma wydzielonych miejsc na plaży. Mimo to o każdej porze zawsze były dostępne leżaki i parasole płatne 5 euro za leżak. Teren wokół hotelu wraz z basenami duży, jednak na basenach za mało leżaków. Śniadania smaczne, choć zestaw nie zmieniał się, to przy dużym wyborze zawsze można było zjeść coś innego.
Pobyt: lipiec 2022
Ocena dodana: 19 czerwca 2022
Joanna
Polskapokoje na niższych piętrach wymagają odświeżenia widok z niższych pięter od strony ogrodu jest na kopule basenu bardzo głośne animacje (karaoke do 23.00, męczące) mało leżaków
lokalizacja smaczne posiłki, dużo świeżych warzyw, Danka wege stosunek jakości do ceny piękna droga do miasta Rodos blisko komunikacja miejska (ale w greckim stylu - będzie to będzie;)
Pobyt: czerwiec 2022
Ocena dodana: 15 października 2023
Marcin
Ocena dodana: 25 sierpnia 2023
wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego