Direct la pagina principală

7,2

• WiFi gratuit

7,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 10 octombrie 2024

Foarte bine
    • A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

Din nefericire liniștea după ora 22, în curtea interioară a fost deficitară. Semnalul la cablu TV foarte slab.

Locația hotelului, dotări cameră , curățenia

• Comentariu trimis pe 5 septembrie 2024

8,0
    A fost o experienta placuta cu posibilitate de a reveni la anul.
    • A stat 2 nopți

nu s-a facut curat in timp ce noi am fost plecati la plaja,hartia igienica a fost de proasta calitate si foarte putina ,dusul era foarte vechi ,wc foarte prost ,abia curgea apa ,lipsa samponului.

micul dejun a fost bun, locatia a fost foarte buna, fata de la receptie foarte draguta si amabila, camera foarte curata si renovata, draperiile noi, tv ok paturile ok, plaja foarte aproape de hotel. Per total multumit

• Comentariu trimis pe 29 august 2024

9,0
    A fost un sejur frumos si linistit.
    • Trimis de pe mobil

Se mai putea insista putin cu curatenia la baie

Avea toate facilitatile de care am avut nevoie, aproape de plaja, balcon.

• Comentariu trimis pe 24 august 2024

• Trimis de pe mobil

Program la piscină prea scurt

Am avut spațiu unde să putem să seara , a fost foarte curat în camere.

• Comentariu trimis pe 19 august 2024

Plăcut!!!
    • Trimis de pe mobil

Saltelele șezlongurilor de la piscină ar trebui curățate.

Grădina frumoasă- îngrijită,piscina le- a plăcut copiilor. S- a făcut curățenie în fiecare dimineață în cameră.

• Comentariu trimis pe 16 august 2024

Sejur plăcut
    • Trimis de pe mobil

Perne mari, imposibil de dormit pe ele, și piscina micuța, noi nu ne am înghesuit pe acolo, in rest totul a descurs F bine .

Hotelul este aproape de plaja, doar ca plaja de acolo lasa de dorit, este Pietroasa și apa plină de pietre, din acest motiv am fost nevoiți sa facem naveta pana in Neptun. Are curte mare și loc de joaca pt copii și asta e un mare plus.

• Comentariu trimis pe 10 august 2024

Foarte bine
    • Trimis de pe mobil

Scurgerea de la cada; veșnic era apa în baie Pietrele din apa și mirosul de mâl/alge din apa ( asta nu are legătură cu locatia)

Aproape de mare; curat

• Comentariu trimis pe 8 august 2024

8,0
    plaja modesta , lipsa containere gunoi, lipsa spatiu pt cearsafuri pe plaja
    • A stat 5 nopți

CA nu exista cosuri de gunoi in apropierea hotelului si nici in toata statiunea

LOcatia satisfacatoare

• Comentariu trimis pe 1 august 2024

7,0
    Se poate și mai bine!
    • Trimis de pe mobil

Curățenia din camere și mai ales din baie lasă de dorit. Se poate remedia. Hotelul nu este de trei stele.

Locația, grădina și piscina.

• Comentariu trimis pe 26 iulie 2024

7,0
    As reveni dar la preț redus
    • Trimis de pe mobil

Prosoape învechite. Lipsa celui de al treilea cearceaf deși era camera triplă. Lipsa unei perne.Scurgerea cabinei de duș înfundată dar care s-a rezolvat a doua zi la solicitarea noastră. Am fost chemat să ridic lenjeria care lipsea de la recepție.Lipsa personal.Piscina exterioară capacitate foarte mică.Nu am îndrăznit să o folosim.Era foarte aglomerat.Am plătit parcare pe fiecare zi și nu se găseau locuri suficiente.

Grădina mare.Curatenie în camera și în baie.Zona de recepție plăcută.Servirea de la micul dejun a fost de apreciat.

• Comentariu trimis pe 7 iulie 2024

• Trimis de pe mobil

As recomanda suplimentarea personalului cu 1 om la recepție pentru fluidizarea cazarilor/decazarilor.

Camerele foarte curate și dna manager PAL extraordinar de atentă cu noi și o profesionistă.

• Comentariu trimis pe 2 iulie 2024

• Călătorie de afaceri
    • Trimis de pe mobil

Ar trebuii mai multa curățenie, prosoape galbene si podeaua ne spălată, in baie multa apa, etc

s

• Comentariu trimis pe 25 iunie 2024

• Trimis de pe mobil

Camera în care am stat nu este prezentata în reclama, sunt doar cele care vor sa apară frumos. Hotelul nu este pe plaja cum spun în reclama, restaurantul este în apropierea plajei. Sunt 2 corpuri de hotel. Unul cu 3 etaje care nu este de 3 stele, cum spun, ci 1 stea jumate și alt corp cu 1 etaj care sunt și prezentate în reclama. Mai este necesar de investit în corpul cu 3 etajera sa ajungă la nivel de 3 stele

Vremea ok,gradina exterioara frumoasa

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 25 iunie 2024

9,0
    Recomand,calitate si un pret corect
    • Trimis de pe mobil

Mi a placut tot,o observatie (va rog sa schimbati pernele sunt tari ca niste caramizi)

Locatia,curatenia,amabilitatea

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 13 septembrie 2024

Excepţional
    • Trimis de pe mobil

Minunat! Totul a fost perfect ,peste așteptările mele,spațiu verde ,loc de joaca ,minunat!

• Comentariu trimis pe 10 septembrie 2024

5,0
    Acceptabil
    • Trimis de pe mobil

Nu am fost cazat la ce am platit am platit camera 31m la parter și am primit 20 m la etaj 2 tv la o camera fara semnal a venit sa repare au stricat și cealaltă camera 233 232 Nr camere doua zile fara tv Piscina am înțeles din oferta că este încălzita era rece că iarna banuiesc că camerele plătite erau pt altcineva le am arătat la recepție că am la parter mi au spus că sânt al angajaților minciuna

• Comentariu trimis pe 4 septembrie 2024

O vacanță de vis
    • Grup de prieteni
    • Trimis de pe mobil

Cazarea , atmosfera și serviciile excelente .

• Comentariu trimis pe 7 august 2024

3,0
    Nu as repeta experienta
    • Trimis de pe mobil

Galagie noaptea de la terasa de vis-a-vis, miroase urat, mizerie, mobilier cu margini si colturi metalice din 1900 toamna, saltea foarte tare (nu am putut dormi pe ea), paturile cu care ar trb sa te poti inveli miroseau a diverse parfumuri, semn ca au fost utilizate si reutilizate fara a fi spalate/inlocuite, prosoape de proasta calitate

…. Loc de parcare, tv ok, loc de joaca, aproape de plaja

• Comentariu trimis pe 6 august 2024

5,0
    M-am simțit păcălită
    • Călător singur
    • Trimis de pe mobil

Este primul feedback pe care il scriu dezamagita de locatie: Am rezervat acest hotel pentru ca avea piscina si mic dejun (contracost) - piscina mult prea mica pt capacitatea hotelului iar micul dejun am aflat la receptie ca e de fapt la un restaurant de pe faleza, deci nu la hotel, ca il plateam la hotel sau direct la restaurant era tot aia. La baie curgea apa din tavan iar pernele erau caramida, nu se putea dormi pe ele. Alt aspect pe care l-am gasit revoltator (poate altii nu sunt la fel de sensibili) este faptul ca doamnele cameriste incepeau programul in jur de ora 8, si da, le-am invatat programul pt ca dadeau trezirea pe etaj cu prezenta lor. Nu e posibil ca o camerista sa inceapa sa strige dintr-un capat de hol la camerista din celalalt capat sau sa se certe la telefon cu receptionera ca nu stiu ce a incurcat, repet la ora 8, pe hol. Nu stiu altii cum sunt, dar eu vreau sa pot dormi in concediu. Acest aspect nu poate sa imi arate decat lipsa de respect fata de turistul cazat, sa nu iti pese, ca angajat al hotelului, ca deranjezi oaspetii...sugerez responsabililor sa le ofere un training cameristelor, as fi preferat sa faca curat o singura zi din cele state dar sa ma lase sa dorm dupa ora 8...In alta ordine de idei, hotelul e impartit pe corpuri A, B si din cate am inteles preturile nu sunt aceleasi, in pozele de pe booking e corpul cu pretul mai scump si in rezervare nu stiu cum ai putea deslusi ce corp rezervi. Aspect pe care nu l-am intalnit in descriere.

Aproape de plaja si curat (se facea curat in fiecare zi, numai ultima zi ne-a ratat:))

• Comentariu trimis pe 1 august 2024

6,0
    Hotel de 3* dar arata ca o pensiune
    • Trimis de pe mobil

Pozele de pe booking sunt din corpul B dar rezervarea se face în corpul A. Baia arata de parca eram la pensiune nu într-un hotel de 3*. Pe balcon mirosea destul de urat, nu era spălat. Preț exagerat pentru condițiile oferite. Parcarea se plătește separat.

Locația aproape de mare, masa se poate lua la restaurantul de lângă hotel.

• Comentariu trimis pe 30 iulie 2024

Excepţional
    • Trimis de pe mobil

Curat, camera aerisită, luminoasă. Zonă bună - hotelul este aproape de plajă și de restaurante ( Caru' cu scoici ) și magazine.

• Comentariu trimis pe 21 iulie 2024

4,0
    De imbunatatit curatenia.
    • Trimis de pe mobil

Mizerie. Curatenia facuta la norma, sa se vada ca a fost facut ceva. Cearsafurile curate imaculat, miros placut in camera, mobila ok. In schimb, mizeria de la baie.. de pe pereti, capacul de la wc pus de forma, stopi de orice.. peste tot.. pe mobila pe pereti. Balconul cred ca nu a fost spalat de sezonul trecut. Domnisoara de la receptie nepregatita, am mentionat de parcarea pt persoane cu handicap, iar la ora 23:00 ma suna sa imi zica sa ii trimit o poza cu certificatul de handicap.

Aproape de plaja,desi pozele sunt inselatoare. Restaurantul de unde sunt facute pozele nu tine de hotel si este vis a vis. Pozele nu sunt facute in incinta hotelului(cele in care se vede marea)

• Comentariu trimis pe 8 iulie 2024

Pentru o vacanta perfecta Iulia Resort este alegerea
    • Trimis de pe mobil

Camerele sunt mari și aerisite, personalul foarte atent la nevoile tuturor, mult spatiu verde și piscina încălzită pentru zilele in care marea nu este o opțiune. Minunat!

• Comentariu trimis pe 7 iulie 2024

Un sejur minunat
    • Trimis de pe mobil

Nu avem nimic de reproșat, vom reveni, pentru noi e cea mai bună opțiune din Venus.

Hotelul este foarte bine localizat vis a vis de plajă, camerele sunt renovate și are o grădină minunată și răcoroasă. Zona piscinei te îmbie la vacanță prin culori și mobilier. Totul este confortabil iar restaurantul satisface toate gusturile, există variante de la mâncare gătită la burgeri, pizza, paste sau preparate din pește.

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: