Świętojańska 41, Śródmieście, 81-391 Gdynia, Polska
Stosunek jakości do ceny
7,5
Bezpłatne WiFi
6,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 13 października 2023
Jadwiga
PolskaWSZYSTKO BYŁO OK według opisu na stronie . Lokalizacja super dla naszych potrzeb
Ocena dodana: 29 września 2023
Agnieszka
PolskaLokalowi przydałby się lifting.
Rewelacyjna lokalizacja, duża przestrzeń w apartamencie, wszystkie udogodnienia (pełny aneks kuchenny) cicho pomimo sąsiedztwa głównej ulicy.
Ocena dodana: 13 września 2023
Kamila
PolskaNie podobało mi się to że nie została sprawdzona czystość naczyń i sztućców po poprzednich wynajmujących. Drewniana łyżka/szpatułka była brudna - zostawiliśmy ją taką - bo dlaczego mam sprzątać po innych. No i mogę się przyczepić do kabiny prysznicowej, w rogu na dole za drzwiami czarno.
Lokalizacja jest super. Wszędzie blisko. Personel sympatyczny, bezproblemowy. Mieszkanie nam się podobało, choć wymaga już odświeżenia.
Ocena dodana: 10 września 2023
Celalettin
PolskaMało WC i kabin.Dywan zużyty.Jeden garnek.tempy jeden nóż
Super Lokalizacja i duzy taras.parking platny pod budynkiem
Ocena dodana: 7 września 2023
Henryk
PolskaKomfort cóż...trochę odbiega od oczekiwań....
Miejsce ...wyjątkowe
Ocena dodana: 3 sierpnia 2023
Amadeusz
PolskaBrak suszarki do naczyń. Nie ma gdzie ich suszyć.
Wszystko
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 19 lipca 2023
J
PolskaDuży taras z widokiem na miasto. Duży pokój z małym aneksem kuchennym. Wygodna winda do pokoju na 5 piętro.
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 7 lipca 2023
Anna
Polskalokalizacja
Pobyt: maj 2023
Ocena dodana: 12 czerwca 2023
Anna
Polskaczystość, brak informacji, że ciepła woda jest z bojlera i bojler trzeba włączyć
idealna lokalizacja, wszędzie blisko, ładny taras
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 11 czerwca 2023
Magdalena
PolskaPolecam, jest wszędzie blisko obok Lidl i sporo miejsc gdzie można coś zjeść, blisko do dworca PKP, co do samego obiektu na dwie osoby spoko jak miejscówka typowo noclegowa
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 7 maja 2023
Iwona
PolskaJedyny mankament to ciasna łazienka z niedomykającymi się drzwiami.
Jak zwykle lokalizacja. Wszędzie blisko. Kontakt z personelem: odebranie, oddanie kluczy super. Wyposażenie kuchni: lodówka, czajnik elektryczny, najpotrzebniejsze naczynia, garnki bardzo ułatwiło pobyt.
Pobyt: maj 2023
Ocena dodana: 14 lipca 2022
Stanisław
PolskaWarto poprawić zasłony w oknie w lokalu nr 20. Lepiej, aby zapewniały ciemność w pokoju aż do ich rozsunięcia rano. Obecne są w kolorze żółtym, co nie zapewnia ciemności podczas snu, a ponadto nie sięgają do podłogi na odcinku drzwi na taras. Wiadomo, że dobry sen jest związany z ciemnością w sypialni. Sen zaś jest warunkiem wypoczynku i dobrego samopoczucia podczas dnia. Liczę bardzo, że przy następnym moim przyjeździe do Maximalu ciemne i kompletnie zasłaniające okna i drzwi zasłony zostaną już zainstalowane. Druga drobniejsza uwaga dotyczy usprawnienia zamykania drzwi do pokoju; powinny zamykać się normalnie na klamkę, a nie na zamek.
Wszystko, a przede wszystkim lokalizacja - wszędzie blisko.
Pobyt: lipiec 2022
Ocena dodana: 21 czerwca 2022
Marta
PolskaRozkladana sofa przeznaczona dla 2 osób nieco za krótka dla doroslych, nawet średniego wzrostu.
Doskonała lokalizacja, blisko plaża, komunikacja publiczna, gastronomia i lidl. Wewnątrz wszystko, czego ptrzebowalismy na weekendową wycieczkę. Dobry kontakt z recepcją.
Pobyt: czerwiec 2022
Ocena dodana: 20 czerwca 2022
Edyta
PolskaNie wiem, czy to jednorazowa sytuacja, ale z łazienki unosił się b. nieprzyjemny zapach, który przy zamkniętych oknach roznosił się na wszystkie pomieszczenia. Pomogły otwarte cały czas okna. Łazienka w standarcie lat 90'.
Bardzo dobra lokalizacja. Z tarasu widok na miasto. Dostępna winda, parking podziemny za dodatkową opłatą. 3 minuty do Lidla. Uprzejmy i zaangażowany gospodarz, chętnie udzielał informacji dot. miasta.
Ocena dodana: 8 czerwca 2022
Joanna
PolskaWidok na może jest naprawdę bardzo częściowy, a położenie przy samej plaży jest również trochę niedokładne (faktycznie jest blisko plaży i bardzo ładnego parku, ale nie nie jest przy plaży). W pokoju niestety był bardzo nieprzyjemny zapach (możliwe że z rur).
Otrzymałam bardzo duży apartament z balkonem. Bardzo dobra lokalizacja. Możliwość wykorzystania podziemnego parkingu. Cena atrakcyjna porównując inne oferty. Wygodne łóżko. W kamienicy jest winda.
Pobyt: czerwiec 2022
Ocena dodana: 26 maja 2022
Krystyna
PolskaZamontować wieszak przy umywalce, warto dodać po drugim ręczniku.
Super lokalizacja. Miły gospodarz, który służył radą i pomocą. Polecę ten obiekt znajomym.
Ocena dodana: 19 maja 2022
Iwona
PolskaNiewielka niedogodność - brak internetu - nie dostałam hasła przy meldunku, myślałam, że będzie informacja w pokoju - nie było. Brak miejsc parkingowych utrudniał rozpakowanie i zapakowanie .
Blisko na Skwer, na plażę, trasy rowerowe. Super blisko sklep. Jeśli nie chce się samemu przyrządzać posiłków - w pobliżu do wyboru: cukiernia i kilka lokali serwujących posiłki. Niedaleko Teatr Muzyczny, muzeum. Świetna baza wypadowa. Przestronny pokój, aneks kuchenny z jadalnią,łazienka, balkon. Z balkonu można można dostrzec morze. Czysto, schludnie. Pomimo bliskości centrum cisza, spokój. Winda.
Ocena dodana: 3 września 2023
Szpakowska
PolskaApartament idealny ale tylko na wypad weekendowy, imprezowy. Głośne miejsce, dużo imprezującej młodzieży (i nie tylko) do wczesnych godzin porannych. Sam apartament wymaga remontu - to "przypudrowany trup". Już od wejścia uderza zatęchły zapach, w łazience bojler przez co trudno ustawić odpowiednią temperaturę do kąpieli. Prysznic niestety z grzybem na uszczelkach i w rogach kabiny. Niedomyta glazura, brudne drzwi i futryny. Jeden ręcznik na cały pobyt mocno utrudnia funkcjonowanie. Telewizja kablowa- tylko podstawowe programy. Skawalony wklad w poduszkach.
Lokalizacja, to niewątpliwie największy atut tego apartamentu. Bardzo blisko plaży, doskonałe zaplecze restauracyjne, mnóstwo kawiarenek, muzea... Sympatyczni pracownicy. Czysta pościel.
Ocena dodana: 18 sierpnia 2023
Sławomir
PolskaJedynym takim małym minusem to łazienka. Ale jest duża.
Podłożenie wszedzie blisko. Balkonik mega pozytywny nawet widok na morze. Łóżka wygodne 4 chłopa się wyspało. Ogólna ocena bardzo dobra. Jak za tą cenę to warto .
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 14 sierpnia 2023
Turyści
PolskaNiestety było dużo rzeczy, które nam się nie podobały. Koło apartamentu to nawet nie leżało...Niestety...Naszym zdaniem - miejsce nie warte swojej ceny, nawet ze względu na lokalizację. Przede wszystkim wybraliśmy lokal dwupokojowy, by każdy z nas mógł mieć swoje miejsce. Okazało się, że i tak wszystkie łóżka były w jednym - co nie zgadzało się z zamieszczonym w internecie opisem. Wyposażenie - bardzo ubogie, do tego każdy mebel z innej parafii/"epoki". Łazienka to porażka. W czasie kąpieli przez uszkodzone drzwiczki od kabiny prysznicowej - woda lała się do łazienki. Do tego, gdy jedna osoba szła pod prysznic od razu po drugiej, nie miała już ciepłej wody. Zatkany odpływ pod prysznicem. W umywalce brakowało zatyczki - z łatwością można było coś zgubić np. kolczyk, pierścionek. Z łazienki ciągle unosił się brzydki zapach - czuć było go w kuchni i pokoju😟. W ogóle łazienka bardzo mała, dawno nie remontowana - po prostu brzydka. Wi-Fi to kolejna porażka - niby było (w pokoju kartka z hasłem itd.), ale nikt nie mógł z niego korzystać, bo taki słaby zasięg. Myśleliśmy, że to w Trójmieście niemożliwe...Ech, najgorsze miejsce w jakim byliśmy od bardzo dawna...
Świetna lokalizacja, bo bardzo blisko plaży, Teatru Muzycznego, kina, a jednocześnie wśród restauracji, zaraz obok Lidla itd. Miejsce zlokalizowane przy głównej ulicy w Gdyni. Atutem były też duży balkon, gdzie można było jeść posiłki i winda.
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 23 września 2022
Mateusz
Polska- jednak wyposarzenie, stary typ pokoju, skrzypiące drzwi dają duzo do życzenia. - brak mikrofalówki, - mało wygodne łużka - stare i nie przyjemne oświetlenie
+ bezproblemowy kontakt, wszystko zostało wyjaśnione + lokalizacja na największy + + winda + wykładzina i balkon
Pobyt: wrzesień 2022
Ocena dodana: 19 września 2022
Marta
PolskaLokalizacja rewelacyjna. Pokój na piątym piętrze dodatkowo ma dobre widoki i atmosferę.
Pobyt: wrzesień 2022
Ocena dodana: 21 sierpnia 2022
Paulina
PolskaNapiszę wprost: w apartamencie 20 po prostu śmierdzi. Jest to ostatnie piętro, podejrzewam więc, że wentylacja zasysa zapach z wylotu kanalizacji. Masakra. W lecie sytuację trochę ratują otwarte okna (jeśli komuś nie przeszkadza hałas), a co w zimie? Co do czystości: pani pokojowa robi co może, ale sprzątanie nie zastąpi remontu. Ani prania tapicerek, wykładziny, czy choćby wymiany i prania dywanika w łazience po każdych gościach. Nie odważyłam się na nim stawać boso, taki był brudny. Drzwi skrzypią, farba odchodzi z framug. WiFi praktycznie nie działa. Zastanawiająca jest również niedomknięta klapka w suficie - wyjście na strych??? Zastanawiam się, czy ktoś tamtędy może się dostać do pokoju? Ogólnie, gratulacje dla fotografa, który robił zdjęcia na Booking. Niby to ten apartament, ale w rzeczywistości wygląda znacznie gorzej. Za tę cenę oczekiwałabym wyższego standardu.
Plusem apartamentu jest zdecydowanie lokalizacja - blisko do portu w Gdyni, dobra komunikacja z innymi częściami Trójmiasta. W okolicy wiele sklepów, restauracji. Również personel stara się bardzo, żeby podnieść ogólne wrażenie całości. Wyposażenie mocno oldschoolowe, ale w sumie wygodne. Apartament maleńki, na dwie osoby OK.
Ocena dodana: 16 sierpnia 2022
Agnieszka
PolskaŁazienka nadaje się do remontu. Uszkodzona pokrywa deski. Dywanik łazienkowy zużyty ponad miarę. Drzwi do łazienki i pokoju jakby wystrugane scyzorykiem. Farba odchodzi z futryn. Ogólnie mówiąc w apartamencie wszystko jest, jednak jakość i standard wykończenia z lat 90tych. Przetrwałyśmy pobyt, ale nie chciałabym już powrócić. Chyba, że po remoncie.
Bliskość do głównych atrakcji Gdyni jest niewątpliwie dużym atutem. Łóżka całkiem wygodne.
Ocena dodana: 4 sierpnia 2022
Lidia
PolskaBardzo miła i wyrozumiała gospodyni ,dostaliśmy klucze zaraz po przyjeździe. Obiekt blisko morza .Cudownie spędziliśmy dwa dni w Gdyni. Dziękujemy
wyświetlono 1 – 25
Primošten, Chorwacja
George, RPA
Kielce, Polska
Praga, Czechy
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego