Wrzosowa, 72-350 Pogorzelica, Polska
9,1
Stosunek jakości do ceny
Bezpłatne WiFi
8,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 27 października 2024
Jacek
PolskaBardzo dobry hotel w spokojnej okolicy. Nie daleko do morza. Parking podziemny pod hotelem. Bardzo dobre śniadania.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 25 sierpnia 2024
Anna
PolskaOśrodek oddalony od morza i gastronomii, ale to nie był problem, bo poruszaliśmy się rowerami.
Wygodny apartament w środku lasu dla lubiących ciszę. Świetne warunki dla rowerzystów
Ocena dodana: 8 sierpnia 2024
Ewa
PolskaMankament to brak sprzątania pokoju, sprzątanie za dodatkową opłatą, raz na pobyt wymiana ręczników lub za dodatkową opłatą 10 zł za sztukę, brak suszarki do włosów. W drodze na plażę okropne schody.
Ośrodek położony w lesie, cisza i spokój, super basen , na miejscu barek, dobre śniadania i obiadokolacje, miły personel. Pobyt udany. Dla dzieci plac zabaw oraz animacje
Ocena dodana: 11 lipca 2024
Gabriela
PolskaPokój wyposażony we wszystko co potrzebne. Fajnie urządzona kuchnia, patelnie, garnki, nawet durszlak. Jedyny minus za lodówkę która działała głośno jak czołg 🤦♀️ Pezestronny duży pokój i łazienka. Obawiałam się materaca po przyczytanych komentarzach ale był mega wygodny. Bardzo fajny duży balkon , zadaszony na którym można odpocząć nawet w deszczowe dni. Pani, która przyjmowała na śniadanie ciągle uśmiechnięta, aż przyjemniej jadło się śniadanie. Codziennie serwowane właściwie to samo ale każdy znajdzie coś dla siebie. Mogłyby być 2-3 ekspresy do kawy, ponieważ trzeba było sporo czekać żeby ją zrobić. Położenie hotelu w otoczeniu lasu, 10 min od plaży i jakieś 15 min od stoisk. Jakieś 7 min od ośrodka 2 sklepy spożywcze i restauracja z bardzo dobrą świeżą rybką. Blisko również do miejscowości Niechorze (jakieś 25 min lasem). Z basenu niestety nie skorzystaliśmy ale wydaje się być wystarczająco duży jeśli ktoś chce się popluskać. Dla par które chca wypoczac w ciszy największy minus to dzieci, które od 7 rano nie dają spać. Jednak to nie wina hotelu. Dla rodzin z dziećmi myślę, że to idealny ośrodek. Animator od rana do wieczora, basen no i towarzystwo innych dzieci.
Ocena dodana: 2 października 2023
Janusz
Polskacisz, spokój i wygoda.
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 3 września 2023
Rfvcsad
PolskaPyszne śniadania przemiła obsługa wspaniale miejsce w środku lasu czysto spokojnie
Pobyt: wrzesień 2023
Ocena dodana: 21 sierpnia 2023
Krzysztof
Polska,-
Lokalizacja,animacje dla dzieci, basen...
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 14 sierpnia 2023
Mlair
PolskaMało miejsc parkingowych po za ośrodkiem dla tych co nie chcą korzystać z podziemnego płatnego parkingu.
Ośrodek ogrodzony i strzeżony. Ciekawe animacje dla dzieci, które trwają przez większą część dnia. Mimo, że jest to spory obiekt zadbano o prywatność na tarasach. Okolica spokojna na terenie zalesionym.
Ocena dodana: 2 sierpnia 2023
Ewa
PolskaPokoje na parterze są bardzo ciemne poniewaz wychodzą na las i tam słońce nie dochodzi
Ocena dodana: 1 sierpnia 2023
Aga
PolskaNa stołówce przydałby się drugi ekspres do kawy, były ciagłe kolejki... Miło by było, zeby właściciele pomyśleli o słodkościach do kawy, bo niestety tego nie było ..
Sniadanie było dobre, wybór dośc szeroki. Świeże produkty. Lokalizacja w lesie, przyjemne, spokojne miejsce. Sporo oddalone od zgiełku.
Ocena dodana: 1 sierpnia 2023
Jacek
PolskaNie działała bala z podgrzewaną wodą, basen zewnetrzny fajnie, że jest, tylko szkoda, że ma 1,3 m po całości, przez co dzieci uczące się pływać/ nie pływające zbyt dobrze nie są w stanie same pobawić się w wodzie, bo nie sięgają dna. Ośrodek położony dość daleko od plaży (jakieś 800 m).
Ośrodek położony w lesie, dużo animacji dla dzieci, basen zewnetrzny.
Ocena dodana: 21 lipca 2023
Marcin
PolskaRozkładana kanapa była trochę za twarda:(.
Wszystko:) A najbardziej Pani ANIMATORK-:) która ma fenomenalne podejście do dzieci.
Ocena dodana: 11 lipca 2023
Sławomir
PolskaPołożenie w lesie, po 23 w ośrodku cisza, parking podziemny, idealne dla rodzin z dziećmi i lub z pieskami a także par ceniących sobie spokojny sen
Ocena dodana: 10 lipca 2023
Wiesław
PolskaWszystko było ok, może tylko niespodziewana opłata za parking
Duży pokój i łazienka dobre jedzenie
Ocena dodana: 3 lipca 2023
Michał
PolskaSąsiedzi palący grilla piętro niżej :/
Położenie ośrodka, podziemny parking, posiłki, animacje dla dzieci mimo że nie korzystałem,
Ocena dodana: 12 czerwca 2023
Kasia
PolskaNiestety brudno. Tarasy obrastające pajęczynami i kurzem.
Bardzo dobre śniadania.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 5 maja 2023
Marcin
PolskaNa plus lokalizacja, super pokoje z widokiem na las.
Pobyt: maj 2023
Ocena dodana: 19 lutego 2023
Paulina
Polska- brak czystosci: 1. w pierwszy dzień pani z recepcji pokazała mi saune, ale spaliła sie żarówka wiec niewiele mozna bylo zobaczyc. Wieczorem udałam się bez soczewek i tel więc niewiele widziałam. Jedyne co to poczulam, ze jest lodowata woda i nie ma kurka cieplej. Na nastepny dzien żarówka nadal nie byla wymieniona (juz wiadomo dlaczego), gdy podświetliłam sobie miejsce tel ukazał mi się brud jakiego nigdy wcześniej w żadnej saunie nie widziałam. Zapytalam kiedy bylo ostatni raz sprzątane, usłyszałam że po ostatnich gościach i że sauna bedzie w remoncie niedługo. Po wymianie zdan, sauna przestała byc dostepna. Mam nadzieje, ze po remoncie bedzie utrzymana w nalezytym porzadku. 2. W lazience kamien pod prysznicem okropny, zatkany odplyw wody. - na terenie ośrodka parking płatny
-Miejsce w samym środku lasu - cisza i spokój (w ośrodku były 3 grupy w tym ja) - przyjazny personel - całkiem dobre jedzenie - rekompensata za "wpadkę z sauna" w wysokości 1 obiadu - aneks kuchenny - wielkosc pokoju
Pobyt: styczeń 2023
Ocena dodana: 6 lutego 2023
Paulina
Polskałóżko jest niewygodne
lokalizacja
Pobyt: styczeń 2023
Ocena dodana: 26 września 2022
Agata
PolskaMaterac miekki niczym łóżko wodne.
Lokalizacja świetna - blisko do plazy, jednoczesnie w srodku lasu.
Pobyt: wrzesień 2022
Ocena dodana: 27 sierpnia 2022
Andrzej
PolskaChodnik dojściowy od strony małej bramki wymaga wymiany nawierzchni.
Wyjazd rodzinny z pieskiem. Bliskość lasu, super plaża dla psów. W obiekcie basen z podgrzewaną wodą. Blisko stacja kolejki wąskotorowej.
Ocena dodana: 25 sierpnia 2022
Katarzyna
PolskaDesery po obiedzie szału nie robiły.
Super lokalizacja w lesie. Czysty i podgrzewany basen. Fajne animacje dla dzieci.
Ocena dodana: 17 sierpnia 2022
Grzegorz
PolskaObiekt nie jest objęty zakazem palenia. Tak więc trzeba tolerować innych turystów palących na balkonie, w pokojach i łazience (wtedy zapach papierosowy przenosi się przez wentylację). Uwaga na ciasny parking podziemny.
Bardzo dobra lokalizacja, obiekt położony w lesie, oddalony od drogi i innych źródeł hałasu. W pobliżu bardzo dobre miejsca z jedzeniem i deserami oraz dobrze wyposażone sklepy. Jest gdzie jeździć na rowerze oraz spacerować.
Ocena dodana: 12 sierpnia 2022
Dziorski
Polska-Czystość pozostawia wiele do życzenia pod nr 25 -Grzyb i pleśń w kabinie / czarne sylikony i fugi -Brud wtarty w płytki , można by to po sezonie sprzątnąć/ wyczyścić ale widać ze to kilkuletni brud -Mieliśmy dopłacić 60 zł za klimatyczne wg booking , zapłaciliśmy 90… -Dojście na plaże przez schody śmierci , ale to nie wina obiektu tylko gminy -Nad płyta indukcyjna kontakt do czajnika , mistrz to projektował , chwila nieuwagi i kabel spalony -Wybrałem ten obiekt specjalnie dlatego ze był brodzi , niestety nie był niedostosowany do małych dzieci , w brodziku woda ok 1,60m , takze z 2-3-4 letnim dzieckiem nie wejdziesz… taka wysokość bardziej pasuje do 7-8 latków którzy wola pływać w dużym basenie - Ciśnienie w kranie bardzo wysokie, wyższe nie na myjniach samochodowych, nie przeszkadza to w niczym , ale mozna by było wstawić perlatory na krany a za zaoszczędzone pieniądze za wodę zamówić lepsza ekipę do sprzątania , bo obecna ma 3 płyny i jedna ścierkę.. -podlewanie trawników przez cały dzień na pełnym słońcu tez się mija z celem, nie grabiąc igieł sosny, no ale niech se tam robią jak chcą
Plac zabaw dla dzieci Animacje-animatorka super zachęcała i bawiła się z dzieciakami
Pobyt: sierpień 2022
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego