Przejdź do głównej treści

8,7

• Bezpłatne WiFi

7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 7 maja 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedyna kwestia do której Ja zastrzeżen nie mam ponieważ nasz pobyt był na początku maja, to ta bliskość deptaka. No faktycznie w szczycie sezonu słychać tam zapewne wszystko i przy pokajach z widokiem na deptak może być głośno. Tym nie mniej właściciel zapytał nas przy check in czy nie będzie dla nas problemem widok na tą stronę co również pokazuje profesjonalizm obsługi.

Fajne miejsce w samym sercu Siofoku. Pokoje czyste i zadbane. Zamykany parking z dużymi miejscami co jest sporym plusem. Pan który nas obsługiwał również pomógł ze wszystkim i można było zmodyfikować bez problemu pobyt. Obsługa na najwyższym poziomie.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 4 sierpnia 2024

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedyny nimus to niewygodne i skrzypiące łóżko

Pokój czysty, bardzo sympatyczna obsługa, duży parking, blisko do jeziora.

• Ocena dodana: 29 lipca 2024

Wszystko super
    • Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Polecam czysto cicho ,dobra lokalizacja szef hotelu bardzo dobrze mówi w języku niemieckim miła obsługa .Plecam z czystym sercem ❤️

• Ocena dodana: 27 lipca 2024

Polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel jest przy samym głównym w Siófok deptaku. Blisko wszędzie. Do plaży (płatnych) kilka kroków, do bezpłatnych 10-15 min spacerkiem. Pokoje czysciutkie. Komfortowa i czysta łazienka. Są ręczniki, brak kosmetyków - jest tylko mydło w płynie przy umywalce. Wygodne łóżka. Rolety zewnętrzne we wszystkich oknach co skutecznie zaciemnia i wycisza. Sprawna klimatyzacja w każdym z pokoi daje przyjemny chłód. Bezpłatny spory parking jest tuż przy hotelu. Personel miły i pomocny. Byliśmy z małym pieskiem (maltańczyk) i jego pobyt był bezpłatny i bezproblemowy. Polecam serdecznie tą miejscówkę. Nam się podobało (2 osoby dorosłe + 2 dzieci 9 i 13 lat + pies).

• Ocena dodana: 27 lipca 2024

XD
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Z czystym sumieniem polecam ten Hotel. Zaraz po przyjeździe otrzymałem pokój na parterze i z chyba nie do końca wydatną klimatyzacją. Po zgłoszeniu problemu dostałem pokój na piętrze, a sumie to dwa pokoje. Pokoje z klimatyzacją każdy z osobną, balkonem, łazienką, dwa łóżka pojedyńcze i jedno podwójne. W pokojach czysto, pokoje odmalowane, zadbane i nie widać tu komuny, jest nowocześnie. Wybrałem pokój ze śniadaniem, nie pierwszy to mój pobyt w hotelu ze śniadaniem, ale pierwszy aby śniadaniem było poza hotelem w jednej z restauracji przy hotelu. Nie był by tu problemu gdy nie fakt iż śniadanie jest z menu tej restauracji, a nie w formie szwedzkiego stołu. Co prawda restauracja jest bardzo blisko i można się najeść, ale to jednak śniadanie narzucone, a nie wybór. Doświadczenie na przyszłość aby pytać hotel o formę śniadania. Bez problemu można otrzymać zwrot pieniędzy za rezygnację ze śniadania i iść jeść gdzie indziej, jeść to co się chce. Pokoje pomimo innych wpisów są odporne na hałas z zewnątrz, okna i drzwi trzy szybowe i rolety zewnętrzne. Do plaży koło 100 m, niestety płatna. Do plaży darmowej po wyjściu z hotelu w prawo 500 m. Wolę plaże płatną, na nie płatnej palca nie włoży już o 9:00 jak nad Polskim może tylko parawanów brakuje. Hotel znajduje się przy głównej alei gdzie życie zaczyna się od 18:30, o tej też godzinie zaczyna być otwarta płatna plaża dal wszystkich. Hotel posiada duży częściowo zadaszony parking. Obsługa bardzo miła i ugodowa. Jedyny minus to słabo wydajne Wi-Fi, albo wina mojego chińskiego telefonu.

• Ocena dodana: 9 lipca 2024

Było generalnie OK

Miła obsługa, wychodząca naprzeciw oczekiwaniom.

• Ocena dodana: 16 czerwca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel w świetnej lokalizacji, mogłoby być trochę bardziej czysto

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 15 maja 2023

POLECAM
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Polecam serdecznie, byłyśmy z pieskiem (golden retriver) nie było żadnego problemu. Personel bardzo miły i pomocny. Pokój również ładny, duży balkon z widokiem na główna ulice. Polecam!

Pobyt: maj 2023

• Ocena dodana: 5 maja 2023

Piękne miejsce, szczerze polecam.

Nie było żadnych minusów

Pokoje super komfortowe, w pełni wyposażone, personel miły, bardzo pomocny.

Pobyt: maj 2023

• Ocena dodana: 22 czerwca 2022

Śniadania bardzo słabe

Pokój super wygodny duży. Blisko plaży

Pobyt: czerwiec 2022

• Ocena dodana: 4 sierpnia 2024

3,0
    Zdecydowanie odradzam!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W tym obiekcie nie można odpocząć!!! Tuż pod naszymi oknami był salon z automatami do gier, które hałasowały do 2-3 godziny w nocy!!! Na zdjęciach oraz w informacji o obiekcie tego brak. Nie ma szansy na otwarcie okna ze względu na hałas. Konfiguracja łóżek odbiegała od tych z oferty. Zaproponowano wspólne łóżko małżeńskie dla ośmiolatki i 17- letniego syna.Ogromnym minusem jest kwestia śniadań. Te "serwowane są" w lokalu zewnętrznym, na dworze. System polega na wyborze posiłków i napojów z mini karty. Niestety w naszym przypadku połowy dań nie było dostępnych!!! Także deserów (tu tylko jabłko do "wyboru") niestety nie dostarczono do stołówki. Dla osób, które nie jedzą jajek, zostają dwie dostępne rzeczy do wyboru. Nasze dzieci przez cztery dni jadły zapiekaną bułkę z serem i kawałkiem wędliny. O takich luksusach jak choćby odrobinę masła lub dżem, czy Nutella albo jogurt- zapomnij!!! TRAGEDIA. Czystość w pokoju też pozostawia wiele do życzenia. Z lamp (zniszczonych) wiszą pajęczyny, pod prysznicem na fugach brud i grzyb... Bardzo słabo. A teraz największy minus. W pokojach obok możecie trafić na imprezę - przy otwartych drzwiach, która trwa do 3 rano. Brak jakichkolwiek reakcji pracowników obiektu!!! Bez szans na wypoczynek. Za 4 noce zapłaciliśmy prawo tysiąc euro za dwoje dzieci i dwoje dorosłych. Za to dostaliśmy nędzne śniadania, permanentny hałas i średnią czystość. Jako kwalifikowany pilot wycieczek i rodzic, szczerze odradzam.... Szefowi gratuluję postawy przy próbie wyjścia z sytuacji.

Jedynym dużym plusem jest wielkość apartamentu. Na korzyść należy także zapisać postawę "szefa" w rozwiązywaniu kwestii spornych po zakończeniu pobytu. W trakcie pobytu reakcji zero. Bliskość do promenady oraz plaży także można uznać za plus.

• Ocena dodana: 1 sierpnia 2024

5,0
    Znośny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania podają w restauracji na przeciwko hotelu bez stołu Szweckiego

Wygodne materace.

• Ocena dodana: 31 lipca 2024

6,0
    Przyjemny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie działająca klima, hałas w nocy po otwarciu okien, niektóre łóżka poprostu popsute

Lokalizacja, darmowy pobyt psa, darmowy duży parking.

• Ocena dodana: 4 lipca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

W nocy glosno z okolicznych lokali. Słychać muzykę i zabawy. Pod pokojem jest drink bar.

Lokalizacja blisko plazy. Pokoj dostepny przed czasem. Duzy parking.

• Ocena dodana: 23 czerwca 2024

Ok polecam

Problem z kanalizacja

Lokalizacja

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak dojazdu do hotelu od godzin popołudniowych, samochód należy zostawić daleko od hotelu. Duży hałas z pobliskich restauracji.

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 3 sierpnia 2023

7,0
    Udany pobyt, fajne miejsce, hotel w porządku, obsługa miła poza jednym przypadkiem :)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Warto informować Gości o braku mydla i szamponu w łazienkach. Nie jest to duzy problem, jesli ktoś przyjeżdża wcześnie i moze kupić, ale jesli ktoś jest przyzwyczajony do innych standardów to, chociażby z doświadczenia w innych hotelach ma prawo myśleć, ze takie środki hotel jednak zapewnia. Choćby w pierwszym dniu. Dodatkowo młodemu recepcjoniście z kręconymi blond włosami przydałaby sie lekcja kultury - dopowiedzenie „dzień dobry”, zamiast patrzenie z obrażona mina dałoby hotelowi jeden punkt wyżej.

Hotel usytuowany jest przy głównej ulicy z dziesiątkami restauracji i kilka minut spacerkiem od plazy.

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2022

• 1 nocleg

duży hałas do 6 rano spowodowany przez imprezujących wczasowiczów. Brak informacji podczas rezerwacji dotyczących ograniczonego dostępu do parkingu (22-6)

Lokalizacja blisko jeziora. Na plus gość z recepcji który zorganizował wymianę waluty potrzebna do opłacenia parkingu poza hotelem?

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2022

3,0
    Słaby
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje zbyt ciemne tz.posciel brązowa,w łazience ciemne światło. Śniadania beznadziejne na jednej dłoni można policzyć co było do jedzenia 🤨czystość na tz.stolowce o ile można to nazwać stołówka-10

Bliskość do jeziora

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 18 lipca 2022

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Zbyt głośny hałas bo wszędzie every day do 4 rano gra muzyka, którą słychać niestety w nocy w pokoju. Brak możliwości dojazdu autem pod hotel po godzinie 20 wieczorem bo deptak jest zamykany i otwierany dopiero o 6 rano.

Lokalizacja blisko plaży, miły personel i nawet zmienili nam pokój na żądanie.

Pobyt: lipiec 2022

Pobyt: maj 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: