Przejdź do głównej treści

• Personel

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 21 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Mieliśmy apartament na ostatnim piętrze. Niedogodnością był brak rolety w oknie dachowym przez co słońce budziło nas wcześniej.

Stosunek ceny do standardu pobytu, położenie, komunikacja z biurem, czystość.

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 11 marca 2025

Obiekt godny polecenia
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Lokalizacja obiektu była znana, podczas rezerwacji podany był inny adres do odbioru kluczy niż adres po dokonaniu rezerwacji i opłat. Dla nas był to bardzo duży problem ponieważ byłyśmy nastawione na kilka minut marszu (każda z nas miała wielki plecak i była po wielogodzinnej podróży z nad morza) a okazało się że klucze musimy odebrać na drugim końcu Karpacza, ponieważ tam znajduje się biuro. Dla osób przyjeżdżających własnym środkiem transportu nie będzie to może stanowiło problemu ale dla nas było to dosłownie „pod górkę” ponieważ kolejka do odbioru również nie była mała (na szczęście Pan taksówkarz był dla nas miły i poczekał)

Obiekt sam w sobie bardzo zadbany wygodny, przestronne mieszkanie, wyposażenie super. Byłyśmy w pięć dziewczyn, każda zadowolona. W okolicy był przystanek autobusowy, skąd odjeżdżał autobus do świątyni Wang więc komunikacja na szlak / wejście do parku był super.

• Ocena dodana: 15 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedyny minus, to konieczność zdania kluczy o wczesnej porze. Doba hotelowa mogłaby się kończyć o 11, a nie o 10.

Dobrze utrzymany i wyposażony apartament z miejscem parkingowym w garażu. Bez zastrzeżeń.

• Ocena dodana: 4 stycznia 2025

Przyjemny apartament.
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Do minusów należy: brak windy, brak oświetlenia przed drzwiami wejściowymi, brak oświetlenia nad lustrem w łazience, brak wyciszenia w apartamencie ( wszystko słychać do okola, w nocy trochę uciążliwe).

Bardzo przyjemny apartament. Wyposażenie w porządku, dość czysto i wygodne łóżka. Godny polecenia.

• Ocena dodana: 19 listopada 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Ogólnie nie ma się o co przyczepić, ladne i schludne mini mieszkanko, jakoś super tanio nie było, ale wrażenia z pobytu całkiem ok :) pewnie jeszcze wrócimy :)

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 20 września 2024

• W parze
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Problem z miejscem parkingowym. Miejsca przypisane do apartamentu. Numer podany w biurze nie istniał. Parkowanie na ulicy grozi mandatem (strefa zamieszkania).

• Ocena dodana: 7 września 2024

• Wyjazd służbowy
    • 6 noclegów

parking- przydzielone miejsce było zajęte przez mieszkańca bloku obok

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

• 6 noclegów

TROCHĘ BYŁO ZAMIESZANIA Z PARKINGIEM , ALE PÓŹNIEJ WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNIŁO , GDYŻ INNI PRZYJEZDNI PRÓBUJĄ ZAJĄĆ MIEJSCE PRZEPISANE DO APARTAMENTU.

ŚWIETNA LOKALIZACJA , PRZYJEMNY POBYT W APARTAMENTACH .POLECAM DLA RODZINNY JAK I PRYWATNYCH WYJAZDÓW ŻEBY WYPOCZĄĆ

• Ocena dodana: 15 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Apartament nie byl dość czysty, brudne naczynia, garnki, problemy z ciepłą wodą w godzinach wieczornych, brak uchwytu na słuchawkę prysznicową, tylko jedna rolka papieru na 3 osoby na cały tydzień, a najlepsze było to ,że mimo rezerwacji miejsca parkingowego dostaliśmy nr miejsca gdzie wog takiego nie było i nie było gdzie postawić auta mimo telefonu i zgłoszenia problemu nikt się nie zainteresował

Bardzo dobra lokalizacja

• Ocena dodana: 9 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Trochę odświeżenia i remontu by się przydało.

Cisza , spokój, lokalizacja

• Ocena dodana: 5 sierpnia 2024

Polecamy 😁
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Szkoda, że nie ma windy, bo walizki ciężkie 😆i zbyt szybko mija tam czas.

Bardzo fajny pokój, czysty, zadbany. Umiejscowiony z dala od zgiełku miasta, przy lesie. Zapewnione miejsce parkingowe i bardzo sympatyczne Panie w biurze. Polecamy .

• Ocena dodana: 29 lipca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pleśń w łazience na suficie

Apartament był ok,w pełni wyposażony.Łòżka wygodne Okolica spokojna.

• Ocena dodana: 15 lipca 2024

Super lokalizacja spokój

• Ocena dodana: 7 lipca 2024

• 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Troszkę za dużo pilotów do telewizora 😲😐

Komfortowe, w pełni wyposażone mieszkanie. Lokalizacja dla osób poszukujących ciszy i spokoju.

• Ocena dodana: 6 lipca 2024

• 7 noclegów

Apartament dwupoziomowy, w upały niestety na poddaszu gorąco, skrzypiące drzwi do wszystkich pomieszczeń ale udało mi się to naprawić we własnym zakresie i posmarować zawiasy. Sofę w salonie przydało by się uprać bo razi brudem. Lampka nad lustrem w łazience nie działała, nie udało mi się naprawić, żarówka dobra ale coś nie łączyło, kto jeździ z neonówką na wczasy ? Mopa brak tylko sam kij został, karnisz w salonie ledwo wisi, garnki do kuchni /płyta ceramiczna/ w ogóle się nie nadają, płyta się ciągle wyłącza. To chyba na tyle tych minusów. Tak w ogóle to byłem pozytywnie zaskoczony gdyż jedliśmy obiady na mieście, smaczne i dobre, cenowo również ok, nie były to paragony grozy. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, że kelnerki przychodziły i pytały się, czy smakowało, czy dobre itp. Myślę, że dobrym by było aby również gospodarz apartamentu skontaktował się np. na drugi dzień pobytu i się zapytał, czy wszystko w porządku, czy coś trzeba, niestety tego brakuje. U nas w Polsce jest taka tendencja, że najważniejsza jest kasa, a to, że w lokalu czegoś brakuje lub coś nie działa to już nikogo nie obchodzi. Może kiedyś się to zmieni.

Cicha i spokojna okolica w lesie, około 15 minut od Centrum ale cały czas lekko pod górkę, Za to z powrotem jest z górki.

• Ocena dodana: 22 lutego 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Piękna lokalizacja miejsca. Wszędzie blisko a jednocześnie na uboczu i cisza.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 18 września 2023

Polecam
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niedziałający telewizor przez cały pobyt , niestety było to dla nas straszne ( lubimy oglądać tv na wolnym, wtedy mamy czas )

Bardzo cieplutko, przytulnie, dużo ręczników, wyposażenie- suszarka,żelazko, deska do prasowania . Cicha lokalizacja do wypoczynku. Fajnie,że był balkon.

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 12 września 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brakuje drugiej toalety Brak pilota do tv by chociaż dziecia bajki włączyć

• Ocena dodana: 3 września 2023

• W parze
    • 7 noclegów

Pomimo zgłoszenia w pierwszym dniu pobytu braku Wi-Fi oraz kłopotu z odbiorem TV nikt się nie oddzwonił do końca pobytu.

Dora baza wypadowa

• Ocena dodana: 5 sierpnia 2023

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Na 5 dni i 5 osób otrzymaliśmy 3 rolki papieru toaletowego, brudna podłoga w salonie, kilka pająków w łazience, skos w jednej z sypialni przez co utrudnione dojście do łóżka, dostaliśmy klucze do mieszkania dopiero po 16.40 (w ramach rekompensaty 2 godziny dłużej mogliśmy zostać ostatniego dnia - z czego nie skorzystaliśmy). Zabrakło mydła w dozowniku już 2 dnia.

Wanna w łazience, dwa miejsca postojowe, odbiór i oddanie kluczy w biurze (dzięki czemu nie musieliśmy się umawiać z właścicielami). Ogólnie polecam miejsce na wyjazd z znajomymi.

• Ocena dodana: 2 sierpnia 2023

• Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W apartamencie sprzątanie było mocno powierzchowne tylko po tzw rynku, sprzątanie tylko na widoku lub nawet mnie. Jak dla mnie brudno. Wypadło by odświeżyć delikatnie apartament bo pękniecia na ścianach czy wyrwane gniazdko nie zachęca do kolejnego pobytu. Lokalizacja na początku Karpacza na uboczu to zaleta i wada zależy kto czego szuka. Ja drugi raz nie wynajmę tego apartamentu.

Garaz na auto bo wszędzie ciasno wokół apartamentu

• Ocena dodana: 25 lipca 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wysokie piętro: w czasie upałów bardzo gorąco w pomieszczeniu.

Lokalizacja: cicho, spokojnie, z dala od ulicy.

• Ocena dodana: 13 lipca 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Leśna okolica na uboczu zazwyczaj plus jednak mój Pokój był od strony lasu, na parterze, więc cały dzień było ciemno i nie docierało tam słońce. Balkon i tak był cały w pajeczynach więc nie dało się z niego korzystać.

Apartament bardzo ładny czysty i zadbany.

• Ocena dodana: 12 lipca 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety na wejście pokój był zalany przez otwarte okno dachowe . Brak kontaktu z administratorem po 17stej. Brak mopa i miotły

Cisza, spokój przestronne mieszkanie garaż podziemny, pralka zmywarka

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!