Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

7,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 15 maja 2025

Bardzo przyjemny pobyt
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie było takich rzeczy :)

Bardzo smaczne śniadania, lokalizacja dogodna - blisko nad morze a do portu jakieś 20 minut piechotą. Przemiła obsługa, warunki bardzo dobre

• Ocena dodana: 6 maja 2025

• Ocena dodana: 4 maja 2025

Wszystko

• Ocena dodana: 2 października 2024

9,0
    Pobyt BARDZO udany, z czystym sumieniem POLECAM !!! A świeże rybki w Homarze - wyśmienite !!!
    • 8 noclegów

Bliskość linii kolejowej, choć po 1. dniu nie słyszałem już pociągów. Trochę daleko do centrum ( 15 min spacerem ). Do plaży podobnie, ale na urlopie trzeba się ruszać :-)

Śniadania urozmaicone, smaczne, uzupełniane na bieżąco. BARDZO duża stołówka, możliwość jedzenia na zacienionym tarasie. Pokoje duże, lóżka bardzo wygodne. Duża klima w pokoju (nie było potrzeby używania). Pokoje ciche, bardzo dobrze wygłuszone, bardzo duży balkon. Super miejsce na rowery - cały garaż. Wszędzie czyściutko. Zakupy = przez ulicę Biedronka (czynna 24 H), ale na tyle daleko, że sąsiedztwo nie było męczące. Idealne miejsce na wypady rowerowe do Juraty i Helu a w przeciwną stronę do Chałup i Władka.

• Ocena dodana: 19 września 2024

Fajne miejsce, warto
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 3 noclegi

Pokój był przestronny i bardzo czyściutki, miał dużo miejsca do przechowywania, także w łazience. Do dyspozycji lodówka, czajnik, suszarka do włosów. W łazience płyn do mycia rąk, ręczniki, zapas papieru. Świetne śniadania, świeże i smaczne, spory wybór. Właścicielka bardzo miła i pomocna, co bardzo doceniam. Subiektywnie wspaniała lokalizacja - ok. 2 km od centrum Jastarni, a więc z dala od zgiełku, blisko do morza, obok ścieżki spacerowe i rowerowe oraz dworzec PKP i przystanek autobusowy. Jeśli ktoś jest uczulony na hałasy, to dworzec jest dosłownie 50 m obok, a więc słychać pociągi, ale dla mnie to żaden problem - zresztą byłam tego świadoma. Szczerze polecam i jeśli będę wracać do Jastarni, to tutaj :)

• Ocena dodana: 15 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Cisza ,spokój z dala od tłumów, w ośrodku bardzo czysto. Przesympatyczni właściciele, super urozmaicone jedzonko ,świeżutkie i cieple. Codziennie coś słodkiego do kawki . Na pewno to nie nasz ostatni pobyt ,mam nadzieję że uda nam się tu wrócić w przyszłym roku . Polecam serdecznie Pokoje Gościnne Batial ☺️ Do zobaczenia w przyszłym roku 😘❤️

• Ocena dodana: 14 września 2024

9,0
    Pobyt udany, warto odwiedzić.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dość daleko do plaży czy do centrum. Radzę nie czekać ze śniadaniem do 9:30, bo niektóre talerze można zastać puste. Szkoda, że w sypialni nie można otworzyć okna. Szczególnie ważne latem.

Sam obiekt ok. pokój ładnie urządzony, czysto, jest parking, blisko do pociągu jeśli ktoś chce wyskoczyć np. do Helu i nie stać w korku. Przyjemne miejsce do odpoczynku.

• Ocena dodana: 14 września 2024

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna lokalizacja wypadowa, czysto, wygodne łóżko, różnorodne i smaczne śniadania.

• Ocena dodana: 10 września 2024

Pobyt uważam za udany , wszystko na plus
    • 3 noclegi

Pyszne urozmaicone domowe śniadanka , przemiła właścicielka ,pokoje pięknie urządzone z dużymi balkonami .

• Ocena dodana: 9 września 2024

Jest ok..

Jest ok...

• Ocena dodana: 8 września 2024

Polecam!!!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bliskość torów kolejowych, ale już drugiej nocy się przyzwyczaiłam, tym bardziej, że pociągi w nocy nie często jeżdzą.

Fajny, wygodny pokój z bardzo funkcjonalną łazienką, fajnym tarasem. Dużym plusem jest klimatyzacja. Dodatkowym atutem było zamykane podwórko, gdzie znajdował się parking oraz miejsce gdzie można przechować rowery. Niedaleko do plaży bez tłumów. Polecam.

• Ocena dodana: 7 września 2024

Fajna opcja, ale głośna
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

To również wada, ponieważ było bardzo głośno od ulicy i pociągów. Przy zamkniętym oknie dało się spać, ale bez klimatyzacji wecie to trochę problematyczne.

Wszędzie blisko, miły i pomocny personel, pyszne śniadania, wygodne łóżko i dobrze wyposażona łazienka.

• Ocena dodana: 4 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo miła i konkretna obsługa, pokoje bardzo czyste, parking- polecam każdemu!

Czystość

• Ocena dodana: 3 września 2024

9,0
    Pobyt super, będę go długo wspominać.
    • 4 noclegi

W sumie to chyba nic takiego. Może sąsiedztwo torów kolejowych i głównej ulicy, ale szybko można się do tego przyzwyczaić.

Pyszne śniadania i przemiła właścicielka. Pokoje w wysokim standardzie. Pokoje wygodne i czyste. Duże prawdopodobieństwo że tam wrócę. W okolice dwie plażę do wyboru i dla osób preferujących cisze oraz dla osób lubiących gwar.

• Ocena dodana: 30 sierpnia 2024

Brak

Piękny wystrój, dbałość o szczegóły, czyściutko, parawany, parasole i leżaki do dyspozycji gości, nawet wiaderko z łopatką dla dzieci.

• Ocena dodana: 30 sierpnia 2024

Pobyt w Batialu to czysta przyjemność.
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe

nic.

Pyszne, pięknie podane, bogaty wybór.

• Ocena dodana: 27 sierpnia 2024

Super pokoje w Jastarni
    • 5 noclegów

Polecam Pokoje Batial, idealne miejsce na pobyt we dwoje. Czyste przestronne pokoiki, blisko do stacji kolejowej, jeśli ktoś chce podróżować pociągiem do Władysławowa lub na Hel, na pewno szybciej niż samochodem w razie korków. Dobre śniadanka , codziennie był jakiś inny dodatek w ciągu tych 6-ciu dni. Doskonała baza do wypadu na rower po Półwyspie lub przelot helikopterem - lądowisko prawie na przeciwko za stacją benzynową. Miła obsługa, bardzo pomocna Pani właścicielka. ( dziękujemy za pomoc w nasze sytuacji rowerowej :) ) Do wypożyczenia leżaki i parawany na miejscu. Polecam gorąco.

• Ocena dodana: 23 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Przesympatyczną obsługa, czysty pokój, ogromną dyskrecja

• Ocena dodana: 21 sierpnia 2024

Bardzo dobry

Hałas przejeżdżających pociągów

Pyszne śniadania ,miły personel ,czystość

• Ocena dodana: 20 sierpnia 2024

Wypoczynek w dniach 10.08-19.08
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Małym minusem jest hałas z zewnątrz, spowodowany lokalizacja ze stacja kolejową i ulica po drugiej stronie.

Byliśmy już drugi raz w obiekcie z mężem. Pokój wygodny, komfortowy. Czysto pokój sprzątany jeśli jest taka potrzeba wystarczy poprosić Panią właścicielke. Bardzo smaczne śniadania, codziennie był jakiś dodatkowy inny posiłek. Do morza 800m przejście przez las na bardzo spokojny odcinek plaży. Blisko obiektu znajduje się też Biedronka. Odległość do centrum to 2km ale dla osób, które lubią ruch nie piwnno to sprawiać większego problemu.

Na pewno tam wrócimy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Małe minus dla wspólnych balkonów, za nisko oddzielonych

Super lokalizacja, spokojnie, bliskość stacji kolejowej nie przeszkadza, Biedronka po drugiej stronie. Idealna baza wypadowa do okolicznych miejscowości Półwyspu. Blisko do plaży. Na wyposażeniu leciutkie leżaki i parawany

Spełnił moje oczekiwania
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hałas od ulicy, niestety nic nie można z tym zrobić, oprócz wyboru pokoju od strony torów

Ładny, duży pokój z przestronnym balkonem, śniadania były dobre, wygodne łóżko, miła obsługa

Pobyt udany
    • 5 noclegów

Klimatyzator mógłby być zainstalowany nad wejściem, znacznie poprawiłoby to komfort w pokoju

Bardzo ładny pensjonat, czysta i przestronna łazienka, smaczne śniadania

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 16 sierpnia 2024

9,0
    Pobyt bardzo udały. Miłe wrażenia niestety zaciera wyjazd z półwyspu Chałupy - Władysławowo 1h,15min
    • Wyjazd służbowy
    • 2 noclegi

Okno nasze oraz taras wychodziły na główną drogę na Hel. Ruch w sezonie letnim jest uciążliwy, generuje duży hałas. Spanie przy otwartym oknie jest dość kłopotliwe. Przydałaby się klimatyzacja.

śniadania smaczne, na bieżąco uzupełniane braki, bardzo czysto, personel pomocny, uprzejmy. Miła atmosfera. Pokój dobrze wyposażony. Ogromny taras.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!