Direct la pagina principală

8,1

• WiFi gratuit

7,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 17 septembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Piscina la umbra foarte rece, jacuzzi scos din uz.

Camera mare,aproape de plaja,pat confortabil.

• Comentariu trimis pe 3 septembrie 2024

8,0
    Una peste alta, este o locație de nota 8, cum am evaluat-o. Iar prețurile nu sunt tocmai mici. Nu voi reveni la această
    • Trimis de pe mobil

Mobilierul este uzat, ușa de la baia noastră stătea să cadă, geamul termopan se deschidea cu greutate. În ce privește curățenia, la sosire am găsit camera curată, însă pe durata celor 4 zile de sejur nu s-a făcut deloc curat, doar ni s-a luat gunoiul. Micul dejun este suficient, dar nu este foarte divers, iar produsele sunt de calitate medie (cred ca luate de la Lidl).

Vila este situată la 5-10 minute de plajă, am beneficiat de liniște, deși era plină de turiști. Micul dejun suficient. Curtea frumoasă și îngrijită. Personalul a fost amabil, dar am interacționat foarte puțin.

• Comentariu trimis pe 2 septembrie 2024

• A stat 7 nopți
    • Trimis de pe mobil

• curatenia a lasat de dorit - mocheta in camera nu era aspirata cand ne-am cazat (ni s-au lipit de talpa cereale cu fire de par, unghii sarite probabil de la alti clienti, copilul a gasit si un smoc de par), patul avea panze de paianjen intre tapiterie si noptiere, pernele ingalbenite si care deja isi pierdusera forma, se deteriorasera si ar trebui scoase la pensie, suportul pentru uscatorul pentru par era rupt si partea prinsa in perete ramasese cu cablurile la vedere iar partea desprinsa era sprijinita pe jos pe gresie • usile de la sifonier (glisante) nu se inchideau, nu mai stateau corect in suportul de glisare • tocul usii de la baie era desprins in partea de sus in ambele parti • faptul ca patul era pus pe peretele comun cu baia camerei alaturate si cand foloseau vecinii dusul/chiuveta, sunetele produse erau f puternice de parca erau langa tine si am avut si vecini ce au folosit baia la ora 1 noaptea Pacat de locatie si de oamenii extraordinari care se ocupa de ea insa detaliile lasa de dorit.

♡Amplasarea fata de plaja ♡Doamnele care se ocupa de proprietate sunt deosebite si minunate ♡Micul dejun foarte bun

• Comentariu trimis pe 21 august 2024

• Trimis de pe mobil

Lipsa unui aragaz mai bun , și un frigider mai mare.

Locația foarte drăguță și personalul.

• Comentariu trimis pe 6 august 2024

7,0
    Am avut așteptări mari dar am fost dezamăgită.
    • Trimis de pe mobil

Nu mi-a plăcut faptul ca nu avea unde să ne punem hainele la uscat, piscină era murdară, jacuzzi-ultra defect, personalul nu știu dacă era obosit sau irascibil, dar rar suprindeai un zâmbet, micul dejun era servit de către ei, în sensul ca îți pregăteau ei o farfurie.

A fost curat.

• Comentariu trimis pe 31 iulie 2024

• A stat 5 nopți
    • Trimis de pe mobil

Micul dejun ar putea fi mai diversificat; Am stat 5 zile si lenjeria nu a fost schimbata iar in ultima zi nu au mai facut nici menajul standard Fluctuatii mari apa calda/rece la dus si apa se prelingea pe langa usa de sticla Nu am avut prosopel pentru picioare la iesirea din dus Daca nu lasam ventilatorul de la baie pornit, mirosea urat peste tot Pe scurt, mici lucruri care pot fi trecute cu vederea dar care nu ar necesita un efort mare din partea gazdei pt a fi remediate.

Personalul a fost amabil si raportul calitate-pret a fost unul corect.

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 16 iunie 2024

• Trimis de pe mobil

Lipsa standerelor pt uscat prosoape

Sejur în iunie 2024

7,0
    Nu as mai reveni
    • Călătorie de afaceri
    • Trimis de pe mobil

Camere mici, fara balcon, gălăgie, servire greoaie

Locația bună, curatenie

• Comentariu trimis pe 3 august 2023

• Grup
    • Trimis de pe mobil

La baie este un miros ce se împraștie in toată camera. Sucul cu acid tutti frutti de la micul dejun ar putea fi înlocuit cu ceva natural… sau sa nu mai fie deloc

Este curat, personal amabil. Piscina, jacuzzi numa’ bune.

• Comentariu trimis pe 9 iulie 2023

• Trimis de pe mobil

Piscina parea ca nu a fost curatata de ceva vreme.

Camera curata si personal foarte primitor. Mic dejun bun. Loc de joaca si curte frumos amenajata. Totul foarte curat cu exceptia piscinei.

Sejur în iulie 2023

• Comentariu trimis pe 8 iulie 2023

9,0
    Foarte frumos și confortabil!

Lipsa balcoanelor!

Foarte frumoasa locația, doamnele foarte drăguțe, micul dejun destul de bogat!

Sejur în iulie 2023

• Comentariu trimis pe 29 iunie 2023

Excelent

Balcon la camera

Bun

Sejur în iunie 2023

• Comentariu trimis pe 27 septembrie 2022

8,0
    A fost un sejur Ok Per total, personajul ft amabil și drăguț, înțelegător și prezent. Recomand acesta locație pt persoan
    • Trimis de pe mobil

Vesela nu a fost spălată și dezinfectata corespunzător, curățenia in camere și mai ales la toalete putea fi mai riguroasa, proprietăți vecine cam înghesuite, nu aerisite. Nu au avut balcoane ci niște uscătoare exterioare neventilate, hainele nu s au uscat la timp și au rămas umede mereu. Micul dejun deși diversificat, a fost aproape ciudat, nu proaspăt mereu, doar suc cu acid dimineața și nu chiar calitativ.

Locația a fost Ok, distanțata pana la plaja și pana la Market super Ok, frumos organizat in curte, bine împărțit, structurat. Au avut parcare. Liniste in și lângă locație.

Sejur în august 2022

• Comentariu trimis pe 4 septembrie 2022

• Trimis de pe mobil

Era bun un balcon, dar am supravetuit si fara. Din pacate statiunea este cea mai murdara din cate am intalnit.

Locatia foarte frumoasa, personalul extrem de amabil, micul dejun bun.

Sejur în septembrie 2022

• Comentariu trimis pe 2 august 2022

9,0
    A fost un sejur foarte plăcut.
    • A stat 4 nopți

Micul dejun foarte diversificat. Am apreciat preocuparea pentru mulțumi fiecare client.

• Comentariu trimis pe 26 iulie 2022

• Trimis de pe mobil

amenajarea proprietatii foarte draguta, curatenie, liniste, camere la parter (am putut intra usor cu caruciorul bebelusului), ideal pentru familii cu copii, mic dejun bun si diferit in fiecare dimineata

• Comentariu trimis pe 24 iulie 2022

• A stat 2 nopți

mic dejun variat, locatie apropiata de plaja piscina

Sejur în iunie 2022

• Comentariu trimis pe 22 iulie 2022

• Trimis de pe mobil

Am nimerit un grup de câteva familii care nu au respectat intimitatea celorlalți clienți și au ținut-o în grătare și chefuri gălăgioase aproape în fiecare seara pana la 3 dimineața, cu toate că conducerea pensiunii ia atenționat în nenumărate rânduri că trebuie să respecte intimitatea celorlalți clienți.

Locația excelenta, la 5 min de plajă, personalul foarte drăguț și foarte promți la nevoile clienților. Micul dejun gustos și diversificat.

• Comentariu trimis pe 22 iunie 2022

recomand
    • Trimis de pe mobil

locația este destul de aproape de plaja și curtea este frumos amenajată ,mult mai frumos decât in poza,recomand

Sejur în iunie 2022

• Comentariu trimis pe 26 august 2024

O vacanta reușită 🙏
    • Trimis de pe mobil

Noi minusuri nu am găsit!

Personal foarte amabil! Locație excelenta și foarte aproape de plaja (maxim 5 min pana la plaja). Raport pret/calitate este excelent! Recomand cu cea mai mare încredere 🫶

• Comentariu trimis pe 23 august 2024

Excepţional
    • Trimis de pe mobil

A fost foarte bine.Nu am ce obiecta!

Totul a fost excelent!Recomand tuturor sa aleagă Vila Kataleya,pentru un sejur de neuitat.Multumim personalului pentru ospitalitate

• Comentariu trimis pe 20 august 2024

6,0
    Plăcut
    • Grup de prieteni
    • Trimis de pe mobil

Apa din piscina era verde! Piscina nefuncționala! Jacuzzi-ul nu functiona,era depozit pt jucării de plaja! Chiuveta ramanea plina de apa,era infundata! Miros de ghena în camera, probabildin baie! Mocheta murdara! Pereții la fel! Prosoapele care ne erau aduse,unele arătau ok,altele erau murdare,pătate...ei știu... Păcat,dacă ar fi întreținută și proprietarii și-ar da mai mult interesul ,locația ar fi superba!

Locația este intr-adevar aproape de plaja! Am avut loc de parcare asigurat!

• Comentariu trimis pe 18 august 2024

1,0
    Un sejur numai cu probleme
    • Trimis de pe mobil

Personal indiferent, care gaseste mereu scuze si nu rezolvari. Probleme grave de intretinere a pensiunii. Presiunea apei foarte slaba la baie, iar dupa-masa doua zile nu a curs deloc timp de aproximativ 1-2 ore. Explicatia personalului: ,,avem doua hidrofoare dar daca fac toti turistii deodata baie nu e vina lor". Piscina avea o culoare mai verde decat iarba primavara. La o adancime de 1.70 nu vedeai fundul bazinului. Explicatia personalului: ,,au adus oamenii alge de la mare si au intrat cu ele in piscina". Jacuzzi complet nefunctional si folosit ca suport pentru saltele gonflabile. Explicatia personalului: ,,l-au mancat turistii". Micul dejun, intr-un stil mai aparte, iti este servita direct o portie pe farfurie, portie care deobicei cuprindea doua oua sau omleta, 3 jumatati de felii de mezeluri, 2-3 felii de castravete, un sfert de rosie, un cremvusti si cam atat. Intr-o zi am primit doua bucatele din capatul verde de la ceapa verde. Toate alimentele cumparate de la Lidl. O mentiune speciala primeste doamna care are grija de pensiune dupa-masa, care ori de cate ori am intrebat-o despre ceva ce nu functioneaza sau nu este in regula a raspuns pe un ton si intr-un stil in care ma facea sa ma simt eu prost ca am indraznit sa solicti ceva. Ca si cum am venit pe gratis si mai am si pretentii. Ea este cea care a gasit majoritatea explicatiilor de mai sus. Evitati pensiunea daca doriti un sejur placut.

Camera ok, ca in poze, pat confortabil.

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!