Mamaia, 900001 Mamaia, România
Raport calitate/preţ
8,5
WiFi gratuit
9,1
Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.
Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialogFiecare scor din evaluări este cuprins între 1 și 10. Pentru a obține scorul general pe care îl vedeți, pur și simplu adunăm toate scorurile din evaluări pe care le-am primit și împărțim totalul la numărul de scoruri din evaluări pe care le-am primit. Folosim un sistem de evaluări ponderate, ceea ce înseamnă că, cu cât evaluarea este mai recentă, cu atât impactul asupra calculului scorului total din evaluări este mai mare. În plus, oaspeții pot acorda și „scoruri secundare” separate cu privire la aspecte esențiale, cum ar fi locația, curățenia, personalul, confortul, facilitățile, raportul calitate-preț și WiFi-ul gratuit. Rețineți că oaspeții transmit separat scorurile secundare și scorurile generale, prin urmare nu există o legătură directă între acestea.
Puteți evalua o Cazare pe care ați rezervat-o prin Platforma noastră dacă ați petrecut sejurul acolo sau dacă ați sosit la proprietate, dar nu ați petrecut sejurul acolo. Pentru a edita o evaluare pe care ați trimis-o deja, vă rugăm să contactați echipa noastră de la Serviciul Clienți.
Avem personal și sisteme automatizate care se specializează în detectarea evaluărilor false trimise pe Platforma noastră. Dacă găsim astfel de evaluări, le ștergem și, dacă este necesar, luăm măsuri împotriva celor responsabili.
Oricine identifică o activitate suspicioasă o poate raporta întotdeauna echipei noastre de la Serviciul Clienți, pentru ca echipa care se ocupă de Fraude să poată investiga.
În mod ideal, am publica fiecare evaluare pe care o primim, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. Totuși, nu vom afișa nicio evaluare care include sau se referă la (printre altele):
Pentru a ne asigura că evaluările sunt relevante, este posibil să acceptăm numai evaluări care sunt depuse în termen de 3 luni de la check-out. De asemenea, este posibil să nu mai afișăm evaluări odată ce acestea devin vechi de 36 de luni sau dacă apare o schimbare de proprietar al Cazării.
Cazarea poate alege să răspundă la o evaluare.
Când vedeți mai multe evaluări, cele mai recente vor fi în partea de sus, sub rezerva câtorva altor factori (limba în care este scrisă evaluarea, dacă evaluarea este doar un scor sau conține și comentarii etc.) Dacă doriți, le puteți sorta și/sau filtra (după perioada din an, scorul din evaluări etc.).
Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte website-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.
Aceste reguli și standarde au drept scop menținerea conținutului Booking.com relevant și potrivit chiar și minorilor, fără a limita exprimarea opiniilor personale. De asemenea, se aplică indiferent de sentimentul exprimat în comentariu.
Contribuțiile trebuie să se refere la călătorii. Cele mai utile contribuții sunt acelea foarte detaliate, care ajută alți călători să ia decizii mai bune. Vă rugăm să nu includeți comentarii la adresa unor persoane, și nici de natură politică, etică sau religioasă. Conținutul promoțional va fi eliminat, iar situațiile referitoare la serviciile Booking.com trebuie să fie adresate echipelor noastre din Serviciul Clienți sau Unități de Cazare.
Contribuțiile trebuie să fie potrivite pentru o audiență globală. Vă rugăm să nu folosiți invective sau injurii create prin tastare incorectă, indiferent de limbă. Comentariile și conținutul media care folosește limbaj care instigă la ură, remarci discriminatorii, amenințări, remarci explicite sexual, violență și promovarea activităților ilegale nu sunt permise.
Tot conținutul trebuie să fie onest și unic pentru fiecare client. Comentariile sunt foarte utile atunci când sunt originale și imparțiale. Contribuția dumneavoastră trebuie să vă aparțină. Proprietățile partenere Booking.com nu trebuie să posteze în numele clienților sau să ofere recompense în schimbul comentariilor. Încercările de a reduce scorul concurenților prin scrierea de comentarii negative despre aceștia nu vor fi tolerate.
Respectați intimitatea celorlalți. Booking.com va depune eforturi pentru a ascunde adresele de e-mail, numerele de telefon, website-uri, conturi de rețele sociale și alte detalii similare.
Opiniile exprimate în aceste contribuții aparțin clienților și proprietăților partenere Booking.com, și nu companiei Booking.com. Booking.com nu acceptă responsabilitatea sau răspunderea pentru niciun comentariu sau replică. Booking.com este un distribuitor (fără nicio obligație de verificare), și nu o editură care publică aceste comentarii și replici.
În mod automat, comentariile sunt sortate pe baza datei în care au fost create și pe baza unor criterii suplimentare, astfel încât să afișăm cele mai relevante comentarii, inclusiv dar nelimitat la: limba dumneavoastră, comentarii cu text și comentarii nominale. Pot fi disponibile și alte opțiuni de sortare (în funcție de tipul de călător, de scor etc.).
Acest serviciu poate conține traduceri oferite de Google. Google refuză orice garanție referitoare la traduceri, expresă sau implicită, inclusiv garanția acurateții, certitudinii și orice garanție implicită referitoare la calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop și contrafacere.
Sfârșitul conținutuluiComentariu trimis pe 5 mai 2025
Ghimisi
RomâniaTotul la superlativ, personalul, locația,curățenia, restaurantul. Personalul m-a cucerit, e întotdeauna atent, micul dejun foooarte diversificat, se schimbă de la o zi la alta. Totul a fost perfect.
Comentariu trimis pe 4 mai 2025
Raucescu
RomâniaLa check-out ni s-a oferit late check-out si am apreciat acest lucru, informand ca vom parasi apartamentul la 14:00 in loc de 12:00, dar doamna de la curatenie si-a aratat nemultumirea de 3 ori: ne-am intalnit in lift si ne-a atras atentia dezamagita ca plecam mai tarziu, inca o data la etaj si apoi la 14:00 a batut la usa, mi s-a parut efectiv de cel mai prost gust si comunist, moriv pentru care, am ramas cu un gust extrem de amar..,
Doamnele de la receptie, personalul de la restaurant, mic dejun diversificat, sezlonguri, amplasare, curatenie
Comentariu trimis pe 4 mai 2025
Manu
RomâniaNu au piscina
Am primit upgrade apartament fara nici un cost suplimentar! Am făcut check out după ora 14.00 Personal nota 10+ Curățenie Mic dejun (calitate) Restaurant bun Parcare gratuita Etc
Comentariu trimis pe 3 mai 2025
Alexandru
RomâniaTotul un regula
Micul de jun extraordinar, nu am întâlnit din Asia pana in America asemenea mic de jun
Comentariu trimis pe 5 octombrie 2024
Gabriel
RomâniaMicul dejun a fost diversificat si foarte bun
Comentariu trimis pe 3 octombrie 2024
Silviu
RomâniaNimic
Locatie, mic dejun, amabilitate personal
Comentariu trimis pe 29 septembrie 2024
Silviu
RomâniaTotul: Locația, apartamentul în care ne-am cazat, personalul atent și binevoitor, mâncarea, plaja. Vom reveni sigur.
Comentariu trimis pe 29 septembrie 2024
Cristian
RomâniaSemnalul TV slab.
Locația pe malul mării, vederea din cameră, amabilitatea personalului.
Bîrlog
RomâniaBuna
Octavian
RomâniaPersonal amabil, camere spațioase, amplasament excelent și un restaurant cu un meniu diversificat. Prețurile sunt accesibile pentru toată lumea.
Delia
RomâniaNA
Privelistea, mancarea si plaja.
Comentariu trimis pe 23 septembrie 2024
Gabriel
RomâniaIn sezon, preturile destul de piperate. Insa avand in vedere ce ofera, sunt justificate.
Pentru cine isi doreste un concediu linistit, cu toate facilitatile la indemana, fara zgomote si manele, acesta este locul perfect. Totul este atent pus la punct pentru ca turistul sa se relaxeze.
Comentariu trimis pe 22 septembrie 2024
Valentin
GermaniaHotelul este unic. Toate camerele sunt cu vedere la mare. Cafeaua făcută în cameră și savurată în pat privind răsăritul este magică, urmată de un mic dejun atent pregătit și foarte diversificat. Totul este curat, iar personalul foarte amabil și atent la dorințele turiștilor.
Comentariu trimis pe 22 septembrie 2024
Iuliana
RomâniaPersonal minunat!
Gabriel
RomâniaApartamentele cred ca sunt bune, dar camera dubla nu cred ca merita: hotelul are doar apartamente pe etaj, cu o camera dubla inghesuita la un capat. Balconul e foarte mic, lipit de balconul apartamentului alaturat fara nici o intimitate; nu incap sa stea pe scaun doua persoane; daca pui ambele scaune nu mai ai loc sa mergi. In baie, samponul si gelul din partea casei lipseau, dozatoarele erau umplute cu un produs diferit de cel etichetat si de calitate inferioară, din cand in cand se simtea miros de canalizare. Vasul WC se umplea greu. Pe timpul noptii s-a auzit muzica tare de la un local din vecinatate.
Hotelul e bun, locatie excelenta la marginea plajei si vedere la mare. Terasa restaurantului e frumoasa. Personalul de la receptie si restaurant e super. Plaja e bine organizata.
Ioana
RomâniaBalcoanele extrem de mici, nevoia de a aduce imbunatatiri(becurile din baie arse, plasa de tantari defecta), pretul f mare pentru jumatatea lunii septembrie
Hotelul amplasat pe plaje, vederea frontala la mare, mic dejun excelent
Alina
RomâniaDeoarece am avut o camera pe colt, balconul era foarte mic. Cred ca ar trebui gandit un mobilier pt acest tip de balcon, mai minimalist pentru a te putea bucura de o cafea in 2. Liftul este foarte mic si lent, desi are capacitate de 4 persoane, incap maxim 2 adulti si 2 copii, fara bagaje :). Noi am avut noroc deoarece am avut un sejur in luna septembrie, cand nu este foarte aglomerat.
In primul rand trebuie sa spun ca sejurul a fost peste asteptari. Am fost impresionata de amabilitatea personalului (receptie, curatenie, restaurant). Micul dejun a fost excelent, bogat si diversificat Toate camerele au vedere la mare, prin urmare, dimineata este de ajuns sa dai perdeaua la o parte pentru a te bucura de un rasarit impresionant. Confortul camerei a fost minunat. Baie mare dotata cu tot ce este necesar. In costul camerei au fost incluse si facilitatile de la plaja (sezlonguri, masuta si umbrela), fara costuri suplimentare.
Comentariu trimis pe 17 septembrie 2024
Bogdan
RomâniaLucru clar este, ca hotelul are mare nevoie de renovare, cel putin !! la nivelul bailor, care sunt intr-o stare maxima de degradare si evident din alte timpuri, oricat ar incerca personalul sa le curete, pur si simplu sunt exfoliate bateriile, toaletele sunt cu portelanul raschetat, dusurile, deasemenea.. Televizoarele sunt de-a dreptul caraghioase, foarte mici si aiurea plasate...te uiti din pat la un tv de 60 cm de la 4 metri..oricum, mai bine te uiti la mare..paturile, sunt cu saltele cu arcuri, si cu somiera cu sipci..slabute..Rezumat: Renovare Rapida!
Fara indoiala, privelistea spre mare este extraordinara! aceasta face toti banii! sunt hoteluri mai scumpe care nu ofera acest sea view, pe bune, din orice camera..Am primit upgrade de camera, multumim, mic dejun foarte bun, variat, diferit cate ceva in fiecare zi, iar progamul de muzica live, saxofonistul, pe care l-am ascultat a fost de mare efect..angajatii, curati, cu camasute albe, chiar daca sunt incepatori, dau o nota eleganta..si masa a la carte, a fost foarte buna..Felicitari!
Comentariu trimis pe 16 septembrie 2024
Iacob-mare
RomâniaLA IESIREA DE PE PLAJA TREBUIE GANDIT UN DUS DE PICIOARE, NU ESTE BINE SA INTRI IN HOTEL CU NISIP!
MICUL DEJUN A FOST ATENT GANDIT, MI-A PLACUT!
Comentariu trimis pe 12 septembrie 2024
Mihaela
Româniapoate balconul prea mic, dar, compenseaza celelalte beneficii ale locatiei.
pozitionare excelenta, curatenie exemplara, personalul excelent cu solutii prompte pentru orice problema ivita, marimea camerei, dotarile. Aici pentru prima oara, recomand aceasta locatie!
Comentariu trimis pe 12 septembrie 2024
Haita
RomâniaAmabilitatea personalului, amplasarea pe plajă. parcarea gratuită, micul dejun diversificat, vederea spre mare. Recomand cu încredere!
Comentariu trimis pe 11 septembrie 2024
Ivanescu
RomâniaBalcoanele la locație puțin cam înghesuite
Vedere la mare superbă, plajă privată, parcare
Sejur în iulie 2024
Comentariu trimis pe 7 septembrie 2024
Lucian
RomâniaMirosul neplăcut de plastic de pe culoarul etajului 2 ; însă au promis ca îl vor remedia anul următor ! Ar fi plăcut dacă ar renova hotelul
Bucătăria -calitatea produselor folosite , raport acceptabil pret- calitate . Caldura cu care ești tratat
Comentariu trimis pe 5 septembrie 2024
Mihaela
RomâniaPriveliștea merita toți banii, Personalul este foarte drăguț și primitor,mic dejun ok,hotelul are plaja privata cu șezlonguri și prosoape Recomand
Peschiera del Garda, Italia
Varkiza, Grecia
Pamukkale, Turcia
Chişinău, Moldova
Tiberias, Israel
Valletta, Malta
București, România
Istanbul, Turcia
Oferim recomandări personalizate pe baza activității dvs. pe platforma noastră. Dacă doriți, puteți renunța la această opțiune. Rețineți însă că renunțarea se aplică numai pe dispozitivul folosit în momentul de față. Prin urmare, va trebui să ajustați această setare pe fiecare dispozitiv după cum este necesar pentru a vă reflecta preferința.
Booking.com face parte din Booking Holdings Inc., liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate.
Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.
Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.
Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.
După călătorie, clienții ne povestesc despre sejurul lor. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm autenticitatea evaluărilor înainte de a le posta pe website-ul nostru.
Dacă ați rezervat prin noi și doriți să scrieți un comentariu, vă rugăm autentificați-vă mai întâi.
Sfârșitul conținutului