Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Szczyrk – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Krupówka Mountain Resort Szczyrk - Widokowy hotel z basenami & wellness

Ocena

6,9

• Bezpłatne WiFi

5,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 23 listopada 2024

9,0
    Znakomity
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Trochę zimna woda w basenie ale ok

Super

8,0
    Jeśli szukasz ciszy i spokoju w pięknych okolicznościach przyrody to serdecznie polecam. Napewno wrócimy, natomiast wted
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje w głównym budynku bardzo malutkie, dwóm osobom ciężko się minąć, a mając jeszcze nawet małą walizkę to miejsca nie ma w ogóle. Podobnie malutka umywalka w łazience, w której ciężko było umyć ręce nie narażając łazienki na zachlapanie. Niestety hotel tej w chwili nie posiada swojej restauracji więc na obiad trzeba zjechać bądź przespacerować się do centrum. Dojazd do hotelu dosyć mocno pod górę ale to nie jest minus tylko uwaga dla gości, którzy będą chcieli skorzystać z hotelu zimą.

Piękna lokalizacja, cisza, spokój. Stylowo urządzone wnętrza. Bardzo miła pomocna obsługa. Wszędzie bardzo czysto. Możliwość skorzystania z basenu, sauny , jacuzzi i bilarda. Dla dzieci kącik z zabawkami. Śniadania bardzo dobre.

7,0
    Hotel 5 gwiazdek z niedociągnięciami
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek typu Superior
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

nieczynne jacuzzi,woda w basenie do pływania odpowiednia ,jednak pomieszczenie chłodne, więc trzeba było cały czas być zamurzonym.(Dla dzieci woda w basenie zbyt chłodna.) Brak sygnału TV z anteny ( akceptowalny brak TV),Pani Gessler na pewno rzuciła by jedynym garnkiem dostępnym w pokoju.Trochę niedociągnięć typu opadająca szafka nad kuchenką,dziura w pościeli, ręczniki basenowe zużyte,brak radia.Zepsute niektóre zabawki w kąciku dla dzieci (np.samochód bez dwóch kół i baterie)

dobra,lokalizacja,brak tłumu,nowoczesny ośrodek hotelowy,parking prawie przy "domku francuskim",super widoki z tarasu,pokoi,

• Ocena dodana: 11 października 2024

8,0
    Wszelkie drobne niedogodności rekompensował przemiły personel
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dość wysoka cena jak na standard

Widok i przemiły personel

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 29 września 2023

• Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Skąpe śniadania , cena za dodatkowe usługi takie jak rozpalenie kominka , sauny , jacuzzi

Świetna lokalizacja , piękny widok z balkonu

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 9 lipca 2023

• Pokój Dwuosobowy typu Classic – poddasze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Woda w łazience o dziwnym zapachu i wyglądzie

Basen, cisza, spokój

Pobyt: listopad 2022

• Ocena dodana: 15 sierpnia 2022

• Apartament typu Superior Suite z 2 sypialniami
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Piękne widoki,przemiła obsługa,pyszne i świeżutkie posiłki.Fajny basenik.Dla nas 10 na 10.

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 4 lipca 2022

8,0
    Urokliwe i bardzo dobre miejsce do wyciszenia się w luksowych warunkach
    • Luksusowy pokój dwuosobowy

9,0
    Znakomity
    • Luksusowy pokój dwuosobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mniejsze pokoje niz na zdjęciach.

Fantastyczne widoki, czystość, miły personel.

Pobyt: czerwiec 2022

super

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 16 marca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Przydałaby się mała lodówka w pokoju.

Lokalizacja z dala od zgiełku miasta, cisza, spokój i piękne widoki. Bardzo miła i pomocna obsługa, pokój czysty i zadbany, na plus możliwość zamówienia kolacji/obiadu. Bardzo wygodne łóżko, pokój mimo że na poddaszu był komfortowy, z fotela wspaniale było podziwiać krajobraz.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 22 stycznia 2025

6,0
    Kompletnie nie adekwatnie do ceny
    • Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

- sauna i bali platne mimo ze czlowiek placi 500zl za nocleg - daleko do jakiejkolwiek restauracji - obsługa niezbyt przyjemna, wrazenie jakby z wszystkim Pani recepcjonistka robiła łaske - woda w jacuzzi jest letnia, pierwszy raz taka wode w jacuzzi mialem - wszedzie swiatlo gasnie bo jest na czujki - brudny prysznic z grzybem miedzy kafelkami - maly pokoj taki ze nie staniesz w wannie (po rozmowie udalo sie zmienic) Za cene 500zl za nocleg zdecydowanie mozna wymagsc wiecej, sa duzo lepsze miejsca w Szczyrku, takze nie polecam

Ładny widok

• Ocena dodana: 21 stycznia 2025

3,0
    byłem tylko 2 dni bo tygodnia bym nie wytrzymał
    • 2 noclegi

Pokoje bezwzględnie za małe i niewygodne W basenie bardzo zimna woda

• Ocena dodana: 7 stycznia 2025

3,0
    Słaby
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łózka bardzo nie wygodne,pokoje bardzo małe ,żadnej szafki na ciuchy ,walizka była w łazience pod umywalką, żadnego krzesła żeby usiąść ,kaloryfer raz grzały a raz niee,ogólnie podjazd do hotelu bardzo strony pieszo jakieś 40 min a mówiono nam że jest bliżej,nie polecam tego hotelu a na pewno wynająć tam pokoju !!!

• Ocena dodana: 25 listopada 2024

1,0
    Tragedia- zostałem wproadzwony w błąd- NIE POLECAM
    • 1 nocleg

Po pierwsze uważam, ze powinienen otrzymać zwrot przynajmniej połowy środków, nie wime czyja wina czy booking czy obiektu, bo jeśli wybierajac ofertę otrzymuję wiaodmość że otrzymuję apartament i mały pokój dwuosobowy, to jak dostałem pokój i otwarliśmy drzwi donzałem szoku- to nie był nawet mały pokój jednosobowy , urąga to godność ludzkiej, więzień ma więcej miejsca, to była cela 4,5 m. kw. i łazienka dodatkowe 1,5 m. kw. - wprowadzanie w błąd i trąci to oszustwem , z definicji aprtament to duże pomieszczenie z sprzętami, a nawet mały pokój dwusoobowy to minimum 13 m. kw. , a wiadomość o właściwych wymiarach pokoju skrzętnie ukryta przez booking w dodatkowej zakąłdce któa trzeba kliknąć- gdybym wiedział że ten niby apartament i mały pokoj dwuosobwoy to cela więzienna z małym oknem , gdzie dosłownie nie ma sie gdzie ruszyć to za taką cenę wybrałbym inne mijsce- czuję się oszukany. Dodatkowo niby 4 gwiazdkowy hotel co oferuje cele więzienne to przestrzegam wszystkich przed tym obiektem. Kabina prysznicowa - fugi nalatywały pleśnią , rogi kabiny czarny grzyb- mam zdjecia, dywan śmierdzial nie wiem jakby brudnymi stopami- przzestrzegam przed tym obiektem. Łazienka nie ma się gdzie ruszyć, a umywalka- moi drodzy to nie umywalka ale poidelko takiej jak na dworcach lub lotniskach.

tylko personel i jego uprzejmość, jakość śniadania, otoczenie obiektu

• Ocena dodana: 17 listopada 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Miły personel czysto wytwornie śniadania smaczne widoki przepiękne strefa basenowa kameralna na 10 cały obiekt perełeczka polecam

• Ocena dodana: 21 października 2024

1,0
    stracony czas i pieniądze. Zdecydowanie nie polecam!
    • 1 nocleg

Zimno w pokoju, ukryte koszty za drewno do kominka, psujące się jaccuzi, bardzo niesympatyczna obsługa

Nic

Gorąco polecam obiekt!

Wszystko w najlepszym porządku

Lokalizacja i wyposażenie obiektu. Przemiły personel.

• Ocena dodana: 13 października 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Piękne miejsce. Polecam każdemu kto chce odpocząć. Widoki zapierają dech w piersiach.

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

6,0
    Przyjemny
    • Dom z 2 sypialniami
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Stosunek ceny do jakości, byl grill bez węgla z karteczka ze jego rozpalenie kosztuje 150 zl gdzie za 2 noce zaplacilem 4000. Na 2 noce tylko 2 reczniki i po malej buteleczce zelu pod prysznic. Brak klimatyzacji. Niemiły akcent pozegnania.

Umiejscowienie i widoki

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 8 maja 2024

4,0
    Słabo
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Po przyjeździe do hotelu. Hotel był całkowicie zamknięty próba kontaktu telefonicznego bądź zostawienia wiadomości SMS bez odzewu. Godzinkę czekałem, aż kogoś ujrzę z obsługi. Po czym zostałem zameldowany w bardzo powierzchowny sposób. Nie powiedziano mi kiedy jest śniadanie oraz o regulaminie korzystania z udogodnień. Jacuzzi i sauna na zamówienie czyli opcja nie dostępna na każdą chwilę poza tym nie podpisując żadnego regulaminu hotel zablokował mi środki na kwotę 200 zł ciekawe na co były te środki? Sądziłem jednak, że zabezpieczeniem jest serwis booking dokonując rezerwacji hmm a tu klient został zaskoczony kolejnym regulaminem i dodatkowe nie przyjemności. Jak dla mnie brak profesjonalizmu. Ten hotel musi zdecydować się czy rezerwacja jest przez booking i to ten serwis ustala wszystkie warunki albo hotel narzuca swoje.

Obiekt bardzo ładny widać, że zadbany. Piękne widoki. Zjadłem najcudowniejsze śniadanie w życiu z przepięknym widokiem na góry.

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 4 maja 2024

Cudowny wyjazd, świetny hotel z b.miłą obsługą. Czysto i schludnie, a śniadania bardzo smaczne. Genialna lokalizacja na
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały Pokój Dwuosobowy – poddasze

Brak

Piękne widoki i spokojna okolica

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 7 marca 2024

• 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo miła obsługa, pyszne śniadania, cisza, spokój, przepiękne widoki 🥰 niesamowity wypoczynek, świetne udogodnienia, napewno wrócimy 🫶🏼

Pobyt: luty 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: