Przejdź do głównej treści

7,4

• Bezpłatne WiFi

7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 5 maja 2025

• 3 noclegi

Godziny w jakich wydawano śniadania od 8:30 do 10:00(zbyt późno i krótko). Godziny działania basenu od 15:00-20:00, tylko kilka godzin w absurdalnych godzinach. Nie zostaliśmy powiadomieni o możliwości wykupienia obiadów i kolacji. Nie dostaliśmy pilota do hali garażowej, przez co za każdym razem trzeba było prosić recepcje o otworzenie bramy (chociaż był taka możliwość). Brak klimatyzacji w pokojach w szczycie sezony byłoby to nie do wytrzymania, zwłaszcza w nocy. Hotel oferuje usługi na nfz, nie ma możliwości skorzystania zabiegów prywatnie w stylu masaże w weekend, w tym długi weekend majowy zaczynający się od czwartku. Odnosi się wrażenie że hotel nastwiony wyłącznie na kuracjuszy, klienci prywatni są jedynie dodatkiem. Brak mydła, żelu pod prysznic w łazience chociaż hotel daje mały balsam i krem do twarzy.

Dobre śniadania i bliskość promenady. Hotel/ośrodek wygląda na wyremontowany.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 24 marca 2025

• 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kameralny basen, sauna, jacuzzi. Mała ilość ludzi

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 9 lutego 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak strefy spa w weekend. Chcieliśmy skorzystać z masaży niestety w weekend nie ma możliwości oraz śniadania nie są podawane w formie szwedzkiego stołu tylko wydawane na talerzach - do jedzenia nie mogę się przyczepić smaczne, jednak wolę większy wybór dań tym bardziej ze sporo jedzenia zostało nam na talerzu.

Bardzo miły personel, czysto i przyjemnie w pokoju. Dobra lokalizacja.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 4 listopada 2024

• 5 noclegów

po rezerwacji upewniłam się telefonicznie, że będę miała z nastoletnia córką pokój z łazienką ze ścianami, po przyjeździe się rozczarowałam, ponieważ dostałam pokój z przeszkloną łazienką, dopiero na drugi dzień pokój został nam zamieniony

lokalizacja

• Ocena dodana: 14 października 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Czas na śniadanie tylko 75min, dostępne dopiero od 8:45. W opisie hotelu były kosmetyki, a dostępne tylko małe mydełko w kostce

Czystość, wyposażenie i lokalizacja

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 29 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Trochę za chłodna woda w jacuzzi

Wystrój, czystość

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 13 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Sniadanie w dosc poznych godzinach. Duzy minus to basen otwarty popoludniu tylko kilka godzin. Przy gorszej pogodzie jest niemozliwe skozystanie z niego ze wzgledu na przepelnienie. Brak klimatyzacji. Bylismy 4 noce i ani razu nie wymieniono nam recznikow.

Duzy pokoj. Wygodne łóżka. Sniadanie ok.

• Ocena dodana: 8 września 2024

Brak klimatyzacji .

Jedyny minus to brak klimy w pokojach. Świetna lokalizacja,10 min spacerkiem.Czysto,pyszne śniadanie.Polecam

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 29 sierpnia 2024

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedynie mało intymna łazienka, cała przeszklona

Bardzo blisko Promenady ,pokoje czyściutkie, Wszystkie Panie zawsze zawolone ,dużo Młodych ludzi ale była cisza :) Już rezerwuje pobyt na przyszły rok...Dziękuję

• Ocena dodana: 24 sierpnia 2024

9,0
    Pobyt oceniam pozytywnie. Nie mam innych uwag poza uwagą zamieszoną powyżej.
    • 4 noclegi

Jedyna moja uwaga odnośnie obiektu dotyczy łazienki z toaletą z otwartą przestrzenią na pokój. Przeźroczyste szyby być może w wyobraźni projektanta obiektu (architekta) były skierowane do zadowolenia młodych małżonków lub par ale ja nie wyobrażam sobie przebywać w tym pokoju jako kuracjusz sanatoryjny z obcą osobą siedząc na sedesie a mój współlokator ogląda mnie w dużym lustrze umieszczonym na przeciwległej ścianie. To jedyna uwaga przy ocenie "Henryka".

• Ocena dodana: 23 sierpnia 2024

• Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 3 noclegi

Czystość łazienki niestety pozostawia niemiłe odczucie.

Śniadanie niby ok ale szału nie było.

• Podróżujący ze znajomymi
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W łazienkach trochę mała szyba oddzielająca prysznic.Po kapeli podłoga cała w wodzie

Pokój dobrze wyposażony.Fajny basen że słona wodą.Smaczne śniadania.W recepcji bardzo miła i pomocna pani Sofija.

Szalone łazienki
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienki w pokojach całkowicie przeszklone, bez możliwości odseparowania się od reszty pokoju co powoduje ogromny dyskomfort i brak intymności.

Bardzo dobra lokalizacja, hotel wyremontowany czysty.

Tłok przy śniadaniu

Lokalizacja

• Ocena dodana: 20 sierpnia 2024

• Wyjazd służbowy
    • 2 noclegi

Śniadanie takie sobie basen mimo iż jest w ofercie jest za dopłatą

Lokalizacja zdecydowanie na plus. pokoje czyste i parking na miejscu

• 3 noclegi

Śniadania pyszne, lecz kawa z proszku nie dało się pić. Lokalizacja super blisko promenady i morza. Basen malutki (8 osób) ale sauna super, jacuzzi zepsute (nie było informacji podczas rezerwacji). Pokoje duże, ładne na Bookingu napisali, że każdy z balkonem- niestety my dostaliśmy bez balkonu. Uwaga jeśli chodzi o parking- podczas rezerwacji nie potwierdzili, ale dopiero w dniu wyjazdu napisali, że miejsce parkingowe niedostępne, musieliśmy parkować na prywatnym parkingu oddalonym ok. 100 m, może to i dobrze bo w parkingu podziemnym była zepsuta brama garażowa. Ogólnie pobyt udany, ale nad organizacją i usterkami trzeba popracować.

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Minusy: brak klimatyzacji, bardzo duszno w pokoju, balkony blisko siebie , akurat w naszym przypadku sąsiad bardzo dużo palił i dym ciągle było czuć u nas w pokoju, zwłaszcza wieczorami, niestety minus za czystość w pokoju- pościele z zaciekami, na start pet w ubikacji - ale Panie bardzo uprzejme i odrazu zadziałały w sprawie czystości, pani sprzątająca przemiła. Jacuzzi nieczynne.

Plusy: hotel w bardzo dobrej lokalizacji, dobre śniadania ale w późnych godzinach 8:45-10:00 (niezbyt fajne godziny dla skowronków), garaż podziemny po wcześniejszej rezerwacji, basen i sauna bardzo w porządku, bardzo miłe Panie na recepcji.

7,0
    ogolnie srednie wrazenie za nie mala cene ale z dobra lokalizacja
    • 1 nocleg

Co prawda to jest rodzaj sanatorium , ale usluga hotelowa sprzedawana na bookingu , stad minus za pore sniadaniowa : dopiero od 08.45 (!) - jak na hotel to zdecydowanie za pozno . Prosilem o wczesniejsze sniadanie : tylko w postaci prowiantu :o((...troche slabo jak za nocleg za ca 600zl . W pokoju toaleta i prysznic ...oddzielona szklana przezroczysta sciana z malo szczelnymi szklanymi drzwiami suwanymi ... pozostawiam do oceny potencjalnych klientow ... W regulaminie SAUNY doczytalem ze wchodzenie do Sauny tylko .... w klapkach niezawierajacych elementow metalowych , czyli w gumowych, plastikowych czy silikonowych - wszystko co smierdzi i nie powinno sie znajdowac w saunie .... gratuluje poczucia humoru :o)) Garaz nie jest zamykany ( podobno brama zepsuta ...czemu az tak dlugo? ) . Co prawda w garazu skromne miejsce na rowery , ale troche sie balem o ebike's . Drobny incydent w garazu , kiedy przygotowywalismy nasze rowery do dalszej jazdy : jakas Pani ... administrator ??? wschodniego pochodzenia w garazu ( echo) darla sie na pracownikow z dostawą . Prosilem o spokoj ...nie pomoglo , uslyszalem ze moze glosniej !

sniadania ok , lokalizacja ok . sauna i basenik ze slona woda w cenie

• Ocena dodana: 14 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Basen dostępny jedynie przez 5 godzin, po południu; późna godzina rozpoczecia śniadań, które dostępne byly tylko przez 1,15 godz. Wątpliwe jest też usytuowanie lustra na wprost oszklonej łazienki. Rozumiem nowoczesność, ale korzystanie z toalety na oczach drugiej osoby w pokoju nie jest komfortowe.

Elegancki wystrój przestronnego pokoju, bardzo wygodne łóżka, przemiły, pomocny personel, smaczne, choć mało zróżnicowanie śniadania.

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Malutki balkonik, mało miejsca przy bufecie, kolejki do maszyny do kawy, ciężko przecisnąć się między tymi wszystkimi emerytami, którzy we wszystkim chcą mieć pierwszeństwo. Dodatkowa opłata za skorzystanie z basenu

Miła i kompetentna obsługa. Pokoje duże i czyste.

• 6 noclegów

Nowoczesny wystrój

8,0
    Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu
    • 9 noclegów

Lokalizacja, czystość, miła obsługa

• Ocena dodana: 28 lipca 2024

Badzo udany
    • 7 noclegów

Lodówka grzała zamiast mrozić :)

Świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Bardzo miła i uczynna obsługa.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!