Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

8,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 15 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dzień dobry. Miałem okazję nocowac w Willi trzy noce, mogę zdecydowanie polecić ten pensjonat. Czysto, cicho, bardzo ładna okolica, ponadto bardzo dobry punkt wypadowy. Kuchnia wyposażona w pełnił. Polecam, i napewno wrócę w to miejsce :)

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 10 kwietnia 2025

Cudowne miejsce
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Po wejściu do pokoju przywitał nas cudowny zapach. W pokoju i łazience było niesamowicie czysto. Łóżko bardzo wygodne, przemiłe poduszki i kołdry. Wszystko zachowane w eleganckim i minimalistycznym, stylu. Aż chciałoby się tam spędzić cały dzień odpoczywając. Jeżeli szukasz bazy wypadowej do chodzenia po górach, lub szukasz prywatności i po prostu chcesz odpocząć, to chyba nie da się lepiej trafić. Z pewnością wrócimy.

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 4 kwietnia 2025

Serdecznie polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Idealne miejsce na odpoczynek - cisza, spokój. Bliski dojazd do centrum Zakopanego, wiele dostępnych miejsc w okolicy w których można zjeść. Blisko na szlaki górskie, a do tego przemiły gospodarz, który sam chętnie poleci miejsca do zwiedzania. Serdecznie polecamy!

• Ocena dodana: 3 kwietnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Serdecznie polecam to miejsce, cała przestrzeń bardzo czysta i pachnąca. Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażona. Mile udogodnienia na miejscu. Zdecydowanie dobre miejsce na nocleg w tej okolicy.

• Ocena dodana: 13 marca 2025

9,0
    Super pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobre miejsce do wypoczynku. Czy to dla pary czy dla całej rodziny. Okolica spokojna piękny krajobraz. Bardzo dobre warunki noclegowe.

• Ocena dodana: 9 marca 2025

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt bardzo czysty, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, najlepsza na jaką trafiłem od wielu lat różnych wyjazdów. Bardzo dobry kontakt z właścicielem, wszystko przebiegało sprawnie. Bardzo podobał nam się i domek i pokój, zdecydowanie polecam.

• Ocena dodana: 6 marca 2025

Ferie zimowe 2025
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie ma się do czego przyczepić.

Gospodarz - Pan Andrzej - bardzo przesympatyczny człowiek. Komunikatywny, chętny do pomocy i doradzi gdzie i jak iść, a nawet jak trzeba chętnie przywiezie lub zawiezie. Villa.. na pierwszy rzut oka dostrzec można wszechobecny porządek. No czystość jaka tam panuje aż wali po oczach. Kuchnia wyposażona we wszystko czego potrzeba do ugotowania, upieczenia czy usmażenia (ekspres, czajnik, lodówka, sztućce, garnki, patelnie i oczywiście szkło). Obok sala tv i miejsce gdzie można usiąść przy stole i zjeść. Co mnie zaskoczyło to pralka, z której w razie potrzeby można skorzystać. Nasz pokój był na poddaszu. Trochę ciasny przez skosy, ale z wanną. Sama Villa znajduje się trochę na uboczu (około 15 min piechotą od głównej drogi pod lasem), cisza i spokój. Do centrum miasta około 15 min samochodem. Niedaleko jest Kościół, z którego można podziwiać widoki nie tylko na niebo nocą. Wyjście na wszystkie niezbędne szlaki, z których można iść dalej albo wsiąść do busika i w drogę gdzie się zechce. Ogólnie bardzo fajne, ciche miejsce z dala od miasta, ale blisko w góry z przyjaznym właścicielem. Na pewno będziemy tam jeszcze wracać. Pozdrawiam, Adrian

• Ocena dodana: 3 marca 2025

Wyjątkowe miejsce
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Cudownie miejsce z dala od zgiełku i szumu. Wyjątkowa lokalizacja sprzyjająca odpoczynkowi. Cisza I spokój. Dodatkowo super czysto, schludnie i pod ręką wszystko co potrzeba.

• Ocena dodana: 1 marca 2025

Rewelacja
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt bardzo przyjemny, na miejscu jest wszystko co potrzebne. Bardzo dużym plusem jest wyjątkowa dbałość o czystość. Super lokalizacja.

• Ocena dodana: 25 lutego 2025

• 2 noclegi

Piękny obiekt, świetny stosunek jakości do ceny. Czyściutko, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, w której był nawet ekspres do kawy :D

• Ocena dodana: 20 lutego 2025

SUPER!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie ma żadnych minusów w tym miejscu.

Właściciel bardzo sympatyczny zainteresowany swoimi gośćmi. Pokoje super czyściutkie. Na pewno przy następnym razie również wybierzemy to miejsce.

• Ocena dodana: 17 lutego 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Super lokalizacja, czyste, nowe pokoje, dobrze wyposażona kuchnia i duża jadalnia. Do tego bardzo miły i pomocny właściciel. Polecamy

• Ocena dodana: 9 lutego 2025

• Pokój czteroosobowy z widokiem na góry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wspaniałe spokojne miejsce , rzut beretem od centrum Zakopanego, gospodarz pierwszy klasa, przemiły , pomocny. Obiekt świetnie wyposażony, kuchnia , stołówka , pralnia, piękne pokoje, czysto świeżo , nic tylko wracać na kolejne wczasy.

• Ocena dodana: 5 lutego 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Rewelacyjna okolica, właściciel w porządku. Szczerze polecamy

• Ocena dodana: 5 lutego 2025

• Pokój czteroosobowy z widokiem na góry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko się nam podobało.

Bardzo ładny i czysty dom, pokoje drewniane klimatyczne, fajnie że jest dostęp do kuchni i nawet jest działający ekspres. Poza pokojem można również korzystać z pokoju wypoczynkowego w którym znajduje się bardzo duży telewizor oraz jest jadłodajnia z kominkiem. Sympatyczny i pomocny właściciel zawsze kręcący się gdzieś na miejscu. Blisko centrum ok 10min samochodem. W wannie nie zabrakło gorącej wody.

• Ocena dodana: 3 lutego 2025

• 3 noclegi

Pobyt w tym miejscu był wspaniały. Każdego dnia cieszyliśmy się niesamowitym widokiem na góry, ciszą i świeżym powietrzem. Pokój był ciepły, czysty i przytulny. Podróżowaliśmy komunikacją miejską i pieszo, co pozwoliło nam w pełni poczuć atmosferę magicznej okolicy. Właściciel był bardzo przyjazny, spotkał nas, pokazał nam, gdzie znajduje się kuchnia, udostępnił wszystko do naszego użytku i był gotowy do pomocy w razie potrzeby. W sumie to były wspaniałe ferie. Chętnie tu wrócimy!

• Ocena dodana: 29 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dom czysty i pachnący, pokoje ładnie urządzone, przepiękny widok z balkonu na góry. Kuchnia bogato wyposażona,podwórko duże zmieści dużo aut, właściciel bardzo miły i pomocy. Czułam się jak w domu, napewno wrócimy :-) Polecam 👍

• Ocena dodana: 28 stycznia 2025

Nie ma nic takiego!

Gustlstowne wnętrza a zarazem praktyczne, kuchnia wyposażona tip top! Gospodarz uroczy czlowiek, dostępny, pomocny, życzliwy. Najwyższy poziom swiadczenia usług! Polecam wymagającym, nie zawiodą się A jak czyściutko!

• Ocena dodana: 28 stycznia 2025

Weekendowy wypad.

Nie ma takiej rzeczy.

Bardzo piękny dom, pokoje urządzone z gustem z akcentem góralskim, piękny widok z okna. Dobry punkt wypadowy na wiele szlaków.

• Ocena dodana: 26 stycznia 2025

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Cicha fajna lokalizacja blisko lasu Super wyposażona kuchnia z dużą jadalnia Przemiły i pomocny właściciel Jadalnia oraz osobny pokój kinowy z kanapami wyposażony w telewizor z netflixem i wszystkimi programami

• Ocena dodana: 25 stycznia 2025

Nic wszystko było super

Podobało nam się wszystko mile nam miną pobyt było bardzo fajnie I przyjemnie

• Ocena dodana: 16 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt bardzo czysty i dobrze wyposażony . Bardzo fajna atmosfera. Właściciel bardzo pomocny. Polecamy

• Ocena dodana: 8 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Razem z chłopakiem jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu, pokój jak i cały budynek bardzo czysty i klimatyczny. Właściciel prze sympatyczny i do pogadania. Kuchnia wyposażona we wszystko. Widoki też bardzo ładne. Napewno jeszcze skorzystamy z pobytu w tym miejscu

• Ocena dodana: 4 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Właściciel bardzo miły i pomocny, pokój czysty i przyjemny, kuchnia dobrze wyposażona. Polecam bardzo serdecznie:)

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!