Direct la pagina principală

9,1

• WiFi gratuit

9,7

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 2 mai 2025

Foarte bună opțiune
    • Trimis de pe mobil

- piscina interioară necesită uneori o aerisire mai intensă din cauza mirosului puternic de clor

- curățenie; - personal politicos; - locație frumoasă; - mâncare foarte bună - liniște - welcome coffee in cameră - mic dejun cu multe opțiuni

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 17 aprilie 2025

Totul a fost perfect

Micul dejun a fost foarte gustos și copios

Sejur în aprilie 2025

• Comentariu trimis pe 29 martie 2025

O experienta placuta
    • Călător singur
    • Trimis de pe mobil

Lipsa cuier pentru prosoape in baie

Personalul, servirea, mancarea, camera extrem de spatioasa. A fost foarte liniste in hotel

Sejur în martie 2025

• Comentariu trimis pe 15 februarie 2025

Relaxant!
    • Trimis de pe mobil

Aș zice că apa din piscina interioară să fie puțiiiin mai caldă.

Totul.

Sejur în februarie 2025

• Comentariu trimis pe 6 februarie 2025

• Trimis de pe mobil

Sistemul de încălzire - prea zgomotos și lumina de la panoul de control al becurilor - prea puternică pe timpul nopții!

Pat confortabil, mâncare bună, lemnele care ardeau în permanență în șemineul din restaurant!

• Comentariu trimis pe 26 ianuarie 2025

Un loc minunat cu camere spațioase curate mâncare pe gustul meu și spa foarte bun
    • Trimis de pe mobil

Un pic prea cald în cameră

F faină

• Comentariu trimis pe 21 ianuarie 2025

Atmosfera plăcută.

Sejur în decembrie 2024

• Comentariu trimis pe 16 ianuarie 2025

• Trimis de pe mobil

Patul dublu in care am dormit avea doua saltele pt paturi single. In timpul noptii aluneci spre centrul patului, unde se imbina cele doua saltele, si senzatia e ca dormi intr-o parte. Era de preferat o saltea dintr-o bucata. Patul era foarte confortabil, inclusiv pernele si pilota.

Restaurantul frumos amenajat cu semineu, mancarea foarte buna, camera mare si frumos amenajata.

• Comentariu trimis pe 2 noiembrie 2024

Excelent !

Totul a fost excelent!

Sejur în octombrie 2024

• Comentariu trimis pe 5 octombrie 2024

Sejur langa lacul Firiza
    • A stat 2 nopți

Prea multa tehnologie in hotel. Te incurci in prea multe butoane.

Locatie foarte pitoreasca, Restaurantul serveste mancare deosebita in principal cu pastrav.. Piscina foarte placuta.

• Comentariu trimis pe 22 septembrie 2024

Recomandam cu incredere o vizita la Lostrita. Esti inconjurat de natura iar locul te face sa uiti de grijile cotidiene
    • Grup de prieteni
    • Trimis de pe mobil

Totul a fost pe placul nostru. Camera curata, personal amabil si mancarea foarte delicioasa. Zona spa ne-a incantat, de asemenea

• Comentariu trimis pe 7 septembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Totul: cazare, facilități, mâncare, personal

• Comentariu trimis pe 24 august 2024

O experienta de neuitat
    • A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

O experienta culinara de neuitat.Serviciul ireprosabil,personalul a fost amabil si atent la nevoile noastre.Conditiile de cazare foarte bune.Recomand cu caldura!

• Comentariu trimis pe 22 august 2024

Mă bucur că așteptările mele au fost împlinite cu privire la această locație
    • Călător singur
    • Trimis de pe mobil

Nu a fost nimic care să îmi displacă

Micul dejun a fost divers și proaspăt.

• Comentariu trimis pe 17 august 2024

Minunant ! Recomand Lostrita 💙
    • Trimis de pe mobil

In primul rand mi-a placut peisajul, liniștea , aerul curat…. Mancarea , personalul , curățenia hotelului, piscina(spa) … totul la superlativ!

• Comentariu trimis pe 17 august 2024

9,0
    locatia, camerele , restaurantul totul minunat

totul

• Comentariu trimis pe 16 august 2024

• A stat 5 nopți
    • Trimis de pe mobil

Mi-ar fi placut ca, pe langa accesul la piscina, spa, sauna si masaj sa fi avut si posibilitatea de a face ceva antrenant, de pilda, un teren de tenis de camp, o masa-doua pentru tenisul de masa, o masa de biliard, etc., dar este doar opinia mea.

Totul este frumos: locatia unde asezat hotelul, hotelul in sine. Personalul este primitor, foarte atent si prompt, iar rapiditatea cu care se onoreaza comenzile, cand se serveste masa, este uimitoare si se mentine idiferent de cat de aglomerata este locatia. Foarte multumit!

• Comentariu trimis pe 15 august 2024

Confortul a fost la el acasa.
    • Trimis de pe mobil

Fiind o locatie asa de mare, ospatarii “ ne localizau” putin mai greu. Dar ospatari foarte amabili.

Micul de jun a fost foarte diversificat, daca comandati la restaurant mancarea vine foarte rapid din momentul in care ati comandat(chiar daca este aglomerat). Daca sunt persoane in varsta, aveti lift la dispozitie. Personalul este amabil si gata sa va ajute in legatura cu orice situatie intampinati. Loc de parcare chiar in fata hotelului, zona linistita. Este aproape de lacul Frizia. Piscina are o temperatura placuta si este dotata cu o zona de bule si cascada.

8,0
    Facilități ok, hotelul arată bine, personalul lasă de dorit tare, mâncarea e bună, puțin doar puțin overpriced, per tota
    • Grup
    • Trimis de pe mobil

Deși facilitățile hotelului sunt foarte bune și per total proprietatea arată bine am fost foarte dezamăgit de personal. Ca unul care călătoresc pe la diverse conferințe sunt obișnuit ca la un hotel de patru stele personalul să fie foarte bun însă aici din păcate nu este cazul. dintre toți chelnerii care ne-au servit în cele trei zile cat am stat acolo unul singur s-a ridicat la nivelul așteptărilor și îmi pare rău că nu i-am reținut numele . Chiar primul cu care am venit în contact l-am rugat de vreo 4-5 ori să ne ajute Cu un scaun de copil și deși m-am oferit să îl aduc singur, a zis nu ca aduce el… și tot cu așteptarea am rămas… și o domnișoarele la fel, Doamne ferește să ceri ceva și nu mă refer la timpul de așteptare pe care îl înțeleg deplin la câți oameni mănâncă acolo. Domnul de la recepție, un tip cu ochelari, vorbește atât de flegmatic de parcă trebuie să îți ceri scuze când îl rogi ceva, nu mai zic, fiind 2 familii cu copii, am avut nevoie de încă 2 cartele, câte una pe fiecare cameră , la 308 mi-a zis ca îmi dă la 304 a zis ca nu prea mi-ar da ca sunt multe cartele date în hotel… nu mai am nervii sa discut cu un om cu asemenea argumente, adică nu ca nu mai am, dar ceri cam mult la banii ăștia … în fine incomparabil cu ceilalți 2 băieți care au fost acolo și știu să vorbească. Saună uscată e o cameră caldă la 28-29 grade Celsius, saună umedă are ceva pompă care atâta timp cat merge bagă niște vapori atât de fierbinți ca îți arde fața, cum se oprește în 2 min e rece. În fine… merge, dar slăbuț.

Amplasarea e bună , liniște, departe de forfota orașului. Am avut o cameră family (308) în care frigiderul funcționează foarte slab, per total camera curată, mare , plăcut , puțină atenție la multitudinea de păianjeni din colțurile camerei și ar fi fost perfect… o și un fierbător pt ceai. Aparatul cu capsule pt cafea o idee foarte bună atât ca cel din 308 nu stă capsula și nu poți face, dar apreciez ideea. Am avut și camera double (304) care are ceva probleme cu conexiunea de la cartela ca tot pică curentul în prima seară, după s-a remediat. Mâncarea bună, mi-a plăcut ca se acorda atenție și la cum arată. 2 mici sugestii în direcția asta - 1 ar fi super mai multe sortimente fără peste, deși ce am mâncat a fost bun și 2 … locuind în Cluj sunt obișnuit cu prețul mare al mâncării când ieși la un restaurant, totuși, la prețul ăsta la mâncare trebuie să oferi mai mult decât ce oferă. Piscina e ok.

9,0
    A fost placuta sederea la aceasta proprietate
    • Trimis de pe mobil

Mai multa atentie la mic dejun

Mancarea la restaurant este foarte buna , locul este fenomenal

• Trimis de pe mobil

Un loc minunat, camera spațioasă, curățenie, mâncare foarte bună ,zona de spa ,,cu siguranță vom reveni !

• Comentariu trimis pe 9 august 2024

Sejur plăcut din toate punctele de vedere
    • Trimis de pe mobil

O locație corectă din toate punctele de vedere - realitatea respecta descrierile făcute atât pe booking cât și în pliantele specifice. Mâncarea, dincolo de faptul că este bine făcută, farfuria arată exact ca în fotografie - felicitări. Vom reveni cu plăcere.

• Comentariu trimis pe 7 august 2024

Amplasament superb, mâncarea foarte bună. Curățenie în cameră . Totul la superlativ

• Comentariu trimis pe 7 august 2024

• Trimis de pe mobil

Frumoasa locația,mâncarea foarte buna,proaspătă și gustoasa,foarte curat,personal amabil.

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: