Rua Simplício dos Passos Gouveia, 29, Sao Martinho, 9004 - 576 Funchal, Portugalia
Nr 27 z 90 hoteli w mieście Funchal
Stosunek jakości do ceny
8,4
Bezpłatne WiFi
8,6
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 19 maja 2025
Piotr
PolskaUszanowanie ślubu pary jednopłciowej, piękne przygotowanie pokoju i spełnienie życzeń klienta.
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 24 grudnia 2024
Piotr
Polskaprace kelnerska
lokalizacja otoczenie jedzenie
Pobyt: grudzień 2024
Ocena dodana: 30 października 2024
Natalia
PolskaCudowny personel, przepyszne jedzenie, organizacja hotelu na najwyższym poziomie. Atmosfera podczas pobytu była naprawdę wyjątkowa! Hotel znajduje się blisko przystanku autobusowego i promenady przy oceanie. Obsługa bardzo kulturalna, pomocna. Wszędzie czysto. Przy basenie zawsze były wolne leżaki. Wielkie podziękowania, że tworzą tak wspaniałe miejsce❤ Z radością wrócę do tego hotelu!
Ocena dodana: 16 października 2024
Katarzyna
PolskaJacuzzi bardzo słabe i strasznie śmierdzi chlorem.
Wspaniały hotel tuż nad oceanem. Przemiły personel, czysto, duży wybór podczas posiłków, dobre drinki. Dużo rodzin z dziećmi, przyjemna atmosfera. Polecam bardzo.
Ocena dodana: 15 września 2024
Leon
PolskaByliśmy, żona i ja gośćmi hotelu w 50 rocznicę naszego ślubu. W rocznicę ślubu czekały w pokoju kwiaty i butelka szampana w wiaderku z lodem. Posiłki obfite, bogaty wybór potraw i zespół uśmiechniętych i błyskawicznie wręcz odgadujących życzenia przedstawicieli gospodarzy. Miejsce wygodne do wypadów do centrum Funchal lub na wycieczki. Zespół pracowników recepcji, witający gości pogodny, taktowny, kompetentny. Wybór tego hotelu na świętowanie złotego jubileuszu bycia razem był dla nas obojga prezentem ślubnym i miodowym miesiącem. Polecamy!
Pobyt: wrzesień 2024
Ocena dodana: 17 maja 2024
Wojciech
Szwajcaria-
Znakomita lokalizacja, cudowny widok z pokoju na ocean, fantastyczna czystość, różnorodne posiłki, przemiła obsługa, mnóstwo atrakcji - od basenów, przez spa, po animacje i programy wieczorne
Pobyt: maj 2024
Ocena dodana: 24 lutego 2024
Katarzyna
PolskaCena
Bliskość oceanu, jedzenie wspaniałe, alkohol oryginalny. Pokoje super. Minusy to sama geriatria, nawet o balkonikach towarzystwo. Czułam się jak w sanatorium.
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 29 września 2023
Beata
PolskaBasen zewnętrzny nieco za mały w stosunku do wielkości budynku. Ilość leżaków Ok.
Dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy, jedzenie dobre, urozmaicone, pokoje przestronne.
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 26 lipca 2023
Junior
PolskaJedzenie bardzo dobre , na obiad duży wybór ryb i owoców morza. Desery średnie robione pod anglików ( puddingi). Obsługa bardzo miła , pokój duży czysty brakuje mu kilka detali min. czajnika , żelazka. Basen ok . Tygodniowy pobyt oceniam jako dobry choć w hotelu nie spędzałem całe dnie. Plus za oryginalne alkohole w barach. Darmowy Parking podziemny
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 4 maja 2023
Marta
PolskaHałas z budowy obok.
Duży czysty hotel z dobrym jedzeniem i dyskretną obsługą. Ładny basen plus SPA. Wyłącznie opcja all inclusive z niezłymi trunkami. Dbałość o szczegóły włącznie z sokolnikiem odstraszającym mewy i gołębie.
Pobyt: maj 2023
Ocena dodana: 1 maja 2023
Ewa
PolskaBrak sprzatania na balkonie.
Wdzystko
wysoki poziom usług
Pobyt: luty 2023
Ocena dodana: 20 listopada 2022
Karolina
Polskawieczór włoski, bardzo średnie jedzenie
dobre jedzenie
Pobyt: listopad 2022
Ocena dodana: 7 listopada 2022
Maciej
PolskaGeneralnie jedyny minus to brak organizacji atrakcji dla dzieci. W ofercie znajduje się opis zajęć dla dzieci, ale często nie było przyborów do zabawy. Dodatkowo w hotelu nie ma animatora. Jest jedynie osoba pilnującą dzieci w określonych godzinach.
Niesamowity obiekt położony nad samym brzegiem oceanu. Z punktu widzenia osoby dorosłej, w zasadzie nie ma negatywów.
Pobyt: listopad 2022
Ocena dodana: 20 czerwca 2022
Jolanta
Wielka BrytaniaHotel bardzo komfortowy, personnel dbajacy o dobre samopoczucie gosci. Bardzo dobra i urozmaicona kuchnia.Kelnerzy uprzejmi i sprawnie obslugujacy gosci.
Pobyt: czerwiec 2022
Ocena dodana: 16 czerwca 2022
Paulina
PolskaWszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam.
Pobyt: czerwiec 2022
Ocena dodana: 3 listopada 2024
Kuczynska
PolskaJestem rozczarowana tym hotelem. Pierwszych 5 nocy spędziliśmy w innej miejscowości w hotelu o niższym standardzie co okazało się tylko opiniami innych. 4* hotel okazał się bardziej komfortowy i przyjazny niżeli hotel o tak wysokim standardzie. Zaczynając od początku.. przywitała nas starsza kobieta na recepcji, która niegrzecznym gestem swoich dłoni przywołała nas i kazała podejść do siebie i z wyniosłością z nami dyskutowała. Dodać muszę że zanim przywołała nas swoim niegrzecznym gestem do siebie kazała czekać ponieważ podeszli do niej goście hotelowi na dyskusję. Wiem że jak przyjeżdża ktoś w butach trekingowych w ubraniach sportowych może wyglądać na niższy poziom społeczny niżeli co niektórzy goście hotelowi tak jak w tym opisanym momencie. Pani w sukience do ziemi z kawką w dłoni pan też całkiem schludnie ubrany. To nie upoważnia do tego aby kazać czekać gościom przybywającym którzy byli tam pierwsi i czekali w kolejce. Jakaś kolejność winna obowiązywać. Niegrzeczne wyrażanie opinii o włosach mojego dziecka też w tym miejscu były nie na miejscu. Więc należy się zastanowić nad kulturą Savoir-vivre , przejść kurs obsługi klienta itd . Od osoby pracującej w hotelu 5* wymaga się znacznie więcej ponieważ cena za dobę jest wysoka. Nieprzyjemne gęsty ściągania nam starych opasek z innego hotelu to jakiś cyrk. Całe szczęście że pani się nie zaraziła czymś bo tak wyglądało jakby się czegoś bała. W tym miejscu jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana. Przechodząc dalej ... Ilość obsługi pracująca za barem. Panowie super obsługa ... Dwoili się troili aby ludzie nie czekali aby każdy był zadowolony. Na taką ilość gości zdecydowanie jest to nieodpowiednia ilość osób. Te osoby przechodziły z jednego miejsca na drugie ... Wręcz biegały ... Ale nikt oczywiście tego nie docenia ... Wpada pan w garniturze za bar i rzuca dokładnie tak rzuca pustymi butelkami do kosza. Przy czym jest nieprzyjemny do osób które tam pracują.
Przede wszystkim należy pochwalić tutaj panów barmanów. Pojedyncze osoby pracujące za barem dwoiły się i troiły aby sprostać wymaganiom klientów. Świetna jakość drinków. Wielki plus jak na hotelowy standard. Całkiem smaczne niektóre dania. Świetny snak bar i bardzo dobra świeża pizza. Ładny basen. Plus za możliwość wcześniejszego zameldowania. Pokaz robienia drinka Nikita zdecydowanie na plus. Animacje ok.
Ocena dodana: 2 października 2024
Katsiaryna
PolskaSam hotel oraz pokój nie jest zbyt nowoczesny. Trochę stary (wymaga remontu). Swoje lata ma. Widok średni (boczny na ocean) . Mieliśmy pokój na drugim piętrze nad stolikami przy barze. Było dość głośno a dym od papierosów leciał prosto do naszego balkonu. Bardzo na krótko otwierali pokój dla dzieci. Jak dzieci chcieli skorzystać to zawsze był zamknięty.
Bardzo dobre i smaczne jedzenie. Wygodne łóżko. Ale jak dla mnie to maksymalnie 4 gwiazdy.
Ocena dodana: 22 marca 2024
Michał
PolskaNa dziedzińcu hotelowym zoorganizowana grupa urządzała sobie imprezy które trwały nawet do 3:00 w nocy. Puszczali głośną muzykę i śpiewali i wydzierali się. Obsługa hotelowa nie reagowała mimo wielu próśb nie tylko moich ale także lokatorów z innych pokoi. Obsługa nie radziła sobie z gośćmi mimo że powinna wezwać policję. Po złożonej skardze na recepcji spławiono mnie. Próbowałem reklamować tak skandaliczne zachowanie obsługi hotelu przesyłając również na dowód video z tamtych nocy ale zostałem zignorowany. Booking też nie pomógł, ma gdzieś zadowolenie i komfort klient. Byliśmy rodziną z małymi dziećmi i kilka nieprzespanych nocy na dobre obrzydziło nam urlop. Najgorsza była noc tuż przed lotem powrotnym.
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 20 marca 2024
Alexandra
Francjaobjady i kolacje w stosunku do lat poprzednich byly gorszej jakosci i mniejszy wybor
sniadanie bylo dobre
Pobyt: marzec 2024
Ocena dodana: 10 marca 2024
Karolina
PolskaSłabe wyżywienie, mały wybór, dania zimne
Położenie obiektu
Zalaszentlászló, Węgry
Międzyzdroje, Polska
Blackpool, Wlk. Brytania
Fiss, Austria
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego