95 Soi Ram Buttri, Chakkra Phong Road, Phra Nakorn, Phra Nakhon, 10200 Bangkok, Tajlandia
Nr 140 z 253 obiektów B&B i zajazdów w mieście Bangkok
Stosunek jakości do ceny
8,2
Bezpłatne WiFi
7,8
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 3 maja 2025
Maciej
PolskaBrak windy w mojej części, widok z okna( a wlaściwie jego brak), schodkowe nierówności (poziomy podłogi) w pokoju i korytarzach, brak sejfu w pokoju przy jednoczesnych ostrzeżeniach o braku odpowiedzialności za rzeczy pozostawione w pokoju.
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 16 kwietnia 2025
Artur
PolskaBasen na dachu, bardzo dobre śniadania, w pobliżu dużo wieczornej rozrywki.
Ocena dodana: 20 marca 2025
Adam
PolskaBrak szafy w pokoju
Świetna lokalizacja
Anna
PolskaLokalizacja
Anna
PolskaCzystość, źle działająca klimatyzacja (brak właściwej regulacji)
Joanna
PolskaCzysto , wszędzie blisko , smaczne śniadania z rana - duży wybór . Napewno bym tam wróciła
Ocena dodana: 11 marca 2025
Daria
PolskaJak za tą cenę super miejsce do odpoczynku jak i zwiedzania. Polecam
Ocena dodana: 8 marca 2025
Renata
PolskaMinusem jest łazienka – toaleta jest połączona z prysznicem, przez co podczas kąpieli cała podłoga zostaje zalana.
Hotel ma świetną lokalizację – wszędzie jest blisko, w okolicy znajduje się wiele stoisk z jedzeniem, a do świątyń można dojść pieszo. Personel jest bardzo miły. Pokoje sprzątane są tylko na życzenie. Stosunek jakości do ceny jest dobry, a dla nas pokój był mały. Plusem jest śniadanie serwowane już od 6:00 rano, jednak podawane w sali bez klimatyzacji, co sprawia, że jest tam duszno. Basen rewelacyjny na dachu hotelu.
Ocena dodana: 7 marca 2025
Renata
PolskaBrak windy
Bardzo dobre śniadania
Ocena dodana: 7 marca 2025
Magdalena
PolskaNie wszystkie skrzydła budynków mają windy. Byliśmy zakwaterowani w budynku D i niestety nie ma dojazdu windą na wyższe piętra, a schody są bardzo strome i ciężko się wnosi walizkę. Umeblowanie dosyć przestarzałe, w łazience brak zasłonki prysznicowej, po kąpieli wszystko jest mokre. Pod prysznicem małe ciśnienie wody. Klimatyzacja dosyć głośna. Widok z okien żaden, na ściany budynku. Śniadanie do godz. 10.30 ale około 10 jak braknie produktów to nie są już uzupełniane. Kawa na śniadaniu niezbyt dobra, ale w restauracji hotelowej jest ok.
Bardzo podobała mi się lokalizacja hotelu i uliczka przy której jest obiekt. Są restauracje i miejsca gdzie można wypić drinka, jest street food i wszelkie sklepy oraz masaże. Postój tuk-tuka i taxi pod hotelem, co najmniej 2 kantory. Pomimo tego jest cicho i klimatycznie. Blisko do Khaosan Road i transportu rzecznego, daleko do metra. Hotel ma dwa baseny na dachu, zawsze były wolne leżaki. Restauracja przy hotelu ma bardzo dobre ceny. Salon masażu bardzo przyjemny. Fantastyczne śniadania, jest praktycznie wszystko czego można chcieć. Czasem nie donoszą potraw i pod koniec może brakować produktów. Klimatyczne patio przed hotelem.
Ocena dodana: 6 marca 2025
Leszek
Polskasniadanie super
Ocena dodana: 5 marca 2025
Kuba
Polskawidok z okna w pokoju... pożarowa klatka schodowa to raczej słaby widok jak na wakacje w Bangkoku... niedomówienia w rezerwacji...
lokalizacja i basen na dachu...
Ocena dodana: 28 lutego 2025
Patrycja
PolskaSłabo z czystością, i potrzebuje odswiezenia
Blisko centrum , khao san Road.
Ocena dodana: 20 lutego 2025
Krystian
PolskaMega lokalizacja, wszędzie blisko,
Ocena dodana: 15 lutego 2025
Piotr
PolskaDoskonała lokalizacja przy Soi Rambuttri. Pokoje są czyste i przestronne, choć warto poprosić o pokój z widokiem na dziedziniec, a nie na ścianę sąsiedniego budynku ( bez problemu wymieniono nam pokój). Śniadania były smaczne i różnorodne.
Ocena dodana: 11 lutego 2025
Piotr
NiemcyGłośna klimatyzacja, zapach w łazience, brak kanałów TV, twardy materac
Lokalizacja, śniadania
Ocena dodana: 11 lutego 2025
Piotr
NiemcyGłośna klimatyzacja, zapach w łazience, tylko kilka kanałów w TV, twardy materac.
Lokalizacja, śniadania
Ocena dodana: 8 lutego 2025
Lucja
FrancjaNie mogę się do niczego doczepić
Mogę z czystym sumieniem polecić ten Hotel. Jeżeli chodzi o czystość to było ok,pewnie zawsze można się do czegoś przyczepić ale ja bywałam już w dużo gorszych hotelach w środku Europy. Śniadanie ok.Dzieciaki były mega zadowolone basenu. Obsługa bardzo miła, pomogli nam wnieść bagaże do pokoi. Lokalizacja jest naprawdę super, wszystko pod nosem
Ocena dodana: 5 lutego 2025
Izabela
Polska-
Wszystko bardzo dobrze.Super lokalizacja
Ocena dodana: 2 lutego 2025
Raz
PolskaDuży hotel, jestes anonimowy
Czysto, spokojnie, miły basen.
Ocena dodana: 2 lutego 2025
Luke
PolskaWidać, że w hotelu trzeba trochę remontu, jak się nie upomnisz to nie ma sprzedania pokoju.
Bardzo dobra lokalizacja, dobre śniadania
Ocena dodana: 1 lutego 2025
Katarzyna
PolskaWoda pod prysznicem, czasem zimna, czasem bardzo słabe ciśnienie.
Świetna lokalizacja! Centrum, zaraz przy Khao San a jednak ulice obok, gdzie jest już znacznie ciszej i przyjemniej. Dwa baseny do dyspozycji gości. Fajnie zorganizowane śniadanie, które można zjeść na patio przy hotelu.
Ocena dodana: 30 stycznia 2025
Justyna
PolskaSuper miejscówka wszędzie blisko .
Ocena dodana: 29 stycznia 2025
Kijów, Ukraina
Büchenbeuren, Niemcy
Domsten, Szwecja
Haus im Ennstal, Austria
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego