Przejdź do głównej treści
  4. Czchów – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Domki Cztery Pory Roku

Domki Cztery Pory Roku – opinie

Sądecka 20, 32-860 Czchów, Polska

Nr 6 z 9 hoteli w mieście Czchów

Wybór Gości

• Stosunek jakości do ceny

9,4

• Bezpłatne WiFi

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Duży przestronny apartament

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 2 sierpnia 2024

8,0
    Polecam - dużo ciekawych miejsc do zwiedzania w okolicy: zamki Czchów, Melsztyn, zapora, skansen.
    • 10 noclegów

Aneks kuchenny bardzo skromnie wyposażony - radzę wziąć trochę rzeczy typu miska na sałatkę, sitko, obierak do jarzyn, ściereczki. Tylko dwa garnki i patelnia. Brak oświetlenia typu lampka nocna do poczytania - jest tylko oświetlenie górne. Mylący opis małego domku "dwie sypialnie" - otóż jest jedna sypialnia z podwójnym nierozłącznym łóżkiem i wersalka w strefie kuchnio-jadalnej. Byłam z wnukami dziewczynki 8 i 10 lat i chłopak 12. Miałam problemy z ułożeniem ich do spania. Pan dostarczył mi materac i zrobiłam dodatkowe spanie dla chłopaka na podłodze obok dziewczynek. Ogólnie bardzo udany pobyt, głównie dlatego, że wszyscy kochamy pływać i basen dostarczył nam wiele przyjemności.

Teren bardzo dobrze przygotowany na wypoczynek rodzinny ( plac zabaw, zadaszone miejsce na spotkania lub grilla, zieleń oddzielająca strefy każdego domku). Absolutnie rewelacyjny basen - duży, czyściusieńki ( codziennie rano puszczana była maszyna czyszcząca), pan systematycznie pobierał próbki wody, dwa prysznice i dużo leżanek, bez limitów czasowych - można było nawet pływać po zmroku co przy podwodnym oświetleniu miało dużo uroku. Żadnych nocnych ekscesów - po 22 giej zapadała cisza.

• Ocena dodana: 24 lipca 2024

Super
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Przy wysokich temperaturach mimo płytek na podłogach bardzo gorąco w pokojach. W łazienkach mogłyby się pojawić jakieś haczyki na reczniki.

Apartament ,który mieliśmy bardzo nam odpowiadał. Do basenu było blisko ,bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Miejsce na gril bardzo fajnie zorganizowane . Fajnie ,że są reczniki dla gości.

• Ocena dodana: 21 lipca 2024

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Znakomite warunki, super zadbany basen oraz bardzo sympatyczni właściciele. Polecam każdemu kto szuka spokoju, ciszy do wypoczynku i dobrego miejsca wypadowego.

• Ocena dodana: 2 lipca 2024

• Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kontakt z właścicielem oraz czystość

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 20 czerwca 2024

Wszystko jest super. Właściciel bardzo miły. Basen bardzo zadbany

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 3 września 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pomocny gospodarz, zadbany basen, dobra lokalizacja, eleganckie domki, czysto i komfortowo. Grill w ogrodzie hamaki, piękna okolica. Blisko zamek w Czchowie. Wszystko na plus.

• Ocena dodana: 12 sierpnia 2023

8,0
    Bardzo udany pobyt mimo złej pogody. Polecam to miejsce
    • 7 noclegów

Brak zasięgu WiFi w domku

Super miejsce na wypoczynek z rodziną, spokój i cisza..

• Ocena dodana: 2 sierpnia 2023

Dziękuje za przemiły czas i umilenie pracy na wyjeździe :)
    • Wyjazd służbowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bliskosc ruchliwej drogi powoduje odczuwalny halas w pomieszczeniach od ulicy

Bardzo ładny, czysty apartament, niezwykle sympatyczny wlasciciel.

• Ocena dodana: 24 lipca 2023

Pobyt udany
    • 1 nocleg

Mało kanałów tv, ale oczywiście nie jedzie się tam oglądać telewizji. Zimna woda w basenie, tu oczywiście pogoda zrobiła swoje. Szkoda że nie ma mniejszego podgrzewanego baseniku lub jackuzzi.

Domki nowoczesne, czyste. Kuchnia wyposażona we wszystko co jest potrzebne. W łazience jedynie wkręty zamiast wieszaków, ale wszystko było takie "świeże" być może dopiero właściciel urządza domki i dokłada wyposażenie. Przed każdym domkiem stół, ławki oraz markiza. Teren ładnie zagospodarowany, obsadzony tujami, miejsce na grila oraz mały plac zabaw. Okolica cicha, oczywiście nie ma blisko żadnych innych atrakcji, ale to już każdy widzi gdzie rezerwuje i czego oczekuje. Podczas naszego pobytu cisza nocna była przestrzegana. Sympatyczny właściciel, elastyczne podejście z godzinami wymeldowania.

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 1 listopada 2022

Nic

Wszystko

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 11 września 2022

9,0
    Pobyt jak najbardziej udany, raczej polecam dla rodzin z dziećmi, ale w grupie z przyjaciółmi tez jest okej. Trzba jedna
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dużym minusem było wyposażenie w kuchni, jedynie patelnia i garnek. Bez żadnej pokrywki, drewnianej łyżki (przez co robiąc cos na patelni trzeba używać łyżki/widelca)czy nawet deski do krojenia. Grill dostępny, ale brak czegokolwiek żeby przerzucić jedzenie. Nie było tez mydła w łazience. Wymeldowanie do godziny 10, a 15/20 minut wcześniej przyszła Pani z pytaniem czy mogłaby już odebrać domek przez to musieliśmy szybciutko wynosić bagaże i rzeczy prywatne do samochodu.

Bardzo miły właściciel, super basen, grill i plac zabaw dla dzieci. Jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny-jak najbadziej na plus.

Pobyt: sierpień 2022

• Ocena dodana: 10 lipca 2022

Bardzo dobry
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak posiłków, lokalizacja bardzo dobra

• Ocena dodana: 7 lipca 2022

• 3 noclegi

Sympatyczny, miły personel. Zadbany, czysty basen

• Ocena dodana: 4 lipca 2022

Elegancko
    • W parze

Brak lampki nocnej

Klimat i basen

• Ocena dodana: 30 czerwca 2022

Super
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko nam się podobało.

Czystość pierwsza klasa. Właściciel bardzo miły i wyrozumiały. Basen,plac zabaw,trampolina dzieci miały dużo zabawy.

Pobyt: czerwiec 2022

• Ocena dodana: 21 czerwca 2022

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo miły personel, super basen. Wszystko zgodne z opisem.

Pobyt: czerwiec 2022

• Ocena dodana: 2 czerwca 2022

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie podobał mi się brak dostatecznej ilości haczyków , garderoby i miejsca gdzie można by zawiesić płaszcz czy kurtkę. Kuchnia jest mała aczkolwiek w zasadzie wystarczająca.

Podobała mi się lokalizacja domków to że każdy z nich stanowi odrębną całość z ławeczką i stolikiem, z miejscem do grillowania formie ceglanego kominka , z zielonym trawnikiem, każdy domek ma wygodny podjazd dla auta i ogólny dostęp do basenu. Z tyłu posesji są mniejsze dwuosobowe domki kempingi i naprawdę dobrze zagospodarowana wiata na większe imprezy jest zadaszona ,wyposażona w stoły z pełnym zapleczem socjalnym . Jest to miejsce na spotkanie rodzinne, w dużym gronie przyjaciół , można tu przyjechać rowniez we dwójkę Domki są czyste zadbane dobrze zagospodarowane. W domku , w którym mieszkałam na parterze znajduje się dwuosobowa sypialnia z dużą łazienką na piętrze sypialnia z dwoma łóżkami i łazienka z wanną. W obu sypialniach są sofy. Dodatkowo na piętrze przed pokojem jest mała antresola , która mieści pojedyncze łóżko Schody i pokój na piętrze wyłożone są parkietem. Kuchnia posiada wszystkie niezbędne sprzęty i wyposażenie.

Pobyt: maj 2022

• Ocena dodana: 25 maja 2022

Gorąco polecam
    • W parze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak jakich kolwiek środków do mycia w łazience np mydła do rąk

Domki usytuowane w spokojnej okolicy, blisko Dunajca. Niedaleko sklep oraz mala knajpka, w okolicy park militarny oraz zamek. Właściciele bardzo mili, służący pomocą. Domki czyste, zadbane, plus za dwie łazienki w jednej prysznic(na parterze)w drugiej wanna (piętro),.w łazience ręczniki,aneks kuchenny wyposażony w podstawowe rzeczy, koło domku dostępny grill oraz basen. Polecam na dłużysz jak i krótki wypad. ☺️

Pobyt: kwiecień 2022

• Ocena dodana: 21 maja 2022

Zdecydowanie polecam wszystkim!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt zadbany, czysty. W dobrej cenie. Plac zabaw dla dzieci- super dla maluchów i starszych dzieci. W domku pełne wyposażenie kuchni, duże łazienki z ręcznikami😊 bardzo miła obsługa. Polecam

Pobyt: kwiecień 2022

• Ocena dodana: 20 sierpnia 2024

7,0
    Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Skrzypnęły drzwi wejściowe do naszego mieszkania. do najbliższego sklepu jest długi spacer, a lokali gastronomicznych brakuje. Przyjechaliśmy na wakacje w niedzielę i w restauracjach nie było dostawy. Jak się okazuje, w tym mieście też nie ma taksówek.

doskonały basen, bardzo piękna przyroda, czysty pokój, wiele grilli

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 28 lipca 2024

7,0
    Dobry
    • Ze zwierzęciem
    • Grupa
    • 5 noclegów

uciążliwość związana z bliskość ulicy - apartament znajduje się przy głównej drodze (o czym nie ma żadnej informacji na stronie). samochody jeżdżą tu przez cała dobę, jest to szczególnie uciążliwe w nocy.

Właściciele bardzo mili, teren zadbany, basen czysty

• Ocena dodana: 7 sierpnia 2023

6,0
    Pobyt był udany, ale warto pomyśleć o dodatkowych udogodnieniach
    • 5 noclegów

- myślę, że warto w łazience zainstalować jakąś szafkę lub półkę na kosmetyki i powiesić niżej haczyki na ręczniki. Haczyki na ręczniki były za wysoko. Dla dzieci to duży problem. W łazience jest za ciemno, przydałyby się dodatkowe lampy. W opisie były ręczniki. Jak na tak duży standard powinny być 3 rodzaje ręczników - do stóp, do rąk i do kąpieli. Były jedynie małe ręczniki. Gdybym wiedział, że tak będzie wziąłbym swoje z domu. - rozmieszczenie salonu i kuchni jest mało praktyczne. Zaraz przy drzwiach wejściowych jest aneks kuchenny. Lodówka jest zbyt mała. Blat roboczy tak samo. Płyta grzewcza to tylko 2 punkty, a apartament jest na 6 osób. Dziwny pomysł, by szafkę na ubrania umieszczać przy aneksie kuchennym. Wyposażenie kuchni standardowe. Szkoda, że nie było ekspresu do kawy, albo przynajmniej zaparzacza. Nie było kawy:( tylko sól. W apartamancie tylko 4 krzesła. - warto pomyśleć o cieplejszym oświetleniu, teraz jest zbyt chłodno, brakuje ozdób na ścianach (grafik, obrazów, zdjęć itp.). Wszystkie ściany gołe. Warto nad tym pomyśleć. Brakuje też jakiś folderów co jest w okolicy ciekawego. Na szczęście jest wujek Google. - hałas - apartament znajduje się nieopodal głównej drogi (o tym nie wiedzieliśmy). Jest to droga chyba wojewódzka i samochody jeżdżą tu od rana do nocy. Gdy otworzy się okno, słuchać wszystko. Ściany bardzo cienkie - słuchać sąsiadów, jakby byli obok nas. - w sypialniach przydałyby się jakieś krzesła do odkładania odzieży. Jest tylko jedna komoda na ubrania w każdej sypialni, a przy łóżkach po wejściu na antresolę tylko 2 szafki. - słaby sygnał WIFI i TV z telewizją naziemną. Chyba lepszy byłby smart tv (kto ma dostęp do platform streamingowych, może łatwo się zalogować - może jest tam jakiś większy problem z internetem) - duży minus za brak segregacji śmieci. Był jeden kosz w apartamencie i duży czarny kontener na odpady zmieszane. Warto pomyśleć nad zamówieniem koszy do segregacji do apartamentów, domków i na zewnątrz także.

Czysty i przestronny apartament z antresolą, basenem nieopodal, parkingiem i zamykaną bramą na pilota. Dzięki uprzejmości gospodarzy mogłem podładować samochód elektryczny z gniazdka w apartamencie:) Dużo okien i drzwi tarasowych. Prysznic bardzo duży, nawet za duży z odpływem liniowym i deszczownicą. Ciepła woda przez cały czas:) Mili gospodarze:)

• Ocena dodana: 22 stycznia 2023

6,0
    Dziękuję za pobyt , trochę poprawić komfort i całkiem spoko miejsce
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kuchnia słabo wyposażona, brak zmywarki i pralki. Mało naczyń talerzy itp. Łóżka niezbyt komfortowe .

Brama wjazdowa na pilota, czysto. Dogodne miejsce dla ludzi mających zwierzaki , fajna ścieżka z tylu posesji nad Dunajcem .

Pobyt: styczeń 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!