Dizengoff Street 98, תל אביב, 6439610, ישראל
תמורה למחיר
8.7
אינטרנט אלחוטי חינם
9.2
אורחים אמיתיים, שהיות אמיתיות, דעות אמיתיות.
המשיכו לקרוא עוד- פתיחת תיבת דיאלוגכל ציון חוות דעת נע בין 1 ל-10. כדי לחשב את הציון הכולל שאתם רואים, אנחנו סוכמים את כל ציוני חוות הדעת שקיבלנו, ואז מחלקים את הסכום במספר ציוני חוות הדעת שקיבלנו. אנחנו משתמשים בשיטה של ציון חוות דעת משוקלל. זה אומר שככל שחוות הדעת עדכנית יותר, כך יש לה השפעה גדולה יותר על חישוב ציון חוות הדעת הכולל. בנוסף, אורחים יכולים לתת 'ציוני משנה' נפרדים בקטגוריות מהותיות כמו מיקום, רמת ניקיון, צוות, נוחות, מתקנים, תמורה למחיר ואינטרנט אלחוטי בחינם. חשוב לציין שהאורחים שולחים את ציוני המשנה בנפרד מהציון הכולל, כך שאין קשר ישיר ביניהם.
אתם יכולים להשאיר חוות דעת על מקום האירוח שהזמנתם דרך הפלטפורמה שלנו, אם שהיתם בו או אם הגעתם למקום אבל לא שהיתם בו בפועל. כדי לערוך חוות דעת שכבר שלחתם, צריך ליצור קשר עם צוות שירות הלקוחות שלנו.
יש לנו מערכות אוטומטיות ואנשים שמתמחים בזיהוי חוות דעת מזויפות בפלטפורמה שלנו. אם נמצא חוות דעת מזויפת, נמחוק אותה ובמידת הצורך גם נפעל נגד הגורם האחראי.
כל מי שמזהה משהו חשוד יכול לדווח על כך לשירות הלקוחות, כדי שצוות ההונאות שלנו יחקור את הדיווח.
באופן אידאלי, נפרסם כל חוות דעת שאנחנו מקבלים – חיובית או שלילית. עם זאת, לא נציג חוות דעת שכוללת (בין היתר) את הפרטים הבאים או מתייחסת אליהם:
כדי לוודא שחוות הדעת רלוונטיות, יכול להיות שנציג רק חוות דעת שנשלחו עד 3 חודשים לאחר הצ'ק-אאוט. בנוסף, ייתכן שנפסיק להציג חוות דעת אם עברו 36 חודשים מאז שפורסמו, או אם מקום האירוח החליף בעלות.
מקומות האירוח יכולים לבחור אם להגיב לחוות דעת.
כשיש כמה חוות דעת, העדכניות ביותר מוצגות קודם בהתחשב בכמה גורמים נוספים (השפה שבה חוות הדעת כתובה, אם יש בה רק ציון או גם הערות וכו'). אם תרצו, תוכלו למיין ו/או לסנן אותן (לפי התקופה בשנה, ציון חוות הדעת ועוד).
אנחנו לפעמים מציגים ציוני חוות דעת חיצוניים מאתרים ידועים אחרים מתחום התיירות. במקרים כאלה, נדאג להבהיר שזה מה שעשינו.
כללים מנחים וסטנדרטים אלה מטרתם לשמור על התוכן ב-Booking.com רלוונטי וידידותי למשפחות מבלי להגביל הבעת דעות חזקות. הן מתפרסמות גם ללא תלות ברגשות העולות מן ההערה.
תרומות צריכות להיות קשורות למטיילים. התרומות המועילות ביותר הן מפורטות ועוזרות לאחרים לקבל את ההחלטה הטובה ביותר. אנא אל תכללו מידע אישי, פוליטי, אֶתִי או פרשנות דתית. תוכן שיווקי יוסר ונושאים הקשורים לשירותים של Booking.com יועברו לשירות הלקוחות או לצוות מקומות האירוח שלנו.
התרומות צריכות להתאים לקהל בינלאומי. אנא הימנעו משימוש בשפה בלתי-הולמת או ניסיונות לשימוש בשפה גסה עם איות יצירתי, בכל שפה. הערות ומדיה שיכללו 'דברי שינאה', הפליה, איומים, הערות מיניות, אלימות וקידום פעילות לא חוקית, אינם מורשים.
כל התוכן צריך להיות אמיתי וייחודי לאורחים. חוות דעת בעלות הערך הגבוה ביותר הן מקוריות ואובייקטיביות. התרומות שלכם צריכות להיות שלכם. שותפי מקומות האירוח של Booking.com צריכים להימנע מפרסום בשם האורחים או להציע תמריצים בתמורה לחוות דעת. ניסיונות להוריד את דירוג התחרים על ידי פרסום חוות דעת שליליות, אינם מקובלים.
כבדו את פרטיותם של אחרים. Booking.com ישקיעו מאמץ רב לאבטח כתובות אימייל, מספרי טלפון, כתובות אינטרנט, חשבונות מדיה חברתית ופרטים דומים.
הדעות המובעות בתרומות שייכות לאורחים של לקוחות Booking.com ולמקומות האירוח ולא ל-Booking.com . Booking.com אינם לוקחים אחריות או חבות עבור חוות דעת או תגובות. Booking.com הם המפיצים (ללא כל התחייבות לאמת) ולא המוציאים לאור של הערות ותגובות אלה.
כברירת מחדל, ביקורות ממוינות לפי תאריך חוות הדעת ועל פי קריטריונים נוספים להצגת חוות הדעת הרלוונטיות ביותר, כולל, אך לא רק: השפה שלכם, חוות דעת עם מלל וחוות דעת שאינן אנונימיות. אפשרויות מיון נוספות עשויות להיות זמינות (לפי סוג מטייל, דירוג, וכו '...).
שירות זה עשוי להכיל תרגומים המופעלים על ידי Google. חברת Google מתנערת מכל אחריות הקשורה לתרגומים, מפורשת או משתמעת, כולל כל אחריות לדיוק, מהימנות, וכל אחריות משתמעת לגבי סחירות, התאמה למטרה מסוימת ואי-הפרה.
סיום תוכן הדיאלוגתאריך כתיבת חוות הדעת: 7 במאי 2025
Ilit
ישראלבריכה מעולה בגג, חדר נקי ונעים, מיקום מושלם! ממש על כיכר דיזינגוף וצוות מקסים
תאריך שהייה: מאי 2025
תאריך כתיבת חוות הדעת: 3 במאי 2025
Dana
ישראלמיקום מושלם. חדר נקי ומסוגנן. בר מגניב בגג.
תאריך כתיבת חוות הדעת: 29 באפריל 2025
דנה
ישראלהחדר קצת קטן וצפוף.
אהבנו את העיצוב, את המיקום, את השירות, את הבריכה, ואת ארוחת הבוקר.
תאריך כתיבת חוות הדעת: 29 באפריל 2025
Chaya
ישראלחדר נעים ,צוות חמים ונעים-מסביר פנים ואדיב.נקי. גג עם בריכה קטנה לשכשוך. מסעדת שף טעימה. מיקום משגע!
תאריך כתיבת חוות הדעת: 21 באפריל 2025
Davina
ישראלהמיקום, החדר היפה, הצוות במקום
תאריך כתיבת חוות הדעת: 7 באפריל 2025
Shiri
ישראלהיה מושלם. שודרגנו לחדר מקסים. אין הערות או הארות. נחזור!
תאריך כתיבת חוות הדעת: 6 באפריל 2025
Hofit
ישראלהחדר היה קטן אך צויין כך במועד ההזמנה לכן לא הופתענו :)
ישר כשעשינו צ'ק אין הגישו לנו 2 כוסות יין ושאלו לשלומנו, אני ובן זוגי חגגנו 10 שנים והתייחסו לאירוע שחגגנו ושדרגו אותנו לחדר עם קומה גבוה יותר. המיקום מושלם אמצע דיזינגוף דקת הליכה לסופר ודקת הליכה לבר, קיימת מסעדה בגג במלון אך כבר סגרנו מקומות במסעדה אחרת.. חד משמעית נחזור!
תאריך כתיבת חוות הדעת: 1 באפריל 2025
Eli
ישראלארוחת הבוקר לא זמינה לפני 8
תאריך כתיבת חוות הדעת: 19 במרץ 2025
Alexandru
ישראלחייבים לשים מברשת ניקיון בחדר אמבטיה.
מיקום מנצח! המלון נמצא בלב תל-אביב וקרוב לכל הפעילויות העירוניות העיקריות. ממקום 2 דקות הליכה מכיכר דיזנגוף. חדר משופץ, אמנם קטן יחסית, אך די והותר מקום לזוג. מרפסת עישון קטנה. ספא - לקחנו גם מסאז'. חלל הספא קטן יחסית אך מוכרחים נציין לשבח את המעסה אלכסנדרה - מקצוענית על - במידה ולוקחים מסאז' אנו ממליצים על אלכסנדרה בחום. צוות הקבלה אדיב ונותן מענה לכל בקשה - כל הכבוד. ארוחת בוקר ניתנת בבית קפה 'מאייר קפה' שנמצא בקומת הקרקע. הארוחה טובה מאוד וגם השירות. חניה לרכב - כידוע במרכז תל-אביב אין חניות לרכבים. כן אפשר למצוא חניונים בקרבת מקום ומומלץ על חניון דיזנגוף בקניון.
תאריך כתיבת חוות הדעת: 17 במרץ 2025
Rozy
ישראלהכל היה מושלם, מיקום, צוות מתקנים קרוב להכל יום מושלם לבילוי בתל אביב
תאריך כתיבת חוות הדעת: 5 במרץ 2025
Raz
ישראלארוחת הבוקר בבית הקפה ליד לא הייתה טעימה במיוחד, במחיר הזה עדיף ללכת לבית קפה אחר.
המיקום היה מושלם, הסוויטה גדולה ומפנקת! הצוות מקסים ואדיב. ממליצים ממש! בטוחים שנחזור
תאריך כתיבת חוות הדעת: 1 במרץ 2025
Liz
ישראלהכל קרוב
תאריך כתיבת חוות הדעת: 28 בפברואר 2025
Noa
ישראלישנו בקומה הראשונה ולמרות שיש חלון מבודד היה רעש ממש קשה מהברים ברחוב עד אמצע הלילה. שומעים סירנות, אנשים מדברים, צפצוף מכוניות. לקחנו חדר ל3 כשידענו שיש מיטה זוגית ומיטת ספה. בפועל הספה היא לא מיטה, היא ספה קטנה עם סדין, היא לא ראוייה לשינה. היא קשה, צרה וקצרה מדי. החדר קטן אבל זה מספיק למי שבא לעיר ולא להשאר בחדר.
הצוות בקבלה מקסים+ חייכנים, שירותיים. המיקום מצויןס ממש על כיכר דיזינגוף, מלא מסעדות, קניות וברים. החדר היה נקי. המיטה הזוגית גדולה ומפנקת. יש מכונת קפה ובקבוקי מים מינרלים בחדר. המרפסת שלנו הייתה די גדולה (חדר 111) וישבנו בכיף 3 שם עם יין וצפינו על הרחוב. לא היינו בספא או בבריכה אז קשה לי להמליץ
תאריך כתיבת חוות הדעת: 26 בפברואר 2025
ישראלארוחת בוקר בינונית ממש והוספנו כסף למרפסת שרק בן אדם אחד יכול לעמוד בה
שירות מעולה, מיקום מצוין ונקי
תאריך כתיבת חוות הדעת: 18 בפברואר 2025
Baruch
ישראלהחדר מעט קטן, הבריכה על הגג קטנה מאוד אך היתה מחוממת.
מיקום מעולה למלון, חדר מאובזר וחדיש, יש מכונת קפה יחס מעולה מהצוות, קיבלנו א החדר ב 12 כשהיגענו.ארוחת בוקר מעולה .קיימות מעליות נוחות.הכל נקי ומסודר.על הגג יש כסאות נח ותצפית יפה על תל אביג
תאריך כתיבת חוות הדעת: 4 בפברואר 2025
Aviv
ישראלחבל שעל חניה במלון דורשים 100₪ ללילה כשאתה אורח במלון ועוד בת"א.
מיקום המלון מעולה, חדר סופריור מפנק, ארוחת הבוקר בבית קפה של המלון חוויה טעימה. סה"כ חוויה טובה ונעימה.
תאריך כתיבת חוות הדעת: 3 בפברואר 2025
Tzlil
ישראלכלום.
מיקום מושלם. היחס של צוות המלון מעל המצופה. שידרגו לנו את החדר ללא בקשה מיוחדת. הארוחת בוקר בבית הקפה של המלון ממש טובה. והכי חשוב הכל נקי ונעים. דאגו לנו לחניה נוחה ומסודרת (בתשלום נוסף)
תאריך כתיבת חוות הדעת: 2 בפברואר 2025
Rubi
ישראלחניון -בהזמנה נאמר שיש לפני מקום פנוי ,בבוקר ההגעה יצרנו קשר ונאמר שאין חניה ויש להזמינה מראש . חדר עם מרפסת התברר כמרפסת עמידה בלבד .ריח רע במעלית
מיקום נהדר . גג עם מסעדה ובר מצויינים
תאריך כתיבת חוות הדעת: 2 בפברואר 2025
Orit
ישראלכלום. הכל היה מושלם , תמשיכו ככה .
השירות של כל אנשי הצוות היה בסבלנות, בחיוך, באדיבות יוצאת דופן, המלון היה מהמם, האוכל היה טעים מאוד, תודה מיוחדת לאילן שקיבל את פנינו בסבר פנים יפות ,תודה למלצרים, לכל אנשי הצוות , יחס חם וביתי.חגגתי יום הולדת וקיבלנו פינוקים של יין ושוקולדים מדהימים , אנחנו קיבלנו עזיבה מאוחרת, פשוט וואו. ממליצה מכל הלב. המיקום של המלון מצוין קרוב לכל. פשוט חוויה מושלמת . תודה רבה רבה
תאריך כתיבת חוות הדעת: 30 בינואר 2025
Or
ישראללא היה כזה.
החדר היה מצוין הצוות היה אדיב ונחמד מאוד
תאריך שהייה: ינואר 2025
חברת Booking.com היא חלק מחברת .Booking Holdings Inc, המובילה העולמית בנסיעות אונליין ושירותים נלווים.
יש לנו יותר מ-70 מיליון חוות דעת על מקומות אירוח, וכולן נכתבו על ידי אורחים אמיתיים ומאומתים.
הדרך היחידה להשאיר חוות דעת היא להזמין שהייה. כך אנו מוודאים שחוות הדעת מגיעות מאורחים אמיתיים ששהו במקום האירוח.
כשהאורחים שוהים במקום האירוח הם בודקים עד כמה החדר שקט, האם הצוות ידידותי ועוד.
בסיום הנסיעה, האורחים מספרים לנו על השהייה שלהם. לפני הפרסום באתר, אנחנו מוודאים שחוות הדעת אמינה ושלא נעשה בה שימוש בשפה לא נאותה.
אם הזמנתם דרכנו וברצונכם להשאיר חוות דעת, אנא התחברו תחילה.
סיום תוכן הדיאלוג