2 h Tyrolska, 58-564 Sosnówka, Polska
Stosunek jakości do ceny
8,6
Bezpłatne WiFi
9,0
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 20 maja 2025
Maciaszczyk
PolskaCzystość. Apartament nie był idealnie wysprzątany.
Miła obsługa podczas kolacji.
Ocena dodana: 19 maja 2025
Marta
PolskaTo był mój kolejny pobyt w tym obiekcie. Jak zawsze pyszne śniadanie. Wspaniałe widoki z apartamentu. Miła i przyjazna obsług. Czysto. Strefa spa z wieloma udogodnieniami. Dobrze wyposażony apartament, wygodna kanapa do spania. Polecam
Ocena dodana: 15 maja 2025
Kasia
PolskaStyl, widoki, personel, udogodnienia, system logistyczny, wysoki poziom za niewielką cenę ledwo co wróciliśmy a planujemy następny pobyt, ale już w powiększonym składzie !
Ocena dodana: 15 maja 2025
Weronikawd
PolskaRezerwujac apartament nie bylismy swiadomi,ze jest po drugiej str ulicy takze na basen,sniadania itd musielismy dochodzic.Trafiliśmy na lokal "bez widoku" ..pomieszczenia wymagają odświeżenia, zakrycia zniszczeń po poprzednich rezerwujących.
Lokalizacja i piękne widoki. Bardzo sympatyczna Pani zajmująca się apartamentami🙂 pyszne śniadania.
Ocena dodana: 14 maja 2025
Bea7
PolskaTo już nas kolejny pobyt. Hotel położony w malowniczej okolicy, idealny jako baza wypadowa do górskich wędrówek. Przestronny apartament, dobrze wyposażony aneks kuchenny, niczego nie brakowało. Dużo miejsc parkingowych. Na pewno tam wrócimy.
Ocena dodana: 11 maja 2025
Justyna
PolskaBrak
Rewelacyjny hotel, urokliwy teren
Ocena dodana: 10 maja 2025
Julia
PolskaDla apartamentów recepcja mogła wydać tylko raz ręczniki basenowe, niestety jest do dla mnie bardzo niehigieniczne dlatego byłam zawiedziona tą opcją
Śniadania były wspaniałe, miły gest z prosecco na powitanie przy meldowaniu, strefa basenów i saun w wewnątrz jak i na zewnątrz, blisko do różnych krótkich szlaków
Ocena dodana: 9 maja 2025
Nikola
PolskaTrafiliśmy na pogodę około 10-13 stopni, w pokojach było bardzo zimno, po kontakcie z personelem dostaliśmy informację że mogą zaoferować jedynie grzejnik elektryczny, niestety on za dużo nie pomógł. Pokoje też niestety już mocno zniszczone, dostaliśmy pokój w którym kanapa była brudna, ściany mocno poobdzierane, niestety to na duży minus patrząc na cenę noclegu wymaga się więcej.
Super okolica- bardzo cicha i spokojna, widoki z hotelu robią największą robotę. Personel bardzo miły i uprzejmy. Restauracje serwują przepyszne jedzenie i do tego w naprawdę sporych porcjach.
Ocena dodana: 7 maja 2025
Małgorzata
PolskaPiękne położenie obiektu, baseny, całkiem przyzwoite śniadania
Ocena dodana: 4 maja 2025
Marcin
PolskaCeny za drinki wyjątkowo wysokie
Świetna lokalizacja, znakomite widoki, duże apartamenty. Czysto, miło i przyjemnie.
Ocena dodana: 4 maja 2025
Wojciech
PolskaRaczej nic
Miła obsługa
Ocena dodana: 3 maja 2025
Michał
PolskaPołożenie obiektu, smaczne śniadanie, wygodny apartament
Ocena dodana: 2 maja 2025
Natalia
PolskaWygodne apartamenty z przepięknym widokiem. Pyszne i różnorodne śniadania, dodatkowym plusem jest strefa basenowa. Zdecydowanie jest to miejsce godne polecenia
Ocena dodana: 1 maja 2025
Pietruszka
PolskaB.dobre urozmaicone jedzenie
Ocena dodana: 28 kwietnia 2025
Liliana
PolskaŁóżka przy wejściu na nie przesiały się i trzeszczały
Śniadanie było bardzo dobre
Ocena dodana: 26 kwietnia 2025
Psychoboy
PolskaWszystko było super ! Obsługa bardzo miła ! Na śniadanie każdy znajdzie coś dla siebie !
Ocena dodana: 24 kwietnia 2025
Bogusz
PolskaMała łazienka uszkodzony blat przy umywalce brudne ściany w apartamencie dziury po papierosie w firance słabo posprzątane nawet brudne naczynia w szafce a największym rozczarowaniem był brak szlafroków nawet odpłatnie .
Miejsce urokliwe przepiękne personel miły i kompetentny.Jedzenie smaczne w zwiazku z tym że był to okres święteczny atmosfera dekoracje i cała oprawa bardzo fajna klimatyczna .
Ocena dodana: 21 kwietnia 2025
Nadiia
Polska-
Apartament był bardzo czysty, obsługa niezwykle miła i pomocna. Jedzenie smaczne, z dużym wyborem dań. Strefa spa zadbana i przestronna.
Ocena dodana: 15 kwietnia 2025
Aleksandra
PolskaPyszne śniadania i kawa, doskonałe widoki i lokalizacja. Skorzystałyśmy z basenu - ciepła woda, w brodziku nawet bardzo, w basenie zewnętrznym również była ciepła woda. Bardzo dobra pizza i makaron z krewetkami w restauracji włoskiej. Apartament z jedną sypialnią dobrze wyposażony i przestronny.
Ocena dodana: 15 kwietnia 2025
Anna
PolskaNie znalazłam niczego takiego w trakcie naszego pobytu.
Fantastyczny serwis, znakomite posiłki w obu restauracjach, bardzo różnorodny wybór przysmaków na śniadanie. Mimo tłumu ludzi w tym czasie, nie było wrażenia przytłoczenia i można było poczuć się naprawdę swobodnie. Jest tyle różnych zakamarków na terenie obiektu, gdzie można naprawdę miło spędzić czas i odpocząć. Obsługa na najwyższym poziomie, wszyscy byli bardzo uprzejmi, uśmiechnięci i otwarci.
Ocena dodana: 14 kwietnia 2025
Adriana
PolskaWspaniałe położenie, widok na góry, zalew, trasa do Zamku księcia Henryka. Apartament przestronny, łóżka wygodne. Przepyszne, urozmaicone śniadanie, dobrze przemyślane szczegóły jak leżaki dla gości, kosze z woreczkami dla psów. Niespodzianka dla naszego malucha. Duża życzliwość wobec piesków sprawiła, że pobyt był dla niego wielką frajdą!
Ocena dodana: 6 kwietnia 2025
Elżbieta
PolskaNic
Bardzo dobre śniadanie
Ocena dodana: 31 marca 2025
Dariusz
PolskaObiekt na bardzo wysokim poziomie, zarówno komfort w pokojach, posiłki w restauracjach jak i SPA (baseny, sauny).
Ocena dodana: 30 marca 2025
Izabela
PolskaStrefa basenowa, pyszne jedzenie, wspaniałe widoki
Pobyt: marzec 2025
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego