Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH Leiden, Nederland
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Gratis WiFi
7,4
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 13 mei 2025
Leon
Nederlandhet inchecken viel tegen. beetje verwarrend. betere uitleg sturen.
Beoordeeld op: 12 mei 2025
Jose
NederlandHet dekbed was veel te warm, het was een dik winterdekbed. Dit is een probleem in veel hotels. Graag ook een zomerdekbed op de kamer leggen zodat de gast kan kiezen! Verder vond ik de airco nogal lawaaierig.
Fijne kamer, mooie inrichting, makkelijk in- en uitchecken
Beoordeeld op: 10 mei 2025
Anouk
NederlandGeen gordijnen( verduisterend) hierdoor hebben wij niet goed geslapen. Het was te licht in de kamer . Daarnaast veel licht buiten de kamer . Advies is om verduisterende gordijnen aan te brengen
Gastvrij, mooi ingericht, schoon
Beoordeeld op: 6 mei 2025
Erik
NederlandLocatie ligt midden in een uitgaans gebied. Wij sliepen aan de achterkant maar konden niet met open raam slapen omdat de horeca veel lawaai maakte tijdens het opruimen. Ontbijt was standaard en niet bijzonder. Personeel was vriendelijk (1 dame die ontbijtzaal en de receptie bediende) Prijs / kwaliteit is matig €207 voor 1 nacht incl. Ontbijt voor 2 personen is flink aan prijs.
Het inchecken met je telefoon en de app. Reuze makkelijk.
Beoordeeld op: 29 april 2025
Lisette
NederlandMooie ruime kamer, mooi hotel, fijne ligging in centrum. Fijn dat je parkeerplek kunt reserveren.
Beoordeeld op: 28 april 2025
Freddy
Nederlandontbijt had iets uitgebreider gekund
Beoordeeld op: 26 april 2025
Ankie
NederlandNiets
Fijne ontvangst, mee denkend. Hele schone en fijne kamer. Centrale plek in Leiden.
Beoordeeld op: 22 april 2025
Mark
NederlandDe douche kan je niet volledig afsluiten, dus dat betekent water op de vloer van de badkamer. Ook kan je geen raam opendoen (of een rooster), dus wordt het snel benauwd op de kamer. Die heeft weliswaar airconditioning, maar dat brengt geluidsoverlast en geïrriteerde luchtwegen met zich mee. Wij hebben gekozen voor het uitlaten van de airco.
Personeel is aardig, maar zakelijk. Ontbijt is niet uitgebreid, maar goed verzorgd en bestaat uit de meest voor de hand liggende producten. De locatie is perfect; gelegen aan de rand van het centrum en dichtbij een parkeergarage. Alles bij elkaar een prima uitvalsbasis voor een paar daagjes Leiden.
Beoordeeld op: 12 april 2025
Alie
NederlandGoed…
Beoordeeld op: 6 april 2025
Manou
NederlandAls we dan echt iets moeten noemen.. een plankje in de douche
Top locatie, parkeerplaats in de buurt, super schone kamer, fijn bed, fijne douche en goed geïsoleerd want we hoorde de straat niet!
Beoordeeld op: 6 april 2025
Michelle
NederlandTop ligging, fijne comfortabele kamer en bed. Geen last van lawaai buiten in de avond/nacht, goede geluidsisolatie. Wc ruimte is wat krap en licht van spiegel is erg aanwezig wanneer het donker is
Beoordeeld op: 31 maart 2025
Jos
NederlandBadkamer en toilet schoon en netjes , wel aan de krappe kant.
Mooie ruime kamer, goed gelegen in centrum. Parkeergelegenheid beschikbaar en makkelijk. Alles keruig geregeld en netjes en schoon.
Beoordeeld op: 17 maart 2025
Fieke
Nederland-
Fijne locatie, met comfortabel bed, lekker ontbijt en vriendelijk personeel!
Beoordeeld op: 16 maart 2025
Miranda
NederlandLocatie en netheid Parkeren was perfect geregeld (tegen betaling)
Beoordeeld op: 16 maart 2025
Ann
BelgiëKamer inrichting
Locatie
Beoordeeld op: 14 maart 2025
Pierre
BelgiëZeer goed gelegen om Leiden te bezoeken en dicht bij het station. Goed ingerichte kamer met voldoende ruimte. Zeer goed ontbijt. Vriendelijke en behulpzaam personeel.
Beoordeeld op: 14 maart 2025
Esther
NederlandHet was wat warm in de kamer ondanks dat de ramen 's nachts open hebben gestaan.
De locatie is perfect en de bedden waren ook heerlijk! Het hotel is echt heel sfeervol ingericht, alles klopt. En ook het ontbijt was heerlijk en vers.
Beoordeeld op: 10 maart 2025
David
BelgiëGrote kamer met lekker ruim King Size bed. Personeel steeds vriendelijk en correct.
Beoordeeld op: 10 maart 2025
Hellewegen
NederlandGezellige inrichting en vriendelijke ontvangst.
Beoordeeld op: 9 maart 2025
Willem
NederlandLocatie in het centrum van Leiden, waardoor we overal te voet snel waren. Nette, ruime kamer en we konden een parkeerplaats via het hotel boeken waardoor we de auto makkelijk kwijt konden gedurende ons verblijf.
Beoordeeld op: 9 maart 2025
Reynaert
BelgiëAls je verbouwt, dan verhuur je geen kamers naast de kamer die men aan het renoveren is. Het ligt niet aan de klant om het verblijf aan te passen aan de uren vd verbouwing. De gekregen kamer was absoluut ook niet gelijkend aan de foto van de aanbieding. Ze was wel heel erg proper maar je zag dat men geforceerd heeft om er een kamer in te kunnen maken wat resulteerde dat er een bed in kon staan met een smalle gang die leidde naar 1 venster met buitenlicht. Er alles uithalen zodat men zoveel mogelijk kamers kan verhuren, zo lijkt het. Ik ging een ander hotel gekozen hebben mocht ik vooraf weten hoe de kamer eruit zag. (Zonder rekening te houden met de geluidsoverlast). De kamer is wel ideaal als je daar enkel bent om te slapen. Maar dan moet het je eigen keuze geweest zijn en mag er iets van de prijs. Ik wil wel nogmaals toevoegen dat de kamer heel erg proper was, mooie zacht gebruik van kleuren en mét een goed Aupingbed!! Maar echt niet aangenaam qua buitenlicht. Als je met een kind op reis bent spendeer je meer tijd op je kamer en heb je daar last van. Ik had daar niet voor gekozen. Men heeft ons wel direct een upgrade gegeven na het filmpje met de verbouwperikelen. De nieuwe kamer was ook enorm proper met Aupingbed en was wel heel erg aangenaam qua ruimtelijk gevoel en licht. Dit was echt een prachtige kamer!! Daar teken je direct voor (als je de prijs wil betalen..) Het is een fantastische locatie om te huren, dichtbij parkeergarage en stad. Het hotel is heel erg proper, enorm vriendelijk personeel en een heel erg goed ontbijt. Het is zeker een aanrader als er geen lawaaihinder is door verbouwing en als je weet welke kamer je krijgt voor je geld.
Heel erg proper, heel lekker ontbijt, enorm vriendelijk personeel
Beoordeeld op: 8 maart 2025
Hendrikus
NederlandEr was geen wifi-inlog. Er zou een gebruiksaanwijzing kunnen liggen voor de verlichting en de tv. Alles echter voor ons niet van groot belang.
De ligging en inrichting
Beoordeeld op: 1 maart 2025
Mr
NederlandTikkeltje onpersoonlijk om in te checken zonder dat er personeel aanwezig is. Voelt wat kaal en afstandelijk dat ook in de lobby niemand aanwezig is.
Mooi boetique hotel, netjes.
Beoordeeld op: 24 februari 2025
Netty
NederlandOntbijt.
Locatie heel centraal. Personeel heel behulpzaam en vriendelijk. Ontbijt heel sober. Boterhammen en een croissant, geen lekkere verse broodjes. Wel een gekookt eitje, geen gebakken en geen scrumbeld eggs wat een ontbijtje met vakantie altijd extra feestelijk maakt.
Verbleven in februari 2025
Ezeiza, Argentinië
Bantayan, Filippijnen
Nyaung Shwe, Myanmar
s-Hertogenbosch, Nederland
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster