„Dom bardzo dobrze wyposazony, kuchnia duza ze wszystkim co potrzebne, dom prezentuje sie bardzo ladnie - wszystko na wysokim poziome, dobry kontakt z wlascicicielem polecam”
„Serdecznie polecam. Pyszne jedzenie, duży basen no i niespodzianki, np. barbeque w ogrodzie z najlepszymi kotletami jagnięcymi, jakie jadłem w życiu. Ogromny wybór posiłków o fantastycznej jakości, w tym sporo tureckich przysmaków. Kuchnia działa do bardzo późna, a w godzinach przerw między posiłkami masz przy basenie oddzielny punkt gastronomiczny, który akurat wtedy działa. Jeśli zapuścisz się w zakamarki ogrodu, możesz spotkać przemiłą panią, która robi na miejscu Gozleme i zapewne Cię nimi poczęstuje. Są przepyszne! Do tego punkt gastronomiczny na plaży, darmowy transfer na plażę oraz mocna i sprawna klimatyzacja. WiFi doskonałe, akustyka doskonała. Naprawdę miejsce warte polecenia.”
„Dużo podróżuje i wielu miejscach byłem ale takiej perfekcji jak w Regnum nie widziałem. Mistrzostw świata pod każdym względem. Obsługa tak doskonałą że ciężko nawet kogoś wyróżnić. Czystość i jedzenie perfekcja. Aż żal wyjeżdżać. Napewno tam wrócę”
„Piękny i bardzo komfortowy hotel. Uwielbiam turecką restauracje i bar z owocami. Wszystko co tylko się zapragnie jest w tym hotelu. Byłam już tutaj wcześniej i jeszcze na pewno wrócę. Myślę że to najlepszy hotel w Turcji. Śniadania, obiady i kolacje, wszystko jest pyszne.”
„Wspaniały hotel dla dorosłych. Najlepszy jaki do tej pory odwiedzilam. Obsługa pomocna i bardzo miła. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe na wysokim poziomie. Ceny w sklepikach hotelowych i zakładach usługowych tańsze niż ma zewnątrz. Kuchnia przygotowuje potrawy na bieżąco, zawsze świerze. Jest to hotel do którego ma pewno wrócę.”
Obiekt ASSOS APART BELEK został oceniony 34 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Villa Annabèll1 with Swimming pool and Jacuzzi, 3 floors został oceniony 16 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Villa Annabèll został oceniony 12 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Cullinan Belek został oceniony 26 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt ROBINSON NOBILIS - All inclusive został oceniony 32 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Voyage Belek Golf & Spa Hotel został oceniony 25 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Fairways villa został oceniony 15 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Limak Atlantis Deluxe Hotel Belek został oceniony 53 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Jak to działa?
Najpierw rezerwacja
Najpierw rezerwacja
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Potem podróż
Potem podróż
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Na końcu opinia
Na końcu opinia
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.