Przejdź do głównej treści

8,1

• Bezpłatne WiFi

6,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 20 maja 2025

• 3 noclegi

To nie hotel, tylko sanatorium i to niestety ze wszystkimi wadami - pokoje typowo sanatoryjne (choć na zdjęciach wyglądały inaczej), spaliśmy z mężem pod dwoma przeciwległymi ścianami pokoju, pokój nieprzytulny. Śniadanie byłoby w porządku, gdyby kończące się produkty były uzupełniane, a nie były, jak się skończyły, to koniec! W dodatku śniadanie dla gości hotelowych dopiero o 9.00. Na korytarzach brudno, nanoszony z dworu piach, który potem wchodził z nami do pokoju

Super lokalizacja w samym centrum Zdroju; fajny basen i sauny, o dziwo niezbyt obłożony, więc nie było problemu z korzystaniem; przemiła Pani na recepcji, która nas meldowała i za każdym razem witała uśmiechem

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 20 stycznia 2025

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wystrój pokojów trochę staromodny , coś w stylu motelu .

Polecam Zameczek na kilkudniowy wypad. Personel bardzo miły i pomocny , jedzenie ( śniadania ) bardzo dobre . Pokój i łazienka czyste i jasne . Wszędzie blisko . 10/10

• Ocena dodana: 13 stycznia 2025

7,0
    Wspaniała lokalizacja do odpoczynku w Kudowie.
    • 2 noclegi

Niezbyt miłym zaskoczeniem był fakt, że pełny komplet ręczników oraz kosmetyków kąpielowych dostaliśmy dopiero na następny dzień po przyjeździe, po naszym bardzo wyraźnym upomnieniu się.

Śniadania w formie bufetu były dość urozmaicone, a poszczególne produkty bardzo smaczne. Lokalizacja doskonała - w samym sercu kurortu, w ponoć najstarszym obiekcie w Kudowie. Świetnie że można zarezerwować miejsce do zaparkowania samochodu. Wielkim atutem jest basen ze strefą rekreacyjną i możliwość nielimitowanego korzystania z wód zdrojowych w położonej w pobliżu zabytkowej pijalni. Polecam gorąco skorzystać z oferty wycieczki po Kudowie tzw. melexem, którą zapewni Państwu przesympatyczny Pan Rafał. Pana Rafała poleciła nam bardzo życzliwa Pani z recepcji hotelu, za co jeszcze raz gorąco dziękujemy :)

• Ocena dodana: 11 listopada 2024

8,0
    Bardzo dobra baza wypadowa do różnych miejsc np. Błędne Skały, Szczeliniec czy Ardspach
    • 3 noclegi

Śniadania w porządku, strefa basenowa i sauny w porządku.

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 11 listopada 2024

Sanatorium Zameczek obiekt w sercu Kudowy Zdroju
    • 4 noclegi

Zameczek jest to Sanatorium położonym w Parku Zdrojowym w Kudowie Zdroju zaraz obok Pijalni Wód Mineralnych. Goście mają nieograniczony darmowy dostęp do Pijalni. Śniadania urozmaicone i smaczne. Parking na terenie Zameczku wyposażony jest w blokady co uniemożliwia parkowanie postronnym osobom. Obiekt godny polecenia.

• Ocena dodana: 29 września 2024

Miły pobyt w pięknych Górach Stołowych
    • 6 noclegów

Wifi przez moj@wifi/neosystem.tv do niczego! Telewizor można uruchomić kodem, internet - niestety, nie. Panie w recepcji nie umieją pomóc, dają kolejne instrukcje. W żadnym hotelu nie miałam takich problemów. Automat w spłuczce w łazience do wymiany (a to kosztuje grosze). Jacuzzi na basenie małe, tylko na 5 osób, wieczorem trudno się dostać.

Jedzenie wspaniałe! Lokalizacja świetna!, w centrum Parku Zdrojowego! Wokół Góry Stołowe! Obsługa bardzo miła i kulturalna! Czysto, częsta wymiana ręczników, sprzatanie, woda mineralna. Basen z wodospadami ok.

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 18 września 2024

Brak pogody.
    • 6 noclegów

Połączenie WiFi w obiekcie bez internetu. Łączymy się z ruterem, a który nie ma połączenia z internetem. W pokoju niesprawne okna balkonowe, jedno nie otwiera się, a drugie po wielu trudnościach można zamknąć. Uszkodzony był prysznic, który po zgłoszeniu ww. usterek, został naprawiony bardzo szybko.

Bardzo dobra lokalizacja, czystość, dobre śniadania oraz korzystanie z bardzo ładnego basenu.

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

Polonia zamiast Zameczku
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Zasadnicza kwestia- pobyt zamiast w Zameczku mieliśmy w Polonii (obiekcie obok). Stało się to w wyniku pomyłki personelu - pomimo zrobienia przez nas rezerwacji i opłaty za dwa pokoje, Zameczek miał dla nas tylko jeden pokój o czym dowiedzieliśmy się po przyjeździe. Pierwszy raz coś takiego nas spotkało, zawód i rozczarowanie to mało powiedziane. Przeniesiono nas zatem (rodzina 2+3) do Polonii- oba obiekty należą do grupy uzdrowisk. Dzień wcześniej nie mogliśmy się dodzwonić na recepcję Zameczku, chyba jest cos nie tak z numerem, na wiadomości przez aplikację Booking nikt mi nie odpowiadał.

Lokalizacja jest zdecydowanie atutem. Kierownictwo dołożyło starań aby zrekompensować nam ich pomyłkę. Przeproszono i zadbano by czuliśmy się dobrze. Śniadania w miarę urozmaicone. Mieliśmy piękny widok na park zdrojowy. Basen (w Zameczku) niewielki ale zadbany, czysty, woda rześka.Jesteśmy zadowoleni z pokoi. Obiekt w remoncie, ale czysty i ładny- zabytkowy. Pobyt może i zaczął się niefortunnie, ale ostatecznie jestesmy zadowoleni🙂

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 13 czerwca 2024

polecam
    • 5 noclegów

super basen

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 26 lutego 2024

9,0
    Bardzo mi się podobało, chętnie wrócę ponownie.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czystość, komfort, wygoda. Smaczne śniadania, miły personel.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 12 lutego 2024

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety widać częściowe NFZtowe standardy, przydało by się poprawić śniadania. Basen w teorii otwarty do 21 natomiast o godz. 20.30 mało kulturalnie jesteśmy wypraszani, jeśli mamy jakieś godziny ustalone z góry fajnie jakby obie strony się tego trzymały.

Widać obiekt w restrukturyzacji, pokoje wyremontowane w standardzie 4 gwiazdkowym w bardzo dobrej lokalizacji. Basen fajnie wyposażony w kilka rodzajów masażerów, dwie sauny do wyboru.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 15 stycznia 2024

pokój był ekstra

wszystko było ok

wszystko było ok

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 3 stycznia 2024

7,0
    Ogólnie w porządku, pobyt udany
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Odejmuję punkty za łazienkę ( popękana umywalka i niedomyta kabina prysznicowa), zardzewiałe odpadające płyty balkonowe,

Lokalizacja w centrum,dostępny parking( płatny), super basen z saunami ,smaczne bogate śniadania.

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 11 listopada 2023

9,0
    Udany wyjazd spełniający nasze oczekiwania.
    • 3 noclegi

Nie było niczego co by nam się nie podobało.

Najbardziej to lokalizacja,spokojna cicha okolica wszędzie blisko,śniadania znakomite w formie bufetu,bardzo przemiła obsługa w recepcji jak i na stołówce. Pobyt w Zameczku uznajemy za UDANY

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 5 sierpnia 2023

Znakomity
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Trzeba zgłosić ze sie wroci po 22 zeby nie sluchac zaspanego ochroniarza.

Czyste pokoje, sniadania w stylu szwedzki stół, mily personel , Wifi dziala bez zarzutu w pokoju czjnik reczniki szlafroki talerzyki woda na kazdy dzień Lokalizacja super

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 8 lutego 2023

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mały wybór podczas śniadań oraz małe ilości jedzenia. Jeśli spóźnisz się na godzinę 9.15 to możesz liczyć tylko na resztki.

Super lokalizacja, wszędzie blisko, czyste pokoje. Na plus duży basen.

Pobyt: luty 2023

• Ocena dodana: 6 lutego 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania średnie a oczekiwanie na kawę 10 minut to nie to .czy wrócimy.....chyba nie . Koszty dodatkowe .trochę niedoczytane i dopisane drobnym drukiem.pozostawiły średnie wrażenie

Lokalizacja wyśmienita o każdej porze roku

• Ocena dodana: 28 stycznia 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo słaby internet w pokoju. Dość mało urozmaicone śniadania.

Lokalizacja i rekreacja na miejscu

• Ocena dodana: 15 stycznia 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedzenie. Panie nie dokładały jedzenia jak ktoś przyszedł trochę poźniej mógł liczyć jedynie na resztki.

Dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Basen i strefa saun oki.

• Ocena dodana: 4 kwietnia 2025

3,0
    Pobyt był trzydniowy dobrze że dopisała pogoda i nie musiałem całego dnia spędzać w pokoju
    • Pokój trzyosobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój nie wart ceny którą zapłaciłem

Śniadanie słabe

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 16 stycznia 2025

• 3 noclegi

śniadanie z obcymi osobami przy jednym stoliku

• Ocena dodana: 5 stycznia 2025

• 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wspaniały pobyt. Pokoje super urządzone. Basen,jacuzzi świetna sprawa. Polecam z całego serca.

• Ocena dodana: 16 grudnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Kolejny nasz pobyt w zameczku, oczywiście wszystko na duży plus, odnowione pokoje super wyglądają nie jest już tak sanatoryjnie polecam.

Pobyt: grudzień 2024

• Ocena dodana: 7 października 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jak zawsze w tym miejscu pobyt był super

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: