ul. Pod Grapą 5, 34-405 Białka Tatrzańska, Polska
Stosunek jakości do ceny
9,6
Bezpłatne WiFi
9,0
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 18 sierpnia 2025
Marta
PolskaWygodne łóżko i duża łazienka :)
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 18 sierpnia 2025
Ewa
PolskaBardzo miła właścicielka. Pokój czysty zadbany. Na pewno wrócimy 😀
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 20 lutego 2025
Alicja
PolskaBardzo dobra lokalizacja, 2 min spacerku do skibusu. Bardzo czysto i przyjemnie, polecam
Ocena dodana: 18 lutego 2025
Julia
PolskaCzyściutko, apartament dobrze wyposażony, miejsce na sprzęt, w kuchni w pokoju wszytko co potrzeba do gotowania. Dobra lokalizacja, przystanek na autobus na Kotelnicę pod nosem, wypożyczalnia, sklep. Spokojna okolica i przemili ludzie oraz Pani właścicielka. Polcem.
Ocena dodana: 16 lutego 2025
Monika
Polska-
Cicha okolica, czystość.

Ocena dodana: 16 lutego 2025
Olga
PolskaBrak zmiotki lub odkurzacza w apartamencie
Czystość apartamentu i wyposażenie
Ocena dodana: 14 lutego 2025
Joanna
PolskaPobyt w tym miejscu był prawdziwą przyjemnością! Nocleg był bardzo czysty i zadbany, co od razu sprawiło, że czuliśmy się komfortowo. Obsługa była niezwykle miła i pomocna, zawsze gotowa do udzielania informacji i spełnienia naszych potrzeb. Dodatkowym atutem było ciepło w obiekcie. Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto szuka przytulnego i gościnnego zakwaterowania!
Ocena dodana: 9 lutego 2025
Adam
PolskaBliskość stoku, oddzielne pokoje, aneks kuchenny w pokoju. Bardzo pomocna właścicielka obiektu!
Ocena dodana: 9 września 2024
Magdalena
PolskaSpokój, cisza, przemiła właścicielka. Czystość na jak najwyższym poziomie.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 8 sierpnia 2024
Dorota
Wielka BrytaniaCudowny apartament dla rodziny,super lokalizacja. Mega Mega czysciutko !!!! Stąd moja wysoka ocena.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 24 lutego 2024
Piotr
PolskaCzystość, cisza, kameralna atmosfera
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 1 stycznia 2024
Agnieszka
PolskaPrzyjemny apartament z aneksem kuchennym. Idealny dla rodziny 2+2. Aneks wyposażony w podstawowe przedmioty kuchenne (garnki, patelnia, sztućce, czajnik, talerze), na korytarzu kuchenka mikrofalowa. Na samym dole znajduje się pomieszczenie do pozostawienia sprzętu narciarskiego. W apartamencie było bardzo ciepło. Plusem jest także parking. Szybki dojazd na Kotelnice.
Pobyt: grudzień 2023
Ocena dodana: 26 września 2023
Mirka
PolskaBrak od strony ul. Pod Grapą jakiegokolwiek znaku informującego o zjeździe w uliczkę gdzie znajduje się ośrodek przez co wieczorem ciężko trafić.
Stosunek jakości do ceny, czystość.
Pobyt: wrzesień 2023
Ocena dodana: 22 sierpnia 2023
Aneta
PolskaŁóżka stare skrzypiące Podłoga skrzypiąca
Dwa telewizory Apartament pośrodku budynku tzn że było chłodno
Ocena dodana: 21 sierpnia 2023
Kinga
PolskaCzystość w tym obiekcie jest na najwyższym poziomie. Daje 100 na 10. Właściciele bardzo mili i pomocni. Nowoczesne mieszkania z wszystkimi udogodnieniami. Blisko na Termy Bania. Cisza spokój idealne do odpoczynku. Z czystym sumieniem polecam ☺️
Ocena dodana: 14 sierpnia 2023
Paweł
PolskaPiękna okolica, cisza, spokój. Mieszkanie super, wygodne łóżka, czysto, pachnąco. Kuchnia wyposażona we wszystko co potrzeba. Właściciele uprzejmi, mili. Polecam
Ocena dodana: 15 lipca 2023
Marta
PolskaCudowne miejsce, przede wszystkim lokalizacja - po Białce mogliśmy poruszać się spacerkiem, natomiast Hawrań wyróżnia się tym, że jest kameralny, jest cicho i spokojnie, tu na prawdę można wypocząć. Jestem zaskoczona pokojem, w rzeczywistości dużo piękniejszy, wszystko nowe, bardzo zadbane i lśni czystością, pięknie pachnie, w kuchni niczego nie brakuje, duży plus za balkon w pokoju. Stefa wypoczynku - można zjeść w altance ogrodowej, pograć w gry, poczytać książkę na hamaku. Czysciutko, pachnąco, wszędzie kwiaty, często przyjeżdżamy do Białki i teraz mam stałe miejsce :)
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 14 marca 2023
Michał
PolskaBrak uwag.
Świetnie śniadania i posiłki, czyste pokoje, kulturalna obsługa, dostęp do kawy herbaty i przekąsem cały dzień.
Pobyt: styczeń 2023
Ocena dodana: 5 marca 2023
Klaudusia
PolskaDobra lokalizacja, pokój przestronny, bardzo czysty z wygodnym łóżkiem. Super łazienka. Aneks kuchenny wyposażony. W domu cicho, schludnie i przytulnie.
Pobyt: marzec 2023
Ocena dodana: 18 lutego 2023
Marek
PolskaNie ma takiej rzeczy.
czystość, ciepło, sucho, przechowalnia nart.

Ocena dodana: 11 lutego 2023
Olga
PolskaBardzo dobra lokalizacja, blisko do skibusa i wypożyczalni nart oraz Biedronki i pysznej pizzerii. Duży, czysty pokój z ogromną nowoczesną łazienką. Właścicielka bardzo miła.
Ocena dodana: 11 lutego 2023
Marcin
PolskaBrak
Bardzo ładny i czysty apartament. Wyposażona kuchnia. Suszarnia nart i butów.
Ocena dodana: 4 lutego 2023
Jolanta
PolskaDoskonała lokalizacja, bardzo czysto, duży pokój,skibus 3 min od pensjonatu, bardzo miła gospodyni.
Ocena dodana: 31 stycznia 2024
Rafał
PolskaDziura w ścianie, brak okapu oraz jakiegokolwiek oświetlenia nad aneksem na duży minus. Przydałoby się także jakieś gniazdko w okolicy wersalki bo w całym pomieszczeniu jest tylko jedno nad czajnikiem.
Czysto, miła właścicielka, blisko spacerkiem do sklepów spożywczych czy biedronki.
Pobyt: styczeń 2024

wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego