Przejdź do głównej treści

9,3

• Bezpłatne WiFi

9,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 20 maja 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo ładne i czyściutkie mieszkanie. Lokalizacja bardzo dobra.

• Ocena dodana: 16 maja 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Super lokalizacja.Mieszkanie zaopatrzone w sam raz.

• Ocena dodana: 16 maja 2025

• 2 noclegi

Jedynym minusem było to, że w mieszkaniu było zimno wieczorem (niestety trafiliśmy na okres przejściowy gdzie noce są wyjątkowo zimne i jednak ogrzewanie mieszkanie by się jeszcze przydało)

Lokalizacja super, wszędzie blisko, mieszkanie czyste, jest wszystko co niezbędne, fajne miejsce na bazę wypadową podczas wyjazdu z dziećmi.

• Ocena dodana: 13 maja 2025

Przyzwoity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo kiepsko kontakt z obsługa, mieliśmy problem żeby wejść do budynku to nie mogliśmy się dodzwonić. Odpisano na wiadomość ale po sporym czasie. Internet to dramat w najczystszej postaci - jest darmowy ale działa koszmarnie.

Fajna lokalizacja, czysto i spokojna okolica.

• Ocena dodana: 12 maja 2025

Znakomity apartament
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Apartament czysty, przestronny, posiadał podstawowe wyposażenie, ręczniki, suszarka, pościel. Duża kuchnia, salon, jedna sypialnia i łazienka. Wszystko zachowane w dobrym standardzie, dobra lokalizacja i spokojna kamienica.

• Ocena dodana: 9 maja 2025

9,0
    Jestem zadowolona ze swojego pobytu i tego obiektu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedynym minusem było to że w wyposażeniu miały być ręczniki które były ale nie dla czterech osób tylko dla trzech

Obiekt bardzo ładny czysty i w super lokalizacji polecam serdecznie

• Ocena dodana: 5 maja 2025

8,0
    Polecam, mimo drobnych niedogodności :)
    • 3 noclegi

Na początek zaznaczę, że to są odczucia subiektywne i komuś innemu wymienione niżej rzeczy mogą zupełnie nie przeszkadzać: - w sypialni, która jest dosyć spora, stoi tylko łóżko. Nie ma prócz tego nic, żadnej szafki nocnej, komody, małego regału, półeczki czy choćby krzesła, aby móc sobie położyć książkę, sweter czy odłożyć telefon. - ubogie oświetlenie. Jest w zasadzie tylko światło górne i jedna lampa w salonie, której i tak nie ma gdzie podłączyć, bo gniazdka są pozasłaniane meblami. Brak lampy nad stołem. - w kuchni zamiast piekarnika przydała by się mikrofalówka. Jest mało naczyń, za mało, aby wypełnić zmywarkę, a nie ma suszarki, jeśli chce się umyć coś na szybko. Sądzę też, że standardem powinna być ściereczka do rąk – zamiast tego były ręczniki papierowe. - łazienka – brak wieszaków na ręczniki (gdzie je suszyć?) oraz półeczki na kosmetyki pod prysznicem. Na wyposażeniu tylko duże ręczniki, brak mniejszych do wycierania rąk / twarzy. - okolica – brudno, głośno i tłoczno. Parking płatny, ciężko znaleźć miejsce (można bezpłatnie zaparkować na podwórzu, ale trzeba się liczyć z tym, że lokalsom może się to nie spodobać). Ogólnie poruszanie się autem po Wrocławiu to koszmar.

Mieszkanko bardzo ładne, w pięknej odremontowanej kamienicy. Nasz apartament był na ostatnim piętrze od strony podwórza, więc nie przeszkadzały żadne hałasy z ulicy (a okolica jest dosyć głośna). W mieszkaniu jest pralka i żelazko, meble jeszcze nie zniszczone przez wynajmujących. Co nieczęsto się zdarza, nie brzydziłam się chodzić boso, korzystać z prysznica bez klapek czy spać w „obcej” pościeli. A to mocny plus. Żabka i Rossmann po drugiej stronie ulicy, do Hydropolis 500 metrów, do rynku pieszo około 20-30 minut (zależy czy idzie się samemu czy z dziećmi 😊).

• Ocena dodana: 5 maja 2025

Godny polecenia

Ładny apartament, spokojna okolica

• Podróżujący w pojedynkę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Apartamenty znajdują się w pięknie wyremontowanej kamienicy. W pobliżu sklepy i kilka restauracji. Niedaleko do rynku Starego Miasta. Sam apartament wygodny, dobrze zaprojektowany, z nieźle wyposażonym aneksem kuchennym. Komfortowa łazienka. Dostępny szybki internet Wi-Fi (umiejscowienie i konstrukcja kamienicy, sprawia, że sygnał internetu mobilnego znika prawie zupełnie, ale akurat na to, właściciel nie ma żadnego wpływu). Ze spokojnym sumieniem mogę polecić.

• Podróżujący w pojedynkę

9,0
    Polecam z czystym sumieniem.

• Ocena dodana: 2 maja 2025

Wszystko 🙂

• Ocena dodana: 1 maja 2025

Bardzo dobry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Rezerwacja dokonana dla 4 osób jednak krzeseł przy stole jedynie 2. Na zdjęciach przedstawiających apartament były 4 miejsca. Ilość papieru toaletowego w ilości 3 rolek na 5 dni dla 4 osób to chyba lekkie niedoszacowanie.

Świetna lokalizacja. Bardzo pięknie odnowiona kamienica. Mieszkanko czyste.

• Ocena dodana: 29 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna Lokalizacja blisko do centrum i dworca

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2025

Wszystko zgodne z opisem. Super apartament, fajna lokalizacja. Polecam

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Czyściutki, duży apartament. Bardzo ładnie urządzony. Super lokalizacja, blisko centrum. Polecam! :)

• Ocena dodana: 25 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Umówieni byliśmy na przedłużenie pobytu o godzinę, ale pani sprzątająca nie została poinformowana

Ładny apartament. Dostępne wszystkie potrzebne sprzęty.

• Ocena dodana: 17 kwietnia 2025

• Apartament z 1 sypialnią
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko mi się podobało.

Lokalizacja i czystość obiektu.

• Ocena dodana: 7 kwietnia 2025

Pięknie wykończony apartament wyposażony we wszystko, czego potrzebujesz nawet na dłuższym wyjeździe
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dużo miejsca i wszystko nowe i czyste. Idealny nocleg :)

• Grupa
    • 2 noclegi

Brak lampki i stolika nocnego.

Idealne na krótki pobyt we Wrocławiu w dogodnej lokalizacji blisko centrum.

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Troszkę za mała kabina prysznicowa.

Przestronny czysty dobrze wyposażony apartament w świetnej lokalizacji.

• Ocena dodana: 4 kwietnia 2025

Dziękuję za gościnę 🙂
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kamienica pięknie odremontowana 🙂 + winda, tv , dobrze wyposażona kuchnia , czystość , wygodne łóżko ,dobrze wyposażona łazienka , - hałas z ulicy do późna Ogólnie więcej plusów 👍

• Ocena dodana: 31 marca 2025

• Apartament z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Za mało naczyń i sztućców jak dla 4 osób. W dzień trochę za zimno w mieszkaniu. Cieknąca słuchawka prysznicowa

Lokalizacja, bezkontaktowe zameldowanie. Możliwość wcześniejszego zameldowania.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!