Przejdź do głównej treści
  3. Mediterranean Region Turkey – opinie o hotelach
  4. Belek – opinie o hotelu
Turcja Belek Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Bardzo miły obiekt , zdecydowanie polecam.”

• Regnum Carya Ocena: 9

„Wszystko wspaniałe.”

• „Dom bardzo dobrze wyposazony, kuchnia duza ze wszystkim co potrzebne, dom prezentuje sie bardzo ladnie - wszystko na wysokim poziome, dobry kontakt z wlascicicielem polecam”

• „Serdecznie polecam. Pyszne jedzenie, duży basen no i niespodzianki, np. barbeque w ogrodzie z najlepszymi kotletami jagnięcymi, jakie jadłem w życiu. Ogromny wybór posiłków o fantastycznej jakości, w tym sporo tureckich przysmaków. Kuchnia działa do bardzo późna, a w godzinach przerw między posiłkami masz przy basenie oddzielny punkt gastronomiczny, który akurat wtedy działa. Jeśli zapuścisz się w zakamarki ogrodu, możesz spotkać przemiłą panią, która robi na miejscu Gozleme i zapewne Cię nimi poczęstuje. Są przepyszne! Do tego punkt gastronomiczny na plaży, darmowy transfer na plażę oraz mocna i sprawna klimatyzacja. WiFi doskonałe, akustyka doskonała. Naprawdę miejsce warte polecenia.”

• Regnum Carya Ocena: 9

„Dużo podróżuje i wielu miejscach byłem ale takiej perfekcji jak w Regnum nie widziałem. Mistrzostw świata pod każdym względem. Obsługa tak doskonałą że ciężko nawet kogoś wyróżnić. Czystość i jedzenie perfekcja. Aż żal wyjeżdżać. Napewno tam wrócę”

• „Piękny i bardzo komfortowy hotel. Uwielbiam turecką restauracje i bar z owocami. Wszystko co tylko się zapragnie jest w tym hotelu. Byłam już tutaj wcześniej i jeszcze na pewno wrócę. Myślę że to najlepszy hotel w Turcji. Śniadania, obiady i kolacje, wszystko jest pyszne.”

• The X Belek Ocena: 8,6

„Jedzenie Ok, mimo że trochę zimne, fajna lokalizacją blisko Land od Legends, dobry alkohol i kawa w lobby , basen w pokoju super”

• „Miła atmosfera i kameralna atmosfera”

• „Obsługa przemiła. Bardzo pomocna ..jedzenie wspaniałe..”

• „Wspaniały hotel dla dorosłych. Najlepszy jaki do tej pory odwiedzilam. Obsługa pomocna i bardzo miła. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe na wysokim poziomie. Ceny w sklepikach hotelowych i zakładach usługowych tańsze niż ma zewnątrz. Kuchnia przygotowuje potrawy na bieżąco, zawsze świerze. Jest to hotel do którego ma pewno wrócę.”

30 najlepszych hoteli w mieście Belek

na podstawie 23 452 opinii na Booking.com