8 Nadbiebrzańska, 19-110 Goniądz, Polska
Stosunek jakości do ceny
8,8
Bezpłatne WiFi
10,0
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 30 marca 2025
Henryk
PolskaKomfortowy dom w ustronnej lokalizacji, idealne miejsce na wypoczynek
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 16 grudnia 2024
Piotr
PolskaWszystko nam się podobało
Stodoła pięknie odnowiona, urządzona z wyczuciem i w designerskim stylu. Przestronna, z pięknym widokiem na rozlewisko Biebrzy. Super lokalizacja zaraz przy parku narodowym. Gospodarze bardzo uprzejmi i pomocni. Bardzo rzadko wystawiam 10, ale to miejsce na to zasługuje. Zdjęcia w 100% odzwierciedlają rzeczywistość.
Pobyt: grudzień 2024
Ocena dodana: 22 lipca 2024
Fishmac
PolskaJedynym mankamentem jest niestety obecność sporej ilości owadów co jest nieuniknione w terenie podmokłym jakim jest rezerwat Biebrzy - taki urok miejsca. Coś za coś :)
Wspaniały domek począwszy od lokalizacji a skończywszy na designie i udogodnieniach. Goniądz to fajna miejscowość z kilkoma sklepami, plażą, wypożyczalniami kajaków i rowerów, lokalami gastronomicznymi itd. Sam domek jest na uboczu więc jest poczucie "głuszy" ale wszystko jest w zasięgu spaceru. Dla osób chcących zwiedzać gospodarze mają sporo rad, map i przewodników a w zasięgu do ok. 80 km jest na prawdę sporo do zobaczenia. Układ domku bardzo przestronny i funkcjonalny. Piękny taras, ogród, sauna i spora biblioteczka. Dzieci też znajdą atrakcje dla siebie. Warto odwiedzić i wracać.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 12 lipca 2024
Leszek
PolskaPodczas upału w domu było bardzo ciepło mimo wiatraków, no i komary ale na to gospodarz nie ma wpływu
Piękny widok z salonu i łazienki. Cisza i spokój. Łatwy kontakt z gospodarzem. Miejsca polecone przez gospodarza gdzie można dobrze zjeść . Duża ilość książek w domu - ogromny zakres tematów.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 11 czerwca 2024
Gunia91
PolskaMożna by było założyć moskitiery na uchylne okna/drzwi i ze dwie na okna na poddaszu. Poprawiłoby to momentalnie "powietrze" i temperaturę w domu, w którym pomimo 24 stopni na dworze i dużej przestrzeni było zwyczajnie duszno. Na minus - muchy. Po przyjeździe 40 minut zajęło nam pozbycie się dużej ilości much, które najprawdopodobniej wpadły przy wcześniejszym wietrzeniu przy sprzątaniu? W tym szerszenie na poddaszu! Był z tym cyrk i ganianie z odkurzaczem, ale prócz tego "słabszego" początku później było ok :). Ponownie - moskitiery załatwiłyby problem i byłoby 10/10 xd
Ładny budynek w świetnej lokalizacji. Cicho, spokojnie, z fajnym widokiem. Dobrze wyposażona kuchnia. Wygodne łóżka. Na plus duża przestrzeń i sauna. Można wypocząć :) Dziecko było zachwycone przestrzenią. Nie mieliśmy większego problemu z komarami.
Pobyt: czerwiec 2024
Ocena dodana: 5 czerwca 2024
Agata
PolskaWarto rozważyć zamontowanie moskitier w oknach (przynajmniej w sypialniach). Rozumiem filozofię bliskości z naturą ale w gorące wieczory brak możliwości przewietrzenia (nie narażając się na wpuszczenie całej kolonii komarów i gryzących meszek) jest dużym minusem. Zwłaszcza że byliśmy z dziećmi. W górnej sypialni z tego powodu było bardzo gorąco, tam polecam również zamontowanie rolety w oknie aby nad ranem nie budziło i grzało poranne słońce;) To drobne udogodnienia, które sprawiłyby że miejsce i wyjazd byłby idealny.
Przepiękny dom w spokojnej okolicy. Duży i przestronny. Bardzo ładnie zaprojektowany i wykończony. Z wszelkimi udogodnieniami. Fantastyczny taras z którego można podziwiać okoliczną naturę. Właściciele pomocni. Szybko odpowiadają na wszelkie pytania. Są bardzo pomocni. Na uboczu Goniądza ale spacerkiem można przejść na pobliską plażę miejską. Polecam. Spędziliśmy z rodziną cudowną majówkę.
Ocena dodana: 25 maja 2024
Traveller'59
PolskaKomary i muchy, ale byłyśmy przygotowani
Piękny nowy dom, pełna prywatność i wgody, wszelkie udogodnienia no i widok...
Ocena dodana: 24 maja 2024
Adam
PolskaWszystko mi się podobało.
Wszystko było wspaniale.Piękny nowoczesny dom , bezpośredni widok na rozlewiska Biebrzy z możliwością oglądania m.in bocianów, czapli białych i siwych, żurawii.
Ocena dodana: 13 maja 2024
Joanna
PolskaNic! (nawet pogoda się zmieniła na naszą korzyść :D)
Jesteśmy oczarowani tym miejscem! To panoramiczne okno wychodzące na Biebrzę przechodzi najśmielsze oczekiwania - oczywiście docenią je najbardziej fascynaci przyrody a zwłaszcza ptaków. Warto tam przyjechać, a potem wstawać przed świtem by oglądać naprawdę ciekawe gatunki. Sama stodoła jest przepięknie urządzona, czysta, wygodna. Dziękujemy też za miły i bezproblemowy kontakt. Będziemy wracać :)
Ocena dodana: 31 marca 2024
Małgorzata
PolskaWyposażenie domku
Pobyt: marzec 2024
Ocena dodana: 20 marca 2024
Joanna
PolskaŚwietna lokalizacja. Z widokiem na rozlewiska i pałac bobrzy. Wiosna budzą rano szpaki, gęsi, kaczki, sikory i zurawie a wieczorem zasypia się przy pohukiwaniu puszczyka. Relaks, spokój i cisza. Panoramiczne okna pozwalają zatopić się w otaczającą przyrodę. Bogata biblioteczka, w której każdy znajdzie coś dla siebie.
Pobyt: marzec 2024
Ocena dodana: 29 stycznia 2024
Łukasz
PolskaWspaniały widok, sauna w domku robi robotę! Niesamowite miejsce!
Pobyt: styczeń 2024
Ocena dodana: 16 listopada 2023
Frutencja
PolskaByło wspaniale. Spędziliśmy cudowny czas z rodziną i przyjaciółmi. Dom jest piękny, czysty, posiada wszelkie udogodnienia, można poczuć się luksusowo. Widok jest przepiękny, można nie robić nic godzinami i wpatrywać się w okno. Oprócz widoku najbardziej podobała nam się sauna i kominek-koza. Fajne miejsce wypadowe na spacery. Niedaleko (ok. 350 m) knajpa, w której się stołowaliśmy obiadowo. Sypialnie mają wygodne łóżka, a salon kanapy. Kontakt z właścicielami bezproblemowy, na miejscu jest też wiele przydatnych informacji. Polecam bardzo bardzo.
Pobyt: listopad 2023
Ocena dodana: 22 października 2023
Hubert
PolskaWspaniały widok na rozlewisko Biebrzy. Jakość wykończenia, komfort i udogodnienie. Duża przestrzeń. Pomocni właściciele.
Pobyt: wrzesień 2023
Wszystko
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 13 sierpnia 2023
Magdalena
PolskaPięknie położony dom, idealny na kilkudniowy odpoczynek. Obiekt świetnie wyposażony, szczególnie kuchnia! Bardzo wygodne łóżka, duża przestrzeń, świetna biblioteczka oraz przepiękny widok :) Na pewno wrócimy w przyszłości :)
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 8 sierpnia 2023
Kamila
PolskaJedyny mankament to brak moskitier w oknach na piętrze,dzieciaki pierwszej nocy były mocno pocięte przez komary. Przy zamkniętych okanch na górze było natomiast zbyt gorąco.
Bardzo dobrze wyposażone miejsce. Wszystko pod ręką, wygodne łóżka. Super biblioteczka. Ogólnie bardzo udany urlop.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 12 czerwca 2023
Paweł
PolskaŚwietne miejsce. Niby człowiek jedzie cieszyć się głównie okolicą ale jaki to jednak komfort gdy na koniec dnia wraca do domu, z którego nadal może podziwiać widoki a dzieciaki mają co robić i się nie nudzą.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 2 czerwca 2023
Elzbieta
PolskaWspaniałe miejsce na reset, cisza i spokój z przepięknym widokiem. Dom cudowny !!!
Pobyt: maj 2023
Ocena dodana: 15 kwietnia 2023
Rafał
PolskaWspaniały obiekt klasy premium. Wszystko, czego można zapragnąć, jest pod ręką. Olśniewający widok na dolinę Biebrzy przez rewelacyjne, oszklone okno. Marzenie dla obserwatorów przyrody.
Pobyt: kwiecień 2023
Ocena dodana: 14 lutego 2023
Jakub
PolskaMagiczne miejsce, idealne do ucieczki od zgiełku i problemów codzienności. Wypocząłem jak nigdy! Pięknie urządzony i klimatyczny obiekt, gdzie już od pierwszych minut czujesz się jak w domu. Po tym pobycie zacząłem myśleć o wybudowaniu takiej stodoły dla siebie! Dodatkowo przemili i bardzo pomocni gospodarze. Cudowne miejsce, bardzo polecam!
Pobyt: luty 2023
Ocena dodana: 13 lipca 2022
Izabela
PolskaMiejsce wprost magiczne, cisza, wspaniały widok. Dom piękny, urządzony ze smakiem, wszystko czego nam było trzeba znalazłyśmy na miejscu. Serdecznie polecam i wrócę na pewno nie raz!
Pobyt: lipiec 2022
Ocena dodana: 9 czerwca 2024
Bartek
PolskaBardzo mała lodówka w kuchni, nie dla 8 osób na ile jest przewidziany dom. Duża lodówka była w piwnicy do której dostać się można tylko z zewnątrz okrażając cały dom, niewykończone pierwsze piętro (brak rolet w oknach - nie dało się spać, brak szaf), brak ściany pomiędzy sypialnią główną a łazienką powoduje że dla 8 osób była tylko jedna bardzo mała łazienka połączona z sauną.
Lokalizacja, taras, zadbana działka, ładny nowoczesny design
Pobyt: czerwiec 2024
wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego