Direct la pagina principală

8,9

• WiFi gratuit

8,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 13 mai 2025

Un colț de rai, cu toată sinceritatea
    • Trimis de pe mobil

Aceasta este o locație genială, cu un peisaj desprins din rai, cu aer curat, aranjată modern, cu accente de lux pe alocuri, dar încadrate în peisajul natural atât de bine si cu atât de mult bun-gust. Toate facilitățile corespund descrierii de pe site si totul este incredibil de frumos. Mi-am cerut iubita de soție pe perioada sejurului, iar gazdele au organizat o primire spectaculoasă, cu flori, bufet de bun-venit din partea casei, cină festivă și comportament ireproșabil. Tot gazdele ne-au adus în fiecare zi din partea casei clătite și au fost mereu atente la solicitările noastre. E foarte trist momentul check-out-ului, pentru că o astfel de locație, cu un astfel de peisaj, este greu de părăsit.

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 4 mai 2025

Perfect pentru o ieșire de weekend
    • Grup de prieteni

Natura , peisajul , locatia Șemineul din terasa este piesa de rezistenta

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 22 aprilie 2025

Locul ideal pentru relaxare, foarte usor accesibil din Bucuresti.
    • A stat 2 nopți

Nu am identificat niciun minus. Felicitari!

Totul este foarte bine organizat: de la felul in care am fost primiti pana la facilitatile la care nu ne-am asteptat in mijlocul padurii. Daca va doriti un loc in care sa va relaxati complet, acesta este ideal :)

Sejur în aprilie 2025

• Comentariu trimis pe 28 februarie 2025

• Cu un animal de companie
    • A stat 1 noapte

recomandare de imbunatatire a confortului in baie

Locatie foarte frumoasa, interior modern, perfect pentru un sejur romantic, jacuzzi exterior, mic dejun excelent, pet friendly, o experinta memorabila.

Sejur în februarie 2025

• Comentariu trimis pe 16 februarie 2025

• Trimis de pe mobil

Totul a fost ireproșabil.

Sejur în februarie 2025

• Comentariu trimis pe 21 ianuarie 2025

O oaza de relaxare
    • Cu un animal de companie
    • A stat 2 nopți

Locatia este superba, atat vila in care am stat, cat si terenul total dedicat cazarii. Micul dejun a fost foarte generos. Desi am fost in Ianuarie (cateva zile nu neaparat friguroase), incalzirea a fost exceptionala. Gazda a fost deosebit de primitoare si s-a asigurat ca nu ne lipseste nimic.

Sejur în ianuarie 2025

• Comentariu trimis pe 12 ianuarie 2025

• Trimis de pe mobil

O cazare de poveste, cu peisaje inedite, grijă și atenție la detalii, gazde primitoare și mic dejun delicios. O experiență de neratat.

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 10 ianuarie 2025

Superb

Totul a fost perfect

O locatie de vis , mi-a placut tot, nimic de reprosat.

Sejur în octombrie 2024

• Comentariu trimis pe 29 decembrie 2024

Vacanță de vis
    • A stat 7 nopți

Nu este cazul.

Cadrul natural sublim, amenajările exterioare diverse și realizate în ton cu natura, animăluțele crescute și îngrijite cu dragoste de proprietari, vila construită și dotată cu mult bun gust, personalul profesionist, serviabil, discret și atent, serviciile de înaltă calitate, micul dejun divers, bogat și rafinat.

Sejur în decembrie 2024

• Comentariu trimis pe 19 noiembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Peisajul este extraordinar! Gazdele au fost foste serviabile și atente cu noi. Atmosfera de poveste și extrem de relaxantă! O să revenim cu siguranță!

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 25 septembrie 2024

• A stat 1 noapte

Locatia la marginea padurii, linistea, mancarea, privelistea.

• Comentariu trimis pe 6 septembrie 2024

Perfect
    • Trimis de pe mobil

Totul a fost la superlativ , atât proprietarii cat și oameni care lucrează acolo au fost extraordinari ,foarte calzi și primitori . Micul dejun super delicios și despre locație nu putem să spunem decât ca este de vis , locație unică și superbă .

Sejur în septembrie 2024

• Comentariu trimis pe 25 august 2024

Pur si simplu minunat!
    • A stat 3 nopți

Minunat! Locatia este in padure, cu vedere la lac, este foarte intima si linistita. Piscina infinity cu vedere spre lac este minunata. Pentru pranz si cina am comandat de la un restaurant din zona cu care colaboreaza cei de la locatie. Micul dejun este diversificat si foarte mare. Am incercat ambele variante de mic dejun si nu am regretat. Desi este in mijlocul padurii, nu am avut probleme cu insectele. Nota 10 staff-ului, ne-au ajutat/rezolvat orice problema am avut. Am primit clatite cu ciocolata si gem inainte de plecare. Am fost asteptati cu apa, suc, fructe si prajituri. Cu siguranta vom reveni!

• Comentariu trimis pe 8 august 2024

Superlativ

Ca am stat doar 2 zile

Mi a plăcut tot, priveliște, locație, ospitalitatea personalului, liniștea locului, aerul curat, este totul la superlativ, am doar cuvinte de laudă

• Comentariu trimis pe 3 august 2024

9,0
    Superb
    • Trimis de pe mobil

Peisajul este absolut fantastic. Personalul foarte amabil si tot timpul la dispoziție pentru a ajuta. Piscina încălzită si jacuzzi au fost preferatele fetitei noastre. Recomandăm pentru o experiență altfel la “cort”.

• Comentariu trimis pe 23 iulie 2024

Vacanta
    • Grup de prieteni
    • Trimis de pe mobil

Un pic cam scump pentru o noapte si in baie nu a fost maturat pe jos iar pe lampadarul de la baie erau panze de paianjeni

Peisajul, casuta in padure, jacuzzi,

• Comentariu trimis pe 17 iulie 2024

O aniversare de neuitat!
    • Trimis de pe mobil

Exclus sa nu iti placa ceva!

Am ales aceasta locatie pt a sarbatori aniversarea noastra de cuplu si clar nu am dat gres! Este o locatie intima,cu un view mirific care iti incarca bateriile. Gazdele sunt de nota o mie,iar personalul foarte amabil. Am apreciat efortul gazdelor de a ne pregati vila pana in ora 12:00 cand am sosit , chiar daca check inul era la ora 15:00,insa am vrut sa profitam de o zi la piscina deoarece am fost cazati o singura seara. Se poate comanda mancare de la o pensiune locala care are preturi mai mult decat decente iar mancarea traditionala foarte gustoasa. Recomand!

• Comentariu trimis pe 15 iulie 2024

Cel mai bun loc pentru relaxare

Linistea si pace

• Comentariu trimis pe 2 iunie 2024

• Trimis de pe mobil

Am avut o experiență minunată la această cazare! Atât vila cât și cortul sunt extrem de confortabiele și curate, iar atenția la detalii este remarcabilă. Gazdele sunt foarte prietenoase și primitoare, făcându-ne să ne simțim ca acasă. Locația este ideală, înconjurată de natura și animale, un colț de rai. Recomand cu căldură această cazare și cu siguranță vom reveni!

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 26 martie 2024

Locatie de poveste!
    • Trimis de pe mobil

Nu exista ceva care sa nu ne fi placut!!!

Peisaj de poveste! Liniste....iar muzica pasarilor ne-a incantat urechile! Semineul portabil a insotit acest peisaj de poveste, locatia pur si simplu WOW!

Sejur în martie 2024

• Comentariu trimis pe 7 ianuarie 2024

O oaza de relaxare in natura
    • Trimis de pe mobil

A fost exact ce am avut nevoie. O oaza de relaxare cu tot ce ti-ai putea dori la îndemâna. Este o locație in mijlocul pădurii, lângă lac, liniștita și intimă. Am fost singuri in toată curtea. Am avut și un musafir blănos și foarte prietenos care s-a jucat cu Happy a noastra (cățelușa Golden) și ne-a ținut companie toată noaptea. Lângă cabana este tarcul câinilor, însă pe noi nu ne-a deranjat. Nu i-am simțit aproape deloc. Variante de mâncare am avut la restaurantele din jur sau catering de la o pensiune de lângă. Noi am mers pe varianta de catering, unde mancarea a fost bunicică. Însă pentru noi a fost in regula, deoarece nu pentru mâncare am ales aceasta locație. Am avut caldura, curatenie, un ambient placut. In ceea ce privește personalul, Dna Adina, cea care facilitează cazarea, a fost in ton cu tot ce reprezintă locația. A fost mereu disponibilă, amabila, si de foarte mare ajutor. Ne-a oferit senzația de customer care la nivel ridicat. Vom mai reveni.

Sejur în ianuarie 2024

• Comentariu trimis pe 3 decembrie 2023

Relaxare, răsfăț, stare de bine și surprize plăcute din partea gazdei! 😍
    • A stat 3 nopți

Nimic de reprosat! 😍

Locația este superbă, iar gazdele sunt foarte amabile, locul ideal dacă vrei să îți petreci vacanța în natură.

Sejur în decembrie 2023

• Comentariu trimis pe 31 octombrie 2023

Răsfăț
    • Trimis de pe mobil

Prețul poate este puțin cam mare, dar as repeta experiența.

Totul. Locația este de vis, de basm, iar culorile toamnei o făceau ireal de frumoasa. Curtea este imensa, amenajată cu mult gust, felinare, fotolii, piscina, grătar. Noi am stat la cort și ne-am simțit ca-n 1001 de nopți. Exista absolut tot ce este nevoie: tacâmuri, vesela, ceai, cafea, zahar, sare, ulei, oțet, apa plata și minerală in frigider. Jacuzzi… minunat. Am fost răsfățați cu platouri de bun venit, un mic dejun delicios, cina livrata la cort. Gazda de nota 10, o minune de fata. Tot personalul, de altfel, e de toată isprava.

Sejur în octombrie 2023

• Comentariu trimis pe 9 august 2023

9,0
    Destul de frumos și confortabil!
    • Trimis de pe mobil

Prețul 💰💶 - exagerat... dar o dată se merită 😁 Câinii 🐕 - dacă ziua lătratul nu e o problemă, atunci noaptea e destul de deranjant. Oaspeții nepoftiți 🐀 - înțeleg perfect că sunteți în natură, dar ar fi bine să întreprindeți ceva cu ei, pentru a le restrucționa accesul în cort, deoarece să te trezești noaptea de la diferite foșnete, nu e plăcut deloc.

Locație minunată Personal minunat Amenajare superbă

Sejur în august 2023

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!