Brna bb, 20272 Brna, Hrvatska
Vrijednost za novac
8,7
Besplatni WiFi
8,8
Stvarni gosti. Stvarni boravci. Stvarni dojmovi.
Saznaj više- otvara dijaloški okvirSvaka je prosječna ocjena između 1 i 10. Da bismo dobili ukupnu ocjenu koju vidite, zbrojimo sve prosječne ocjene koje smo primili i dijelimo taj zbroj s brojem prosječnih ocjena koje smo primili. Koristimo ponderirani sustav recenzija, što znači da je utjecaj na izračun ukupne prosječne ocjene veći što je recenzija novija. Osim toga, gosti mogu dati zasebne „podocjene“ u ključnim područjima, kao što su lokacija, čistoća, osoblje, udobnost, sadržaji, vrijednost za novac i besplatni WiFi. Imajte na umu da gosti svoje podocjene i ukupne ocjene šalju neovisno, tako da između njih nema izravne veze.
Možete ocijeniti Smještajni objekt koji ste rezervirali putem naše Platforme ako ste u njemu boravili ili ako ste došli u objekt, ali na kraju niste ondje boravili. Za uređivanje recenzije koju ste već poslali, molimo da kontaktirate našu Službu za korisnike.
Imamo osoblje i automatizirane sustave koji su zaduženi za otkrivanje lažnih recenzija poslanih na našu Platformu. Ako otkrijemo takve recenzije, brišemo ih i, ako je potrebno, poduzimamo radnje protiv odgovornih osoba.
Ako bilo tko drugi primijeti nešto sumnjivo, uvijek to može prijaviti našoj Službi za korisnike kako bi naš tim zadužen za prijevare mogao istražiti slučaj.
U idealnom bismo slučaju objavili svaku recenziju koju dobijemo, neovisno o tome je li ona pozitivna ili negativna. Međutim, nećemo prikazati nijednu recenziju koja uključuje ili se odnosi na (između ostalog):
Kako bismo bili sigurni da su recenzije relevantne, možemo prihvatiti samo recenzije koje su poslane u roku od tri mjeseca od odjave, a možemo prestati prikazivati recenzije nakon što prođe 36 mjeseci ili ako je Smještajni objekt promijenio vlasništvo.
Smještajni objekt može odlučiti odgovoriti na recenziju.
Kada vidite više recenzija, najnovije će biti na vrhu, ovisno o nekoliko drugih čimbenika (na kojem je jeziku recenzija, radi li se samo o ocjeni ili sadrži i komentare itd.). Ako želite, možete ih sortirati i/ili filtrirati (po vremenu godine, prosječnoj ocjeni itd.).
Katkad prikazujemo eksterne ocjene recenzija s drugih poznatih internetskih stranica za putovanja. Ako je to slučaj, ta će informacija biti jasno istaknuta.
Ove su smjernice kreirane kako bi sadržaj korisnika na Booking.com-u bio relevantan i primjeren za obitelji bez ograničavanja mišljenja. Iste se primjenjuju neovisno o prirodi komentara ili odgovora.
Sadržaj korisnika trebao bi biti vezan uz putovanja. Najkorisniji je detaljan sadržaj koji pomaže drugima u donošenju boljih odluka. On ne smije sadržavati političke, etičke ni religiozne komentare. Promotivan sadržaj bit će uklonjen, a bilo kakve poteškoće vezane uz usluge Booking.com-a bit će proslijeđene Službi za korisnike ili Službi za podršku partnerima.
Sadržaj korisnika treba biti primjeren za globalnu publiku. Molimo vas da izbjegavate korištenje neprimjerenih izraza na bilo kojem jeziku. Komentari i sadržaj koji uključuju govor mržnje, diskriminirajuće izraze, prijetnje, seksualno eksplicitne komentare, nasilje i promoviraju ilegalne aktivnosti strogo su zabranjeni.
Sav bi sadržaj trebao biti jedinstven i stvaran. Recenzije su najvrjednije kada su stvarne i neizmijenjene. Vaš je doprinos isključivo vaš. Partneri Booking.com-a ne smiju objavljivati komentare u ime gostiju niti nuditi pogodnosti u zamjenu za recenzije. Bilo kakvi pokušaji smanjivanja ocjene konkurenta slanjem negativne recenzije neće se tolerirati.
Poštujte tuđu privatnost. Booking.com će nastojati ukloniti sve adrese e-pošte, brojeve telefona, račune društvenih mreža i slične osobne podatke.
Mišljenja iz recenzija i odgovora objavljenih na Booking.com-u iznijeli su gosti i smještajni objekti, a ne Booking.com. Booking.com se odriče odgovornosti za sadržaj recenzija ili odgovora na recenzije. Booking.com samo distribuira (bez ikakve obveze da prethodno provjeri) i ne mora objaviti te komentare i odgovore.
Po zadanim postavkama, recenzije se sortiraju prema datumu recenzije i dodatnim kriterijima kako bi se prikazale najrelevantnije recenzije, uključujući, ali ne ograničeno na: jezik, recenzije s tekstom i recenzije koje nisu anonimne. Dodatne opcije sortiranja mogu biti dostupne (prema vrsti putnika, prema ocjeni itd...).
Ova usluga može uključivati prijevode koje omogućuje Google. Google se odriče bilo kakve odgovornosti za jamstva, izričita ili podrazumijevana, u vezi s prijevodom, uključujući bilo kakva jamstva o točnosti, pouzdanosti i bilo kakva jamstva tržišnog potencijala ili prikladnosti za određenu namjenu i nekršenje prava.
Kraj sadržaja u dijaloškom okviruDatum recenzije: 28. studenog 2024.
Lucija
Hrvatska-
Lijepa i ukusno namještena soba, ljubazno osoblje, fina hrana i blizina mora! Ovaj smještaj odabrali smo jer smo htjeli malo produžiti boravak na moru i na Korčuli i zaista nismo pogriješili. Osoblje je super ljubazno, ima puno sadržaja, smještaj je pet friendly (osim domaćica mačaka :D) a i smješteno je na lijepoj i mirnoj lokaciji. Svakako bismo preporučili ovu lokaciju za udoban odmor.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 14. listopada 2024.
Marin
HrvatskaKlasika u hrvatskim hotelima na moru, ali soba i kupaonica izgledom više naginju prema 3 zvjezdice. Neki čudni propusti poput toga da u sobi nije bilo kuhala za vodu. Večera nažalost nije zadovoljila, unatoč pozitivnim komentarima, za večeru ne mogu reći ni da je bila osrednja. Od silnog izbora jedino jelo koje je bilo pripravljeno s nešto truda, začinjeno i dobro pripremljeno je bila pečena svinjetina, i pečeni krumpiri kao prilog. Svemu ostalom je falilo temperature, soli... Na stolu je bila servirana stara skorena hladna pizza koju nijedan gost nije htio dirnuti do kraja večere (znam jer sam došao na večeru u 19 i u 21). Doručak je bio dobar, popravio nam je raspoloženje što se tiče hrane. Konobar u baru ne zna što je crni čaj. U našoj sobi s prekrasnim pogledom u jutru prije check outa dao se osjetiti neugodan miris iz kanalizacije. Naniže se više proputa i spuste sveukupni dojam.
Ako budete smješteni u pravu jedinicu (malo odmaknutu od glavne hotelske zgrade), imat ćete jedan od najspektakularnijih pogleda koje možete imati u hotelskom smještaju općenito, usporedno s pogledom s balkona Rixosa u Dubrovniku. Osoblje na recepciji, u restoranu, barska pevaljka, svi jako ljubazni i uslužni, uljepšali su nam boravak. Hotel se pobrinuo poslati mi na kućnu adresu punjač laptopa kojeg sam ostavio u sobi, još jednom zahvale. Hotelski gym, iako malo zeznut za pronaći, ima skoro sve što vam treba. Lijep ugođaj u hotelskom baru ispod palmica.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 9. listopada 2024.
Domazet
HrvatskaHrana je bila preukusna,konobar u kaficu najljubaznija osoba koju sam susrela uljepsao mi je dan od samog jutra!
Boravak: listopad 2024.
Datum recenzije: 29. rujna 2024.
Marinajug
HrvatskaPrekrasno mirno mjesto. Odmor za dušu i tijelo.🙂
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 23. rujna 2024.
Adis
Bosna i HercegovinaLijep hotel sa ljubaznim osobljem,cistoca,hrana sve ok.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 22. rujna 2024.
Jelena
SrbijaMini bar je baš mini.
Lep ambijent, sve je čisto i prijatno. Osoblje je izuzetno ljubazno. Pogled na more iz sobe je predivan. Plaža je uredna, sa ležaljkama i suncobranima i kristalno čistim morem. Nema buke, puno je zelenila. Idealno mesto za odmor i opuštanje.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 17. rujna 2024.
Drazen
HrvatskaIznimno ljubazno osoblje. Cista i uredna soba. Pas je mogao na terasu restorana i na plazu s nama. Raznovrsna ponuda vecere.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 12. rujna 2024.
Mario
HrvatskaLokacija i osoblje
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 11. rujna 2024.
Juratović
HrvatskaBlizina plaže, restorana, parkirališta, čistoća u cijelom objektu, dodatni sadržaji (sup, kajak,frizer, teretana), smještaj u centru otoka.
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 7. rujna 2024.
Ivan
HrvatskaParking nije adekvatno riješen.
Pogled je prekrasan. Hrana je bila vrhunska!
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 5. rujna 2024.
Ana
HrvatskaOdličan omjer vrijednosti i kvalitete. Lijep.polożaj
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 4. rujna 2024.
Dalibor
HrvatskaZastarjela kupatila, ali čista.
Lokacija, plaža, čisto more
Boravak: rujan 2024.
Datum recenzije: 1. rujna 2024.
Klobucarevic
HrvatskaMir..i tisina
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 30. kolovoza 2024.
Igor
HrvatskaDoručak je bio odličan i raznovrstan.Svakako bi trebalo poraditi na proširenju parkirališta i osigurati dovoljan broj mjesta.Osoblje je bilo vrlo ljubazno i uvijek na usluzi.Čistoća hotela, plaže i okoliša na visokom nivou.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 25. kolovoza 2024.
Josip
HrvatskaParking
Čistoća sobe, doručak i večera.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 21. kolovoza 2024.
Franjo
HrvatskaHrana. Zvučna imena gotovih jela ali ne kvalitetno pripremljeno ili je sirovina losa pa se niti ne može bolje napraviti. Sve je sa nekim čudnim šmrkom koji ne pripada toj vrsti jela osim pečenog krumpira. Bučan mini bar.
More u dvorištu
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 19. kolovoza 2024.
Slaven274
Bosna i HercegovinaOdličan izbor za odmor! Svakodnevno smo uživali u vrhunskim obrocima, a blizina mora i plaže ispred hotela čini ga idealnim mjestom za opuštanje. Izvrsna pozicija za istraživanje Korčule.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 18. kolovoza 2024.
Ivana
HrvatskaSve je bilo dobro i korektno
Urednost,čistoca,ljubaznost osoblja,hrana
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 17. kolovoza 2024.
Marko
HrvatskaKonobari u beach baru.. 2 vanjska konobara, 6-7 stolova, piva u boci se ceka 10-15 min… i mora se napominjati barem 3 puta, tj pitat hoce li piva? I tako sva 4 dana boravaka.. zbunjeni konobari.. hrana takoder.. zapisuju na blokic narudzbu i dode kriva.. i tako 2 puta..-.-
Odlicna lokacija, plaza, lezaljke, beach bar. Sobe udobne, klimatizirane, dorucak i vecera raznolika, za svakog po nesto.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 12. kolovoza 2024.
Božo
HrvatskaKupaonica je pomalo zastarjela i treba renovaciju, alo sve je bilo.u funkciji.
Svakome tko želi odmor u pravom smislu te riječi preporučili bismo Aminess Lume hotel. Prekrasna mirna lolacija s najdivnijim pogledom na more kakav hoteli rijetko mogu ponuditi. Plaža je odmah ispod hotela, a hotel nudi i besplatne ležaljke i suncobrane. Osoblje hotela iznimno ljubazno. Hrana u hotelu odlična i raznovrsna, unutar 7 dana koje smo proveli u hotelu, glavno se jelo niti jednom nije ponovilo, svaki dan dočekalo nas je nešto novo. Doručak je isto tako raznovrstan tako da se svaki dan može jesti nešto drugo. Sve preporuke za Aminess Lume!
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 11. kolovoza 2024.
Matea
HrvatskaOsoblje je izuzetno susretljivo, ljubazno i pristupačno. Hotel je smješten na idiličnom mjestu za odmor i mir. Hrana je izvrsne kvalitete i raznovrsna.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 5. kolovoza 2024.
Dorina
HrvatskaVeoma mirna Lokacija hotela idealna za odmor. Hotel uredan i čist. Osoblje vrlo ljubazno.
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 5. kolovoza 2024.
Renata
HrvatskaŠto sam morala ici doma
Sve od osoblja ,hrane ,čistog mora
Boravak: kolovoz 2024.
Datum recenzije: 4. kolovoza 2024.
Valentina
HrvatskaNaš boravak u hotelu je bio odličan. Osoblje je jako ljubazno. Sobe čiste, a pogled iz sobe vrhunski. Hrana u restoranu je izvrsna. Putovali smo s našim malim čupavim prijateljem tako da pohvale i za pet friendly okruženje. Mogli smo s njim i u restoran i na plazu što nam je puno značilo. Naše preporuke!
Amsterdam, Nizozemska
Runcorn, UK
Bodensdorf, Austrija
Großklein, Austrija
Pariz, Francuska
Ainet, Austrija
Miami Beach, SAD
Graz, Austrija
Na temelju vaše aktivnosti na našoj platformi, pružamo vam personalizirane preporuke. Ako želite, možete isključiti tu opciju. Imajte na umu da će isključenje biti primijenjeno samo na onom uređaju koji trenutačno koristite. Stoga je potrebno prilagoditi ovu postavku na svim uređajima koje koristite kako bi se primijenile vaše željene postavke.
Booking.com je dio grupe Booking Holdings Inc., vodeće svjetske tvrtke za online rezervaciju smještaja i slične usluge.
Imamo više od 70 milijuna provjerenih recenzija stvarnih gostiju.
Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.
Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.
Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.
Ako ste rezervirali putem naše stranice i želite napisati recenziju, trebate se najprije prijaviti.
Kraj sadržaja u dijaloškom okviru