Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 26 sierpnia 2024

4,0
    Dobry pensjonat na jeden nocleg z nieadekwatną ceną.
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Ręczniki były mocno zużyte o nieprzyjemnym zapachu, za łóżkami był brud, drzwi od toalety nie dało się zamknąć, a umywalka przeciekała od spodu, dostaliśmy inny pokój niż był w opisie rezerwacji, wieczorem gdy wracaliśmy do pensjonatu nie dało się wejść i dopiero jakiś pan nam otworzył

Temperatura pomieszczenia, nie było duszno w pokoju i lokalizacja

• Ocena dodana: 25 sierpnia 2024

Kiepski
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój który dostaliśmy nie spełniał warunków jak w opisie. Tragedia.

Super lokalizacja

• Ocena dodana: 21 lipca 2024

Brud, smród i ubóstwo
    • Podróżujący ze znajomymi

Cała reszta

Bliskość do centrum i cień

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 2 czerwca 2024

Kabaret
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W życiu nie spotkała nas tak absurdalna sytuacja związana z noclegiem jak w Willi Alfa. Po przyjeździe na miejsce, Pani powitała nas informacją, ze nasza rezerwacja została przeniesiona do hotelu obok (bez dzień dobry, ani zapytania nas o czy to dla nas ok). Pokój miał być o takim samym standardzie i gdyby tak faktycznie było, pewnie przymknęlibyśmy na sytuacje oko. Mówiąc krótko - nie był nawet o zbliżonym standardzie. Kiedy wróciliśmy na miejsce, chcąc otrzymać zakwaterowanie w wybranym przez nas pokoju albo zwrot gotówki, usłyszeliśmy ze NO JAK JAK JUŻ CHCEMY TO MOŻEMY ZOSTAĆ, a wyrzucony będzie inny gość hotelu. Sam pokój jak i śniadania były akceptowalne, ale sytuacja i sposób komunikacji sprawił, ze przez cały pobyt czuliśmy się nie jak goście, ale intruzi. A, na koniec mimo ze opłata klimatyczna wynosiła 16 zł, Pani stwierdziła, ze jednak mamy zapłacić 18, niby 2zl, ale piękna wisienka na torcie tego festiwalu absurdów w Willi Alfa 🤡

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 8 maja 2023

tylko tam spałem
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

niepewna podłoga, coś było z nia nie tak

nic, było czysto to najważniejsze. ponieważ na pierwszy rzut oka nie wyglądało

Pobyt: maj 2023

• Ocena dodana: 29 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pościel śmierdziała potem ,ręczniki zabutwiałe, obiekt nie oświetlony i zaniedbany . Po przyjedziesz kontakt z właścicielką telefoniczny z informacją o numerze pokoju. Za tą kwotę w Kudowie są naprawdę godne polecenia kwatery natomiast tej stanowczo nie polecam.

• Ocena dodana: 20 sierpnia 2024

2,0
    Koszmar
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety nie polecam tego miejsca... 1.brudny i zapchany prysznic.. woda stała w brodziku z brudem który nie mógł spłynąć, aż strach było w kapciach stać. 2. Lodówka w pokoju - fajnie że była lodówka ale po co jak nie było opcji i możliwości jak ją podłączyć do prądu a przedłużacz który był dany to do nikąd nie starczał i był w stanie takim że bałem sie używać go ponieważ strzelał i był połamany. 3. Brak telewizji - telewizor i dekoder był w pokoju, lecz po włączeniu był komunikat o braku sygnału i źle ustawionej antenie, czyli nie było co wieczorem sobie obejrzeć do snu. 4. Śniadania raczej średnie.. jak za taką cenę jaką trzeba było dopłacić za pokój że śniadaniem (który był "w cenie" pokoju) to liczyłem na coś dużo lepszego, często wątpliwa świeżość wyrobów, i brak urozmaicenia jaki oferuje normalnie "szwedzki" stół. 5. Przyjeżdżamy raczej odpoczywać a nie wysłuchiwać różnych krzyków i słów na K***, S**** itp itd podczas sprzątania pokojów po opuszczeniu gości. 6. Pokój jak na pokój deluxe to daleko mu było do deluxe, Niestety to był najgorszy pobyt jaki mogliśmy sobie wymarzyć... Zastanawiam sie czy booking napewno sprawdza swoje "hotele" które wystawia i promuję.

Nic

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2024

Nigdy więcej!!!
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Właściwie wszystko, porządek w obiekcie i około budynku, jakość śniadań, nie podawać zwietrzałej kawy, kiełbasy która stała na stole od poprzedniego dnia... jakiekolwiek awarie to właścicielka odpowiadała " a to nie problem" i tyle pomogła. Ewakuowaliśmy się dzień wcześniej!

Korzystna lokalizacja i więcej żadnych pozytywnych cech.

• Ocena dodana: 16 sierpnia 2024

9,0
    Znakomity
    • 5 noclegów

Porządek wokół hotelu.

Śniadania ok.

• Ocena dodana: 12 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt w trakcie remontu niebezpieczny dla uzytkownikow

• Ocena dodana: 10 czerwca 2024

3,0
    Bez wprowadzenia zmian nie polecam absolutnie
    • 2 noclegi

Akustyka w polaczeniu z krzykliwymi goscmi nie pozwala zasnac, slychac wszystkie rozmowy z korytarzy, czesci wspolnych i pokoi. Posciel niezbyt czysta. Sniadanie fatalne pod wzgledem smaku i estetyki podania. Estetyka obiektu i obejscia rowniez zla.

Jedyny plus to lokalizacja

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 10 maja 2024

• 2 noclegi

Pomimo rezerwacji obiekt nie wywiązał się z umowy i nie przygotował dla mnie pokoju. Zostałem przekwaterowany do innego obiektu. Nikt nawet nie raczył mnie wcześniej poinformować o zaistniałym problemie.

Brak opinii

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 12 marca 2024

9,0
    Jestem bardzo zadowolony. Chętnie polecę Willę Alfa innym.
    • Grupa
    • 1 nocleg

Było tak, jak powinno być.

Lokalizacja blisko centrum. Jeden ze szlaków turystycznych tuż za bramą wjazdową. Znajomi, z którymi byłem, ocenili śniadania na piątkę. W pokojach czysto. Obsługa miła i przyjazna przyjezdnym. Dobry kontakt już od pierwszych słów rozmowy telefonicznej.

Pobyt: luty 2024

OK

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 13 września 2022

7,0
    Pobyt udany. Nie wykluczamy ponownej wizyty.
    • 3 noclegi

W sposób "specyficzny" było serwowane masło podczas śniadania. Obiekt ma za sobą kilkadziesiąt lat i to było widać. Ciągi komunikacyjne przed obiektem wymagają napraw, są nierówne.

Posiłki urozmaicone, możliwość skorzystania z przekąski i napojów w ciągu całego dnia, na bieżąco uzupełniano asortyment. Otoczenie obiektu utrzymane w klimacie rodzinnym, "laitowym", możliwość zrelaksowania i dobrego wypoczynku.

• Ocena dodana: 14 sierpnia 2022

3,0
    Stanowczo nie polecam ze względu na brud i niezgodność z opisem
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wybrałem opcję Pokój dwuosobowy typu Standard z dwoma pojedynczymi łóżkami, a jako godzinę przyjazdu zaznaczyłem przedział godzinowy 23:00-00:00. Dostałem maila zwrotnego z potwierdzeniem tych opcji. Na miejsce przyjechałem około 23:15, w obiekcie nie zastałem nikogo z obsługi. Po wykonaniu telefonu na wskazany w rezerwacji numer otrzymałem odpowiedź, że "tak późne przyjazdy należy zgłaszać", ale poinformowałem, że taka opcja została zaznaczona w trakcie rezerwacji i zaakceptowana przez obiekt. Po ok. 15 minutach pojawiła się Pani z obsługi, która zaprowadziła nas do pokoju. W pokoju na poddaszu była bardzo duszno i gorąco (pomimo chłodnego wieczoru), pokój nie był wywietrzony i przygotowany na przyjazd gości. Posłane było jedno dwuosobowe łóżko, a Pani z obsługi była zdziwiona, że posłane miały być 2 osobne łóżka pomimo, że rezerwację z taką opcją wybrałem. Zostałem poproszony o pomoc w przeniesieniu materaca, żeby przygotować obecną w pokoju kanapę jako łóżko dla drugiej osoby. Sam pokój w mojej ocenie nie nadaje się do przyjmowania gości, a do generalnego remontu: klamka ledwo trzymająca się drzwi, pęknięty fragment konstrukcji w łóżku, odczepiony zawias od rozkładanej kanapy przez co kanapa ruszała się w trakcie spania, sama kanapa z wieloma plamami, materac przyniesiony do spania również z wielką plamą oraz rozerwany z jednego boku, plamy na narzucie na łóżko, poplamiona pościel i poduszki od krzeseł, kabel od lodówki niesięgający gniazdka (trzeba było ją wyjąć z szafy i ustawić w innym miejscu, żeby podłączyć do prądu), obecne w pokoju śmieci (brudna pognieciona chusteczka). Nigdy nie miałem do czynienia z tak zniszczonym i brudnym miejscem, nawet schroniska górskie, w których nocleg kosztuje 30-50 zł miały lepszy standard i były czystsze. Sama oferta niezgodna z opisem zamieszonym na stronie obiektu i stronie Booking.

Śniadanie smaczne, dość duży wybór, ale pomimo wydawania w godzinach 8:00-9:30 o godz. 9:15 podgrzewacze nie były włączone i parówki były zimne. Wspólna przestrzeń nie wyglądała najgorzej. Lokalizacja dobra, blisko centrum, w miarę spokojnie, niewiele miejsc parkingowych przy obiekcie, ale bezpłatne miejsca wzdłuż ulicy.

• Ocena dodana: 15 lipca 2024

• Pokój czteroosobowy typu Standard

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!