Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

7,7

• Gratis WiFi

7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 13 mei 2025

Goed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het zitten binnen, de bank zit niet lekker en het bed kraakte wat, en er waren veel mieren

Op zich best fijn

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 27 september 2024

uitstekend verblijf

eigenlijk niks

ons mobile home netjes en schoon

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 25 september 2024

8,0
    Schitterende camping en accomodatie. Heel jammer dat de stacaravan duidelijk onderhoud nodig had aan het einde van het s
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Veel achterstallig onderhoud, zoals: plank vlonder doorgerot bij trap, veranda dak lekte (gemeld via de mail, maar niets aan gedaan) bij regenbuien en dan ook vooral boven de tafel en de deur. De dubbele deur ging moeilijk open en de koelkast maakte enorm veel geluid. De stacaravan stond scheef waardoor de deuren open of dicht vielen/ schoven. Er was geen hulpmiddel om de bagage van de auto naar de stacaravan te brengen, dus sjouwen.

Geweldige camping met veel vertier en goede restaurants. De zee was goed bereikbaar en schoon. Toegang via slagbomen met nummerplaat herkenning. Goede verharde wegen en paden op de camping.

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 6 september 2024

7,0
    Een goede vakantie gehad, maar prijs/kwaliteit verhouding toch niet zoals verwacht.
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De camping was erg groot. Wij zaten in een uithoek in een stacaravan. Was een rustige plek, maar we moesten ver lopen voor alles. De vele steppen en fietsen waar je voor uit moest wijken zorgde voor een regelmatig schrikken. Onze stacaravan was viezig en verouderd. Een croissant kostte 2,50 bij het bakkertje op de camping. Voor sommige faciliteiten moet je nog apart betalen, zoals de luchtkussen in het water.

Je kon heerlijk onder de bomen in de schaduw zitten bij de zee. Ook fijn dat er een restaurant was aan het strand. En dat de camping hondvriendelijk is. De sfeer op de camping was goed.

• Beoordeeld op: 23 augustus 2024

Op een paar kleine dingetjes na een super mooie vakantie gehad
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er stond een zeer uitgebreide keuken, de vaatwasser was helaas niet aanwezig dit was wel onze verwachting van de luxere huisjes. Grote zwembad is gesloten tussen 14:00 en 16:00 dit is jammer op het heetst van de dag. Er kwamen ook mensen uit de tenten en campers die bij de ‘prive’ zwembaden komen zwemmen terwijl hier niet voor betaald is daardoor was het soms redelijk druk hier mag op gecontroleerd worden vinden wij.

We hadden een premium mobile home daar zaten zwembaden bij. Het mobile home was op wat stof onder het bed schoon.

• Beoordeeld op: 23 augustus 2024

Goed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Je moet overal voor betalen op de camping! 10 min op de springkussen kost €5. Bij de fruit/groentje kram hebben ze 3 perziken voor 8€ verkocht (niet best). Wat betreft de avond voorstellingen voor de kinderen, had beter gekund.

Op zich een leuke camping, schoon.

• Beoordeeld op: 17 augustus 2024

8,0
    Camping top, wel dure restaurants en winkeltjes
    • Premium Familiestacaravan met 3 Slaapkamers
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Zwembad bij de mobile home werd door iedereen gebruikt ook door andere gasten van andere mobile homes. Terwijl wij er dik voor betaald hadden. Totaal geen toezicht.

Mobile home en de service van de receptie was top.

• Beoordeeld op: 12 augustus 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Fijne accommodatie. De mobile home zijn schoon en om de 2/3 dagen voorzien van schone handdoeken. Personeel receptie erg vriendelijk.

• Beoordeeld op: 9 augustus 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Zwembad werdt schoongemaakt dan staat het dagen leeg

Mooi huisje lagen centraal

• Beoordeeld op: 8 augustus 2024

Fantastisch verblijf gehad (Stacaravan Premium)
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Elektrische steps op de camping die nergens naar kijken en overal veel te hard rijden. De prijzen voor het huren van een waterfiets en springkussens zijn nog duurder geworden dan vorig jaar.

Fantastische stacaravan (Premium) met zwembad voor de deur. Camping zelf is mooi en wordt goed schoongehouden. Personeel is vriendelijk. De stacaravan Premium is super. Voldoet aan alle verwachtingen. Bedden zijn heerlijk. Leuk om de taxiboot te nemen vanaf de camping. De dolfijnentour bij kapitein Max is ook zeker aan te bevelen. Op het strand bij de camping ook goed kunnen suppen. Eten bij de hamburgertent en ander restaurant op de camping ook zeker een keer doen.

• Beoordeeld op: 7 augustus 2024

8,0
    Prima relaxed vakantie in mooie omgeving.
    • Verbleef 10 nachten

Zwembad 's middags 2 uur gesloten. Horeca sluit al om 10 uur 's avonds.

Chalet was uitstekend, met mooi groot overdekt (schaduw) terras en elke 2 dagen schone handdoeken als je dat wilt. Het wel wat grote vakantiepark was prima. Aanrader is ook om fietsen (ATB's) te huren. Mooie ATB fietsroutes vanaf vakantiepark door schaduwrijke parken langs de kust en naar het stadje.

• Beoordeeld op: 4 augustus 2024

7,0
    Verblijf was ok - leuke faciliteiten - foto’s zijn overdreven perfect en geven niet werkelijkheid weer - mega grote/
    • Reizigers met vrienden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De foto’s van de camping op de site van booking.com geven niet de werkelijkheid weer. Foto’s zijn “overdreven” perfecte plaatjes om cliënteel aan te trekken. Het is echt een mega-camping met super veel volk.

Voldoende faciliteiten op de camping en leuk restaurant

• Beoordeeld op: 30 juli 2024

Voortreffelijk
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De prijs! Kan best wat goedkoper maargoed!!

Lekker Chillen

• Beoordeeld op: 29 juli 2024

7,0
    bungalow zij wel aan renovatie toe , vooral binnen in
    • Verbleef 12 nachten

kleine zwembaden aan de bungalows is het jammer dat kinderen daar van rosten springen

mooi gerenoveerd,

• Beoordeeld op: 28 juli 2024

7,0
    Kan beter voor deze prijsklasse!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Lijkt niets op de foto van Booking. Is heel teleurstellend bij aankomst. Zwembad is te klein voor de camping en wordt regelmatig gesloten in de namiddag. Er wordt geprofiteerd, alles is zeer duur.

De locatie, dichtbij Rovinj.

• Beoordeeld op: 20 juli 2024

9,0
    Genoten van een heerlijke vakantie!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het is erg druk in het hoogseizoen. Veel mensen maken gebruik van elektrische steps of scooters, wat niet altijd een veilige situatie geeft. Het is geen camping, waarbij je je kids lekker zelf laat rondstruinen (wij in ieder geval niet).

Ontzettend grote camping met veel faciliteiten. Meerdere zwembaden en prachtig gelegen aan zee. Het ligt aan de locatie ook de camping hoeveel je mee krijgt van de drukte. Wij lagen redelijk afgelegen en daardoor lekker rustig. En erg blij met de airco in verband met de hitte.

• Beoordeeld op: 13 juli 2024

Mooie camping
    • Groep

Bedjes betalen bij zwembad

• Beoordeeld op: 6 juli 2024

• Premium Familiestacaravan met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Te dure prijzen van activiteiten en drank op de camping. Steeds betalen met cash. Het sleuren met eigen strandstoelen van de bungalow naar het nabijgelegen zwembad.

Locatie is prachtig, alles vlakbij. Zwembad dat centraal gelegen is voor een groep bungalows

• Beoordeeld op: 22 juni 2024

Leuk
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Zwembadwater was heel koud. Bedjes moet je extra voor betalen, zo ook voor gebruik van het springkussen of de trampoline. In het weekend erg druk, maar dat is wellicht te verwachten in Rovinj.

Groot zwembad met spray park, strand aan de camping. De camping ziet er verzorgd en netjes uit. Meerdere speeltuinen, voor grote en kleine kinderen.

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 26 september 2023

Fantastisch
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De premium stacaravan was geweldig, heerlijk klein zwembad voor de deur, grote zwembad ook heerlijk en in naseizoen heerlijk rustig maar niet te stil.

• Beoordeeld op: 24 september 2023

Leuk en goed verblijf in Rovinj op een mooie camping met vele faciliteiten in de buurt en in een leuke omgeving. Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Aantal faciliteiten ontbraken in het huisje zoals een spatel, garde, schoonmaak doekjes en in de koekenpan koekte alles aan, deze was eigenlijk niet te gebruiken. Bedden waren wel erg hard.

Mooie huisjes op een heel groot en leuke camping met veel faciliteiten. Supermarkt, bakkers en groente aanwezig op het park tevens meerdere restaurantjes en barretjes, zwembaden en (kiezel)strand op paar minuten wandelen. Leuk om over het park te wandelen! Tevens meerdere ligbedden tot je beschikking! Ook een goede ligging in de omgeving van istrië alle leuke plekjes op +/- een uur rijden bereikbaar zoals Porec!

• Beoordeeld op: 21 september 2023

8,0
    Fijne grote camping (keten) met veel voorzieningen.
    • Verbleef 10 nachten

Afstand naar het zwembad was erg lang. Hier kan echter niets aan veranderd worden. Als je kleine kinderen hebt, is een bolderkar (of loopfietsjes) echt een aanrader! We misten een koekenpan, we hadden alleen gewone pannen om in te koken. Dit was wel wat lastig. Bedden bij het zwembad waren tegen betaling. Drankjes bij het zwembad waren wel duur.

Mainstra Polari is een erg grote camping. De camping heeft een groot zwembad en een aantal kleinere zwembaden waarvan 1 met duikplankje. Daarnaast zit er een groot Splashpark op. Erg leuk voor jongere kinderen. Strand is kiezelstenen, zijn we zelf niet veel geweest. Over de camping zitten verspreid een aantal restaurants met de kaarten vertaald in het Nederlands. Erg fijn! Het huisje was prima. Erg netjes en schoon. We hadden een babybedje, deze was nog heel netjes. Daarnaast kan je een app instaleren en via die weg contact met receptie leggen. Beddengoed schoon evenals de badkamers en keuken. We kregen 2x per week complete set schone badhanddoeken. Afstand naar het zwembad was erg lang. Als je kleine kinderen hebt, is een bolderkar (of loopfietsjes) echt een aanrader! Wij zaten er begin september. Er was ook nog animatie aanwezig. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en onze kinderen (3 & 2) ook!

• Beoordeeld op: 21 september 2023

8,0
    Mooie accomodatie, goede plek, genoeg te doen.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Uitrusting keuken. Geen goede bakpan, geen koffie apparaat aanwezig. Wel magnetron en geen oven aanwezig. Geen pakketje met keuken schoonmaak spullen aanwezig. Zwembad werd in de loop van ons verblijf afgezet waardoor we op korte loop afstand in ander badje gingen zwemmen. Prijzen in naseizoen gunstiger bij rechtstreeks boeken en dus ongunstige via booking.com Drankje bij de strand in de avond redelijk prijzig. Maar locatie uitzicht was heel goed..

Veranda was ruim, stoelen en ligstoelen zijn top. Wij waren na seizoen dus veel hele kleine kinderen maar geen gegil of herrie van af de zwembaden bij de huisjes. Iedere ochtend Koffie in de buurt van de receptie gedronken, erg lekker, vriendelijk bediening en normale prijs. Als je schone handdoeken wenst even aangeven bij de receptie en kregen weer heel paket.

• Beoordeeld op: 25 augustus 2023

Fantastisch
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Heel mooi huisje. Ideaal zwembad ervoor.Goed onderhouden.

Verbleven in augustus 2023

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: