Direct la pagina principală

8,3

• WiFi gratuit

6,9

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 15 mai 2025

Superb
    • A stat 13 nopți
    • Trimis de pe mobil

au fost 3 zile cand s au facut reparatii la piscina interioara si fiind frig afara nu s a putut folosi si beneficia de apa termala pt care am ales Baile Felix.

locatia personalul

• Comentariu trimis pe 7 mai 2025

• Grup

destul de ok

• Comentariu trimis pe 7 mai 2025

9,0
    Un sejur placut si relaxant
    • A stat 5 nopți

Meniul in regim bufet suedez putin cam limitat

Confort, tratamentele balneare, bazinul cu apa termala

• Comentariu trimis pe 5 mai 2025

• Trimis de pe mobil

Camere spațioase cu mobilier de calitate, bazine cu apa termala, loc de parcare gratuit,

• Comentariu trimis pe 4 mai 2025

Placut
    • Trimis de pe mobil

Cina ar trebui sa aiba mai multe optiuni vegetariane

Baza tratament, piscinele, personal f. amabil

• Comentariu trimis pe 28 aprilie 2025

A fost un sejur relaxant, cu apa calda, tratament balnear, aer curat, personal amabil.
    • Trimis de pe mobil

Vremea nu a prea tinut cu noi, a plouat aproape zilnic.

Micul dejun a fost diversificat. Domnul kinetoterapeut Vasile este un excelent profesionist, dedicat meseriei, ne-a tratat cu multa dragoste si empatie. Multumim! Vom reveni cu siguranta! A fost o experienta memorabila!

• Comentariu trimis pe 27 aprilie 2025

• Trimis de pe mobil

Absolut tot.Personalul,mâncarea,piscina ,curățenia tot a fost excepțional.

• Comentariu trimis pe 21 aprilie 2025

• Trimis de pe mobil

Oferta preț calitate lasă de dorit ,am platit 2000 Ron și contra acestei sume nu am primit nimic special :fara halate in cam ,fara papuci ,gel de dus și plus in camera totul învechit ,plus furnici,iar pachetul de sărbători fara nimic în plus ,simplu mic dejun și asta a fost ,la centrul spa nici măcar un masaj fara a fi platit ! Deci banii au fost dați pe nimic ,o simpla ședere fara nimic inclus !

Personal foarte drăguț și amplasarea hotelului !

• Comentariu trimis pe 17 aprilie 2025

Superb

• Comentariu trimis pe 6 aprilie 2025

Mai mult ca perfect.
    • Trimis de pe mobil

Totul a fost foarte bun.

• Comentariu trimis pe 28 martie 2025

• Trimis de pe mobil

Prețul destul de mare la cazare și după aia s-a mărit și mai mult, pentru că erau multe hoteluri închise în perioada aceea.

• Comentariu trimis pe 25 martie 2025

• Cameră single
    • Trimis de pe mobil

Lipsa unui bar, mai ales seara. Ești obligat să ieși din hotel pentru o bautură.

Serviciile au fost peste așteptări. Mai ales doamnele de la recepție. Micul dejun standard, prezentabil. Corect.

• Comentariu trimis pe 24 martie 2025

O relaxare Minunata...
    • A stat 2 nopți

...un mic deranj....privind salteaua..patului ..prea tare... prea Ferma !!! .....

superba atmosfera.....serviciile. deosebite...,,Personalul dragut si politicos...Felicitari!! voua! ....muzica antrenanta...mancarea gustuoasa..si in sfarsit mesele aranjate elegant..( 4 locuri) .. Apa termala fierbinte....efectiv minunata !! ... Relaxare la maxim...!!!!

• Comentariu trimis pe 17 martie 2025

• A stat 3 nopți

Piscinele ar trebui renovate si modernizate ,lipsa papucilor din camera, mancarea lasa de dorit, seamana cu cea de cantina comunista.

Personal amabil si atent, curatenie, schimbat prosoape zilnic, mobilier nou(renovat recent).

• Comentariu trimis pe 16 martie 2025

Sejur Termal.
    • Trimis de pe mobil

Familiile cu copii ar trebui atentionate că nu sunt doar ei în hotel. Prea multă gălăgie pe hol și țopăit în camere. Iar tot la acest capitol o fetiță s a urcat cu picioarele pe măsuță din hol și a spart o bine ca nu s a tăiat.

Curățenia m ai ales că e renovat recent . Mâncarea foarte bună. Apă la piscină curată caldă. Personalul foarte amabil. Nota 10 și pentru d na Monica de la masaj face un masaj de toți banii.o profesionistă.

• Comentariu trimis pe 15 martie 2025

Un loc unde ne propunem sa revenim.
    • A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

Un hotel “old-school”, mare, confortabil, lifturile functioneaza, personalul extrem de amabil, curat, doamnele care fac curatenie atente si minutioase, un domn de la receptie ne-a schimbat minibarul care nu functiona imediat dupa ce i-am spus si doamnele Luminita si Maria de la receptie foarte amabile. Un hotel de nota 10

• Comentariu trimis pe 10 martie 2025

• A stat 6 nopți
    • Trimis de pe mobil

Personalul, incepand de la receptie foarte prietenos, tratamentul a depasit asteptarile mele, mancarea foarte buna si vremea a fost superba.

• Comentariu trimis pe 9 martie 2025

poate sa aibă 4* lejer

clientii

facilitati de 4 stele

• Comentariu trimis pe 6 martie 2025

• A stat 1 noapte
    • Trimis de pe mobil

Totul! De la amabilitatea personalului, la cameră, la piscine- cu apa calda-calda,la mic dejunul bogat👍👍

• Comentariu trimis pe 1 martie 2025

Relaxant și odihnitor.
    • Trimis de pe mobil

Singurul inconvenient-daca-i pot spune asa -desi poti rezolva problema cu deschiderea unui geam, e ca oamenii astia chiar nu fac economie la caldura..:)

Foarte curat, mobilier nou, comod,foarte bine organizat totul,personal atent,de la recepție, la restaurant și curățenie, apa termală senzațională, piscine curate,mâncare nu foarte diversificată dar gustoasă și proaspătă. Aveai mereu ce alege. Seara cântă live o formație. Sincer, a fost peste așteptări pentru noi. Am fost în Băile Felix în locații cu mai multe stele însă de departe aici ne-am simțit cel mai bine. Sper să revenim.

• Comentariu trimis pe 28 februarie 2025

• A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

La anumite ore din zi, lifturile erau insuficiente.

• Comentariu trimis pe 26 februarie 2025

Relaxare!
    • A stat 7 nopți

Sala de fitness este dotata cu cateva aparate de forta si cam atat ... Speram sa gasesc bicicleta medicinala , eliptica sau banda de alergat . Totusi exista o masa de tenis ...

Camera spatioasa , decorata elegant , balcon generos . Salteaua patului este ferma, lucru pe care noi l-am apreciat. Internetul foarte bun a fost o surpriza foarte placuta avand in vedere capacitatea hotelului. Personalul foarte amabil incepand de la receptia hotelului ,curatenie , restaurant... pana la personalul care deserveste baza de tratament. Micul dejun , tip bufet suedez , este destul de variat, cred ca pe gustul multora. La fel si cina ... cu mancaruri diverse : tocane , friptura , ciorba ... toate foarte gustoase . Desertul, incepand de la papanasi , gogosi , clatite si pana la budinca si prajituri fine de cofetarie , a fost sigur pe placul tuturor. La fel si muzica live... Pentru pranz restaurantul hotelului ofera un meniu a la carte sau varianta cu meniul zilei la un pret foarte ok!

• Comentariu trimis pe 24 februarie 2025

Se poate și mai bine
    • Trimis de pe mobil

Piscina interioara cu apa murdara, rece .

Primirea foarte prietenoasă de la recepție, camera spațioasă și confortabila, mâncarea gustoasa și variata, personalul respectuos și amabil

• Comentariu trimis pe 23 februarie 2025

9,0
    Excelent, mult peste ateptarile de ***. Sanse mari ca sa revin pt odihna sau tratament.
    • Grup
    • A stat 2 nopți

Restaurantul ar putea fi configurat cu mese mai mici, poate de 4... 6... max 8 persoane. Poate ca servirea mesei in seria1... seria 2 etc cu programare... ar ajuta ca spatiul sa fie mai eficient gestionat iar servirea mesei sa fie ceva mai intima... decat cu alte 8-10 persoane la masa. Faptul ca Hotelul Nufarul (din vecinatate) foloseste facilitatile de la Termal... aglomereaza zona de piscine, sauna sau masaje.

Camere curate, miros de curatenie peste tot:) Mic dejun si cina, destul de bun si diversificat. Personalul de la masaj si kineto = absolut extraordinar. Piscina exterioara cu apa termala este f interesanta mai ales seara. Piscina interioara este mai calda si mai pretabila in perioade reci, gen februarie cum am fost acum. Curatenia exemplara in toate spatiile. Preturi f accesibile pentru masaj de calitate =recomand 100% sa le testati! Am ramas peste masura de impresionat de doamnele de la receptie, cu o amabilitate reala mult peste ce gasim curent prin alte hotelui.

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: