Przejdź do głównej treści

9,4

• Bezpłatne WiFi

7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 5 maja 2025

Idealne miejsce na weekend majowy
    • 3 noclegi

Nic

Idealne miejsce do wypoczynku, łóżko bardzo wygodne. Kontakt z właścicielką szybki i bezproblemowy :)

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 4 maja 2025

Właściciele na medal
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W skrócie: jeśli wrócimy do Łeby to tylko do tego noclegu Dłużej: właściciele dosłownie na medal, już rozumiemy skąd tak pozytywne opinie odnośnie gościnności. Pierwszy raz (a mamy na swoim koncie bardzo dużo wyjazdów i noclegów w pokojach gościnnych) spotkaliśmy się z tak wielką otwartością i ciepłem, że byliśmy w szoku. Pytali czy wszystko w porządku, pomagali za każdym razem jak trzeba było, ze wszystkim mogliśmy się dogadać. 10/10 to za mało, żeby określić gościnność. Co do samego noclegu. Bardzo dobra lokalizacja, 3 minuty i jesteśmy przy ulicy pełnej straganów i innych przyciągaczy. Plaża trochę dalej, ale idąc taką uliczką to czas szybko mija. Weszliśmy do pokoju i pierwsze na co zwróciliśmy uwagę to to jak było czysto i pachnąco. Pokój zawierał wszystko to czego potrzebowaliśmy: oczywiście łóżko, lodówka, stolik i dwa krzesła, szafa, szafka, czajnik i bardzo dużo przydatnych rzeczy typu szklanki, kubki, talerze, sztućce, deseczka, herbaty, kawy, cukier, ciasteczka, ręczniki. Przyjechaliśmy zaopatrzeni we wszystko (doświadczeni po różnych noclegach), a tu wszystko już było. Kuchnia świetnie zaopatrzona:cukier, sól, olej, mąka, patelnie, garnki, noże, talerze itd. Skorzystaliśmy poniekąd z grilla, pożyczyliśmy parawan bez problemu od właścicieli. Patrząc na wcześniejsze opinie to faktycznie łazienka jest mała, ale czy to przeszkadza? Pewnie zależy kto czego oczekuje. Dla nas nie był to problem. Jak do tej pory to z tego noclegu jesteśmy najbardziej zadowoleni, a największą robotę zrobili właściciele obiektu.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 3 września 2024

Polecamy z całego serca

Brak uwag.

Przesympatyczni i bardzo pomocni właściciele. Przemiłe pieski. Bardzo czysto i schludnie w pokoju. Z całego serca polecamy ❤️

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 1 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Za mała łazienka ale ważne że własna.

Cisza, spokój, przyjemna atmosfera. Przemili właściciele. Czysto w pokoju. Możliwość zostawania bagażu po wymeldunku. Piękny taras gdzie można posiedzieć wieczorami.

• Ocena dodana: 25 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Cudowne miejsce. Czysciutko, pokoje z łazienką, lodówką. Jest całe potrzebne wyposażenie.+piękny taras.Do morza 10 minut pieszo, wszędzie blisko, sklepy, apteka, główny deptak. Właściciele przemili,fantastyczna domowa atmosfera, razem z rodziną spędziliśmy nasze najlepsze wakacje nad morzem i oczywiście wrócimy za rok 🙂Ogromny plus za możliwość przyjazdu z pieskiem. 😊

• Ocena dodana: 23 sierpnia 2024

• 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko w najlepszym porządku idealnie

Świetni ,pomocni, wspierający , uśmiechnięci gospodarze otwarci na komunikację. Piękne miejsce ,uroczy magiczny świetlisty taras jak w tajemniczym ogrodzie :) Fantastyczne warunki do wypoczynku z rodzinką i idealne warunki na pobyt z dwoma psami w pokoju. Możliwość korzystania z aneksu ze wszystkimi udogodnieniami stolik z krzesełkami przed wejściem do pokoju (świeczka na każdym stoliku tworzyła niesamowity klimat szczególnie wieczorami ) Pokoje bardzo ładne czyste funkcjonalne. Wszędzie blisko z dala od zgiełku.Piękne miejsce na wypoczynek w rodzinnym gronie ze zwierzakami Cudowne zwierzaki właścicieli umilały nam pobyt. Polecam z całego serca to urocze miejsce. Bardzo dziękujemy za wszystko :) i pozdrawiamy trzy piękne psiaki i kotka

• Ocena dodana: 21 sierpnia 2024

Polecam
    • Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Lokalizacja, czystość, mili gospodarze. Dodatkowo możliwość doładowania auta elektrycznego.

• Ocena dodana: 17 sierpnia 2024

Polecam i na pewno nie jest to Nasz ostatni pobyt tutaj 🤗

Brak

Wspaniali właściciele, ekstra lokalizacja, blisko do plaży, centrum, na obiadki domowe oraz do piekarni z pysznym pieczywem.

• Ocena dodana: 17 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobra lokalizacja,bliska do barów z dobrym jedzeniem

• Ocena dodana: 13 sierpnia 2024

Wszystko się spodobało ,czyste pokoje, podwórek ,terasa dla kawusi, kuchni gdzie mają wszystko. I bardzo miłe właściciel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko jest blisko centrum plaża naprzeciwko pyszne śniadanko i obiadki 😋☺️☺️

• Ocena dodana: 12 sierpnia 2024

• Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
    • 6 noclegów

Zdecydowanie polecamy pokoje w Muszelce. Przesympatyczni właściciele, bardzo życzliwi i pomocni. Pokoje przyjemne, czyste, zadbane, pościel pachnąca. Super taras gdzie pośród kwiatów można mile spędzić czas. Świetna lokalizacja cisza, spokój, do morza 10 min, dworca PKP 8 min a najbliższego supermarketu 5 min. Dziękujemy za zaoferowanie podwiezienia na dworzec, jesteśmy wdzięczni. Pozdrawiamy i na pewno wrócimy 🥰

• Ocena dodana: 5 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wspaniali gospodarze. Lokalizacja- moim zdaniem doskonała. Pokoje schludne, czyste. Dostęp do kuchni oraz pięknego tarasu. Właściciele bardzo otwarci i pomocni. Polecam ! Jeszcze kiedyś tam wrócimy!

• Ocena dodana: 5 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobra lokalizacja blisko centrum ale wieczorami cicho nie było słychać tego hałasu. Właściciel bardzo mili i starali się we wszystkim pomóc.

8,0
    Wyjazd bardzo udany, Łeba to śliczne miasto.

Brak

Właściciele kwaterunku bardzo sympatycznie nastawieni, pomocni i uprzejmi. Pokój czysty, możliwość przechowania bagaży po wymeldowaniu. Po drugiej stronie ulicy smaczne obiady i do głównej alejki, w której są pamiątki, ,,życie Łeby'' jest kawałeczek drogi. Lokalizacja jest bardzo dobra, do wszystkich atrakcji typu plaża, park dinozaurów, port - jest około 1-1,5km. Szczerze polecam :)

• Ocena dodana: 31 lipca 2024

Nie zastanawiać się za długo bo sprzątną sprzed nosa....
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jakoś nie możemy nic wymyśleć....

Przemili właściciele, chętni do pomocy 😊Wszystko działało, czyściutko, pachnąco. Pyszne obiady obok, do plaży 10 min spacerkiem. Gorąco polecamy😊

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo sympatyczni właściciele,którzy zawsze służą pomocą. Pokój czyściutki, łóżko wygodne. Polecamy z czystym sumieniem. Z pewnością jeszcze tam wrócimy. Dziękujemy za miłe wspomnienienia związane z tym miejscem.Pozdrawiamy serdecznie . Buziolki dla Luiska 🐕

• Ocena dodana: 29 lipca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt zgodny z opisem. Pokój czysty, zadbany, ładnie, wygodnie urządzony. Blisko do centrum i do plaży. Bardzo mili właściciele.

• Ocena dodana: 28 lipca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko zgodnie z opisem Bardzo mili gospodarze

• Ocena dodana: 27 lipca 2024

Znakomite miejsce na wypoczynek
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Właściciele bardzo mili i pomocni 😀Zapewnione wszystkie niezbędne rzeczy. Tuż na przeciwko pyszne jadłodajnie. Urlop spędzony w wysokim komforcie. Polecam 😀

• Ocena dodana: 27 lipca 2024

Wszystko ok

Czysto i miło

• Ocena dodana: 26 lipca 2024

• Podróżujący w pojedynkę
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój jest mały, szczególnie toaleta. Drzwi do toalety źle się zamykały. Poza tym wszystko było w porządku.

Dziękujemy, mogę polecić to mieszkanie. Bardzo mili właściciele. Pokój czysty, pościel świeża. Na prośbę właścicielka przyniosła mydło. Są w pokoju: lodówka, czajnik, herbata i kawa. Parking blizko. Dziękujemy, myślę, że wrócimy tu jeszcze raz, ponieważ cena jest dobra i lokalizacja świetna.

• Ocena dodana: 22 lipca 2024

• 6 noclegów

Chyba dostaliśmy inny pokój niż na zdjęciu ale wszystko było z nim ok :)

Bardzo życzliwy personel, pokój czysty i zadbany. Blisko do głównej ulicy. Spokojna dzielnica. Bardzo wygodne łóżko! Pobyt jak najbardziej na plus. :)

• Ocena dodana: 13 lipca 2024

Super!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jeden minusik, że w Łebie kas nie ma i trzeba kupować bilety przez internet.

Przepiękne miejsce, ok. 10 minut spacerkiem do plaży, bardzo blisko sklepy. Pokój przepiękny. W każdej chwili można wyjść na taras, który jest cudowny. Właściciele mili.

• Ocena dodana: 11 lipca 2024

9,0
    Znakomity
    • 6 noclegów

Lokalizacja dogodna do codziennych spacerów, parking na terenie posesji. Pokój z łazienką czysty i zadbany. Właściciele mili i pomocni. Ogromny plus za możliwość pobytu z pieskiem.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!