ul. T. Kosciuszki 17, 78-100 Kołobrzeg, Polska
Stosunek jakości do ceny
8,7
Bezpłatne WiFi
8,4
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 19 maja 2025
Maria
PolskaTo nie są drastyczne minusy ale niestety są . Niesmaczne jest szkolenie z ochrony środowiska ,a kulturalni ludzie wiedzą jak postępować z ręcznikami w hotelu . Śniadanie w dużej części zachowało dawne walory natomiast kolacja w obecnej formule jest smutna . Wybór potraw minimalny, brak gotowanych warzyw nie do zaakceptowania . Zachęcamy do zmiany formuły lub wzbogacenie menu kolacyjnego.
Wróciliśmy tu dla dawnych doznań -spokoju ,klimatu,dobrego smaku projektanta ,bardzo dobrej kuchni ,pysznego śniadania.
Ocena dodana: 18 maja 2025
Piotr
PolskaTrochę wygórowane ceny, jak na brak sezonu i pogody.
Pokój ładny, czysty. Świetna strefa spa.
Ocena dodana: 15 maja 2025
Marta
PolskaZa krótki pobyt.
Bardzo nowoczesny, czysty, w bliskiej odległości do morza, cudowna sauna.
Ocena dodana: 12 maja 2025
Paweł
PolskaPolecam, super lokalizacja, pomocna obsługa, czysto i wygodnie!
Ocena dodana: 4 maja 2025
Anna
PolskaŚniadania przepyszne, doskonała lokalizacja tuż przy morzu. Pokoje czyste, obiekt bardzo zadbany. Czuliśmy się zaopiekowani. W obiekcie basen oraz SPA. Wrócimy - polecamy :)
Ocena dodana: 2 maja 2025
Anna
PolskaWszystko było ok .
Znakomite śniadania , duży wybór ryb przygotowanych na wiele sposobów , co bardzo mi odpowiadało. Wszystkiego pod dostatkiem , gdy tylko brakowało , obsługa zaraz do donosiła. Wszystko bardzo smaczne i zachęcająco podane.
Ocena dodana: 14 kwietnia 2025
Natik
PolskaBrakowało mi w pokoju rozpiski z godzinami otwarcia spa / strefy wellness/ menu spa czy godzin podawania posiłków. Tłok na śniadaniu, przy większej ilości osób zamówienie jajecznicy czy jajka sadzonego na śniadanie jest kłopotem. Osobiście wolę, jak takie dania są dostępne od ręki. Dolna strefa saun nie jest oddzielona od basenu, przez co ciężko się zrelaksować przy krzykach dzieci z basenu. Restauracja Północna ma bardzo małe menu, co może być plusem, ale przy dłuższym pobycie nie ma zbyt wielu opcji wyporu. Opis dań w karcie nie jest odpowiednio szczegółowy - np przy tatarze z łososia nie ma informacji że jest to mieszanina łososia wędzonego i surowego. Dla mnie ta informacja jest ważna.
Bardzo przyjemna atmosfera relaksu panuje w całym obiekcie. Podobał mi się też wystrój. Super strefa wellness, bardzo dużo miejsca. Personel jest bardzo miły. Bardzo szybko otrzymywaliśmy odpowiedzi na wysyłane prośby / zapytania. Świetna lokalizacja.
Ocena dodana: 8 kwietnia 2025
Katarzyna
PolskaProsiłam dwukrotnie o dodatkowe mydło aby postawić na wannie powiedziano mi że mydło jest pod prysznicem. Super mydło tam jest przymocowane nie da się go wyciągnąć. Mieliśmy pokój z prysznicem oraz z wanną niestety nie mogłam skorzystać z wanny ponieważ nie do prosiłam o dodatkowe mydło. Niestety na każdym kroku widać cięcia kosztów po zmianie właścicieli. Jest tanio i budżetowo. Kiedyś ten hotel był drogi ale na poziomie. Dobrze że poziom wellness nie ma jeszcze cięć budżetowych. Woda w pokoju jest w wielorazowych butelkach nie dziękuję to nie jest higieniczne. Ręczniki w pokoju też nie najlepszej jakości czas na wymianę. Dywan w pokoju z licznymi plamami i odbarwieniem.
Ocena dodana: 7 kwietnia 2025
Elżbieta
PolskaHotel bardzo przyjazny,wygodny,komfortowy,dobre jedzenie i bardzo miły personel
Ocena dodana: 2 kwietnia 2025
Malgorzata
PolskaPrzemiła atmosfera i przepyszne jedzenie
Ocena dodana: 27 marca 2025
Robert
Polskacena w sezonie
śniadania boskie
Ocena dodana: 24 marca 2025
Lidia
PolskaUważam że w takim Hotelu recepcja powinna być 24 h. Tylko to.
Hotel minimalistyczny. Architektura również wnętrza uspokaja. Świetnie urządzone pokoje. Wspaniała lokalizacja z wyjściem na promenadę. Na wysokim poziomie strefa wellnes i fantastyczna kuchnia.
Ocena dodana: 21 marca 2025
Dominika
Polskaopcje wegańskie!:)
Ocena dodana: 18 marca 2025
Nowikowska
PolskaWnętrza urządzone ze smakiem. Muzyka na żywo w lobby bar. Rewelacyjne zajęcia jogi.
Ocena dodana: 16 marca 2025
Agnieszka
PolskaPiękny widok na morze, lokalizacja blisko plaży. Bardzo podobał mi się minimalistyczny, elegancki styl wyposażenia. Pokój bardzo funkcjonalny, wszystko perfekcyjne. Niezwykle uprzejma i kompetentna obsługa. Wyborne jedzenie, na szczególe oklaski zasługują śniadania. Dania restauracje z karty - doskonałe.
Ocena dodana: 28 lutego 2025
Dominika
PolskaTo nie hotel, to raj na ziemi!
Ocena dodana: 24 lutego 2025
Karolina
PolskaWszystko jest perfekt.
Super obsługa. Bardzo czysto. Niesamowite śniadanie.
Ocena dodana: 23 lutego 2025
Paulina
PolskaCisza i spokój prawie w całym hotelu jest wspaniała, pełen relax
Ocena dodana: 21 lutego 2025
Krzysztof
PolskaNic :)
Śniadanie, strefa SPA
Ocena dodana: 21 lutego 2025
Marta
PolskaPani na recepcji w spa nie za bardzo pomocna, chyba była już zmęczona
Brak tłoku, świetna strefa spa, genialne rytuały na saunie
Ocena dodana: 19 lutego 2025
Iwona
PolskaObiadokolacja słaba napewno już nie skorzystam. Nigdy się nie spotkałam, a bardzo dużo podróżuję aby na kolacji brak było picia chociażby wody.
Świetna strefa spa z widokiem na park i morze. Rewelacyjna sauna fińska z widokiem na park. Świetna lokalizacja.
Ocena dodana: 17 lutego 2025
Piotr
PolskaCeny posiłków w restauracji. Za podobne/takie same dania płaciliśmy gdzie indziej mniej. Zresztą "gołym okiem" było widać, jakimi pustkami świeciła restauracja od 11:00 do wieczora, obecni byli tylko znudzeni kelnerzy i dwoje lub żadni klienci. Brak informacji od parkingowego, gdzie są wózki na bagaże.
Śniadanie smaczne i wystarczające. Położenie idealne. Pokój czysty, przestronny i cichy. Basen i sauny, jak na tak kameralny hotel zaskakująco wyjątkowe. Wprowadzenie rano i wieczorem godzin bez dzieci super sprawa, idealny pomysł. Super też zajęcia w spa. Ogólnie cisza i spokój.
Ocena dodana: 17 lutego 2025
Natalia
PolskaTrochę zimna woda w brodziku
Czystość w hotelu i jego intymność. Mimo całego obłożenia nie czuć było tłumu. Wszystko w myśl slow life- basen, sauna fińska z tarasem, strefa spa. Sala zabaw - super- nie przebodzcowuje dziecka. Dużo drewnianych rzeczy
Ocena dodana: 16 lutego 2025
Tomasz
Polskapyszne sniadanie i swietne sauny
La Giustiniana, Włochy
Kingston, Jamajka
Lizbona, Portugalia
Piza, Włochy
Walencja, Hiszpania
Bolesławiec, Polska
Alice Springs, Australia
Marlow, Niemcy
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego