Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,9

• Gratis WiFi

7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 8

• Beoordeeld op: 24 augustus 2024

Behoort tot de top drie locaties in Italië waar ik de afgelopen 25 jaar op vakantie heb verbleven.
    • Verbleef 7 nachten

De prachtige ambiance van de locatie en van het monumentale appartement dat werkelijk aan alle eisen voldoet. Bovendien een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan prachtige steden zoals Spello, Assisi en Perudgia.

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 7 juli 2024

8,0
    Prachtige plek! Heerlijk rustig!
    • Groep
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 4 nachten

Je krijg maar 3 handdoeken, 1 mini, 1 kleine, 1 grote! En daar moet je het 5 dagen mee doen. Dat zou niet erg zijn, als je een wasmachine had. Maar die is er niet! Terwijl dat booking.com dat wel aangeeft. Bedden zijn ook hard, Zou allemaal wat schoner kunnen, maar gastvrouw is aardig en buiten is het werkelijk heerlijk vertoeven

Prachtige Locatie!, Heerlijk zwembad! Mooi uitzicht! Overal zitjes waar je kan zitten!

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 9 oktober 2023

Aanbevolen!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Inrichting was goed, maar ook wel sober De douche was klein En het zwembad was dicht

Hartelijke mensen, prima lokatie en heerlijke rustige omgeving Vlakbij Assisi en prachtig uitzicht Twee weken waren zo voorbij Gaan zeker nog een keer terug

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 6 september 2022

9,0
    Heerlijke plek om vakantie te vieren
    • Verbleef 14 nachten

Een zitje aan de rand van de vallei. Nu stonden er twee tafels met stoelen op grind, ongeveer 10 meter vanaf de begrenzing, met een stenen muurtje en hek. Juist het uitzicht vinden we ongekend en vanwege de omheining was het beperkt. Er was een 'strijd' met een ander stel wie het eerst bij de tafels was, want een tafel had een beter uitzicht dan de andere. Schaduwplekken voor de geparkeerde auto's. De auto's van de gasten moeten worden geparkeerd tussen het hoofdgebouw en een luxe chalet. Deze parkkerplaatsen hebben geen enkele vorm van schaduw. Ik neem altijd witte lakens mee om de auto af te dekken. De auto heeft rode lak en de lak is gevoelig voor UV licht, waardoor doffe plekken op de lak ontstaan. Een overkapping zoals je wel bij winkelcentra en pompstations ziet zou een oplossing zijn. De keukenvoorzieningen waren niet optimaal. We hebben een goede koekenpan, longdrinkglazen, een snijplank en een spatel bijgekocht en achtergelaten.

Wij moeten altijd even wennen aan de lokatie. Keukeninrichting, verlichting, praktische indeling, etc. Na ca twee dagen vinden we onze draai wel. Het appartement is prima, met alle voorzieningen. De bedden zijn goed, airco in de slaapkamer,, de badkamer is goed. We hebben van papier een lampenkap gemaakt in de keuken, om het ongezellige licht wat de dimmen. De airco hebben we aangezet tijdens het koken en slapen, omdat het anders erg warm werd in het appartement. De ramen bevatten muggenhorren en houten luiken. Werken uitstekend. Het zwembad is uitstekend. Ca 10 meter lang, met een grote keuze in ligbedjes en stoelen en parasols er omheen,

Verbleven in augustus 2022

• Beoordeeld op: 15 augustus 2022

9,0
    Bij een volgende vakantie in Italië komen we hier graag terug!
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer in Bijgebouw
    • Verbleef 14 nachten

Rustige locatie midden de natuur; prima ligging om van daaruit Assisi en de rest van Umbrië te ontdekken; heerlijk zwembad; kraaknet huisje, vriendelijke eigenaars!

Verbleven in augustus 2022

Verbleven in september 2022

Resultaat 1 – 8

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!