Buskabygd, 108, 310 60 Ullared, Sverige
Prisvärt
Gratis WiFi
8,1
Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter
Läs mer- öppnar en dialogrutaVarje gästbetyg är på 1–10. För att ta fram det övergripande betyget du ser lägger vi ihop alla gästbetyg vi tagit emot och delar totalsumman med antalet gästbetyg vi fått. Vi använder ett viktat recensionssystem vilket innebär att ju nyare recensionen är, desto mer påverkar den beräkningen av det totala gästbetyget. Dessutom kan gäster även ge separata "delbetyg" inom viktiga kategorier som läge, städning, personal, bekvämlighet, faciliteter, prisvärdhet och gratis WiFi. Observera att gästerna skickar in sina delbetyg och övergripande betyg oberoende av varandra. Det finns med andra ord ingen direkt koppling mellan dem.
Du kan recensera ett boende du bokat via vår plattform om du har bott där eller om du anlände till boendet men inte genomförde din vistelse. Kontakta vår kundservice om du vill ändra en recension som du redan skickat in.
Vi har både personal och automatiserade system som är specialiserade på att upptäcka falska recensioner som skickas in via vår plattform. Om vi hittar några sådana recensioner raderar vi dem och, om nödvändigt, vidtar åtgärder gentemot den ansvariga personen.
Om någon annan upptäcker något misstänkt går det bra att rapportera det till vår kundservice så att vår bedrägeriavdelning kan undersöka saken.
Helst skulle vi vilja kunna publicera alla recensioner vi får, oavsett om de är positiva eller negativa. Vi visar dock inte några recensioner som innehåller eller refererar till (bland annat)
För att se till att recensionerna är relevanta kan vi endast godta recensioner som skickas in inom 3 månader från utcheckningen, och vi kan sluta visa recensioner som är mer än 36 månader gamla eller om det sker ett ägarbyte på boendet.
Ett boende kan välja att besvara en recension.
När du ser flera recensioner kommer de nyaste att visas överst, med förbehåll för några andra faktorer (vilket språk recensionen är skriven på, om det bara är ett betyg eller om den även innehåller kommentarer osv.). Om du vill kan du sortera och/eller filtrera dem (efter tid på året, gästbetyg etc.).
Ibland visar vi externa gästbetyg från andra välkända resesajter. Vi förklarar det tydligt när så är fallet.
Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking.com relevant och familjevänligt utan att begränsa uttryck för starka åsikter. De gäller oavsett vad vilka känslor kommentaren förmedlar.
Bidragen ska vara reserelaterade. De mest hjälpsamma bidragen är detaljerade och hjälper andra att fatta ett bättre beslut. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer. Marknadsföringsrelaterat innehåll kommer tas bort, och kommentarer som rör Booking.coms tjänster bör vidarebefordras till våra kundtjänstteam.
Bidrag ska vara lämpliga för en global publik. Undvik att använda obsceniteter eller efterlikna obsceniteter med kreativ stavning, på något språk. Kommentarer och media som innehåller hets mot folkgrupp, diskriminerande uttalanden, hot, sexuellt explicit språk, våld samt främjande av olaglig verksamhet är inte tillåtna.
Allt innehåll ska vara äkta och unikt för gästen. Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Ditt bidrag ska vara ditt, och ingen annans. Booking.coms samarbetspartners får inte publicera något på gästernas vägnar eller erbjuda ersättning mot recensioner. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras.
Respektera andras privatliv. Booking.com kommer göra ansträngningar för att dölja e-postadresser, telefonnummer, webbplatsadresser, konton till sociala medier och liknande uppgifter.
Åsikterna som uttrycks i bidragen tillhör Booking.coms kunder och boenden, och inte Booking.com. Booking.com tar inte på sig ansvar eller förpliktelse för några recensioner eller svar. Booking.com är en distributör (utan förpliktelse att verifiera) och inte ansvarig utgivare av dessa kommentarer och svar.
Som standard sorteras recensioner på datum och andra kriterier så att de mest relevanta recensionerna visas på, inklusive, men inte begränsat till: ditt språk, recensioner med text och recensioner som inte är anonyma. Ytterligare sorteringsalternativ kan finnas tillgängliga (typ av resenär, betyg etc.).
Den här tjänsten kan innehålla översättningar från Google. Google frånsäger sig alla ansvarsförbindelser kopplade till översättningarna, uttalade eller underförstådda, inklusive garantier gällande korrekthet, pålitlighet och underförstådda garantier gällande kommersiella syften, lämplighet för ett särskilt syfte och icke-intrång.
Slut på innehåll i dialogrutaRecenserades: 29 april 2025
Thomas
SverigeVackert renoverat med närhet till Gekås.
Recenserades: 28 april 2025
Helen
SverigeAtt golvet i duschen blev blöt behöver lagas rinner utanför.
Jätte fint och mysigt.
Recenserades: 25 april 2025
Keti
SverigeTrappan
Inredningen
Recenserades: 24 april 2025
Mohammad
SverigeDet var en fantastisk upplevelse. Läget är vackert och allt var bra. Det vackraste var möblerna, elegansen och renligheten också. Bara internet var felaktigt. Vi kontaktade dem och de bad oss om ursäkt och lovade att rätta till misstaget nästa gång.
Recenserades: 18 april 2025
Petra
SverigeEn beskrivning till värme fläkten skulle vara bra det blev varmt och då var vi bara två.
Ny renoverad och fräsch lägenhet med snygg interiör. Rent och städat. Extra plus till kaffe och kaffe filter så man sig en god kopp kaffe efter en lång resdag. Lätt att hitta trots att det låg långt ner i en skog.
Recenserades: 2 april 2025
Therese
SverigeBäddsoffan var otroligt dålig att sova i.
Otroligt mysigt område! 3e gången vi besöker och det blir garanterat igen. Jättemysiga nybyggda trädäck till varje stuga!
Recenserades: 31 mars 2025
Ann-christine
SverigeMysigt, prisvärr
Bodde här mars 2025
Recenserades: 17 mars 2025
Kerstin
SverigeTrappan upp till lägenheten var lite svår att gå ner för. Trappstegen var smala
Det var en mysig lägenhet. Lagom långt från gekås
Bodde här mars 2025
Recenserades: 1 januari 2025
Madeleine
SverigeBättre städ utrustningen Belysning vid diskbänken Kylskåp med frys kunde funnits
Avskilt lugnt fin natur runt omkring Djurvänligt
Bodde här januari 2025
Recenserades: 29 december 2024
Ylva
SverigeAtt det bara fanns en kokplatta i stugan. Svårt att laga kvällsmat med bara en platta till en familj. Trodde stugan var utrustad med en spis med minst 2 plattor.
Att personalen återkoppla på min lapp jag skrev.
Recenserades: 22 december 2024
Viktoria
SverigeInget
Bra värde för priset!
Recenserades: 18 december 2024
Anette
SverigeLoftet hade för brant stege. Lite mörkt på vägen mot ytterdörren.
Recenserades: 1 december 2024
Van
SverigeSuperhärlig miljö med skogen som granne åt ena hållet och sjön till den andra. Fin stuga och väldigt prisvärd. Rekommenderar. Vi spenderade bara natten så kan inte utgå från mer.
Recenserades: 28 november 2024
Emma
Sverigestugan var mysig och det låg fint. Lätt att kunna anpassa sin incheckning och kände ingen stress över det.
Recenserades: 10 november 2024
Louise
SverigeInget att klaga på
Inga konstigheter, lugnt och städat. Bra service och kontakt. Personal hade ordnat annan värmekälla få ordinarie var ur funktion.
Recenserades: 9 november 2024
Karolina
SverigeDet vi saknade var Tv på väggen i stora allrummet där vi alla satt , istället för där soffan är . Gör om soff rummet till ett sov rum med säng istället 👌
Härlig miljö mitt i skogen 😍 och nära Gekås fin timmerstuga med mysigt sov loft , underbara täcken 🤩 som gjorde att vi inskaffade dem själva när vi kom hem sov sen stock i dem . Kommer absolut tillbaka !
Recenserades: 8 november 2024
Paula
SverigeLåg jätte fint ute i skogen.
Recenserades: 4 november 2024
Veronica
SverigeUnderbart läge. Kändes som att komma till en stuga i Montana 😜
Recenserades: 2 november 2024
Jennie
SverigeSaknade Wi-Fi
Recenserades: 29 oktober 2024
Jeanette
SverigeLite kallt. Lite dyrt för hy ra av lakan och handdukar
Stort och bra
Recenserades: 23 oktober 2024
Marie
SverigeSängarna var jättemjuka
Läget
Recenserades: 22 oktober 2024
Lars
SverigeNär vi moppade av golvet så fick vi med jordnötter och chips trots att vi inte ätit det . Soppåse med ölburkar och vinflaskor stod kvar i köket.
Egen frukost
Recenserades: 8 oktober 2024
Ann-sofi
SverigeTrevligt läge, rymlig lägenhet
Recenserades: 26 september 2024
Maj
SverigeUnderbart läge speciellt när man har med hund. Väldigt trevligt bemötande.
Bodde här september 2024
Pafos stad, Cypern
Décines-Charpieu, FRA
Logroño, ESP
Clearwater, USA
Cochem, GER
Reykjavik, ISL
Tulum, MEX
Vi ger dig personliga rekommendationer baserade på din aktivitet på vår plattform. Om du vill kan du välja bort dessa rekommendationer. Tänk på att dessa inställningar endast gäller för denna enhet. Du måste ändra dem på varje enhet där du inte vill få rekommendationer.
Booking.com är en del av Booking Holdings Inc., världsledande inom resor och liknande tjänster online.
Vi har fler än 70 miljoner boenderecensioner, och alla är skriva av riktiga, verifierade gäster.
Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.
När gästerna kommer fram upptäcker de att rummet är precis så där lugnt och tyst som man vill ha det och personalen är supertrevlig och hjälpsam.
Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.
Om du har bokat via oss och vill lämna en recension, vänligen logga in först.
Slut på innehåll i dialogruta