Przejdź do głównej treści

8,3

• Bezpłatne WiFi

7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 15

• Ocena dodana: 15 kwietnia 2024

9,0
    Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienka bardzo mała, żeby wyjść to trzeba się przeciskać i pokój z brudną podłogą, pewnie pracy miały panie dużo i bo za mało personelu.

Jedzenie super z plusem tylko drinki słabe ale na dobrych alkoholach.

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 10 czerwca 2023

Wspaniały weekendowy pobyt
    • Apartament typu Star Suite z widokiem na morze

czystość łazienki oceniam 6/10

Atrakcje wodne, zarówno te dedykowane dzieciom, jak i zjeżdżalnie w aquaparku były naprawdę świetne i utrzymane w bardzo dobrym stanie. Teren hotelu jest naprawdę bardzo ładny, szczególnie część w której mieszkaliśmy, tj. nad tawerną. Jedzenie było bardzo smaczne, a obsługa sympatyczna

• Ocena dodana: 24 lipca 2022

• 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje economy w aneksie po drugiej stronie ulicy - małe i niedokładnie sprzątane, w budynku było brudno i bardzo głośno

Jedzenie bardzo smaczne, bardzo duży wybór, nie ma problemu z dostępnością leżaków, jest kilka basenów i plaża, miła obsluga, blisko do miasta

Pobyt: lipiec 2022

• Ocena dodana: 6 września 2024

• 7 noclegów

Pobyt absolutnie udany. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Przepiękna plaża. Brak problemów z dostępem leżaków. Jedzenie - rewelacja ! Obsługa zawsze pomocna i miła. Mega polecam, mam nadzieję że jeszcze wrócę do tego hotelu :) Jedynie drinki mimo że na dobrym alkoholu, dość słabe.

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 8 sierpnia 2023

Świetne miejsce
    • Pokój rodzinny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania, dużo leżaków, baseny, plaża, all inclusive

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 11 czerwca 2023

3,0
    Szkoda, ze sytuacja pierwszego dnia zawazyla na całej opinii.. Nieprzyjemny początek pobytu.
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Rezerwacji dokonałam przez booking. Mieliśmy z mężem zarezerwowany pokoj standard dwuosobowy w budynku głównym (za taki tez pobrano opłatę i na taki rodzaj pokoju widniala rezerwacja). W hotelu pojawiliśmy się późno w nocy (okolo 3 w nocy, oczywiście rezerwacje mielismy od 15 dnia poprzedniego), na miejscu w recepcji zameldowano nas, przekazano mapkę i pokazano, gdzie będzie znajdował się nasz pokoj (tutaj pierwsze zaskoczenie, że na recepcji w ogole nie wspomniano ze pokoj, który właśnie nam przydzielono jest w innym budynku - po przeciwnej stronie, o niższym standardzie, tzw. Economy). Z racji zmęczenia w ogole nie skojarzyliśmy, że zwyczajnie przydzielono nam pokoj, którego nie rezerwowaliśmy. Zabrano nasze bagaze i..podwieziono nas pod obiekt, w którym nas zameldowano (znajduje się po drugiej stronie, ruchliwej ulicy, standard oczywiście duzo nizszy).. Jak się zorientowaliśmy o co chodzi to wróciliśmy do recepcji i tutaj kolejne niemile zaskoczenie. Poinformowano nas, ze nie maja wolnego pokoju, a ze przydzielono nam juz wczesniej pokoj w drugim budynku to recepcjonista nie może podjąć sam decyzji, co z tym zrobić. Zasugerował, żebyśmy wrócili do tamtego budynku i rano jak bedzie manager powrócili, aby wyjaśnić sytuacje. Wyczerpani (byla prawie 4 rano), rozczarowani wróciliśmy do tamtego budynku. Rano po śniadaniu udaliśmy się do recepcji, aby wyjaśnić sytuacje. Z uśmiechem na twarzy poinformowano nas, ze pokoj znaleźli i możemy się w dowolnym momencie przenieść do budynku głównego. Oczywiście nie padło słowo 'przepraszam, nie zaoferowano żadnej rekompensaty. Dla hotelu sytuacja została rozwiązano w momencie, kiedy nas przeniesiono do właściwego budynku. Juz na samym początku byslimy bardzo znesmaczeni. Jeśli robimy rezerwacje przez booking, z góry płacimy cala kwote, mamy za sobą dluga, meczaca podroz (ladowalismy w Chanii, a to 2.

Świetna lokalizacja (obiekt położony tuż przy plaży, z pięknym widokiem na morze). Bardzo blisko do centrum miasta. Dookoła sporo sklepów. Spory parking hotelowy. Spory wybór basenów (mozliwosc skorzystania z płatnych leżaków- np shisha pool ). Oczywiście większość basenów bezpłatnie. Widzieliśmy sporo atrakcji dla dzieci (mini disco, place zabaw, baseny, podczas posiłków byl tez bufet dla dzieci). Hotel praktycznie dla rodzin z dziećmi (zdecydowana większość gości). Hotel oferuje praktycznie wszystko (na miejscu wypozyczalnia samochodów, baseny, dostęp do plaży, do atrakcji wodnych, kilka sklepów, różnorodność basenów, włącznie z możliwością skorzystania z opcji płatnej, gdzie jest cisza i spokoj). Codzienne wieczorne animacje (najpierw mini disco dla dzieci, następnie wieczory dla doroslych).

• Ocena dodana: 24 września 2022

Z chęcią odwiedziłby to miejsce jeszcze raz
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 10 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedzenie pyszne, szeroki wybór dań. Przemiły personel, który chętnie służy pomocą.

Pobyt: wrzesień 2022

• Ocena dodana: 22 czerwca 2022

Hotel warty polecenia!
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój dwuosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko w wieku do 13 lat)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niedziałającą klimatyzacja w pokoju i zacinające się drzwi.

Hotel bardzo duży i zadbany. Piękna plaża. Duży wybór jedzenia oraz drinki z importowanego alkoholu. Dobra lokalizacja i uprzejmy presonel.

Pobyt: maj 2022

• Ocena dodana: 9 sierpnia 2023

• Pokój rodzinny typu Superior

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 4 lipca 2022

• Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy (3 osoby dorosłe)
    • 10 noclegów

Pobyt: czerwiec 2022

wyświetlono 1 – 15

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: