Przejdź do głównej treści
  3. Egipt – opinie o hotelach
North Coast Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Halla Matrouh Ocena: 10

„Niesamowicie gościnny personel, Ahmed i Mustafa bardzo pomocni i uprzejmi. Pokoje bardzo przestronne, czyste. Hotel w super lokalizacji tuż przy plaży. Nigdzie wcześniej nie czuliśmy się tak miło przywitani.”

• Al Alamein Hotel Ocena: 10

„Piekny wystroj, wygodne lozko, jedzenie, plaza i morze, pomocny personel”

• „Wspaniała i bardzo pomocna obsługa. Przepiękny widok na Morze Śródziemne. Obszerny pokój z dużym łóżkiem. Wyjście z domku wprost na basen i na plażę. Pomimo że hotel jest dosyć daleko od Aleksandrii i trudno o dojazd na własną rękę, obsługa hotelu bardzo sprawnie zorganizowała nam prywatny transfer z bardzo uprzejmym kierowcą i wygodnym autem. Śniadania przynoszono nam bezpośrednio do pokoju, ze względu na zamkniętą stołówkę.”

• „Hotelowy personel był pomocny, co ułatwiło nasz pobyt. Następnie, byliśmy mile zaskoczeni rozmiarem apartamentu, który okazał się być jeszcze większy niż się spodziewałem. Śniadanie było dobre, na zdjęciu śniadanie dla czterech osób. Zauważyłem, że hotel przeprowadzał renowacje i przygotowania na sezon, aby zachować bardzo dobry stan obiektu. Dostęp do siłowni oraz dużego basenu dodatkowo zwiększał atrakcyjność tego miejsca. Warto dodać, że hotel otrzymał 10 punktów między innymi dlatego, że recepcjonista uprzejmie zgodził się na nasze wydłużenie pobytu do godziny 14:00, mimo że standardowy check-out miał miejsce o 12:00.”

30 Najlepszych Hoteli w regionie North Coast

na podstawie 22 727 Opinii o Hotelach na Booking.com