Campo Dei Gesuiti Cannaregio 4878, Cannaregio, 30123 Wenecja, Włochy
Stosunek jakości do ceny
8,7
Bezpłatne WiFi
9,0
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 5 maja 2025
Anna
PolskaStylowy, gruntownie odremontowany obiekt. Świetna obsługa, bardzo czysto, dobra lokalizacja.
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 28 kwietnia 2025
Anna
PolskaKuchnia mogłaby być lepiej wyposażona
Wspaniała lokalizacja, piękny budynek, obfite śniadanie w cenie
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 27 kwietnia 2025
Grzegorz
PolskaBardzo klimatyczne miejsce. Bardzo przyjemny pokój z widokiem na kanał. Jedna pani w pokoju śniadaniowym mówiła po polsku. Niedaleko przystań żeglugi miejskiej.
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 26 kwietnia 2025
Ela
PolskaNie udało się naprawić spłuczki, która przeciekała.Brak wentylacji i/lub środka zapachowego w toalecie.
Duże, wysokie pokoje, mały aneks kuchenny, piękny historyczny obiekt z duszą - dużo miejsca.Widok na spory kanał i boczny widok na zatokę.Blisko przystanku wodnego.Bardzo miły pan w recepcji.Dobre śniadanie.
Ocena dodana: 24 kwietnia 2025
Anna
PolskaDuży wybór na śniadanie, bardzo czysto i cicho. Bardzo dobra lokalizacja, 17 min na plac św. Marka.
Ocena dodana: 19 kwietnia 2025
Anna
PolskaDodałabym czajnik do pokoju. Czasem chce się wypić kawę/ herbatę w pokoju, a bez czajnika musiałyśmy gotować ją w małym garnku. brakuje też sztućców. Było ich po kilka, np. mała łyżeczka była jedna. Do dyspozycji w części wypoczynkowej jest malutka kanapa i fotel, ale nie są one zbyt wygodne. Pewnie to względy pragmatyczne i estetyczne - żeby pasowało do betonu i cegieł, ale siedzenie tam na dłuższą metę jest mało wygodne. Największym minusem było towarzystwo za ścianą ostatniej nocy. Nie wiem, jakiej narodowości było to stado panów, ale byli bardzo, bardzo głośno. W pokoju niestety słychać wszystko - chrapanie kogoś z pokoju obok, a tym bardziej głośne śmiechy, dyskusje i kłótnie (to tyczy się tych panów). Wiem, że obsługa nie jest od wychowywania gości, ale miło byłoby, gdyby zwracali uwagę przy rejestracji o tym, że cisza nocna to serio cisza nocna i obowiązuje wszystkich. Pisałam do hotelu na bookingu, ale niestety brak odzewu. Dodatkowo ostatnie nasze śniadanie w hotelu chciałyśmy zjeść jak najwcześniej rano (jest to teoretycznie możliwe od 7:30), ale akurat tego dnia nic nie było o tej porze jeszcze gotowe. Na obsłudze była jedna pani (w innych dniach było ich po 2-3), więc była ze wszystkim w niedoczasie, co oczywiście nie jest dziwne, ale dla gości nieco uciążliwe, zwłaszcza, że był to nasz dzień wyjazdu. Kiedy śniadanie już się pojawiło, okazało się, że wszystko, co powinno być ciepłe, jest zimne. To są jednak wady do ogarnięcia - myślę, że przy kolejnej wizycie w Wenecji, zatrzymam się tam ponownie. Nie wiem, jak będzie np. z hałasem w ścisłym sezonie, ale dam szanse temu miejscu, bo ogólnie byłam zadowolona.
Lubię tę część Wenecji, to już moja 3 podróż do tego miasta i zawsze zatrzymuję się w tej dzielnicy. Tym razem po raz pierwszy w Combo. Hotel jest przepiękny, przesiąknięty historią. Przestrzenny i otwarty na lokalną społeczność i o dziwo jednocześnie nie jest to męczące, bo część wspólna od hotelowej jest dobrze oddzielona. Do dyspozycji miałyśmy wygodny apartament z prywatną łazienką, aneksem kuchennym, częścią wypoczynkową i łóżkami na antresoli. Całość bardzo czysta, a dodatkowo codziennie sprzątana. Niedaleko są przystanki, obok dobre knajpki. W cenie było też śniadanie - szwedzki stoł - kawa, herbata, soki, wędliny, owoce, mussli, ciasto, dżemy, rogaliki itp. Można się było najeść na spokojnie. Śniadaniowni porządnych w tej części Wenecji niestety nie znalazłam, więc to śniadanie w hotelu było naprawdę zbawienne. Personel pomocny. Na miejscu byłyśmy wcześniej, ale bez problemu zostawiłyśmy bagaże na przechowaniu w wyznaczonym do tego miejscu.
Ocena dodana: 14 kwietnia 2025
Wojciech
PolskaSuper lokalizacja. Blisko przystani Vaporetto. Spokojnie. Pięknie odrestaurowany stary klasztor. Duży pokój z aneksem kuchennym. Śniadania standardowe dość skromne. Często coś źle funkcjonowało ( zepsuty automat do kawy albo spóźnione śniadanie).
Ocena dodana: 28 lutego 2025
Magdalena
PolskaPiękne wnętrza, przestronnie, miłe panie w restauracji.
Pobyt: luty 2025
Ocena dodana: 1 lutego 2025
Andrzej
PolskaBardzo dobre warunki pobytu. Czysto w pokojach, przestronnie. Piękne miejsce. Polecam
Pobyt: styczeń 2025
Ocena dodana: 18 grudnia 2024
Łukasz
PolskaMogły być trochę lepsze śniadania. Większy wybór.
Wszystko było ok.
Pobyt: listopad 2024
Ocena dodana: 14 października 2024
Anna
PolskaŚniadania w formie bufetu. Urozmaicone. Smaczne. Pokoje czyste i klimatyzowane. Dostępne pokoje z aneksami kuchennymi i pełnym wyposażeniem. Wnętrza i sam obiekt w surowym wystroju, ale i pełnym uroku. Obiekt przestrzenny i sprzyjający spotkaniom. Bardzo blisko głownego węzła taksówek wodnych. Cicha i urocza okolica. Blisko do centrum - 12-13 minut pieszo. Blisko hotelu market i stragan ze świeżymi owocami i warzywami. Dla nas bardzo klimatyczne miejsce.
Krystian
PolskaFajny klimat
Joanna
PolskaTłok w mieście. Wszędzie latające gołębie przy hotelu.
Super pokoje. Bardzo dobre śniadanie,lokalizacja.
Justyna
PolskaLoteria czy produkty na śniadaniu są dobre np bardzo kwaśny jogurt albo pyszne owoce
Klimat hotelu w włoskim stylu
Ocena dodana: 18 września 2024
Słota
PolskaBardzo dobra lokalizacja, 10 minut od placu świętego Marka. Blisko przystanku tramwaju wodnego płynącego na Murano i Burano. Fajne śniadania w cenie.
Ocena dodana: 6 września 2024
Jakub
PolskaKilkugodzinna awaria klimatyzacji w nocy
Lokalizacja, przestrzeń, dobre śniadanie, całodobowa recepcja
Ocena dodana: 31 sierpnia 2024
Tomasz
PolskaKlima do odbrzybienka
Przestrzeń
Ocena dodana: 22 sierpnia 2024
Agnieszka
PolskaSłabe wi-fi w pokojach. Rwało, właściwie swobodnie nie można było skorzystać (podobno dobre wi-fi na ogólnodostępnym patio). Ubytki silikonu pod prysznicem, więc po każdym skorzystaniu z prysznica kałuża na podłodze - do naprawy (ale pewnie po sezonie, jak już nie będzie gości w pokoju).
Lokalizacja super. Blisko przyjemne restauracje, ze smacznym i zróżnicowanym jedzeniem. W mało turystycznej części miasta, więc można było odpocząć od tłumów. Bardzo blisko przystanku vaporetto. Dobre śniadania. Czysto, codziennie sprzątane łazienki, wynoszone śmieci, ścielone łóżka. Bardzo przyjemny charakter obiektu. Ciekawe patio, na którym można było spędzać czas. Sympatyczne patio, gdzie można było zjeść śniadanie pod gołym niebem.
Ocena dodana: 21 sierpnia 2024
Daria
PolskaPiękne wnętrza hotelu zlokalizowanego w starym klasztorze, na plus duże patio, dwie kawiarnie i możliwość pożyczenia żelazka na recepcji. Pokoje czyste i zadbane, śniadania jak na Włochy bardzo przyzwoite.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 13 sierpnia 2024
Agata
PolskaPiękny obiekt, przestronny, dużo przestrzeni, miła obsługa, pyszne śniadania! Bardzo polecam
Ocena dodana: 10 sierpnia 2024
Magdalena
PolskaWszystko ok jeśli chodzi o sam obiekt.
Super fajne, klimatyczne miejsce. Czyste, wygodne łóżka, pomocny personel! Polecam!
Ocena dodana: 7 sierpnia 2024
Aleksandra
PolskaNic!
Wszystko absolutnie wszystko!
Ocena dodana: 7 sierpnia 2024
Dac
PolskaŚrednie śniadania, pokoje bardzo surowe, jak w szpitalu
Zewnętrzne - patio, zachowane elementy klasztoru :) super lokalizacja
Ocena dodana: 20 lipca 2024
Monika
PolskaNie było takiej rzeczy :)
Przestrzeń, czystość, bar, restauracja
Cascina, Włochy
Budapeszt, Węgry
Nowosybirsk, Rosja
Noszvaj, Węgry
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego