Grote Markt 10 - 1 hoog, 2011 RD Haarlem, Nederland
Prijs-kwaliteitverhouding
7,4
Gratis WiFi
7,3
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 10 mei 2025
Jansen
Nederlandprima hotel, klein beetje gedateerd, maar voor ons een prima plekje
Beoordeeld op: 4 mei 2025
Jeanine
NederlandKamer was zeer klein. Amper ruimte voor je koffer. In de Badkamer kon je je kont niet keren.
Ontbijt was goed.
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 3 mei 2025
Guustaaf
NederlandDe douchekop zou vervangen moeten worden.
De locatie. Ontbijt goed.
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 1 mei 2025
Wendy
NederlandDe kamer waar degelijk, douche, toilet, wasbak en bed. Het viel op dat de meubels oud en versleten waren. Er ontbrak sfeer. Zoiets is makkelijk op te lossen.
Het ontbijt was lekker en uitgebreid en de locatie is ideaal. Je loopt uit het hotel direkt op het schitterende plein. Personeel was hulpvaardig en kamer was schoon.
Beoordeeld op: 28 april 2025
Van
NederlandKamer/badkamer mogen wel wat gemoderniseerd worden. Groot contrast met beneden.
Locatie, ontbijt/ diner en personeel Oesters zijn een aanrader
Beoordeeld op: 26 april 2025
Margreet
NederlandHeel smal tweepersoons bed, IKEA inrichting, hele oude kleine badkamer, mag wel eens vernieuwd worden.
Centrale ligging
Beoordeeld op: 25 april 2025
Judith
NederlandKleine kamer
Locatie
Beoordeeld op: 24 april 2025
Wilhelmina
NederlandDe kermis die er precies op dit moment was:-)
Het is een goede plek en betaalbaar, mooi zo op de markt in het historische centrum.
Beoordeeld op: 24 april 2025
M
NederlandDe kamer, badkamer...ehhh..badhok. ontbreken tafeltje en een stoel.
Locatie, eten, hygiëne en de vriendelijkheid van de medewerkers
Beoordeeld op: 19 april 2025
Joost
NederlandOud, minimaal badkamer, versleten inrichting
Vriendelijk personeel, goed ontbijt, sfeer
Beoordeeld op: 1 april 2025
Plm
NederlandNog steeds douche gordijnen en weinig stopcontacten. Maar verder goed!
Fijne plek in de stad
Beoordeeld op: 31 maart 2025
Mirjamh11
NederlandHeel gehorig w.b.t. de muziek van buiten en het beneden gelegen cafe restaurant. Badkamer was klein en onhandige deur. Verder kan het best een beetje worden opgeknapt.
Prima locatie en heel goed ontbijt. Verder heel basic. bedden waren oke. Prima voor 1 nachtje.
Beoordeeld op: 29 maart 2025
Cora
NederlandNiets
Vriendelijk personeel Centrale locatie
Beoordeeld op: 23 maart 2025
Chantal
NederlandKamer oud en extreem sober. Vreselijke verlichting, vieze vloerbedekking. In de douche eerst de douchebak dan de wc, dus na het douchen door de natte bak naar je wc. Kan echt niet natuurlijk. Hotel ligt blijkbaar naast een club. Alsof je bed midden op de dansvloer staat. Geen minuut kunnen slapen. Ontbijtruimte is in het restaurant wat nieuw is. Ziet er top uit. Ontbijt is wat karig misschien, maar eigenlijk ook weer alles wat je nodig hebt. En de prijs was er ook naar...dus prima Maar zorg dan wel dat als er 2 keuze aan vleeswaar is, deze worden bijgevuld😉 Er waren nog 2 schone tafeltjes van de 15. De rest stond vol met achtergelaten ontbijt borden... Werden gewoon niet opgeruimd tot er een jong meisje arriveerde om het te doen... Laat haar 1,5 uur eerder beginnen en het is top. Nu ziet het er echt niet uit zo voor de gasten...echt zonde.
Locatie top en ontbijtruimte gezellig. Restaurant onder de kamers is recent gerenoveerd. Als ze deze lijn doorvoeren gaat het top worden. De ligging kan echt niet beter.
Beoordeeld op: 21 maart 2025
Winny
Nederlandschone maar verouderde kamer. Licht boven bed stuk en wcbril los. Kon niet direct gerepareerd worden, dus kregen we een gratis drankje. Op zich mooie locatie maar zeer gehorig , zowel marktplein als medehotelbewoners..
Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt,
Beoordeeld op: 20 maart 2025
Hanneke
NederlandBadkamer gedateerd
Centrale ligging
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 17 maart 2025
Fleur
NederlandHet hotel is wat ouder, dus de afwerking in de hotelkamers is soms wat slordig. Dit vonden wij echter niet storend en de prijs-kwaliteit verhouding was goed!
Prachtige locatie, op de markt van Haarlem, desondanks geen overlast gehad van het levendige centrum. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, parkeren in de buurt is wel prijzig. Prettig dat het ontbijt inbegrepen was, ontbijt voldeed prima aan de verwachtingen en er was vriendelijke bediening.
Beoordeeld op: 13 maart 2025
A
NederlandDouchen was niet optimaal
Ligging in het centrum
Beoordeeld op: 13 maart 2025
Alette
DuitslandTe kleine douche. Voor dikkere mensen geen optie. Geen lift. Voor ons was de derde verdieping geen probleem. Zomers is de kamer veel te heet.
De bedden en het ontbijt
Beoordeeld op: 10 maart 2025
Inge
Nederlandgeluidsoverlast, wat hoort bij de locatie, maar toch wel als hinderlijk ervaren ('s ochtends de vuilnis/schoonmaakploeg buiten, 's avonds overlast van het cafe onder het hotel). Krappe hotelkamer, je kon niet met z'n tweeen in de badkamer
locatie is top midden in centrum. kamer was klein, maar wel netjes en schoon
Beoordeeld op: 6 maart 2025
M
NederlandKamer viel me tegen.
De plek
Beoordeeld op: 4 maart 2025
Karin
NederlandDe kamer was heel koud en gehorig.
Ontbijt was simpel, maar wel lekker
Beoordeeld op: 3 maart 2025
Schmidt
NederlandSuper hotel! Leuk personeel! Kamers verouderd maar bedden top en heel schoon!
Beoordeeld op: 28 februari 2025
Erica
NederlandTop locatie, badkamers schoon maar zien er oud en smoezelig uit. Bijna hand verbrand in de douche.
Verbleven in februari 2025
Dalyan, Turkije
Grabovac, Kroatië
Unawatuna, Sri Lanka
Fayence, Frankrijk
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster